Sa Susicem smo igrali protiv Portugala sa Ronaldom i ostali smo bez jednog igraca u revansu. To su olaksavajuce okolnosti. Ali inace je glupo porediti, svaka je utakmica razlicita. kao da Ciro ne bi mogao izgubiti 6:2, mogao bi ako bi stvari krenule naopako kao sto su nama isle u Lisabonu zadnji put. Sto se tice ostalog, Susic je nastavio gdje je stao Ciro i po meni je cak unaprijedio nasu igru.Saurman je napisao/la:
Sa Ćirom nismo primili 6 komada znam da se nismo obrukali odigrali smo dvije pristojne utakmice a da ne spominjem da smo igrali u duplo jačoj grupi.
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Trenutno su Slovaci i Grci ispred nas. Treba uci ozbiljno i hrabro, samo malo srece eto nas na SP.
Dzeko je van forme, Miske slabo. Vedo je u formi. Za Seju, Lulica i Spahu nista ne znamo. Sto se tice odbrane, slabo i da smo pozvali Zukanovica i Cocalica ko zna. Pjanic je sam par puta gledao i izgledao je dobro.
Vidjecemo sad za koji dan gdje stojimo.
Dzeko je van forme, Miske slabo. Vedo je u formi. Za Seju, Lulica i Spahu nista ne znamo. Sto se tice odbrane, slabo i da smo pozvali Zukanovica i Cocalica ko zna. Pjanic je sam par puta gledao i izgledao je dobro.
Obrana nije problematična, tu su Spahić, Pandža, Salihović..., u vezi Pjanić može zauzeti Medunjaninovu poziciju, a Zahirović na mjesto koje je pokrivao Rahimić. Naprijed imamo klasne napadače, Džeku i Ibiševića, vjerojatno ćemo zbog prirode utakmica na početku kvalifikacija i protiv Velsa zaigrati s obojicom. Ponavljam, Wales nam nije problem. Nama problem nastaje kada počnemo razmišljati dugoročno.
Eto vam, što će Salihović igrati poziciju kao u Hofffu(Def vezni).....Odbrana.
Ne, trenutno su samo Grci ispred nas, sev osim prva dva mjesta je sramota i neuspjeh za koji selektor treba platiti foteljom.soko je napisao/la:Trenutno su Slovaci i Grci ispred nas. Treba uci ozbiljno i hrabro, samo malo srece eto nas na SP.
Imamo igraca koji igraju i u formi su, selektor se opredjelio za neke druge, sto je njegovo pravo, naravno ukoliko uspije napraviti rezultat, njegova je zasluga, ukoliko ne, treba biti moralan i reci da ne zna, te podnijeti ostavku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Ne, trenutno su samo Grci ispred nas, sev osim prva dva mjesta je sramota i neuspjeh za koji selektor treba platiti foteljom.soko je napisao/la:Trenutno su Slovaci i Grci ispred nas. Treba uci ozbiljno i hrabro, samo malo srece eto nas na SP.
Imamo igraca koji igraju i u formi su, selektor se opredjelio za neke druge, sto je njegovo pravo, naravno ukoliko uspije napraviti rezultat, njegova je zasluga, ukoliko ne, treba biti moralan i reci da ne zna, te podnijeti ostavku.
Koga imamo ??
A ne brini ti, ako ne dodju rezultati, Safet ce sam otici.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kaze Pape odbrana nije problem i onda navede dva stopera i jednog veznog kao rjesenja
Hocu li kad Seju u repki vidjeti u vezi majko moja.. 
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 13 avg 2012, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svi se zale na nesto, pa da se i ja pozalim, nije mi jasno kako Avdukic dobija priliku ispred Burica. Nek mi to neko objasni, ako je uopste objasnjivo. Ma na kraju krajeva mi nije jasno kako i Sehic dobija poziv prije Burica, jedan u zivotnoj formi drugi svako malo povrijedjen.
Celik!3,2,2.
Vjerovatno Sušić računa da je Begović prvi golman,Hasagić drugi a Šehić treći.
S obzirom da su Šehić i pogotovo Hasagić često povrijeđeni u reprezentaciju upada Avdukić,koji je njen četvrti golman.
