Al nema boga da budem izlija naseg pdf.a

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hahahahahahahahawobly92 je napisao/la:Šta tebe iz Živinica boli q. ko će Tuzlom vladati?SARS je napisao/la: a na tvoju zalost crveni ce jos dugo da vladaju TZ a ne nacionalisti i mozete do sutra da kmecite zbog toga...Idi uzmi dozu za danas ocigledno ti je zafalilo, opusti se![]()
I šta si se zalijepio za Mramora, a momak ti je jedno 50 postova izbris'o.
Kakav asmirovac. Pusti to. Ni umiljat nisam. A sto se tice krpe prosle sezone je blisto. Al oni koji ga poznaju privatno uopste nije zadovoljan povratku u pl bih. Volio bi da grijesim.Chinaglia je napisao/la:me znam da je dobar, meni ovako pravo gotivan forumas, sega sto bi rekli![]()
![]()
jeste Asmirovac, al je za razliku od ovih ostalih Asmirovaca raja, nasmije te, ne mozes ga ne voljeti
cak ga i ne gledam kao Asmirovca, toliko je umiljat
"FK SLOBODA" TUZLA i igrač Jahić Adnan zaključili amaterski ugovor do13.01.2018.staragarda je napisao/la:Jaha ti ima druze moj fini, dobri ugovor na 3(slovima:tri) godine.... pazi da ga se ne rijesissolinas je napisao/la:Dokle se doslo sa istocnom tribinom.![]()
Sta je sada sa reprograma,je li se placa uredno,pitam jer je bilo nekih problema tipa zakasnili,ili sta vec...![]()
Tandir mora na klupu dokazana panjina i to ti je...Husic je tek dosao,i prva mu je utakmica kod nas,jbg vrijedi ga cekati malo,kao i ostale sto smo cekali..
Jahic je ba zavrsio svoje,eventualno moze 20-25 minuta sa klupe uletiti i to je to...
Mene nervira sto Vlado prica jedno,a u praksi druga prica totalno,
Vidjecemo sada naredna 4 kola kako ce ici,ako ne uzmemo 6-7 bodova,zahvaliti mu se i zdravo,dok nije prekasno....on i ovaj kloc iz kikaca sto je dosao"jer je prestao pušit a pokazao se u kikacima" ma sta to značilo ce ti IGRATI
Odkud ti znas da wobly ne prati i ne navija za Slobodu. ..vidio ga ti...Hustle je napisao/la:Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete![]()
Cekaj jel ovo 3(slovima:tri) godine hahahahahahaha garda prestani ovdje da bacas patke i siris negativu, vrijeme je da ides sisoji, mramore reaguj i uvijek cu te prozivati dokle god ovi padobranci budu pisali po nasoj temikatarakta je napisao/la:"FK SLOBODA" TUZLA i igrač Jahić Adnan zaključili amaterski ugovor do13.01.2018.staragarda je napisao/la:Jaha ti ima druze moj fini, dobri ugovor na 3(slovima:tri) godine.... pazi da ga se ne rijesissolinas je napisao/la:Dokle se doslo sa istocnom tribinom.![]()
Sta je sada sa reprograma,je li se placa uredno,pitam jer je bilo nekih problema tipa zakasnili,ili sta vec...![]()
Tandir mora na klupu dokazana panjina i to ti je...Husic je tek dosao,i prva mu je utakmica kod nas,jbg vrijedi ga cekati malo,kao i ostale sto smo cekali..
Jahic je ba zavrsio svoje,eventualno moze 20-25 minuta sa klupe uletiti i to je to...
Mene nervira sto Vlado prica jedno,a u praksi druga prica totalno,
Vidjecemo sada naredna 4 kola kako ce ici,ako ne uzmemo 6-7 bodova,zahvaliti mu se i zdravo,dok nije prekasno....on i ovaj kloc iz kikaca sto je dosao"jer je prestao pušit a pokazao se u kikacima" ma sta to značilo ce ti IGRATI
Evo ja ti garantujem da ti taj nema ni 5 gostovanja, a drugo oTkud ti znas ko sam ja i koliko ih ja imamsolinas je napisao/la:Odkud ti znas da wobly ne prati i ne navija za Slobodu. ..vidio ga ti...Hustle je napisao/la:Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete![]()
Mozda momak ima vise gostovanja nego ti godina. ..
