FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 24 jul 2017, 17:37

Sinoc sam cuo pravo krejzi pricu i ima logike.
Al nema boga da budem izlija naseg pdf.a :urnebes: kuknjava jahhh :roll:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 17:41

wobly92 je napisao/la:
SARS je napisao/la: a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se ;) ;)
Šta tebe iz Živinica boli q. ko će Tuzlom vladati?
I šta si se zalijepio za Mramora, a momak ti je jedno 50 postova izbris'o.
hahahahahahahaha :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jul 2017, 18:34

Chinaglia je napisao/la:me znam da je dobar, meni ovako pravo gotivan forumas, sega sto bi rekli :urnebes: :urnebes:
jeste Asmirovac, al je za razliku od ovih ostalih Asmirovaca raja, nasmije te, ne mozes ga ne voljeti

cak ga i ne gledam kao Asmirovca, toliko je umiljat :kafa:
Kakav asmirovac. Pusti to. Ni umiljat nisam. A sto se tice krpe prosle sezone je blisto. Al oni koji ga poznaju privatno uopste nije zadovoljan povratku u pl bih. Volio bi da grijesim.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 24 jul 2017, 18:35

Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete :wave: :wave:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 24 jul 2017, 18:41

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:Dokle se doslo sa istocnom tribinom. :?:
Sta je sada sa reprograma,je li se placa uredno,pitam jer je bilo nekih problema tipa zakasnili,ili sta vec... :?

Tandir mora na klupu dokazana panjina i to ti je...Husic je tek dosao,i prva mu je utakmica kod nas,jbg vrijedi ga cekati malo,kao i ostale sto smo cekali..
Jahic je ba zavrsio svoje,eventualno moze 20-25 minuta sa klupe uletiti i to je to...
Mene nervira sto Vlado prica jedno,a u praksi druga prica totalno,
Vidjecemo sada naredna 4 kola kako ce ici,ako ne uzmemo 6-7 bodova,zahvaliti mu se i zdravo,dok nije prekasno.
Jaha ti ima druze moj fini, dobri ugovor na 3(slovima:tri) godine.... pazi da ga se ne rijesis :kafa: ...on i ovaj kloc iz kikaca sto je dosao"jer je prestao pušit a pokazao se u kikacima" ma sta to značilo ce ti IGRATI
"FK SLOBODA" TUZLA i igrač Jahić Adnan zaključili amaterski ugovor do13.01.2018.
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 18:54

Hustle je napisao/la:Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete :wave: :wave:
Odkud ti znas da wobly ne prati i ne navija za Slobodu. ..vidio ga ti...
Mozda momak ima vise gostovanja nego ti godina. ..
Ko ce ga znati. . :think:
A uzimate sebi puno za pravo cuj vi odredjujete Gdje ce ko pisati i ko je koliki navijac. ...e svasta :urnebes:
Beduinnnnn postooo kamilaaa idemooo odavdjeee
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jul 2017, 18:58

katarakta je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:Dokle se doslo sa istocnom tribinom. :?:
Sta je sada sa reprograma,je li se placa uredno,pitam jer je bilo nekih problema tipa zakasnili,ili sta vec... :?

Tandir mora na klupu dokazana panjina i to ti je...Husic je tek dosao,i prva mu je utakmica kod nas,jbg vrijedi ga cekati malo,kao i ostale sto smo cekali..
Jahic je ba zavrsio svoje,eventualno moze 20-25 minuta sa klupe uletiti i to je to...
Mene nervira sto Vlado prica jedno,a u praksi druga prica totalno,
Vidjecemo sada naredna 4 kola kako ce ici,ako ne uzmemo 6-7 bodova,zahvaliti mu se i zdravo,dok nije prekasno.
Jaha ti ima druze moj fini, dobri ugovor na 3(slovima:tri) godine.... pazi da ga se ne rijesis :kafa: ...on i ovaj kloc iz kikaca sto je dosao"jer je prestao pušit a pokazao se u kikacima" ma sta to značilo ce ti IGRATI
"FK SLOBODA" TUZLA i igrač Jahić Adnan zaključili amaterski ugovor do13.01.2018.
Cekaj jel ovo 3(slovima:tri) godine hahahahahahaha garda prestani ovdje da bacas patke i siris negativu, vrijeme je da ides sisoji, mramore reaguj i uvijek cu te prozivati dokle god ovi padobranci budu pisali po nasoj temi

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 24 jul 2017, 19:21

solinas je napisao/la:
Hustle je napisao/la:Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete :wave: :wave:
A uzimate sebi puno za pravo cuj vi odredjujete Gdje ce ko pisati i ko je koliki navijac. ...e svasta :urnebes:
Beduinnnnn postooo kamilaaa idemooo odavdjeee
Evo ja ti garantujem da ti taj nema ni 5 gostovanja, a drugo oTkud ti znas ko sam ja i koliko ih ja imam :hmmmmm:
Nema potrebe da pise jer je stavio jednog covjeka ispred Kluba, kao i drugovi mu. A da je latentni pitar ko i drug mu tuzlak to je vec vidjeno, jedan pravi memese i gifove, drugi svrsava na novi dres itd.
A drugo taman da neko ima svako odradjeno gostovanje od rata pa do sad, javno kad kazes da navijas za drugi tim, drzi se pravila foruma i pisi na temi namijenjenoj za to :wave:
I odakle Bgt da odes kad nisi ni u Bosni :urnebes:
Zadnja izmjena: Hustle, dana/u 24 jul 2017, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 jul 2017, 19:27