Sušić je svjestan da su šanse da dođe do tog da Avdukić bude morao stati na gol minimalne,a Avdukić je svjestan da je za njega premija što je uopće pozvan i neće se buniti ni kada bude morao presjediti na tribinama utakmicu.
S druge strane,Burić je mlad golman željan dokazivanja,i vjerovatno Sušić ne želi njega pozivati pa slati na tribine jer bi Burić,za razliku od Avdukića,mogao izraziti svoje nezadovoljstvo time.
Mislim da Sušić ovako razmišlja,ovo nije moje mišljenje da se razumijemo.
S obzirom da su Šehić i pogotovo Hasagić često povrijeđeni u reprezentaciju upada Avdukić,koji je njen četvrti golman.
Sušić je svjestan da su šanse da dođe do tog da Avdukić bude morao stati na gol minimalne,a Avdukić je svjestan da je za njega premija što je uopće pozvan i neće se buniti ni kada bude morao presjediti na tribinama utakmicu.
S druge strane,Burić je mlad golman željan dokazivanja,i vjerovatno Sušić ne želi njega pozivati pa slati na tribine jer bi Burić,za razliku od Avdukića,mogao izraziti svoje nezadovoljstvo time.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Previse si analizirao sve to, jednostavno mislim da Susic ne zna da Buric postoji.LBJ MVP je napisao/la:Vjerovatno Sušić računa da je Begović prvi golman,Hasagić drugi a Šehić treći.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- adriano_leite
- Kontakt:
Valja reci adminu da kontaktira Ivicu i da mu predoci sve tvoje postove pa da te Ivica postavi za selektora, jer ocigledno si stvoren za trenerski posao. Steta da takav znalac pise samo po forumu i ne vodi nikoga, dok ovaj grozni Pape vodi nasu repku
. Nit zna igrace, nit se zna izrazavati, nit zna motivisati ekipu, nit zna raditi skauting protivnika, dok ti sve znas i majstor si trenerskog zanata
.
Admine, salji njegove postove Ivici, nek ga Ivica vrbuje, steta da ovakav trenerski talenat trune na forumu. Mada ih ima jos par, skupi sve njihove postove, pa nek Ivica izabere, covjek ne zna kakvih mi vrsnih znalaca i trenerskih talenata imamo na nasem forumu, svi dostigli world class reputaciju na fm-u
.
Admine, salji njegove postove Ivici, nek ga Ivica vrbuje, steta da ovakav trenerski talenat trune na forumu. Mada ih ima jos par, skupi sve njihove postove, pa nek Ivica izabere, covjek ne zna kakvih mi vrsnih znalaca i trenerskih talenata imamo na nasem forumu, svi dostigli world class reputaciju na fm-u
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Imamo mi puno igrača koji igraju po Evropi a i neznamo za njih zato što to NIKO ŽIV NE PRATI...Adinjo je napisao/la:bhsport je napisao/la:Ne, trenutno su samo Grci ispred nas, sev osim prva dva mjesta je sramota i neuspjeh za koji selektor treba platiti foteljom.soko je napisao/la:Trenutno su Slovaci i Grci ispred nas. Treba uci ozbiljno i hrabro, samo malo srece eto nas na SP.
Koga imamo ??
A ne brini ti, ako ne dodju rezultati, Safet ce sam otici.
A valjda je to selektorov posao?!
Da nalazi rješenja na SVIM POZICIJAMA...
A ovdje vidimo da pozovo 16 veznih 2 napadača i 4 odbrambena, pa onada izmišlja kad mu se neko povrijedi,
stavlja iz veznog reda u odbranu, u napad alhemičar pravi...
Bolje ne vrhunski nego solidan bek nego krilo koje glumi beka ili polušpica ili šta već,
uvijek nekakva bezvezna kombinatorika 6 igrača igra 10 pozicija...
Ali ne on traži da igrači SAMI IZVADE PASOŠ
pa će ih EVENTUALNO on pozvati
Pa se sjetim kako je Marković ( iz NS Hrvatske) išao po Rakitića i ljubio guzice mami i tati Rakitić,
da on zaigra za HR..
