FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Rajkarda su mediji vjesali nakon ovakvih igara, da vidimo sta ce nakon ovog
Čekamo naslove SPORT-a i EMD-a.
Ko se smije suprostaviti Valverdeu ? Yebo te onaj iz Sjeverne Koreje šta je on.
Ko se smije suprostaviti Valverdeu ? Yebo te onaj iz Sjeverne Koreje šta je on.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije sramota izgubiti od lidera šampionata...

Znam ja sta tebe pere, eto MaxaSarrifufna je napisao/la:nemas ti "trojicu si upeco svaka cast" pojmacoelho41 je napisao/la:Lijepo je mislit da bi odlaskom Valverdea bilo bolje

Max Allegri
Vrijeme je za francuskog voajera, velika mi je zelja Arsene Wenger na klupi Barcelone.
Uvijek se može naći izgovorparangal je napisao/la:Nije sramota izgubiti od lidera šampionata...![]()
![]()

La Masia bi prodisala, ako ništa bilo bi dobrog izvoza igrača. Dug bi se drastično smanjio.japa je napisao/la:Vrijeme je za francuskog voajera, velika mi je zelja Arsene Wenger na klupi Barcelone.

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 21 sep 2019, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako ima imalo morala dat ce ostavku prije nego udje u avion.
Ovo je nesto najgore sto sam u zivotu pogledao. A pratim klub haman 20 godina.
Ako igraci i dalje budu za ovog neznalicu, dabogda im svaka sljedeca utakmica bila ovakva.
A ne sumjnjam da ce nas maznut i Villareal za 3 dana. Zapravo uvjeren sam u to.
Svaki trener bi ubio da ima u ekipi bar jednog igraca kao sto je Suarez, Griezmann, Messi, Dembele a ovaj ih ima sve na okupu i NISTA.
Mrs u p.m
Ovo je nesto najgore sto sam u zivotu pogledao. A pratim klub haman 20 godina.
Ako igraci i dalje budu za ovog neznalicu, dabogda im svaka sljedeca utakmica bila ovakva.
A ne sumjnjam da ce nas maznut i Villareal za 3 dana. Zapravo uvjeren sam u to.
Svaki trener bi ubio da ima u ekipi bar jednog igraca kao sto je Suarez, Griezmann, Messi, Dembele a ovaj ih ima sve na okupu i NISTA.
Mrs u p.m
27.10.2020
Hej ne dirajte nam Maxa,uzmite Wengera il Mourinha
Ne vidim ja slobodnog trenera sposobnog da se obračuna sa ovom žabokrečinom "zaslužnih" u Barsi....ovo ponovo pojavljivanje (mislio sam zaboravljenog) Rakitića govori o tome...ne znam odakle se uopšte pojavio. I dalje ne znam je li Arthur bio u sastavu za utakmicu?
Sjeti se prošlosezonske utakmice, doduše na Madrigalu, sa Villarrealom. Vodili 2-0, pa ovi preokrenu na 4-2leorey je napisao/la:
A ne sumnjam da ce nas maznut i Villareal za 3 dana. Zapravo uvjeren sam u to.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma u Liverpoolu si stvarao sanse, veceras je bila potpuna sramota. Niti jedna jedina sansa. Dok je ovaj na klupi, nema teorije da odbijem vise izaci subotom navecer da bi gledao ovu splacinu od igre. Svako ko uradi drugacije je mazohista.messilla je napisao/la:Teska rutina Granade. U rangu Liverpoola.
@parangal, ovaj mora otici, makar nas njegov zamjenik trenirao.
27.10.2020
a evo im silikoniMElloo je napisao/la:Hej ne dirajte nam Maxa,uzmite Wengera il Mourinha
atomska i CIA
evo im sve
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne bi bilo fer prema ostatku Evrope da Wenger zasjedne na klupu Barselone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja se time niti opterećujem niti zanosim....ako do sad niko u istoriji nije smenjen neće ni Valverde....jedino ako sam da ostavku u šta isto ne verujem da postoji promil šanse...leorey je napisao/la:@parangal, ovaj mora otici, makar nas njegov zamjenik trenirao.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako ide rivalstvo s pajom?Brokula je napisao/la:Ne bi bilo fer prema ostatku Evrope da Wenger zasjedne na klupu Barselone
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Busi ponovo najgori na terenu, sve je ovo zbog tromog Busquetsa
Vrijednost Barcelone 1,18 milijardi...top 3 najskupljih timova svijeta
Vrijendost Granade 33 miliona
Znaci, citava Granada sa 22 igraca ne vrijedi ko Messijeva lijeva noga, a u stvarnosti ih izgaziše na terenu ko zadnja gov.na
Nabijem na qrac i te cijene igraca i ko ih smišlja.

Vrijednost Barcelone 1,18 milijardi...top 3 najskupljih timova svijeta

Vrijendost Granade 33 miliona

Znaci, citava Granada sa 22 igraca ne vrijedi ko Messijeva lijeva noga, a u stvarnosti ih izgaziše na terenu ko zadnja gov.na

Nabijem na qrac i te cijene igraca i ko ih smišlja.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 sep 2019, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Neuer je bolji od Ter Stegena dokazano večeras
Nije cak vise ni bitno ko ce doci nakon Mravojeda. 
@leorey. Ne mislim na taj mec, nego na Liverpool kao ekipu. Izrutinirala nas Granada kao oni Tottenhama u finalu.

@leorey. Ne mislim na taj mec, nego na Liverpool kao ekipu. Izrutinirala nas Granada kao oni Tottenhama u finalu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
E onda se pripremi i navikni na ovakve utakmice iz sedmice u sedmicu.parangal je napisao/la:Ja se time niti opterećujem niti zanosim....ako do sad niko u istoriji nije smenjen neće ni Valverde....jedino ako sam da ostavku u šta isto ne verujem da postoji promil šanse...leorey je napisao/la:@parangal, ovaj mora otici, makar nas njegov zamjenik trenirao.
Ja necu i ne mogu. Ti ako mozes, svaka cast, veci si covjek od mene.
27.10.2020
Pa jedino da ga natjeraju da izađe pred medije i da kaže da sam daje ostavku, da osjeća moralnu vrijednost da to uradi, te da nema ništa ponuditi timu.parangal je napisao/la:Ja se time niti opterećujem niti zanosim....ako do sad niko u istoriji nije smenjen neće ni Valverde....jedino ako sam da ostavku u šta isto ne verujem da postoji promil šanse...leorey je napisao/la:@parangal, ovaj mora otici, makar nas njegov zamjenik trenirao.

Ovoga ni bolest ne bi mogla otjerati sa klupe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.