Svaka čast momcima ba, muda volovska.. ha čaršaf ha trans, haman ti je isto to, a inače ovo je sigurno jedna od najjačih grupa (Fukare) na TK, vjerovatno odma posle "Siuxa" i "Apača"Cocaine je napisao/la:Sta je ovo grob te yebo
Odo se propucat kroz but![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
povratak otpisanih!
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Ova prva slika je u Tuzli, 200m od stadiona TusanjTristan je napisao/la:Horde u ''akciji''
![]()
Zivinice ne lazi ba , pa vi ste koma.
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Pitaj "kumove" koji su bili kod one kurave Eldine (iza njene zgrade je slikano) sto su je udarali svi odredadell21 je napisao/la:Zivinice ne lazi ba , pa vi ste koma.
U sjeni ove rasprave je prosao zadnj Mulalicevi intervju.
"sablja reko pa proreko"
Jes, ganjale ih horde do tesnjaziviniceMetropola je napisao/la:Ova prva slika je u Tuzli, 200m od stadiona TusanjTristan je napisao/la:Horde u ''akciji''
![]()
Slatina. Bilo je poslje ganje neke, znaju oni koji su bili tu kako je i sta je bilo.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ovo je u Tuzli, naselje Slatina, tu sam odrasto. ovo je odmah pored kafića Šestica https://www.google.ba/maps/place/44%C2% ... !1s0x0:0x0
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Jes, ganjale ih horde do tesnjaziviniceMetropola je napisao/la:Ova prva slika je u Tuzli, 200m od stadiona TusanjTristan je napisao/la:Horde u ''akciji''
![]()
Slatina. Bilo je poslje ganje neke, znaju oni koji su bili tu kako je i sta je bilo.

ovo je ta ulica, a vi ste prave saljivdzije, sve znate
Horde navijaju i navijale su uvijek. Vama jedan covjek zabrani da postojite, navijate.shzna je napisao/la:Kaže horde odahnule, Radovac nema preko čega da prijeti
Postojali su i oni sve do 1989-te, kad su ih ljudi ugasiliLakoste je napisao/la:Horde navijaju i navijale su uvijek. Vama jedan covjek zabrani da postojite, navijate.shzna je napisao/la:Kaže horde odahnule, Radovac nema preko čega da prijeti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nama i kad padne trans, padne u momackoj tuci u sred Beograda protiv brojnije ekipe (iako nema smisla o tome pricat kad je proslo skoro 30 godina), a vama do prije nekoliko godina kozojebi iz listice pola transova skinuliRinuka je napisao/la:Postojali su i oni sve do 1989-te, kad su ih ljudi ugasiliLakoste je napisao/la:Horde navijaju i navijale su uvijek. Vama jedan covjek zabrani da postojite, navijate.shzna je napisao/la:Kaže horde odahnule, Radovac nema preko čega da prijeti
Nemoj pisati nesto sto nemas pojma, molim teLakoste je napisao/la:Horde navijaju i navijale su uvijek. Vama jedan covjek zabrani da postojite, navijate.shzna je napisao/la:Kaže horde odahnule, Radovac nema preko čega da prijeti
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa uputi nas, zbog cega ne navijate, zasto se prijetilo "pravim" navijacima od strane kriminalaca pa sad ne zele da vode i navijaju. Lafo ismijavate Horde a ljudi za vas institucija, protiv agenture se borili na zapadu, nisu nikad odustajali a vi jednu utakmicu navijate, kacite transove, onda vas nema 10 utakmica i kad dodje derbi okupite se neformalno i navijate bez transa i tako u krug.Minjore je napisao/la:Nemoj pisati nesto sto nemas pojma, molim teLakoste je napisao/la:Horde navijaju i navijale su uvijek. Vama jedan covjek zabrani da postojite, navijate.shzna je napisao/la:Kaže horde odahnule, Radovac nema preko čega da prijeti
Jaraniko, znaju oni koji trebaju znati. Probleme u kuci trebaju rijesavat ukucani a ne komsije. Lijep pozdravLakoste je napisao/la: Pa uputi nas, zbog cega ne navijate, zasto se prijetilo "pravim" navijacima od strane kriminalaca pa sad ne zele da vode i navijaju. Lafo ismijavate Horde a ljudi za vas institucija, protiv agenture se borili na zapadu, nisu nikad odustajali a vi jednu utakmicu navijate, kacite transove, onda vas nema 10 utakmica i kad dodje derbi okupite se neformalno i navijate bez transa i tako u krug.
Minjore je napisao/la:Jaraniko, znaju oni koji trebaju znati. Probleme u kuci trebaju rijesavat ukucani a ne komsije. Lijep pozdravLakoste je napisao/la: Pa uputi nas, zbog cega ne navijate, zasto se prijetilo "pravim" navijacima od strane kriminalaca pa sad ne zele da vode i navijaju. Lafo ismijavate Horde a ljudi za vas institucija, protiv agenture se borili na zapadu, nisu nikad odustajali a vi jednu utakmicu navijate, kacite transove, onda vas nema 10 utakmica i kad dodje derbi okupite se neformalno i navijate bez transa i tako u krug.
Onda ne treba zagledati u tudje dvoriste nego rijesavati probleme u svom.
To je isto da neko ko padne ispit ismijava osobu koja je dobila sedmicu.
Ocito sami nemozete rijesiti problem,jer predugo traje,zato trebate pomoc prijatelja

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.