PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Spisak igraca za draft u ponedjeljak:
Liste na oficijelnim temama !
Liste na oficijelnim temama !
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 mar 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Obrisati 
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 05 mar 2012, 19:21, ukupno mijenjano 3 puta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zar nije bolje da si napravio sve odvojeno,tj ko 3 tabele
Golmani
Pa ispod pises 10 golmana
Lijevi
Pa 10 lijevi
Desni
Pa 10 desni
Lakse ce biti izabrati
Golmani
Lijevi
Pa 10 lijevi
Desni
Pa 10 desni
Lakse ce biti izabrati
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja mislim da ide grupa od 40 igrača za tu noć,ako treba tako odradiću i toDesimaL je napisao/la:Zar nije bolje da si napravio sve odvojeno,tj ko 3 tabele
Golmani
Lijevi
Pa 10 lijevi
Desni
Pa 10 desni
Lakse ce biti izabrati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve liste igraca imate na oficijelnim temama, doslo je do malih promjena tako da @LBJ MVP, moras malo promjenit listu 
- bavarac_33
- Kontakt:
sto su zakljucane teme tamo
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- zivojinmiric
možda što ljudi ne prate koji su igrači prošli pa ponavljaju imena. i ti si freya stavio a već biran, popravi tobavarac_33 je napisao/la:sto su zakljucane teme tamo
- Goalgetter
- Kontakt:
Obustavljeno biranje do 23:00 h, birse se drugi krug, jer vecina nije pratila.
Ukljucite se na grupu na fejsu
Kaznite tu većinu,moram opet biratGoalgetter je napisao/la:Obustavljeno biranje do 23:00 h, birse se drugi krug, jer vecina nije pratila.
Većina je upoznata šta se desilo večeras ( za one koji nisu upoznati), sutra je sjednica saveza na kojoj će se raspravljati o trenutnoj situaciji u ligi i kako dalje nastaviti... Uglavnom nakon završetka sjednice zna ćemo sve detalje i upute za dalje.
Kako je draft za pozicije golmana i bekova zavrsen, ostalo je nekoliko igrača koji večeras nisu bili tu da biraju igrače, a imamo i jednom banovanog člana, tako da ćemo sutra saopštiti ime novog igrača umjesto banovanog Plivadona. Ja sam završio draft za ove koji nisu bili prisutni večeras i on izgleda ovako:
Golmani: 43.000.000
Desni Bekovi: 21.000.000
Lijevi bekovi: 50.000.000
114.000.0000 miliona ukupno!
Plate za ove igrace iznose 11.400.000 , to je ono o čemu sam ja pisao, Samir_tm je već sam u malom problemu, jer je bezveze pokupio dva skupa golmana i lijeva beka, nadam se Samke da ćeš do kraja fino to posloziti!
Kako je draft za pozicije golmana i bekova zavrsen, ostalo je nekoliko igrača koji večeras nisu bili tu da biraju igrače, a imamo i jednom banovanog člana, tako da ćemo sutra saopštiti ime novog igrača umjesto banovanog Plivadona. Ja sam završio draft za ove koji nisu bili prisutni večeras i on izgleda ovako:
Evo da vam na primjeru Samira_tm87 pojasnim u vezi plata:Lijevi bek:
Samir_tm87 - Marcelo
Novi igrač - Ashley Cole
samir_tm87 - Baines
Novi igrač - Criscito
Desni bek:
Samir_tm87 - Maxi Pereira
Novi igrač - Piszczek
Desimal - Escudero
Samir_tm87 - Castro
Novi igrač - Hutton
Golmani:
Samir_tm87 - Neuer
Novi igrac - De Gea
Samir_tm87 - Lioris
KB-TM87 - Landreau
Novi igrac - Reina
Golmani: 43.000.000
Desni Bekovi: 21.000.000
Lijevi bekovi: 50.000.000
114.000.0000 miliona ukupno!
Plate za ove igrace iznose 11.400.000 , to je ono o čemu sam ja pisao, Samir_tm je već sam u malom problemu, jer je bezveze pokupio dva skupa golmana i lijeva beka, nadam se Samke da ćeš do kraja fino to posloziti!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- samir_tm87
- Kontakt:
aj sto sam zakasnio na draft, jos sam se nado da ce me zapast neki levati od 5 000 000 a ono najskuplji...pu 
OBAVIJEST!
