kada se skonta lijek protiv 3523 formacije možda se i to desiAjax je napisao/la:Odlicno igraju fali im samo napadac najvece klase i mogli bi nesto napraviti u ligi prvaka a u prvenstvu izbaciti Juventusa. Mislim mogu i ovako samo sa pravim napadacem bi to bilo jos bolje.FaraonTM je napisao/la:Roma, tim koji po meni igra možda i najljepši fudbal u Europi trenutno.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
nema potpisa
To je istina, Totti je već u godinama, Destro je dobar ali nije neki igrač koji donosi prevagu...Ajax je napisao/la:Odlicno igraju fali im samo napadac najvece klase i mogli bi nesto napraviti u ligi prvaka a u prvenstvu izbaciti Juventusa. Mislim mogu i ovako samo sa pravim napadacem bi to bilo jos bolje.FaraonTM je napisao/la:Roma, tim koji po meni igra možda i najljepši fudbal u Europi trenutno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To sam i ja mislio neki dokazani napadac i jedan od 20 najboljih na svijetu samo takvih je malo slobodnih. U svakom slucaju RomaFaraonTM je napisao/la: To je istina, Totti je već u godinama, Destro je dobar ali nije neki igrač koji donosi prevagu...
Definitivno im treba neko kao Vedad, jer ovi napadaci koji su sad tu potrose mali milion asistencija dok daju gol.Nerminovic je napisao/la: Vedad Ibisevic bi mogao biti taj igrac.
To bi bilo odlicno i za Romu, kao i Vedada, kojem treba promjena. Ako se ne varam povezivao se Vedad sa Romom , ili sam u sehvetu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Varas se nazalost mada to treba pitati @Evil Genius II on je doktor za Romu i Serie A. Vedo je povezivao sa Laziom sve dok oni nisu kupili Djordjevica.
I ja mislim da se povezivao sa Romom 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
http://www.24sata.info/sport/fudbal/185 ... -rome.html" onclick="window.open(this.href);return false;Ajax je napisao/la:Varas se nazalost mada to treba pitati @Evil Genius II on je doktor za Romu i Serie A. Vedo je povezivao sa Laziom sve dok oni nisu kupili Djordjevica.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/roma-u- ... ica/126750" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tvsa.ba/ba/vijesti/roma_zeli_dov ... _ibisevica" onclick="window.open(this.href);return false;
- OnlyUnited
- Kontakt:
Vezni red DDR-Pjanic-Radja(Strootman) moze da prelomi vecinu meceva. Destro je odlican napadac, te pored njega treba dovesti spica koji vrhunski kupi centarsuteve.
Bilo bi zanimljivo ako Garcia pruzi priliku mladom Sanabriji..
Bilo bi zanimljivo ako Garcia pruzi priliku mladom Sanabriji..
- Ed Woodward for Prime Minister !
admin je napisao/la:GangstaX je banovan zbog trolovanja.
Ako to ne pomogne da se riješi smor na temama o reprezentaciji, kandidata ima još, među njima Ajax, Nerminovic, Virtual...
X
Koji je izvor tih informacija "Italijanski list Leggo". Puno realniji je bio prelazak u Lazio i u Stoke. Mada to sada nema nikakve veze to je bila prosla sezona i Vedo je bio u puno boljoj formi mozda su ljudi cekali nastupe na SP. U svakom slucaju mora krenuti da zabija za svoj klub cim prije ako zeli prelazak u jos bolji klub nego onaj za koji igra trenutno. Koliko god Stuttgart bio los napadac mora postizati golove ako se zeli prodati.
-
Evil Genius II
Ajax je napisao/la:mada to treba pitati @Evil Genius II on je doktor za Romu i Serie A
taj famozni leggo jeste pisao o mogucim pojacanjima u napadu i u hrpu imena ubacili su i vedadovo ali sve je to suplja prica. daleko je on od rome bio jos tad, a s ovom formom pogotovo.
sto se tice vecerasnje utakmice totti je MOTM. dobio je osmicu, pjanic ocijenjen sa 6,5.
