FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To za Duljevica. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Duljevic je jedan od nasih najboljih igraca,tu nema nikakve dileme,on jednostavno mora igrati u prvom sastavu! takvog igraca mi nemamo...nekad mu zavrsnica nije najbolja,sve to stoji,ali on jednim potezom moze rjesiti utakmicu! Takodjer Velkovski je po meni u top 5 nasih igraca,Kodro ga je zapostavljao zbog svoje ludjacke formacije,ali nema veze,sad je to proslost. Ocekujem nasu pravu igru za 2-3 kola,kad budemo igrali protiv Zrinjskog,mislim da ce se nakon tog kola sve znati u nasoj ligi!.. Treba nam zajednistvo,i uz dobar rad i zalaganje svih u klubu mislim da na kraju mozemo izboriti Evropu,a o tituli nekako ne razmisljam,djeluje mi to fikcija obzirom na sva desavanja i rezultate u posljednjim utakmicama...
@Gomis99
Sve to stoji, to da moze napravit visak, da je nezaustavljiv. Ja nisam vidio eksplozivnijeg igraca u Sarajevu, i cim je dosao zavolio sam ga. Medjutim, dok ne popravi pravovremeni pas ili sut, ne moze kapitalizovat te svoje prodore, i onda to sve pada u vodu. Samo se nadam da ga necemo prodat, da ce on popravit to i bit nas najbolji igrac uskoro. Sad zasad, tuzna istina je da Dulja nije napravio ni 10 tacnih pasova ove polusezone, pogledajte snimke pa prebrojte. Kako god, puna podrska od mene jer gine na terenu.
Sve to stoji, to da moze napravit visak, da je nezaustavljiv. Ja nisam vidio eksplozivnijeg igraca u Sarajevu, i cim je dosao zavolio sam ga. Medjutim, dok ne popravi pravovremeni pas ili sut, ne moze kapitalizovat te svoje prodore, i onda to sve pada u vodu. Samo se nadam da ga necemo prodat, da ce on popravit to i bit nas najbolji igrac uskoro. Sad zasad, tuzna istina je da Dulja nije napravio ni 10 tacnih pasova ove polusezone, pogledajte snimke pa prebrojte. Kako god, puna podrska od mene jer gine na terenu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
I šta mu vrijedi to što će izbacit jednog, dvojicu, petoricu (nebitno) kad nakon toga ništa ne napravi? Ako ošuta to je nikako, ako ubaci ili ode na suprotan kraj kaznenog ili 3 metra od igrača kojem je trebao dodati.Gomis99 je napisao/la:Mogu strucnjaci ovdje pisati sta hoce. Ali napisati za Dulju da je los bio hahah tuge. Bas treba da se zapitaju da li treba da nastave da prate. Jedini igrac Sarajeva koji moze visak napraviti. A to je u modernom fudbalu najbitnije, pa ja ne znam jesu li ga ijednom zaustavili kad je krenuo da probija. Davno sam rekao za Krstu da je najinteligentniji igrac. Gledaj osjecaja za dupli pas. Strasan. Cimirot se vraca na staro izgleda. Danas je za petoricu pretrcao. Meni je ovo sasvim solidno. Bruku prilika odavno nismo imali. Svi na Kosevo !!!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Dulja je odma prvim centarsutom napravio cistu priliku za 0-2. Niko ne spominje promasaj Velkoskog na taj ubacaj. Momak je mlad, ponese ga. Jedino sto mu mogu bas zamjeriti jeste ona kontra 3 na 2. Naravno treba raditi na tim nekim stvarima ali uopste nije lose odigrao. Neko je pitao za suspendovane, nisu bili u planovi za ovaj mec... od narednog ce vec biti.
Ma hajde, a na ciju je loptu Krste promasio najvecu sansu poslije gola?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dulja tacno skoro svaki put pogrijesi.
Onda kada je ocigledno da ima nekog samog na drugoj stativi i da treba dodati ON SUTNE NA GOL.
