Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Da pohvalim opet malog Fatija....solidan bio po ulaskusombrero je napisao/la:3 igrača su trenutno u formi, golman kojeg ne trenira ublehaš, dijete iz Gvineje i Holanđanin koje nije sigao da sjebe jos uvijek
čitam press konferenciju, ne misli ovaj nigdje.. ovdje jedino atentat pomaže
Od Piquea i Lengleta pitu nikad neće napraviti...oni su kao tandem očajan par štopera. Obzirom da je Umtiti "invalid" boli ih qurac imaju zagarantovano mesto u timu....leorey je napisao/la:A najsmjesnije u svemu ovom, zovu ga ziheras, u tom smislu bi kao trebalo da sagradi dobru odranu, a ljudi primili 9 golova u 5 tekmi, tj najvise u citavoj Ligi![]()
Ja ipak mislim da nije do stopera, vec do sistema. Tj nema ga. Ekipa nit se brani nit napada. Uostalom, ni de Ligt ne briljira u Italiji, bar ne za sada.parangal je napisao/la:Od Piquea i Lengleta pitu nikad neće napraviti...oni su kao tandem očajan par štopera. Obzirom da je Umtiti "invalid" boli ih qurac imaju zagarantovano mesto u timu....leorey je napisao/la:A najsmjesnije u svemu ovom, zovu ga ziheras, u tom smislu bi kao trebalo da sagradi dobru odranu, a ljudi primili 9 golova u 5 tekmi, tj najvise u citavoj Ligi![]()
Sad se vidi kolika je greška napravljena sa De Lightom koji im je odleteo dok su se zamajavali tvojim Neymarom
kme kmeeeeeBosniaBoston je napisao/la:Taman sam prije 2 minute pomislio na tebe.Jes bacio drkicu?NadalRafa je napisao/la:Slabasna Barcelona opet izgubila.
Jeste itekako....dok na primer imaš 10 veznjaka u rosteru (što isto nije dobro nikako) imaš 2 stopera koji i nemaju zamenu i praktično igraće bez obzira na sve.....a obojca su u ovih 5-6 utakmica do sad bili jako slabi....U Primeri su do sad na svakoj utakmici primili po 2 gola....a to je alarmantno. Što napisa neko ako već ne znaš dati gol bar sačuvaj svoj....smešno je da je Pikac opet u drugom poluvremenu glumio centarfora pored "živih" Suareza i Grizmana..leorey je napisao/la:Ja ipak mislim da nije do stopera, vec do sistema. Tj nema ga. Ekipa nit se brani nit napada. Uostalom, ni de Ligt ne briljira u Italiji, bar ne za sada.
Barcelona have 7 points in their first 5 Liga games. Not since the 1994/95 season have they earned fewer in their first 5 weeks
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.