FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Guest007
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Guest007 » 28 jul 2017, 00:55

FrantoBauzek je napisao/la:Niko nije spomenuo crvene ili zelene, nego sa jedne strane imas Slobodu, klub sa velikom tradicijom i sa druge strane Slogu, klub u nastajanju de fakto. O tom se principu radilo, a ne politickom :nene: Veliki klub sa tradicijom i mali klub poput Modrice, koji sutra moze biti prvak a prekosutra ponovno u trecoj ligi.
E to si odlicno rekao ;)
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 jul 2017, 01:05

tuzlak1987 je napisao/la:Pocela carsija da pljuje Jagodica i upravu po FB jer ne igraju u prvoj Jahic i Mujkic i jer se Dedicu nije dao bolji ugovor :urnebes:

Tacno se sada vidi kome je bitna Sloboda, a kome to da mu jarani i prijatelji igraju u Slobodi. Nije ni cudo sto su onako veselo reagovali kada je Husic otisao i pljuvali jer su namirisali da ce se uhljebiti njihovi. Nije ni cudo sto jedan dio foruma prvo zeli Jagodicu da skine glavu prvo, a on vidi da svaku drugu utakmicu gubi pa ne moze vise dopustiti sebi da mu debili igraju u prvoj pa je doveo Ignjatovica i Culuma da licimo na nesto, a sada carsija ceka prvu gresku i poraz da ga nabode. :kafa:
Prvo treba biti realan bez obzira na sve pa reci jel to uopste uporedivo Ignjatovic-Mujkic i Culum-Jahic ?
Drugo pokusalo se sa mladim potencijalno dobrim pa bili smo svjedoci niza poraza u proljece,talentima iz vlastitog pogona.
Odmah ti isti talenti nadjose managere pa i ne zaigrase kako treba a hoce neke uslove ili raskide,zato mi je razumljiv potez dovodjenja etabliranih igraca na odredjene pozicije.Neka se ljuti ko hoce,ali mi svi zelimo rezultate bez strpljenja,a i kad se strpis tvoj ti ga sukne
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2017, 01:16

Hitman22 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pocela carsija da pljuje Jagodica i upravu po FB jer ne igraju u prvoj Jahic i Mujkic i jer se Dedicu nije dao bolji ugovor :urnebes:

Tacno se sada vidi kome je bitna Sloboda, a kome to da mu jarani i prijatelji igraju u Slobodi. Nije ni cudo sto su onako veselo reagovali kada je Husic otisao i pljuvali jer su namirisali da ce se uhljebiti njihovi. Nije ni cudo sto jedan dio foruma prvo zeli Jagodicu da skine glavu prvo, a on vidi da svaku drugu utakmicu gubi pa ne moze vise dopustiti sebi da mu debili igraju u prvoj pa je doveo Ignjatovica i Culuma da licimo na nesto, a sada carsija ceka prvu gresku i poraz da ga nabode. :kafa:
Prvo treba biti realan bez obzira na sve pa reci jel to uopste uporedivo Ignjatovic-Mujkic i Culum-Jahic ?
Drugo pokusalo se sa mladim potencijalno dobrim pa bili smo svjedoci niza poraza u proljece,talentima iz vlastitog pogona.
Odmah ti isti talenti nadjose managere pa i ne zaigrase kako treba a hoce neke uslove ili raskide,zato mi je razumljiv potez dovodjenja etabliranih igraca na odredjene pozicije.Neka se ljuti ko hoce,ali mi svi zelimo rezultate bez strpljenja,a i kad se strpis tvoj ti ga sukne
Ovim potezima za Ignjatovica i Culuma je Jagodic pokazao da shvata gdje je problem bio proslu polusezonu. Znaci doveo je dva igraca na pozicijama gdje su nam igrali najslabiji starteri plus Krpica i Husica naprijed jer je primjetio da sa Tandirom nece moci. Znaci tu se ispravio.

Onda je isto pokazao da mu je bitno pobjedjivati i da nije tu samo kao neka lutka kojoj ce igrati neko za koga mu se kaze da igra.

Covjek je napravio neke poteze koji su odlicni konacno i imati ce tih prvih 11 jakih ali neko ce u tome naci problem. A proslu polusezonu nije nasao. Tako da neka prica ko sta hoce od ovih koji bi Jahica,Mujkica,Djukica, meni je bas sada postao drag i biti ce mi zao ako njegova glava padne ove sezone. Mada se stvorila neka losa atmosfera oko njega i kikseva isto kao i za Musemica, samo se ceka eto da nesto pogrijesi. Treba covjeku dati podrsku i kritikovati ga kada je losa igra i to je to. A ne jer neko ne igra, a neko igra.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2017, 07:28

Jamte zvizge, ostavite razmirice i neslaganja po strani i sutra na tusanj..