Onda kada je ociti da mu se otvara sve i da napravi jos korak i sutne na gol, on pokusa dodati pokrivenim igracima.
Al svaki put, svaki. To ako unaprijedi i popravi, bice paklen igrac. Do tada....
Onda kada je ocigledno da ima nekog samog na drugoj stativi i da treba dodati ON SUTNE NA GOL.
Onda kada je ociti da mu se otvara sve i da napravi jos korak i sutne na gol, on pokusa dodati pokrivenim igracima.
Al svaki put, svaki. To ako unaprijedi i popravi, bice paklen igrac. Do tada....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Kako me je izbacio iz cipela Burekovic kad je Mesi dao zuti karton na PRVI NJEGOV START. I to zuti karton za start koji je Handzic napravio bar 6-7 puta u toku utakmice, a njemu nista. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I mene. Mog'o mu je komotno dati 2 zuti-crveni.
LANET OLSUN!
Ko ima Stojceva na fejsu neka malo mu pogleda profil i sve ce mu biti jasno....neke stvari nisu za foruma
U koliko je tekma sa Širokim?
Neka bude kao 2003, u oktobru mislim kad smo ih klepili 4:1
Neka bude kao 2003, u oktobru mislim kad smo ih klepili 4:1
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
24. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi derbi utakmicu između Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Široki Brijeg. Utakmica, koja će biti odigrana na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" igrat će se u nedjelju, 26. aprila, sa početkom u 16 sati.
Ulaznice u pretprodaji dostupne su na ovlaštenim prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te putem online portala kupikartu.ba od četvrtka, 23. aprila, po sljedećim cijenama:
- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 4 KM, Tribina "Istok" - 7 KM, Tribina "Zapad" - 9 KM.
Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, te dva sata pred početak utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po cijenama:
- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 8 KM, Tribina "Zapad" - 10 KM, Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.
Kapije Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” se otvaraju u 14.30 sati, a biti će otvoreni sljedeći ulazi:
Tribina “Zapad” – A4 (Press/Zapad Galerija), A5 i A6,
Tribina “Istok” – C1, C2, C5 i C6,
Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – D1, D2 i D3.
Ovim putem pozivamo sve naše navijače i simpatizere da na vrijeme kupe svoju ulaznicu, te da ranijim dolaskom i ulaskom na stadion izbjegnu gužve prilikom ulaska na tribine.
Vlasnici bijelih članskih kartica imaju besplatab ulaz na utakmicu između Sarajeva i Širokog Brijega.
Također, ovim putem apelujemo na sve navijače i simpatizere našeg Kluba da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava na nadolazećoj utakmici Sarajeva, i da grlima i dlanovima podrže igrače u BORDO dresovima kako bi došli do nove, željene ligaške pobjede.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sar ... -sati/2260
Ulaznice u pretprodaji dostupne su na ovlaštenim prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te putem online portala kupikartu.ba od četvrtka, 23. aprila, po sljedećim cijenama:
- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 4 KM, Tribina "Istok" - 7 KM, Tribina "Zapad" - 9 KM.
Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, te dva sata pred početak utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po cijenama:
- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 8 KM, Tribina "Zapad" - 10 KM, Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.
Kapije Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” se otvaraju u 14.30 sati, a biti će otvoreni sljedeći ulazi:
Tribina “Zapad” – A4 (Press/Zapad Galerija), A5 i A6,
Tribina “Istok” – C1, C2, C5 i C6,
Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – D1, D2 i D3.
Ovim putem pozivamo sve naše navijače i simpatizere da na vrijeme kupe svoju ulaznicu, te da ranijim dolaskom i ulaskom na stadion izbjegnu gužve prilikom ulaska na tribine.
Vlasnici bijelih članskih kartica imaju besplatab ulaz na utakmicu između Sarajeva i Širokog Brijega.
