FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
na mnogo utakmica u ovoj sezoni gdje cemo osvojiti bodove imat cemo manje sansi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih ovako igrao:harry_90 je napisao/la:Sljedecu tekmu vratiti Hadzica na gol,Grahovca umjesto Jahica,Krpica umjesto Tandira i moglo bi liciti na nesto.. januarske prinove su lose do bola,da su makar jednog pogodili pa hajde,ali brate dragi nijednog
-----------------------------------------Eric----------------------------------
Todorovic------------Mehmedagic-----------Ignjatovic-------Lazevski
---------------------------------------Culum--------------------------------
---------------------Ordagic--------------------Hairlahovic---------------
-------------------------------------------------------------------------------
Hodzic---------------------------------------------------------------Husic
-----------------------------------Krpic-------------------------------------
Mislim da je ovo optimalna kombinacija za domaceg trerena, a u gostima igrati sa 3 stopera. Ne mozemo kvalitetno odigrati odbranu u gostima bez da primimo gol dva, a zabiti vise od jednog ne mozemo.
Husić gori i od Tandira, dva puta je promašio sa dva metra. Tu budalu treba što prije otjerattuzlak1987 je napisao/la:Husic iako je fulao 2-3 dobre sanse opet je dobar. Danas je fulao ali je bar ulazio u sanse. Vidi se da zna igrati..
Sta nas briga,mi tempiramo ekipu za 100 godisnjicu kluba ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Varas se, vidjeti ces u toku sezone da zna momak igrati. Danas je ispao kloc, ali nije kloc vec razumije bolje igru od Tandira. Samo mora malo namjestiti nogu..cadillac je napisao/la:Husić gori i od Tandira, dva puta je promašio sa dva metra. Tu budalu treba što prije otjerattuzlak1987 je napisao/la:Husic iako je fulao 2-3 dobre sanse opet je dobar. Danas je fulao ali je bar ulazio u sanse. Vidi se da zna igrati..
- Probisvjet
- Kontakt:
Jagodic je trener sa najvise cetitki za pobjedu suprotnoj ekipi.
Yebem ga uusta zvaljava.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Parmak ala Tandir.cadillac je napisao/la:Husić gori i od Tandira, dva puta je promašio sa dva metra. Tu budalu treba što prije otjerattuzlak1987 je napisao/la:Husic iako je fulao 2-3 dobre sanse opet je dobar. Danas je fulao ali je bar ulazio u sanse. Vidi se da zna igrati..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad ne daš gol sa metar i po u dva navrata,zasluzujes da izgubis 5-0 ,Tandir je dobar samo da mijenja sijalice.
- KomunistaTZ
- Kontakt:
Izgubis ovako, a odigras dobro kako dugo nisi. Milion sansi promasenih. Igra puno bolja u odnosu na proljece.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno tako.Zodiac je napisao/la:Kad ne daš gol sa metar i po u dva navrata,zasluzujes da izgubis 5-0 ,Tandir je dobar samo da mijenja sijalice.
samo nije 2, nego 3 jer bi ja i onu Tandirovu kad je pogodio golmana svrstao u isti rang.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Napravio sam ti samo jednu izmjenutuzlak1987 je napisao/la:Ja bih ovako igrao:harry_90 je napisao/la:Sljedecu tekmu vratiti Hadzica na gol,Grahovca umjesto Jahica,Krpica umjesto Tandira i moglo bi liciti na nesto.. januarske prinove su lose do bola,da su makar jednog pogodili pa hajde,ali brate dragi nijednog
-----------------------------------------Eric----------------------------------
Todorovic------------Mehmedagic-----------Ignjatovic-------
---------------------------------------Culum--------------------------------
---------------------Ordagic--------------------Hairlahovic---------------
-------------------------------------------------------------------------------
Hodzic---------------------------------------------------------------Husic
-----------------------------------Krpic-------------------------------------
Mislim da je ovo optimalna kombinacija za domaceg trerena, a u gostima igrati sa 3 stopera. Ne mozemo kvalitetno odigrati odbranu u gostima bez da primimo gol dva, a zabiti vise od jednog ne mozemo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
OK, po prvi put je ja mislim Vlado i ispoštovao ono što je rekao.
Nije mi žao poraza jer smo ipak i igrali da nešto postignemo, za razliku od prošle sezone pod Vladom kad je prioritet bio samo čuvanje gola, a naprijed šta se uradi.
Bilo je prilika i neke želje, samo ne i sreće, a i vidi se neuigrnaost, i nespremnost, jer se forma diže tek od ove utakmice. One pripremne zayebi.
Biće jako duga sezona kako na terenu tako i van...Kako će se ovo otvoriti ne zavisi samo od nas jer ima tu već 5 ekipa koje se više manje znaju koje su koje će igrati LZP, nama pripada ta neka sredina kako sad stvari stoje.
Nije mi žao poraza jer smo ipak i igrali da nešto postignemo, za razliku od prošle sezone pod Vladom kad je prioritet bio samo čuvanje gola, a naprijed šta se uradi.
Bilo je prilika i neke želje, samo ne i sreće, a i vidi se neuigrnaost, i nespremnost, jer se forma diže tek od ove utakmice. One pripremne zayebi.
Biće jako duga sezona kako na terenu tako i van...Kako će se ovo otvoriti ne zavisi samo od nas jer ima tu već 5 ekipa koje se više manje znaju koje su koje će igrati LZP, nama pripada ta neka sredina kako sad stvari stoje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Davno sam govorio da je Lazevski kurcevaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je los od samog starta, kurcevaca od kada je Azmir ga doveo i dao mu dobru platu. Ali drugog nema, nije ni Djordjilovic taj bolji on je tu da sjedi na klupi i udje kada je Lazevski povrijedjen ili kartoniran.tuzla075 je napisao/la:Davno sam govorio da je Lazevski kurcevaca.
Ali Todorovic je jos slabiji bek od njega defanzivno, Todorovic luta naprijed kao da je Dani Alves, a u odbrani mu Cabraja djecu pravi i onda prebacuje tamo lopte na lijevu stranu i Lazevski zaplati al hajd.
Ma jagodicu treba nabit nogom u guzicu zakedno sa njegovim pulenima.nastavak nikakve igre.dosta je bilo i njeg i njegovog filozofiranja.nista mi nismo napravili.i nisu igraci krivi.on ih postavlja.pu sunce ti poljubim pripreme prodju ko da se nisu u zivotu sastali.
Da se ja pitam Vlado bi dobio dobar ultimatum hebo mu Tandir sve
DRŽAVA TUZLA!!
Bas zato ga i treba otjerat.
Samo mrsh.kratko i jasno.
Mrs
Samo mrsh.kratko i jasno.
Mrs
Jao jao koja ubleha od covjeka vazda neki izgovori.pa djeca nam se smiju krv ti poljubim.
Ubleho mrs i ti i tvoji alibi izgovori.sto nema igre? Ko je za to zaduzen?
Ubleho odlazi i ne smaraj nas vise!!!
I ne provlaljuj nas vise sa pricom o tituli.idi samo idi.
Ubleho mrs i ti i tvoji alibi izgovori.sto nema igre? Ko je za to zaduzen?
Ubleho odlazi i ne smaraj nas vise!!!
I ne provlaljuj nas vise sa pricom o tituli.idi samo idi.
Azir -> OUT
Hadžić -> IN
Hadžić -> IN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.