FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FrantoBauzek

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FrantoBauzek » 27 jul 2017, 18:54

Niko nije spomenuo crvene ili zelene, nego sa jedne strane imas Slobodu, klub sa velikom tradicijom i sa druge strane Slogu, klub u nastajanju de fakto. O tom se principu radilo, a ne politickom :nene: Veliki klub sa tradicijom i mali klub poput Modrice, koji sutra moze biti prvak a prekosutra ponovno u trecoj ligi.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2017, 18:59

Predstavio se Dedic kao neki kontras i borac za Slobodu, a nema takvih. To mogu biti samo navijaci i simpatizeri koji nemaju novca nikakvog od Slobode vec mogu samo dati.
I to sto ne razumijemo takve stvari jer nam se nikada nece desiti da dodje neko i kaze evo ti 1000 vise dodji tu. A kada dobijes nesto bolje onda 99% prihvatis.

Sutra ce doci neko treci, a ne Husic i uzeti Slobodi trenera ili igraca i opet ce nam biti neko drugi kriv. Mora se pronaci nacin da ti ljudi ostanu u Slobodi, a glavni adut je novac. Njih ne interesuje sta ce biti sutra, ako jedan klub propadne otici ce u drugi i sve tako gdje je bolje. Nece niko ostati ovdje zbog historije. Treba naci nacin za povecanje godisnjeg budzeta i to je jedini nacin da se rijesi problem.

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 27 jul 2017, 19:09

Ako ode u istocno predgradje, nastavlja se niz nekorektnih poteza vodstva tog kluba. Rekoh ja da njima ne trebaju dušmani, sami ih stvaraju :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2017, 19:17

KomunistaTZ je napisao/la:Ako ode u istocno predgradje, nastavlja se niz nekorektnih poteza vodstva tog kluba. Rekoh ja da njima ne trebaju dušmani, sami ih stvaraju :)
Ma ja najbolje je traziti u drugima krivca samo. Ode 20 igraca u godinu dana i dio strucnog staba. I kriv za sve to neko drugi, nasi iz kluba nisu nista.

Kokuzluk koji branite ne treba braniti vec postaviti pitanje sto smo kokuzi ako imamo nikada jaci upravni. Svuda u svijetu se kritikuje vlastita uprava kada gubi igrace i osoblje, pitaju ljudi zasto se to desava. Kod nas se pljuju ekipe iz PL i Federalne ako nam uzmu nekog kao da rade nesto protiv zakona.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2017, 19:27

tako je, kokuzluk ne treba branit, treba branit uslju iz predgradja Tuzle

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 jul 2017, 20:08

Cuj da Azmir i Sloga rade za dobrobit Slobode, a sto bi? Pa ljudi imaju projekat imaju jovac i zele ga ostvarit i sto ne bi kupio ono sto valja pa nek je i iz slobode deda je jedan od najboljih trenera golmana u bih i posto ovi imsju za cilj da napadnu tutulu premier lige iduce godine, logicno je da pored igrackog divedu i najbolji trenerski kadar.
Al najjaca ce ovdje kuknjava biti kad Sloga zavrsi ispred Slobode za stogodisnjicu, a ko nam je kriv neg sami sebi jer ocigledno je da ce malo ko moci toj ekipi finansijski parirati, jer pored novca finansijer im 24 sata zivi uz klub poznaje ovu ligu mentalitet i tu je njihova prednost...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jul 2017, 20:40

SARS je napisao/la:FK Sloboda bi sutra mogla ostati bez trenera golmana Mirsada Dedića (49). Naime, Dedić je čelnicima kluba saopštio odluku da želi napustiti klub, te će se to i desiti, ukoliko se stvari preko noći drastično ne promjene. "Sutra će biti zvanično. Razlozi su uslove koje imam, a i 12 godina sam tu, malo mi to i postalo dosadno. Željan sam neke promjene. Ipak, sutra ćemo vidjeti, možda se preko noći stvari promjene", kazao je Dedić za SportSport.ba. Dedić je nekadšnji golman reprezentacije BiH u teškim vremenima za našu zemlju, a bio je i čuvar mreže FK Sarajevo, Slobode, Budućnosti, Yverdon Sporta... Sloboda će u subotu na svom stadionu dočekati Radnik u drugom kolu Premijer lige BiH, a da li će Dedić naći svoje mjesto na klupi Tuzlaka ostaje nam da vidimo.
Bas se pitam gdje ce i otkud ovo odjednom, sta ti mislis Solinas?
Odjednom nije sigurno...A gdje ce,budemo vidjeli. ..Ja sam rekao ono sto sam cuo od njega licno. ...sto I zasto kako izgleda da vidimo ovih dana.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jul 2017, 20:43

FrantoBauzek je napisao/la:
klasik je napisao/la:Franto na aparatima
Zasto bi Franto bio na aparatima? Pa ovo potvrdjuje moje tvrdnje, a moja je tvrdnja bila da je imao ponudu i da je u trenutku kada sam dobio info, odbio. A ako je ovo istina, pa ovo opet ide u prilog rada tog sjajnog covjeka AH u korist Slobode. Krade nas za kadar, za nase dobro :lol:

Aj sad napisite, covjekove pare i moze raditi sa njima sta hoce :clap: Moze, ali ako ima toliku ljubav prema Slobodi kako prica, onda ce svoj kadar traziti u drugim klubovima, a ne uzimati postojeci iz voljenog kluba. Logika :idea: Ili je nesto drugo posrijedi?

