Ni(t)ko od nabrojanih, gosparu, vjeruj.dubrovnik je napisao/la:Mozda i sjedi, ali Gangsteru tebi je ovo mozda postala osnova postova. I nadam se da ce. U danasnjem sportu nadam se znaci izgubiti unaprijed. A za moga komsiju i tvoje aluzije da mi on govori sta cu pisati ja bi ti odgovorio na slican nacin. Tko tebi placa pisanje Safet, Sead, Tino ili tko drugi iz te brojne ekipe.
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- skyisthelimit
http://sportsport.ba/bh_fudbal/spahic-v ... ica/142701" onclick="window.open(this.href);return false;
Spaha trola javnost, navijaci svrsavaju.
Spaha trola javnost, navijaci svrsavaju.
15.10 - 15.06 ...
Spahica javno zovu oni novinari koji su ga tjerali iz reprezentacije da dodje i da im spasi idola i mozda poslodavca.
Neprocjenjivo.Uzivam.
Neprocjenjivo.Uzivam.
Spahic nije ni vodio neki aman razgovor sa Susicem. Nije ni pricao sa ljudima u savezu, njima zamjera bruku stvari, od toga da donose sramne odluke i da ne staju na stranu igraca i selektora. Sve razgovore vodio je sa Pilavom. Covjek ima povredu ledja, donio je i nalaze tako da na njega ne racunajte. Sa zadnjim sudijskim zvizdukom protiv Irana on je zavrsio svoje sa reprezentacijom.
1946
- ibrakadabra
- Kontakt:
Došlo je vrijeme da se ova tema zaključa.Kapitenu hvala ti za sve .
-
Nerminovic
- Kontakt:
ibrakadabra je napisao/la:Došlo je vrijeme da se ova tema zaključa.Kapitenu hvala ti za sve .
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ubleho, Šunjić je za tebe TITO, kikseru amaterski, bio si 12 igrač Nigerije
Smirite se momci,Spahic se oprostio fino i uljudno.
Ne znam zasto kuknjava,on je svakako star i nije za profesionalnog fudbala,eno ga igra amaterski u Al Ahliju,ha ja.
Ne znam zasto kuknjava,on je svakako star i nije za profesionalnog fudbala,eno ga igra amaterski u Al Ahliju,ha ja.
a jesu se bili uzdigli po forumu hahha bajg evo kapitena saginjite se
ja fino postiram sta govore u Bayeru kaze Spaha tog lika fato za vrat na parkingu sta ce on..Jasno je bilo odpocetka da je dosao da rascisti neke stvari
Šta misliš hoće li se Džeko ženiti ili nešto drugo konta sa Amrom?zgembo89 je napisao/la:a jesu se bili uzdigli po forumu hahha bajg evo kapitena saginjite seja fino postiram sta govore u Bayeru kaze Spaha tog lika fato za vrat na parkingu sta ce on..Jasno je bilo odpocetka da je dosao da rascisti neke stvari
DRUG NEBI TI PUNCA
nažalost,obriso neko komentare na tu temu ja sam svjesno napisao taj status da prekrijem bljuvotine ranijih forumašabagrcavi je napisao/la:Šta misliš hoće li se Džeko ženiti ili nešto drugo konta sa Amrom?zgembo89 je napisao/la:a jesu se bili uzdigli po forumu hahha bajg evo kapitena saginjite seja fino postiram sta govore u Bayeru kaze Spaha tog lika fato za vrat na parkingu sta ce on..Jasno je bilo odpocetka da je dosao da rascisti neke stvari
- velez_mostar
- Kontakt:
Spaha je u vise navrata radio pogresne stvari u reprezentaciji, ali je u ovom slucaju jasno da ne zeli da bude dio Susiceve price, ponosan je, i zeli da dokaze da mu ga Safet moze podudlati lagano.
Spahic bi vrlo rado oprao nepotistu Susica, ali ima i on oraha u dzepovima pa ce presutjeti.
U svakom slucaju, Spaha je za razliku od Susica puno dobrih stvari uradio za repku.
Spahic bi vrlo rado oprao nepotistu Susica, ali ima i on oraha u dzepovima pa ce presutjeti.
U svakom slucaju, Spaha je za razliku od Susica puno dobrih stvari uradio za repku.
Kad je najpotrebnije Spaha zasere i to po vise puta...kabadahija
Koga nema bez njega se moze, a cesto zna biti bolje bez njeg...
Koga nema bez njega se moze, a cesto zna biti bolje bez njeg...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zar niste pisali da nam ne treba, kabadahija, kikser, ovo, ono, vaki, naki? Čemu sad galama oko kapitena? Budite sretni nema ga više nažalost.
DRUG NEBI TI PUNCA
- hogarstrasni
velez_mostar je napisao/la:Spaha je u vise navrata radio pogresne stvari u reprezentaciji, ali je u ovom slucaju jasno da ne zeli da bude dio Susiceve price, ponosan je, i zeli da dokaze da mu ga Safet moze podudlati lagano.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Emir Spahic nema oraha u dzepu osim ako pod orasima podrazumjevate da je iz ljubavi prema repki bio spreman zaloziti i svoju rijec i zdravlje i mnogo toga sto vecina nasih sportasa nikad ne bi zalozila. On je pozitivno lud nogometas i uvijek daje svoj maksimum. Ova odlika ga je i napravila puno boljim nogometasem nego sto je on u skladu sa svojim talentom i fizickim propozicijama trebao postati. Privatno je tako dobar momak da se to tesko rijecima moze i opisati. Jos se sjecam kad bi kao cetrnaestogodisnjak istrcao sa podmlatkom Dubrovnika i zasukao rukave kao i Juric u svoje vrijeme. Vec tada se vidjela liderska crta i to je u nasem klubu uvijek bio. Ali nikad nisam ocekivao i da ce ga ponajvise ta karakteristika i nevjerovatni radni elan odvesti ovako daleko. Do kapitena repke i igraca odlicnog Bundesigasa. Emire hvala za sve. Zasluzio si svoju slavu a neka Virtual i ekipa pisu sta got zele.
Sta ovim mrziteljima najveceg kapitena nije jasno? Emir se vraca u repku, samo ovaj put nije igrao zbog teske povrede. Protiv Izraela igra: http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-na ... ije/142728" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci
Hvala ti kapitenu.
Znaci
Hvala ti kapitenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Šah-mat za sljedbenike Papetove & one koji mrze Spahića 
Njihov veliki vođa je opet kleknuo pred kapitena i poručio mu da će ga zvati
Njihov veliki vođa je opet kleknuo pred kapitena i poručio mu da će ga zvati
DD
Potez očajnika, odavno utvrđeno.
Blamiraju se obojica
Blamiraju se obojica
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!