Danas je bila sjednica saveza na kojoj se raspravljalo o nastalim problemima u vezi drafta i nastavka fantasy lige, evo neke od odluka sa današnje sjednice:
1. Kako je Bavarian_bk skinut ban on ce biti vracen u ligu umjesto Plivadona (koji je izbacen iz lige), i on naslijeđuje igrače koji su napisani u postu iznad (Novi igrač
)!
2. Odlučeno je da se sutra (srijeda) 21:30 nastaviti draft, u vezi nastavka drafta biće obavijest danas ili sutra, biće neki novosti u vezi drafta.
Pohvalio bi muhovica i Pesmastera, muhovica jer je sinoc bio od velike pomoci (nadam se da će nam pomoci i u nastavku
), a pesmastera jer se ponudio da radi ovo oko transfera.
Ovako izgleda trenutna lista čekanja:
Emir ZENICA
Mesa_Dzeko
hule_barca
apocalyps
MrHc
Danas je bila sjednica saveza na kojoj se raspravljalo o nastalim problemima u vezi drafta i nastavka fantasy lige, evo neke od odluka sa današnje sjednice:
1. Kako je Bavarian_bk skinut ban on ce biti vracen u ligu umjesto Plivadona (koji je izbacen iz lige), i on naslijeđuje igrače koji su napisani u postu iznad (Novi igrač
2. Odlučeno je da se sutra (srijeda) 21:30 nastaviti draft, u vezi nastavka drafta biće obavijest danas ili sutra, biće neki novosti u vezi drafta.
Pohvalio bi muhovica i Pesmastera, muhovica jer je sinoc bio od velike pomoci (nadam se da će nam pomoci i u nastavku
Emir ZENICA
Mesa_Dzeko
hule_barca
apocalyps
MrHc
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
..nema na cemu,tu sam na usluzi xD

- samir_tm87
- Kontakt:
ubaci emire umjesto mene ako moze, ali jedini uslov koji imam za emira je da se klub zove juvebalkanjuventus 0244 je napisao/la:OBAVIJEST!
1. Kako je Bavarian_bk skinut ban on ce biti vracen u ligu umjesto Plivadona (koji je izbacen iz lige), i on naslijeđuje igrače koji su napisani u postu iznad (Novi igrač)!
Pohvalio bi muhovica i Pesmastera, muhovica jer je sinoc bio od velike pomoci (nadam se da će nam pomoci i u nastavku), a pesmastera jer se ponudio da radi ovo oko transfera.
Emir ZENICA
Mesa_Dzeko
hule_barca
apocalyps
MrHc
Samke ostajes sa nama, nemoj zaboraviti na draft veceras od 21:30samir_tm87 je napisao/la:ubaci emire umjesto mene ako moze, ali jedini uslov koji imam za emira je da se klub zove juvebalkankao sto je vec navedeno da ce se zvat
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- samir_tm87
- Kontakt:
nedžad je napisao/la:kada sam istaliro Deemaz 7 patch za PES6 sta moram sada jos uraditi
rr racunar
- Goalgetter
- Kontakt:
Draft za stopere i zadnje vezne u 21:30 h 
Iker/Varas
Rafael/Fucile-Lucio/Coates-Carvalho/Marchena-Alba/?(ne mogu da se sjetim ko
)
Song/Flamini
Još solidna krila nabacat i spremni za Mourinhovske igre
Rafael/Fucile-Lucio/Coates-Carvalho/Marchena-Alba/?(ne mogu da se sjetim ko
Song/Flamini
Još solidna krila nabacat i spremni za Mourinhovske igre
Draft za igrace koji nisu bili tu, ili koji su pogrešno tipovali:
Zadnji vezni:
bavarac_33 - Busquets, M´Villa
Black_64 - De Rossi, Sandro
Desimal - De Jong
samir_tm87 - Fernando
Zeka - Mehmed Topal
Stoperi:
bavarac_33 - Tery, Pepe, K. Papadopulos, Rolando
Desimal - Kompany, Ivanovic
black64 - Hummels, Rannocchia, Bonucci, Cannavaro
samir_tm87 - Höwedes, Badstuber
Zivojinmiric - Kosclieny, Vertronghen
Zeka - Bocchetti, Phil Jones
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
OBAVIJEST!
Slijedeći draft je u petak 09.03.2012 u 21:30!
Slijedeći draft je u petak 09.03.2012 u 21:30!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.