Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Haha hahaha e nešto novo Baily povrijeđen, e pa lik svaku petu tekmu povrijedi se a ovde mi neki pišu o stjeni, svaki duel strahujes da će se povrijediti
Ma samo ti buraz, imas vala pravo u vecini stvari. Malo ti to dramatizujes previse ali u sustini je tacno. Mislim da nikad nismo igrali gore u pripremnim.tajger je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Ne zna se ko vise kuka.
Mi ovdje, ili Bavarci na svojoj temi. Doduse tajger navlaci za nas malo.a gdje neću sad bi plakao kuknjava
Sta ja znam bgmi. Ovaj uvod u sezonu ne mirise na dobro. Ne samo zbog jalove igre, realno i ekipa je u vecini utakmica bila "lijeva" , nego I zbog ovog odnosa na relaciji Jose-Ed (uprava) koji bi se vrlo lako mogao reflektovati na teren I onda imamo problem. Stvarno sve mirise na losu sezonu ako gledamo iz tog ugla.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma znam da nekad pretjerujem al brate toliko pratim sve oko kluba i ne propustim niti jednu jbnu utakmicu sve se nadajući proigrat će al treća sezona ista al mrve napretka nekog, tako da su mi ovi gori koji nešto pričaju biće ovo biće ono a ono sve isto svi u odbranu i čekaj neku kontru koju ne znamo odigrat il prekid, tako pobjedimo i svi zadovoljni izbriše sw sva bjeda od igre, ne može više tako
Evo kako da udjes u sezonu sa bejliyom lik nije 3 tekme sastavio i neće, evo dovedi Tobya sa kim da igra kad ne znaš od ovih ostalih ko je gori a ovaj stalno povrijeđen, jedan stoper ništa ne rješava
Evo i gola bravo, hajmo opet se branite
Evo kako da udjes u sezonu sa bejliyom lik nije 3 tekme sastavio i neće, evo dovedi Tobya sa kim da igra kad ne znaš od ovih ostalih ko je gori a ovaj stalno povrijeđen, jedan stoper ništa ne rješava
Vec 10 ak godina sam svjestan da predsezona nista ne znaci i da se ro gleda kao trening uz kokice i zajebanciju. Ti ako mislim da vise od nas volis klub jer se nerviras itd bez veze mislis tako i sto prije shvatis stvari kao i ja ,lakse ce ti biti.
Rash 10 ,fino fino..
Rash 10 ,fino fino..
Zeljeznicar! 1921 !
Šta da vam kažem, izgleda nisam probr'o neki trenutak da dođem uživo pratit'. 