A on dotada vidio Hrvatsku na razglednici
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- SoloJuve26
- Kontakt:
------------------ Begovic -------------------
-- Mujzda -- Spahic -- Pandza -- Sun/Lul
------------------- Salihovic ------------------
-- Ste/Pja -------Mis/Pja ---------Vis/Lul
---------------- Ibisevic ----- Dzeko ----------
Nadam se nesto ovako, mislim da mozemo do prvog mjesta al onda je vrijeme da pocnemo dobivati i ove velke "Grcku"...
-- Mujzda -- Spahic -- Pandza -- Sun/Lul
------------------- Salihovic ------------------
-- Ste/Pja -------Mis/Pja ---------Vis/Lul
---------------- Ibisevic ----- Dzeko ----------
Nadam se nesto ovako, mislim da mozemo do prvog mjesta al onda je vrijeme da pocnemo dobivati i ove velke "Grcku"...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- calcio
- Kontakt:
Imamo osrednjih igraca po osrednjim ligama, a nekima je izgleda najveca zanimaciju u zivotu praviti halabuku jer je selektor umjesto osrednjeg igraca X odlucio pozvati osrednjeg igraca Y. Jeli ima neki igrac ekstra klase da ga Susic izbjegava? Nema.Borg je napisao/la:
Imamo mi puno igrača koji igraju po Evropi a i neznamo za njih zato što to NIKO ŽIV NE PRATI...
A ovdje vidimo da pozovo 16 veznih 2 napadača i 4 odbrambena, pa onada izmišlja kad mu se neko povrijedi,
Bolje ne vrhunski nego solidan bek nego krilo koje glumi beka ili polušpica ili šta već,
Ali ne on traži da igrači SAMI IZVADE PASOŠ![]()
![]()
![]()
![]()
pa će ih EVENTUALNO on pozvati![]()
.
Pa se sjetim kako je Marković ( iz NS Hrvatske) išao po Rakitića i ljubio guzice mami i tati Rakitić,
da on zaigra za HR..
Markovic je bio predsjednik saveza Hr, znaci Susic je kriv jer Osim ne ide vaditi pasose nekome?
Licno smatram da to igraci sami treba da obave, uz pomoc saveza ako mogu da poguraju nesto. Ali da ih Susic ili Osim uzmu za ruku pa pravac ambasada da bi izvadili pasos je smijesno.
Ajd bolan sta ce mu Buric da ga salje na tribine...
A nije Begovic da o njemu raspravljate
A nije Begovic da o njemu raspravljate
Koja sramota?! Pa Slovacka ima dva veoma dobra igraca Skrtela i Hamsika. Mi posto Dzeko nije u formi nemamo ni jednog. Pjanic i Lulic bi mogli bitu tu blizo, Vedo nekad. Njihova odbrana je jaca nego nasa. Sredina tu negdje, ipak Hamsik i Stok su ispred Pjanic, Lulica i Misketa. Onaj Weiss je bolji od ovih nasih nada Visce, Stevanovica ili Mahumutica trenutno. Mi smo bolji u napadu, kao sto sam rekao Dzeko van forme. Ako on ne bude igrao u Citiu ili negdje drugo mi smo truba u slucaju da se Vedo povrijedi. Vedo je u formi ali npr protiv Meksika je bio katastrofalan. Protiv Portugala nula. Za Stuttgart sad trenutno rastura, nadajmo se da ce tako biti i u repci.bhsport je napisao/la:Ne, trenutno su samo Grci ispred nas, sev osim prva dva mjesta je sramota i neuspjeh za koji selektor treba platiti foteljom.soko je napisao/la:Trenutno su Slovaci i Grci ispred nas. Treba uci ozbiljno i hrabro, samo malo srece eto nas na SP.
Mozemo mi pozvati neke igrace, Zukanovica, Cocalica, Hadzica. Ali ti nista nisu bolji neg ove rezerve u Slovackoj.
Nemamo lijevog beka. Subasica i Kvesic.. Slovaci su i tu ispred nas..