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 28 jul 2017, 07:29

Sariel je napisao/la:Jamte zvizge, ostavite razmirice i neslaganja po strani i sutra na tusanj..
:thumbup: da ponovim post i tvoj poziv :)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2017, 08:09

Ma sutra fakat nema izgovora.em je utakmica predvece.em je i karta jeftinija.em prva ove sezone.
Na istok pogledaj sad ti, mene ces tamo vidjeti, sa rukom visoko u zrak,slobodi svojoj pjevam ja oooooooo :opaopa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jul 2017, 10:31

Samo da se pokenjam na Azmira Husica, seljacinu I smrdu koji mi je preko noci od heroja postao smrad, sisonim ogavnosti, izdajnistva, licemjerstva, seronje, papka, neotesanog bogatasa koji se jedino time I moze pohvaliti.
Smrdo usrani, do jucer prodavao pricu kako od malih nogu voli Slobodu, bla, bla, a od odlaska iz kluba na svaki moguci nacin gleda da oslabi tim Slobode. Ako I 1% voli Slobodu, kao sto je nama prodavao lafinu, zasto onda ne slabis druge timove u PL pa na taj nacin pokazes iskrenim ljubiteljima Slobode da nam ipak zelis svako dobro I uspjeh, a ne ponor, bruku I sramotu kluba protkanu kroz klubsku Upravu. Razmirice sa njima rjesavaj na drugi nacin, a ne preko Slobode. Da su "siromasni", relativno nesposobni ili ne zele da izdvajaju svoja sredstva koja nece moci vratiti, to svi znamo, a ne mora seljacic sa razdeljkom na glavi da nam to demonstrira I pokazuje preko ledja voljenog kluba iznova I iznova.

Mrs odakle si i dosao pa ulazi u Drinu ili neki tamo klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jul 2017, 10:37

Joj prelaza :urnebes: Šta ti bi? :lol:

Ma voli nas senčo i uzećemo titulu pod njim, a ne pod seoskom varalicom, nema veze što ovaj ne može dat ni 20 hiljada za igrača. Titula je naša, obećana nam je. Vjerujte upravi!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 jul 2017, 10:49

tuzlak1987 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:

Ovim potezima za Ignjatovica i Culuma je Jagodic pokazao da shvata gdje je problem bio proslu polusezonu. Znaci doveo je dva igraca na pozicijama gdje su nam igrali najslabiji starteri plus Krpica i Husica naprijed jer je primjetio da sa Tandirom nece moci. Znaci tu se ispravio.

Onda je isto pokazao da mu je bitno pobjedjivati i da nije tu samo kao neka lutka kojoj ce igrati neko za koga mu se kaze da igra.

Covjek je napravio neke poteze koji su odlicni konacno i imati ce tih prvih 11 jakih ali neko ce u tome naci problem. A proslu polusezonu nije nasao. Tako da neka prica ko sta hoce od ovih koji bi Jahica,Mujkica,Djukica, meni je bas sada postao drag i biti ce mi zao ako njegova glava padne ove sezone. Mada se stvorila neka losa atmosfera oko njega i kikseva isto kao i za Musemica, samo se ceka eto da nesto pogrijesi. Treba covjeku dati podrsku i kritikovati ga kada je losa igra i to je to. A ne jer neko ne igra, a neko igra.
Vlado nema igre otkako je došao!!I to treba reći i kritikovati.Ako se popravi onda naravno idu pohvale,mada ako sada ne dobije Radnika bojim se da će mu biti kasno za pohvale.
Zato Vlado pamet u glavu,hebo te i Tandir i dajdzić i Jaha otjeraj ih na tribine i zbog tebe i zbog nas!!
DRŽAVA TUZLA!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 jul 2017, 11:57

Beduin je napisao/la:Samo da se pokenjam na Azmira Husica, seljacinu I smrdu koji mi je preko noci od heroja postao smrad, sisonim ogavnosti, izdajnistva, licemjerstva, seronje, papka, neotesanog bogatasa koji se jedino time I moze pohvaliti.
Smrdo usrani, do jucer prodavao pricu kako od malih nogu voli Slobodu, bla, bla, a od odlaska iz kluba na svaki moguci nacin gleda da oslabi tim Slobode. Ako I 1% voli Slobodu, kao sto je nama prodavao lafinu, zasto onda ne slabis druge timove u PL pa na taj nacin pokazes iskrenim ljubiteljima Slobode da nam ipak zelis svako dobro I uspjeh, a ne ponor, bruku I sramotu kluba protkanu kroz klubsku Upravu. Razmirice sa njima rjesavaj na drugi nacin, a ne preko Slobode. Da su "siromasni", relativno nesposobni ili ne zele da izdvajaju svoja sredstva koja nece moci vratiti, to svi znamo, a ne mora seljacic sa razdeljkom na glavi da nam to demonstrira I pokazuje preko ledja voljenog kluba iznova I iznova.