Ma nisam to mislio al ako ti je pripremna probaj nešto novo, pa istu ovu igru igramo i u takmicarskim utakmicama, nikakve razlike, čim ti je protivnik malo jači sve stavi u odbranu pa brate sevilja nas ubila na OLD TRAFORDU, prepustali im igru ko vcr Bajernu i većini ekipa jadno je ovo al etFormat je napisao/la:Vec 10 ak godina sam svjestan da predsezona nista ne znaci i da se ro gleda kao trening uz kokice i zajebanciju. Ti ako mislim da vise od nas volis klub jer se nerviras itd bez veze mislis tako i sto prije shvatis stvari kao i ja ,lakse ce ti biti.
Rash 10 ,fino fino..
Evo primamo gol iz prekida, a toliko imamo visokih igrača ne samo vcr već nam je i u punom sastavu svaki prekid kritičan a igrači divovi, sta se radi na treningu kako se brane prekidi
80 min prijateljske tekme,ni jedan pokusaj ka golu protivnika,alal vjera Mouuu! Znaci gadi mi se gledat tekmu kad United igra,gadi na sta si nam klub doveo kosti ti **** materine!!!!!!
Ma buraz samo bubaj... imaš svoje mišljenje i stil pisanja. Ko što reče kolega, ne valjaš gluposti, voliš klub. Ja pred TV-om saspem sve skoro isto kao i ti od-do, samo mi se ne da sve to staviti "na tastaturu". A nije da ti naši puleni ne daju materijala za kritiku. Naprotiv. Da se ne lažemo evo i večeras - 77. minuta - 0 šansi, 0 udaraca na gol. Ko na ovo kaže da je "sve OK", pripremna, bla, bla... Ako ništa, evo Chonga na terentajger je napisao/la:Ma znam da nekad pretjerujem al brate toliko pratim sve oko kluba i ne propustim niti jednu jbnu utakmicu sve se nadajući proigrat će al treća sezona ista al mrve napretka nekog, tako da su mi ovi gori koji nešto pričaju biće ovo biće ono a ono sve isto svi u odbranu i čekaj neku kontru koju ne znamo odigrat il prekid, tako pobjedimo i svi zadovoljni izbriše sw sva bjeda od igre, ne može više tako
Recept samo napadni united,ova ekipa ne umije da se brani...
Dobro nedostaje tu pogba,lukaku al opet igra nikakva...
Ovih pet dana svaki dan po jedan dolazak i odlazak....
Dobro nedostaje tu pogba,lukaku al opet igra nikakva...
Ovih pet dana svaki dan po jedan dolazak i odlazak....
Bas sad hoću da napišem, jel moguće da nećemo osutat po golu il prema golu, pa ovo nije ni trening za Nojera, poslije utakmice mora odraditi trening, niti je odbranio nešto niti pokupio neki centarsut
Pa jbt igra je kao da nedostaje deset igrača a ono ti fali 3 igrača, pa sta da se nadaš u ligi pored onakvog citya koji dobi bez svojih glavni igrača chelsea još se poigrali
Pa jbt igra je kao da nedostaje deset igrača a ono ti fali 3 igrača, pa sta da se nadaš u ligi pored onakvog citya koji dobi bez svojih glavni igrača chelsea još se poigrali
trening bez lopte za nase
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ali sve ce ovo Toby da poveze
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Znam frendu,zao mi je samo sto ce Mou sa ovom igrom biti bivsi na zimu a bolje je sada dok nije sve pocelo....
Ed sigurno kaze puno novca ulozeno,rezultat nije vidljiv...
Ed sigurno kaze puno novca ulozeno,rezultat nije vidljiv...
Osta kako smo i ranije rekli 0 i 0, šanse i udarci na gol. Neuer je komotno mogao ostati u stadionskoj kafani na poluvremenu, niko ne bi ni skontao da ga nema. Naš novaci u veznom redu Pereira i Fred vala nisu ništa pokazali da valja. Pregazili ih bavarci kako su htjeli. Ne znam kako će to sa Pogbom i Nemanjom izgledati, ali ne miriše mi ovo nikako. I dalje nigdje brzine u vezi što još izgleda gore kada imaš bokove kakve imaš - nepostojeće. Ako ne "sjevne" kako čudo u sudijskoj nadoknadi prelaznog roka, imaćemo sigurno jednu od najgorih bočnih linija u EPL. A šanse za to su u promilima jer jedino šta se spominje su centralni defanzivci. Iskreno ne znam ni šta Jose planira iskemijati sa ovim sastavom. Ni glave, ni repa, ni plana. Jest da je pripremna sa devet izmjena, jest da ih metar fali, ali meni ovo dobro slabo. I bavarci su izašli sa nekim miješanim sastavom, ali kod njih se opet vidi nešto. Kod nas - ništa.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bili.Rooney88 je napisao/la:Nego, ima li ovih sto su trebali na tekmu ?

Nije da se imalo šta lijepo za vidjet, ali eto. Valjda bude neka treća sreća za mene. Dvaput uživo - dva poraza.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Živi smo očaj, samo to mogu reći.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Bili.Rooney88 je napisao/la:Nego, ima li ovih sto su trebali na tekmu ?![]()
Nije da se imalo šta lijepo za vidjet, ali eto. Valjda bude neka treća sreća za mene. Dvaput uživo - dva poraza.
Ali koja atmosfera i ugođaj, to je već perverzija.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne volim ih, ali jest gotiva, i stadion, i kompletan ugođaj.Poligon10 je napisao/la:Živi smo očaj, samo to mogu reći.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Bili.Rooney88 je napisao/la:Nego, ima li ovih sto su trebali na tekmu ?![]()
Ali koja atmosfera i ugođaj, to je već perverzija.Allianz arena je prejaka.

Ma, ovo je bilo baš loše večeras, ali eto, opet je to daleko od kompletne ekipe, teško je očekivat nešto od ovih improvizacija kad se nerijetko ovako izgleda i u kompletnom sastavu.
Fred mi na prvu dobar dojam ostavio, osjećam da bi mog'o unaprijedit igru, ali nije uvijek vjerovat ni prvom dojmu, je l', tako da je bolje sačekat sa nekim ocjenama.
P.S. Ne dođe ti Martial.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Kažnjava ga nadređeni, ipak je "šef".
Mourinho opasno gubi konce. Ne znam evra jesi li ti zapazio momenat kada mu je Herrera odbrusio pa otišao u svlačionicu. Nešto se dešava između njega i igrača a posebno uprave.

Mourinho opasno gubi konce. Ne znam evra jesi li ti zapazio momenat kada mu je Herrera odbrusio pa otišao u svlačionicu. Nešto se dešava između njega i igrača a posebno uprave.
Ocekivan sastav..
Pogba je tu, Pereira isto..
Ajmo momci jakoo
Pogba je tu, Pereira isto..
Ajmo momci jakoo

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.