Treba imati 22 igrača pa makar da možeš odraditi KVALITETAN trening,calcio je napisao/la:Imamo osrednjih igraca po osrednjim ligama, a nekima je izgleda najveca zanimaciju u zivotu praviti halabuku jer je selektor umjesto osrednjeg igraca X odlucio pozvati osrednjeg igraca Y. Jeli ima neki igrac ekstra klase da ga Susic izbjegava? Nema.Borg je napisao/la:
Imamo mi puno igrača koji igraju po Evropi a i neznamo za njih zato što to NIKO ŽIV NE PRATI...
Ali ne on traži da igrači SAMI IZVADE PASOŠ![]()
![]()
![]()
![]()
pa će ih EVENTUALNO on pozvati![]()
.
da on zaigra za HR..
Markovic je bio predsjednik saveza Hr, znaci Susic je kriv jer Osim ne ide vaditi pasose nekome?
Licno smatram da to igraci sami treba da obave, uz pomoc saveza ako mogu da poguraju nesto. Ali da ih Susic ili Osim uzmu za ruku pa pravac ambasada da bi izvadili pasos je smijesno.
dakle prvi tim umjesto drugog, da vidiš na šta to liči I PRIJE nego istrčiš na teren
protiv bilo koga...
A vidim vi ovdje pričate o osrednjim igračima, Hrvatska je puna osrednjih igrača npr Vida,
pa se ljudi kvalifikuju uz pravilan pristup problemu.
I da nismo mi Brazil pa da možemo ignorisati BILO KOJEG iole kvalitetnog igrača iz Evropskih liga,
i treba vrbovati te momke i vaditi im pasoše o trošku države..
Ako su mogli onu Luciu Kilmani što nije u stanju da završi maraton poslati na Olimpijadu,
e onda mogu SVAKOM perspektivnom momku kojem se pradedo rodio u BIH izvaditi pasoš...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- calcio
- Kontakt:
Moze se kvalitetan trening odrzati i sa 19 igraca, a ako im zafali igraca da se podijele u dvije ekipe tu su Baljic, Piplica i Susic. Taman 22. 
Jedino je problem sto niko ne smije Susicu uzeti loptu
Jedino je problem sto niko ne smije Susicu uzeti loptu
Ma dovoljno je 19 igraca za samo jednu tekmu. Nije problem broj igraca, nego koji su igraci tu. Svraka i Vrancic prvenstveno nemaju sta trazit tu. Naravno i Avdukic, ali on je dodatno pozvan.
- calcio
- Kontakt:
Mislim da ih je pozvao jer smatra da nije fer suditi o njima na osnovu Irske jer je to bilo van sezone i svi su podbacili. Ovo im je znaci prava provjera, ako se pokazu zvace ih opet, ako ne.... To je barem moje misljenje. Ostali pozivi imaju smisla, pokusava popuniti rupe iza Rahimica i Papca (nadam se da ce se on ipak vratiti)Cartman je napisao/la:Ma dovoljno je 19 igraca za samo jednu tekmu. Nije problem broj igraca, nego koji su igraci tu. Svraka i Vrancic prvenstveno nemaju sta trazit tu. Naravno i Avdukic, ali on je dodatno pozvan.
Spahic najstariji igrac u ovoj ekipi sa svojom 31. godinom, Besic najmladji sa 19 a ima mnogo 22-24 godisnjaka. Znaci ipak se podmladjujemo.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 13 avg 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino je Stojan "Rivaldo" Vranjes pokazao dovoljno za sva vremena.calcio je napisao/la:Mislim da ih je pozvao jer smatra da nije fer suditi o njima na osnovu Irske jer je to bilo van sezone i svi su podbacili. Ovo im je znaci prava provjera, ako se pokazu zvace ih opet, ako ne.... To je barem moje misljenje. Ostali pozivi imaju smisla, pokusava popuniti rupe iza Rahimica i Papca (nadam se da ce se on ipak vratiti)Cartman je napisao/la:Ma dovoljno je 19 igraca za samo jednu tekmu. Nije problem broj igraca, nego koji su igraci tu. Svraka i Vrancic prvenstveno nemaju sta trazit tu. Naravno i Avdukic, ali on je dodatno pozvan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.