FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kad vidim Roberta u veznom redu otpadne mi 1 dlaka od ukupno 80 na glavi.Do kraja sezone bi mogao doci na nekih 40.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Da Bog da umro Valverde. Da Bog da!
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Sarrifufna
Ovaj prvi dio mesijeve price u stilu starih i iznemoglih lica potvrdjuje ono sto i ja govorim i u cemu ga kritikujem, fizicki totalno zapusten igrac koji nema snage jednostavno povuci kad je najpotrebnijeDerdiyok je napisao/la:Leo Messi: "Vrijeme prolazi i sve je teže igrati. Kada dođete u određene godine, morate se malo više brinuti o sebi kako biste se svakodnevno što bolje pripremali za predstojeću utakmicu."
"Sve me ovo mnogo podsjeća na početke moje karijere. Tijelo nema milosti prema meni. Došao sam u određene godine i moram više paziti na sebe."
"Vaš um upravlja svime i ako ste mentalno spremni, lakše je sve podnijeti, ali, opet ponavljam, vaše tijelo pri tome pati. Na tijelu se osjete sva silna putovanja na utakmice, letovi avionom, samo igranje... Jednostavno postaje sve teže i teže."
"Ljudi su iznenađeni kada vide da se Cristiano Ronaldo i ja slažemo i razgovaramo. Mislim da je to zbog velikog sportskog rivalstva koje se razvilo između nas dvojice tokom posljednjih godina."
"On je igrao za madridski Real, ja igram za Barcelonu, a rivalstvo je stvoreno i zbog individualnih nagrada koje smo on i ja osvojili. Iako neki misle da rivalstvo između nas dvojice postoji i izvan fudbala, to nije tačno."
"Obojica želimo samo najbolje za svoje ekipe i niti on niti ja volimo gubiti. Mi ne prihvatamo poraze. Najvažnije od svega je da to ostane na terenu."
Ne bi to ni bio problem neki da je takav od 33. godine recemo, problem je sto covjek izgorio u 27. 28. godini
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Cemu De Jong na klupi a mrtvi Roberto u prvih 11? 

I ne izgorio sa kakvim je levatinama bio okružen, a i dan danas.Romariooo je napisao/la:
Ne bi to ni bio problem neki da je takav od 33. godine recemo, problem je sto covjek izgorio u 27. 28. godini
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako Bog da i nedelja sveta, Valverde je bivši već večeras.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Legende kazu zbog umora.mandraX je napisao/la:Cemu De Jong na klupi a mrtvi Roberto u prvih 11?
@igrajlopte 🐦
6-kolo a vec umor? Sta ce bit u 25-om ljudinoReX je napisao/la:Legende kazu zbog umora.mandraX je napisao/la:Cemu De Jong na klupi a mrtvi Roberto u prvih 11?

Ma hajd, zato je Busquets odmoran

Smaras li, smaras. Otkuda ti volja vise!?Romariooo je napisao/la:Ovaj prvi dio mesijeve price u stilu starih i iznemoglih lica potvrdjuje ono sto i ja govorim i u cemu ga kritikujem, fizicki totalno zapusten igrac koji nema snage jednostavno povuci kad je najpotrebnijeDerdiyok je napisao/la:Leo Messi: "Vrijeme prolazi i sve je teže igrati. Kada dođete u određene godine, morate se malo više brinuti o sebi kako biste se svakodnevno što bolje pripremali za predstojeću utakmicu."
"Sve me ovo mnogo podsjeća na početke moje karijere. Tijelo nema milosti prema meni. Došao sam u određene godine i moram više paziti na sebe."
"Vaš um upravlja svime i ako ste mentalno spremni, lakše je sve podnijeti, ali, opet ponavljam, vaše tijelo pri tome pati. Na tijelu se osjete sva silna putovanja na utakmice, letovi avionom, samo igranje... Jednostavno postaje sve teže i teže."
"Ljudi su iznenađeni kada vide da se Cristiano Ronaldo i ja slažemo i razgovaramo. Mislim da je to zbog velikog sportskog rivalstva koje se razvilo između nas dvojice tokom posljednjih godina."
"On je igrao za madridski Real, ja igram za Barcelonu, a rivalstvo je stvoreno i zbog individualnih nagrada koje smo on i ja osvojili. Iako neki misle da rivalstvo između nas dvojice postoji i izvan fudbala, to nije tačno."
"Obojica želimo samo najbolje za svoje ekipe i niti on niti ja volimo gubiti. Mi ne prihvatamo poraze. Najvažnije od svega je da to ostane na terenu."
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
Raketa tribine 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
suarez umjesto naprijed, šalje loptu 50 metara nazad u aut
za svaki pas nazad, ja bi im po 1000 eura od plate
za svaki pas nazad, ja bi im po 1000 eura od plate
Zadnja izmjena: sombrero, dana/u 24 sep 2019, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bravo
-
- Kontakt:
aaaaauuuhh 

Majstore 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Federalna liga BiH bi nam pozavidjela na home/away ratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.