Prema whoscoredu je isto Totti MOTM a Pjanic je dobio malo bolju ocjenu ali jos uvijek jedan od losijih. Mada to nije ni bitno Pjanke je nas glavni igrac pored Dzeke i cuvao se je sigurno za Bayern
Roma
1 Morgan De Sanctis 7.21
2 Maicon 7.50
3 Mapou Yanga-Mbiwa 7.82
4 Davide Astori 8.26
5 Ashley Cole 6.93
6 Daniele De Rossi 7.45
7 Miralem Pjanic 7.36
8 Radja Nainggolan 7.45
9 Adem Ljajic 7.59
10 Francesco Totti 8.20
11 Mattia Destro 7.97
12 Bogdan Lobont 0.00
13 Urby Emanuelson 0.00
14 Gervinho 0.00
15 José Holebas 0.00
16 Vasilis Torosidis 0.00
17 Lukasz Skorupski 0.00
18 Leandro Paredes 6.88
19 Salih Ucan 6.37
20 Alessandro Florenzi 6.59
Roma
1 Morgan De Sanctis 7.21
2 Maicon 7.50
3 Mapou Yanga-Mbiwa 7.82
4 Davide Astori 8.26
5 Ashley Cole 6.93
6 Daniele De Rossi 7.45
7 Miralem Pjanic 7.36
8 Radja Nainggolan 7.45
9 Adem Ljajic 7.59
10 Francesco Totti 8.20
11 Mattia Destro 7.97
12 Bogdan Lobont 0.00
13 Urby Emanuelson 0.00
14 Gervinho 0.00
15 José Holebas 0.00
16 Vasilis Torosidis 0.00
17 Lukasz Skorupski 0.00
18 Leandro Paredes 6.88
19 Salih Ucan 6.37
20 Alessandro Florenzi 6.59
-
Evil Genius II
ovi sto nisu gledali utakmicu tj livescore strucnjaci ce sigurno arhivirati ovu ocjenu i iskoristiti ju kao argument da je pjanic tanak igrac koji se krije iza lopte, te da ni u romi nije neki bogzna bitan faktor 
Pjanic ce biti jedan od boljih igraca protiv Bayerna, mada ce Roma ipak po meni izgubiti ili jedva izvuci nerjeseno. Normalno da ne moze odigrati 4 utakmice zaredom super. Potrosio se je puno u ove dvije kvalifikacijske utakmice. Ocekujem odlicnu partiju protiv Bayerna takve utakmice ga mogu prodati. Kao sto je bio jako dobar protiv Citya zna Pjanke sta radiEvil Genius II je napisao/la:ovi sto nisu gledali utakmicu tj livescore strucnjaci ce sigurno arhivirati ovu ocjenu i iskoristiti ju kao argument da je pjanic tanak igrac koji se krije iza lopte, te da ni u romi nije neki bogzna bitan faktor
- Consigliere
- Kontakt:
Gledajuci formu u zadnjih godinu dana, Ibisevic ce biti sretan ako predje u Chievo, kakva Roma... Mozda onaj Ibisevic od prije 5 sezona, ovaj nije ni sjena tog igraca.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Evil Genius II
kad smo vec kod vedada, nema utakmice stuttgarta i pogleda na livescore da se ne zapitam sta bi bilo da nije bilo one povrede
18 golova i 7 asistencija u 17 utakmica 

Burundi je napisao/la:Sasauolo vodi protiv Juventusa 1:0kada bi bar izvukli remi
slazem se da ce biti tesko ali nadam se da na neku borbenost, fanaticnost, garcijinu motivaciju i trenutak inspiracije tottija ili naseg majstora mogu uzeti barem bod, a sto da ne i sva tri. atmosfera ce biti paklena, karte su rasprodane, stadion ce biti krcat, a ja jedva cekam da tekma pocneAjax je napisao/la:mada ce Roma ipak po meni izgubiti ili jedva izvuci nerjeseno.
Prvo ce biti ovoEvil Genius II je napisao/la: slazem se da ce biti tesko ali nadam se da na neku borbenost, fanaticnost, garcijinu motivaciju i trenutak inspiracije tottija ili naseg majstora mogu uzeti barem bod, a sto da ne i sva tri. atmosfera ce biti paklena, karte su rasprodane, stadion ce biti krcat, a ja jedva cekam da tekma pocne
[youtube][/youtube]
pa onda ovo
[youtube][/youtube]
Bice to bas praznik fudbala. Da sam ja Pjanic nebi ni odlazio iz Rome to je pravi klub za njega
-
Evil Genius II
svaka rijec ti je za 

Najveci sin Rome svih vremena jedan jedini
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505 i 17 gostiju.