Ko ce ga znati. .![]()
A uzimate sebi puno za pravo cuj vi odredjujete Gdje ce ko pisati i ko je koliki navijac. ...e svasta![]()
Beduinnnnn postooo kamilaaa idemooo odavdjeee
Mramoreeeee kuknjava kuknjava kuknjavaSARS je napisao/la:ovdje po forumu se znaju jasna pravila i svako pisanje pokazuje stav pojedinca...Prema tome za mene je ovo pokazatelj koliko on voli svoj klub, i sto se mene tice meni je ovo dovoljno da mu se ovdje ne dozvoli bilo sta komentarisati isto kao sto nije dopusteno Sarajlijama ili nekom drugom...Njegova tema je Sisoja i treba tamo da provodi vrijeme ili na opstim diskusijama nikako ovdjesolinas je napisao/la:I to je pisao jedno 10 puta kako sam ja na Forumu evo 4 god.hahaha
Ode on. ...negdje haha
Ali je tu na tusnju. ...goodinamaa. ....
I ti koji se palis na te prepiske dokazujes kako si plitak.
A govori nesto i o tebi samom jbg. ..
Cuj pisati po forumu svasta. ..haha
Zna on i prebaciti krivicu na igrače, uglavnom nije do njega. Dat mu fore do poslije Zrinjskog, ne bude li zadovoljio, pozdraviti se lagano.Probisvjet je napisao/la: Mramoreeeee kuknjava kuknjava kuknjava
Evo ja cu reci da imamo tim ko qarina, a NJUO katastrofa koji skuplja invalide igrace, imamo Vladu ublehasa koji sluzi samo da cestita protivniku na pobjedi. To je istina i druge nema.
Solinas brate gori si mi ti što se raspravljaš s ovim padobrancima od kojih i ti i ja imamo više gostovanja nego što oni postova imajusolinas je napisao/la:Odkud ti znas da wobly ne prati i ne navija za Slobodu. ..vidio ga ti...Hustle je napisao/la:Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete![]()
Ko ce ga znati. .![]()
A uzimate sebi puno za pravo cuj vi odredjujete Gdje ce ko pisati i ko je koliki navijac. ...e svasta![]()
Cuj ga propast ce Sloboda. Dijete drago Sloboda je propala davno mi samo zivotarimo po najgoroj ligi svijeta. I lazu nas i mazaju oci svake godine iznova i iznova.wobly92 je napisao/la:Solinas brate gori si mi ti što se raspravljaš s ovim padobrancima od kojih i ti i ja imamo više gostovanja nego što oni postova imajusolinas je napisao/la:Odkud ti znas da wobly ne prati i ne navija za Slobodu. ..vidio ga ti...Hustle je napisao/la:Wobly eto ti si naso nekom pricat ko je i odakle je, za razliku od tebe momak prati i navija za Svetinju. A ti nastavi opet pravit slike i lizat dupe sarajlijicama dok ti klub za koji "navijas" igra utakmicu. Ti, taksista i ostali koji su se izjasnili da pratite slogu bujrum opste diskusije pa tamo s.erite koliko hocete![]()
Ko ce ga znati. .![]()
Eto on kaže da ja ne određujem ko šta i kako, a on u nastavku svog kratkog i nadasve neinteligentnog izlaganja meni i drugima nešto određuje
Odakle izranjaju više, pa gdje su bili do prije nekoliko mjeseci???
P.S. Sariele iznesi sav veš na sunce!
Probisvjet je napisao/la:Sariele istresi se bar pod uticajem alkohola ako Boga znas. Dosta je sutnje!
Ako je za ono sto su podnijeli za promjenu imena Slobodi, onda to nije neka novost. Vec se zna uveliko.
Predali su u mjesnu zajednicu Kikaci, samo da im odobre.Mortus je napisao/la:Kakva promjena imena ????
Brate boli te briga, ako popijes imas pravo reci sta zelis, Bog oprasta.Sariel je napisao/la:Sinoc sam cuo pravo krejzi pricu i ima logike.
Al nema boga da budem izlija naseg pdf.akuknjava jahhh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.