hvala lijepodubrava je napisao/la:NoName, ajmo vamo priču o djeci
Ma ja zaboravi na to da mora biti naše![]()
Recimo, ja sam, dok sam bio mlađi planirao (bez nje) imati pun kufer djece (jedno 8-9, petorka u koošarci sa zamjenama) i nazvati ih imenima koja nisu standardna samo za moje. Recimo Lejla i Mirza su meni prelijepa imena, a i ime koje ima Lily da sad ne idemo u javnost
od onih tamo preko Drine i Dunava, su mi jako lijepa D(i)mitrije i Sergej, a i Stefan mi se počelo naglo sviđati
Al, sad mi nije ni do žene a kamoli do djece
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
You are someone else I am still right here
Vidi, vidi.. Ovo mi je susjed/komsija.silenT. je napisao/la:i ja brate ništa u Mostaru... a bolje da neće na nas.. otišo bi u Rudnik da nas pukne
Ma nece C2 nista.
Edit: Fera, nije valjda da se prezivas Blekic?
Inace fino ti ime, al' imam losa iskustva s njim
I da, hvala @dubravi na komplimentu..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
da se prezivam blekic ne bi to nigdje objavio nisam ja bas toliki seljakLily je napisao/la:Vidi, vidi.. Ovo mi je susjed/komsija.silenT. je napisao/la:i ja brate ništa u Mostaru... a bolje da neće na nas.. otišo bi u Rudnik da nas pukne![]()
Ma nece C2 nista.
Edit: Fera, nije valjda da se prezivas Blekic?![]()
Inace fino ti ime, al' imam losa iskustva s njim![]()
![]()
I da, hvala @dubravi na komplimentu..
A ovog vremena, da Bog sačuva. Svako jutro kad krenem na predavanje običem se ko lud i na kraju se zahebem. A da se ne obučem smrzo bi se ko... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kad si budala sto ides na predavanjaGunnerS je napisao/la:A ovog vremena, da Bog sačuva. Svako jutro kad krenem na predavanje običem se ko lud i na kraju se zahebem. A da se ne obučem smrzo bi se ko...
Glumi da si bolestan ko ja.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
jbg.redovan jarane... A ovi naši pokušavaju bit ozbiljni pa...
@Lily, nisam ja ti
Tebi to prolazi meni ne 
@Lily, nisam ja ti
ja sam tako "glumio" pa sam morao traziti doktora koji ce mi napisati opravdanje da bi mogao semestar ovjeriti...GunnerS je napisao/la:jbg.redovan jarane... A ovi naši pokušavaju bit ozbiljni pa...
@Lily, nisam ja tiTebi to prolazi meni ne
Znam, zato ja idem. Da se kasnije ne peglam, ganjajući profe da mi daju potpis 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHfera je napisao/la:ja sam tako "glumio" pa sam morao traziti doktora koji ce mi napisati opravdanje da bi mogao semestar ovjeriti...GunnerS je napisao/la:jbg.redovan jarane... A ovi naši pokušavaju bit ozbiljni pa...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
slicna situacije i kod mene bilaMonolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHfera je napisao/la:ja sam tako "glumio" pa sam morao traziti doktora koji ce mi napisati opravdanje da bi mogao semestar ovjeriti...GunnerS je napisao/la:jbg.redovan jarane... A ovi naši pokušavaju bit ozbiljni pa...
Jara, ja sam 2x morao pisati molbu da mi se dozvoli ovjera semestra iako sam fulao 2 potpisa(bilo nas je 5-6 kojima je ovo bio problem). Jbg, znaš i sam kako je dobro odmamurati kod kuće, tako da...A dobar nam bio raspored, pa čovjek dolazi svake 3 sedmice, znači jednom mašiš, nećeš ga vidjeti do sljedeće godine.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ljudi da li se vama dešava da vam se upali radio na komp
Ev sad ja sjedim, a zvučnik mi upaljen,, ništa se ne dešava i odjednom krenu svirati neki radio priča neki čovjek na engleskom... Neki dan mi se to desilo ja sve poisključujem, znači nemam nikakvih "prozora" al radio i dalje svira neku glupu melodiju,, ja resetovao i ono stade wtf

Ev sad ja sjedim, a zvučnik mi upaljen,, ništa se ne dešava i odjednom krenu svirati neki radio priča neki čovjek na engleskom... Neki dan mi se to desilo ja sve poisključujem, znači nemam nikakvih "prozora" al radio i dalje svira neku glupu melodiju,, ja resetovao i ono stade wtf
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jooj jbt racunar nista nisam napravio..danas nosio kod nekog kretena da mi podigne sistem kad mi on poce historijat neki pricati..uglavnom da vas pitam da li se sa 1gb Ram-a i 64mb grafickom mogu pokrenuti neke igrice koje nikako nemogu sa 448 Gb Ram-a i sa ovom grafickom?bilo bi dobro ako moze,da ne kupujem graficku sad(neam love,kladionica me neide vise
) ???
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ove danjasnje igrice ti uglavnom traze minimum 1gb rama + graficka (zavisi koja je).Sexmachineboy je napisao/la:Jooj jbt racunar nista nisam napravio..danas nosio kod nekog kretena da mi podigne sistem kad mi on poce historijat neki pricati..uglavnom da vas pitam da li se sa 1gb Ram-a i 64mb grafickom mogu pokrenuti neke igrice koje nikako nemogu sa 448 Gb Ram-a i sa ovom grafickom?bilo bi dobro ako moze,da ne kupujem graficku sad(neam love,kladionica me neide vise) ???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Znaci opet nista bez graficke,majku joj..kaze meni jedan jaran da bi mogle neke igrice al' ako je graficka ipak jako vazna bolje mi orginal patike kupiti onda 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- majestic24
- Kontakt:
Ko mi moze dati link da sebi skinem najnoviji msn.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
i mene to zanima.majestic24 je napisao/la:Ko mi moze dati link da sebi skinem najnoviji msn.
@sexymachineboy- moze dobru grafu od 256mb naci i do 50 maraka.
a 128 mozes odma za 25 maraka dobti na poklon, od mene
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!