Staragarda je uz Tuzlaka zadužen za te stvari. Bacanje bombi i ljaganje svega u vezi kluba i oko kluba. Foleri koji temu analize oko utakmice onako navijački odmah razjebu i fokus bacaju na Azmira i Senada. Eto propast ce sloboda i bit ce da ste dobre kasike bacali. Bolje vam je tražite Hadziru gdje se izgubila.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jul 2017, 19:46

SARS je napisao/la:
solinas je napisao/la:I to je pisao jedno 10 puta kako sam ja na Forumu evo 4 god.hahaha
Ode on. ...negdje haha
Ali je tu na tusnju. ...goodinamaa. ....
I ti koji se palis na te prepiske dokazujes kako si plitak.
A govori nesto i o tebi samom jbg. ..
Cuj pisati po forumu svasta. ..haha
ovdje po forumu se znaju jasna pravila i svako pisanje pokazuje stav pojedinca...Prema tome za mene je ovo pokazatelj koliko on voli svoj klub, i sto se mene tice meni je ovo dovoljno da mu se ovdje ne dozvoli bilo sta komentarisati isto kao sto nije dopusteno Sarajlijama ili nekom drugom...Njegova tema je Sisoja i treba tamo da provodi vrijeme ili na opstim diskusijama nikako ovdje
Mramoreeeee kuknjava kuknjava kuknjava
Evo ja cu reci da imamo tim ko qarina, a NJUO katastrofa koji skuplja invalide igrace, imamo Vladu ublehasa koji sluzi samo da cestita protivniku na pobjedi. To je istina i druge nema. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 jul 2017, 19:50

**** vas sisoje

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 24 jul 2017, 19:51

Probisvjet je napisao/la: Mramoreeeee kuknjava kuknjava kuknjava
Evo ja cu reci da imamo tim ko qarina, a NJUO katastrofa koji skuplja invalide igrace, imamo Vladu ublehasa koji sluzi samo da cestita protivniku na pobjedi. To je istina i druge nema. :salut:
Zna on i prebaciti krivicu na igrače, uglavnom nije do njega. Dat mu fore do poslije Zrinjskog, ne bude li zadovoljio, pozdraviti se lagano.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jul 2017, 20:10

solinas je napisao/la:
Solinas brate gori si mi ti što se raspravljaš s ovim padobrancima od kojih i ti i ja imamo više gostovanja nego što oni postova imaju :D Eto on kaže da ja ne određujem ko šta i kako, a on u nastavku svog kratkog i nadasve neinteligentnog izlaganja meni i drugima nešto određuje :lol: Odakle izranjaju više, pa gdje su bili do prije nekoliko mjeseci???

P.S. Sariele iznesi sav veš na sunce!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 20:20

wobly92 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Solinas brate gori si mi ti što se raspravljaš s ovim padobrancima od kojih i ti i ja imamo više gostovanja nego što oni postova imaju :D Eto on kaže da ja ne određujem ko šta i kako, a on u nastavku svog kratkog i nadasve neinteligentnog izlaganja meni i drugima nešto određuje :lol: Odakle izranjaju više, pa gdje su bili do prije nekoliko mjeseci???

P.S. Sariele iznesi sav veš na sunce!
Cuj ga propast ce Sloboda. Dijete drago Sloboda je propala davno mi samo zivotarimo po najgoroj ligi svijeta. I lazu nas i mazaju oci svake godine iznova i iznova.
Sada ce on meni wobly da pise kako sam nikakav navijac jel de ces to pisati. .
Odkud ti znas da nisam u Bosni bas sada. ....vidio na forumu. ..pisu ljudi. ..haha
Dokle god ne pogledamo istini u oci nikada nece biti bolje. ...Olimpik je velikan bih nogometa osvojili ljudi kup. .
Mi samo postojimo duze. ..bolno ali istinito.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 jul 2017, 20:45

Sariele ne budi ckapi
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jul 2017, 21:01

Sariele istresi se bar pod uticajem alkohola ako Boga znas. Dosta je sutnje!
Ako je za ono sto su podnijeli za promjenu imena Slobodi, onda to nije neka novost. Vec se zna uveliko.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2017, 21:03

Probisvjet je napisao/la:Sariele istresi se bar pod uticajem alkohola ako Boga znas. Dosta je sutnje!
Ako je za ono sto su podnijeli za promjenu imena Slobodi, onda to nije neka novost. Vec se zna uveliko.
:? :? :crazy: :crazy:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 jul 2017, 21:10

Kakva promjena imena ???? :o
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jul 2017, 21:19

Mortus je napisao/la:Kakva promjena imena ???? :o
Predali su u mjesnu zajednicu Kikaci, samo da im odobre. :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jul 2017, 21:22

Sariel je napisao/la:Sinoc sam cuo pravo krejzi pricu i ima logike.
Al nema boga da budem izlija naseg pdf.a :urnebes: kuknjava jahhh :roll:
Brate boli te briga, ako popijes imas pravo reci sta zelis, Bog oprasta. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.