Također, ovim putem apelujemo na sve navijače i simpatizere našeg Kluba da se suzdrže od korištenja pirotehničkih sredstava na nadolazećoj utakmici Sarajeva, i da grlima i dlanovima podrže igrače u BORDO dresovima kako bi došli do nove, željene ligaške pobjede.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sar ... -sati/2260
Ma sve sami strucnjaci dede mi. Uzeli momka od 22 godine na zub. Uzas. Strasan igrac, u tim godinama i treba biti oscilacija s obzirom kakav smo mentalni sklop ljudi.Ne bih ni ja igrao za inat kako treba kad su svi pametnjakovici i sve znaju i porodice svakog spominju za pogresan pas.Odron.Par momaka jucer sa sjevera ni malo naivnih je bilo na ovoj strani gdje su pljuvaci poput retarda onog s Pinka gdje vec novinar. Tipicni istok. Uzas. Momci da su samo malo drugacije raspolozeni bili mogli su ih povaljati. Steta sto nisu. Toliko vike deranja psovanja a vodis od pete minute i igras super tekmu. I onda tenziju nabiju i normalnim ljudima. Ne gleda se covjeku utakmica.Momci ustaju i deru im se u smislu sta vam je papci izadji pa igraj ti. Samo znaju pljuvati. Otjerase i ovo malo raje sto ima. Ne tjera raju sjever sa stadiona nego ovi pljuvaci sto kontaju da su oslobodili grad. Dobro i igraju ljudi kakvi smo. Probaj nekad podrsku pruziti pasa. Vjeciti pljuvaci i da je 0-5 bilo nasli bi oni svoje.
- ElCartel11
- Kontakt:
sta mislite hocel protiv Sirokog biti blizu 10 milja sa obzirom da se igra u nedjelju u 16h sto bi rekli idealni termin i da se vodi direktna borba za prvaka?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svako ima svoje mišljenje svakako. Podršku moju kao i od svih navijača imaju i Duljević i ostatak ekipe naravno, ali moraju i znati kako i na koji način se bori za sveti dres. Kritike su normalne u svijetu samo kod nas je to nešto nenormalno.
Rijetko kada se slažem sa tobom, ali si za ovo u pravu. Ako je neko zaslužio kritike, onda su to ovi igraci(ne mislim na sve, nego na vecinu), ali cinjenica je da ga i mi znamo pretjerati sa pljuvanjem i dobacivanjem.Gomis99 je napisao/la:Ma sve sami strucnjaci dede mi. Uzeli momka od 22 godine na zub. Uzas. Strasan igrac, u tim godinama i treba biti oscilacija s obzirom kakav smo mentalni sklop ljudi.Ne bih ni ja igrao za inat kako treba kad su svi pametnjakovici i sve znaju i porodice svakog spominju za pogresan pas.Odron.Par momaka jucer sa sjevera ni malo naivnih je bilo na ovoj strani gdje su pljuvaci poput retarda onog s Pinka gdje vec novinar. Tipicni istok. Uzas. Momci da su samo malo drugacije raspolozeni bili mogli su ih povaljati. Steta sto nisu. Toliko vike deranja psovanja a vodis od pete minute i igras super tekmu. I onda tenziju nabiju i normalnim ljudima. Ne gleda se covjeku utakmica.Momci ustaju i deru im se u smislu sta vam je papci izadji pa igraj ti. Samo znaju pljuvati. Otjerase i ovo malo raje sto ima. Ne tjera raju sjever sa stadiona nego ovi pljuvaci sto kontaju da su oslobodili grad. Dobro i igraju ljudi kakvi smo. Probaj nekad podrsku pruziti pasa. Vjeciti pljuvaci i da je 0-5 bilo nasli bi oni svoje.
Das Ist Walter
ado-hz je napisao/la:Ko ima Stojceva na fejsu neka malo mu pogleda profil i sve ce mu biti jasno....neke stvari nisu za foruma
Bit ce da gledas lazni profil kojih ima desetak!!!
Šegrt u akademiji FKS
Segrt je najveci gospodin koji je krocio u ovu nasu ligu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Mi imamo mu.da koja nam trebaju pomoć da dobijemo kamenjare ali ih ne pokazujemo 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.