Druže, on kad nije otjeran nakon Rome, Livče i Valencie, neće ni nakon ovog. Žalosno..salkan je napisao/la:Navijajmo svi da GranaTa pobijedi večeras, jer ako okrenu kojim slučajem to je plus za ovog ubicu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne treba kriviti Ernesta, preslaba ekipa da se napravi sansa protiv strasne Granade. Fali Messi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Molim te ne tepaj onim zidarima preda mnom.Tesnjak1991 je napisao/la:Druže, on kad nije otjeran nakon Rome, Livče i Valencie, neće ni nakon ovog. Žalosno..salkan je napisao/la:Navijajmo svi da GranaTa pobijedi večeras, jer ako okrenu kojim slučajem to je plus za ovog ubicu.

Džeri Drejk
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ispravljam se, da Bog da umro na poluvremenu. Majke ti se nosate nayebem. Pa Yebalo mater Safet srneća leđa Sušić, ja za ovog stručnjak i pol.
Puu yebote ko vodi Messija i ekipu..
Puu yebote ko vodi Messija i ekipu..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Stvarno mi nije jasno na osnovu cega oni zele ostanak Valverdea? Ko god misli dobro klubu, misli suprotno.
Pa krvare oci od ovog. Sta meni treba da subotom ostajem kuci i gledam ovu splacinu? Stvarno nije ni do ekipe vise, pa evo rotira, probao je svakog. Jednostavno, covjek je neznalica koji ne nudi nista novo, nikakvog pomaka u igri 3 godine.
Nije to to, i vrijeme je za promjenu, makar nas vodio njegov pomocnik do kraja sezone. Ovaj ne smije docekat Bozic na klupi, to bi jednostavno bilo pogubno u svakom smislu.
FUERA!
Pa krvare oci od ovog. Sta meni treba da subotom ostajem kuci i gledam ovu splacinu? Stvarno nije ni do ekipe vise, pa evo rotira, probao je svakog. Jednostavno, covjek je neznalica koji ne nudi nista novo, nikakvog pomaka u igri 3 godine.
Nije to to, i vrijeme je za promjenu, makar nas vodio njegov pomocnik do kraja sezone. Ovaj ne smije docekat Bozic na klupi, to bi jednostavno bilo pogubno u svakom smislu.
FUERA!
27.10.2020
Apsolutno se navija za Granadusalkan je napisao/la:Navijajmo svi da GranaTa pobijedi večeras, jer ako okrenu kojim slučajem to je plus za ovog ubicu.

Dakle, više nije ni bitno da li se igra protiv Osasune, Dortmunda ili Granade, sasvim je svejedno - ekipa vrijedna preko milijarde ne množe šanse napraviti u gostima

Veliki strucnjak

ako njima u Kataloniji valja šta mi tu možemo..
mi nećemo prestati pratiti ekipu ali zato milijardu Arapa i Kineza hoće, pa kad zafali love u kasi zapitace se
mi nećemo prestati pratiti ekipu ali zato milijardu Arapa i Kineza hoće, pa kad zafali love u kasi zapitace se
Kaze Oscar Grau neki dan, Ernesto izricito zahtjevao Neymaralet3 je napisao/la:Apsolutno se navija za Granadusalkan je napisao/la:Navijajmo svi da GranaTa pobijedi večeras, jer ako okrenu kojim slučajem to je plus za ovog ubicu.![]()
Dakle, više nije ni bitno da li se igra protiv Osasune, Dortmunda ili Granade, sasvim je svejedno - ekipa vrijedna preko milijarde ne množe šanse napraviti u gostima![]()
![]()
Veliki struncnjakfali mu još samo Messi.

Pa ovom da okupis dream team, ne bi mu sanse stvorila ekipa, to fkt treba znat, to je yebena umjetnost.
27.10.2020
A tu si ticoTedBundy je napisao/la:Joj Ernesto da hoćeš umrijeti, yebem li ti sjeme nosato.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba imat stida pa ne dat ostavku kad ti ekipa ne stvori sansu na gostovanju. I tako iz sedmice u sedmicu.
Yebo te onaj ko te dovede
Yebo te onaj ko te dovede
27.10.2020
Dabogda se kući u kovčegu vratio noćas, krme baskijsko.
Ma ne vrijedi se više nervirati višeleorey je napisao/la:
Kaze Oscar Grau neki dan, Ernesto izricito zahtjevao Neymara![]()
Pa ovom da okupis dream team, ne bi mu sanse stvorila ekipa, to fkt treba znat, to je yebena umjetnost.

Samo bi volio da ga Lionel pošalje u 3 pm, sad kad ga bude ubacivao na poluvremenu da mu spašava guzicu...da mu kaže Mrš u pm nesposobnu.
Tu sam, gledam ovu splačinu, nažalost...Osim13 je napisao/la:A tu si ticoTedBundy je napisao/la:Joj Ernesto da hoćeš umrijeti, yebem li ti sjeme nosato.
Oni ovo namjerno gube da ih GOAT spasi, dižu Messija u visine, žrtvuju se
Džeri Drejk
Najzad "moj" napad...
Fati-------Suarez......Grizman
-----------Messi----------
Fati-------Suarez......Grizman
-----------Messi----------
Sta ponavljate dvije godine isto.
šta se desilo u životu ovog Soldada pa postade mesar
Pored živog Arthura, on ubacuje Vidala, djecu mu yebem zaostalu, dabogda pogino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.