PS: Posto nista novo ne znam oko ovog trenutno, sacekat cu prvo, da vidim gdje bi to on isao. Ali ostajem pri tvrdnji, koja je i potvrdjena od mnogih forumasa, da je imao ponudu Sloge. Nemam tu sta vise dodati.
Upravu si, samo opusteno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2017, 22:12

Pocela carsija da pljuje Jagodica i upravu po FB jer ne igraju u prvoj Jahic i Mujkic i jer se Dedicu nije dao bolji ugovor :urnebes:

Tacno se sada vidi kome je bitna Sloboda, a kome to da mu jarani i prijatelji igraju u Slobodi. Nije ni cudo sto su onako veselo reagovali kada je Husic otisao i pljuvali jer su namirisali da ce se uhljebiti njihovi. Nije ni cudo sto jedan dio foruma prvo zeli Jagodicu da skine glavu prvo, a on vidi da svaku drugu utakmicu gubi pa ne moze vise dopustiti sebi da mu debili igraju u prvoj pa je doveo Ignjatovica i Culuma da licimo na nesto, a sada carsija ceka prvu gresku i poraz da ga nabode. :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jul 2017, 22:15

Ako neko ovde ne mirise jagodica to sam onda ja.
A to sto zelim da ode je iz vise razloga.
A to ti je taj dio foruma..sto kazes carsija.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 jul 2017, 22:19

Mi smo kit. od navijača, samo kukamo ,da smo aktivni koliko kukamo ....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2017, 22:21

Sariel je napisao/la:Ako neko ovde ne mirise jagodica to sam onda ja.
Ok to kada je razlog nedostatak igre i losa igra, to se svi slazu da se treba popraviti.

Ja smatram da treba raditi sistematski i pustiti ga do kraja sezone. Bez da ga neko osudjuje do kraja sezone jer treba vremena da sve dodje na svoje i strpljenja.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jul 2017, 22:28

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Ako neko ovde ne mirise jagodica to sam onda ja.
Ok to kada je razlog nedostatak igre i losa igra, to se svi slazu da se treba popraviti.

Ja smatram da treba raditi sistematski i pustiti ga do kraja sezone. Bez da ga neko osudjuje do kraja sezone jer treba vremena da sve dodje na svoje i strpljenja.
Ja smatram da mu treba dat sut kartu juce..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2017, 22:35

Dobro tu mozda ima nekih stvari koje znas, a da vecina ljudi ne zna.

Ali ne mozemo tako svakog zivog tjerati, nama niko nije dobar. Hajd da nakon njega moze doci neko bolji, on poznaje ekipu, sklapao je na svoju ruku i zna koliko ko moze. Neko novi vjerovatno ne bi bio nista bolji. Na kraju sezone se moze povuci crta i reci nisi imao rezultate i prelazimo na drugog trenera. A ne sada kada je tek pocela sezona stvarati pritisak, pogotovo radi njegovog izbora igraca. Covjek neka stavi u ekipu koga zeli. Postoje ljudi koji su pljuvali Subica, pa sada bi Culuma i td. Samo napadaju igrace koji nisu iz Tuzle i njihovi jarani radi tamo nekog Jahe, Mujkica. Takve treba ignorisati Vlado prvi. A isto i igrace kojima je krivo sto ne igraju.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 27 jul 2017, 22:39

Dedica pod hitno zadrzati, vrijedi svake pare, on je najzasluzniji sto smo proteklih godina imali odlicnog Pirica, a sad Azira koji ce po mom misljenju za koju godinu biti broj 1 u PL BiH, ako se ne probije vani!!
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 27 jul 2017, 22:44

Sariel je napisao/la:Ja smatram da mu treba dat sut kartu juce..
kad god dodje do ovog, samo neka vodi onog tandaru sa sobom je.bo ga on da ga je.bo
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 jul 2017, 23:18

Sariele reci šta nosiš na duši nemoj to čuvati u sebi nije zdravo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 27 jul 2017, 23:42

Priča se da bi vam mogao doći trener golmana Radničkog, mislim sada već bivši, Zlatko Maršalek. Branio je prije i u Čeliku, a stariji ljubitelji fudbala ga se mogu sjećati iz Olimpijske reprezentacije Jugoslavije. Sigurno je da bi bio od koristi, naravno ukoliko su priče tačne.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 jul 2017, 00:04

KomunistaTZ je napisao/la:Ako ode u istocno predgradje, nastavlja se niz nekorektnih poteza vodstva tog kluba. Rekoh ja da njima ne trebaju dušmani, sami ih stvaraju :)
ne vjerujem da mu je to opcija primarna,ako Husref preuzme Sarajevo on ce tamo,ako ne onda kod bivseg predsjednika vjerovatno.
Po meni se ne treba zamarati time previse,neka svako zivi od svog rada. Nece mu biti prvi put niti zadnji da ide,a niti zadnji.
Sloboda ide svojim putem svakako
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 jul 2017, 00:14

Iraola je napisao/la:Priča se da bi vam mogao doći trener golmana Radničkog, mislim sada već bivši, Zlatko Maršalek. Branio je prije i u Čeliku, a stariji ljubitelji fudbala ga se mogu sjećati iz Olimpijske reprezentacije Jugoslavije. Sigurno je da bi bio od koristi, naravno ukoliko su priče tačne.
Nisu tacne
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.