Hajmo s pozitivne strane malo gledati,on kakav god da je i danas nam dobro dodje jer da ne vrsi pritisak kakav vrsi u pravcu dizanja tenzija stvaranja jakog drugoligasa,prijetnje ulaska u PL a nama izbacivanja bilo licencom bilo pozicijom na tabeli,nebi se klub pojacao ovako kao ovaj prelazni rok.
Slobodine okosnice bi i danas bili polovnjaci i juniori,ali ON je to pritiskom probudio takmicarski duh.
Grad bi dao cunu od para bilo kakvih za klub samo da nema te prijetnje i brukanja tipa Sloga u PL a Sloboda u federalnoj ligi.
Sloboda je ogledalo Grada i nas samih,ako smo niko i nista takav nam je klub,a vidim da se izmoglo dobro snage i sredstava da se bude u vrhu i da nase ogledalo bude TOP.
Da nije bilo njegovog bahacenja,danas 28.07.2016g OKK Sloboda bi bila ucesnik ABA lige sa budzetom od milion iz Gradskih sredstava a FK Sloboda na putu OFK
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 jul 2017, 12:01

Moze li nam ko reci jel sta sinoc bilo zanimljivo na sastanku fukara, mijenja li se vodja ima li kakvih novosti

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jul 2017, 12:08

dnevna doza retardiranih navijaca Slobode, pardon, lizaca supka izbjeglice iz predgradja Tuzle :kafa:

slika

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 28 jul 2017, 12:25

Znali se koliko mi imamo stranaca koliko je meni poznato to su Lazevski.Mehmedagic,Ignjatovic,Čulum,Kalezic,Tandir i Zilikic.S obzirom da u zapisniku mogu biti samo četvorica neznam kako misle sa ovolikim brojem.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 jul 2017, 12:37

Hitman22 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Samo da se pokenjam na Azmira Husica, seljacinu I smrdu koji mi je preko noci od heroja postao smrad, sisonim ogavnosti, izdajnistva, licemjerstva, seronje, papka, neotesanog bogatasa koji se jedino time I moze pohvaliti.

Hajmo s pozitivne strane malo gledati,on kakav god da je i danas nam dobro dodje jer da ne vrsi pritisak kakav vrsi u pravcu dizanja tenzija stvaranja jakog drugoligasa,prijetnje ulaska u PL a nama izbacivanja bilo licencom bilo pozicijom na tabeli,nebi se klub pojacao ovako kao ovaj prelazni rok.
Slobodine okosnice bi i danas bili polovnjaci i juniori,ali ON je to pritiskom probudio takmicarski duh.
Grad bi dao cunu od para bilo kakvih za klub samo da nema te prijetnje i brukanja tipa Sloga u PL a Sloboda u federalnoj ligi.
Sloboda je ogledalo Grada i nas samih,ako smo niko i nista takav nam je klub,a vidim da se izmoglo dobro snage i sredstava da se bude u vrhu i da nase ogledalo bude TOP.
Da nije bilo njegovog bahacenja,danas 28.07.2016g OKK Sloboda bi bila ucesnik ABA lige sa budzetom od milion iz Gradskih sredstava a FK Sloboda na putu OFK
popišam OKK frankeštajn klub
Nemoj ga pominjat na ovoj temi
DRŽAVA TUZLA!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 jul 2017, 12:50

ne želim i ne pada mi na pamet braniti Azmira, ali eto kada ga već spominjete hoću da se nadovežem na tvoj post, Azmir u Slogu dovodi igrače iz Slobode možda jer ih najbolje poznaje i jer je sa tim igračima došao do 2. mjesta u ligi i do finala u Kupu :salut:

i da se nadovežem na druge postove, moje mišljenje je da Vladi treba dati priliku, napravio je sada sebi tim, ne trebamo očekivati u dva-tri kola da sve blista, ne trebamo biti kao Sarajlije i svakih pet do deset kola mijenjati trenera već dati mu priliku dvije-tri sezone pa ako ne i više, a pritom sačuvati ekipu, to je ono ka čemu trebamo težiti i čega se trebamo držati :salut:

sutra svi na Tušanj!!!!!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 28 jul 2017, 12:56

Eto ode nam Deda
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 jul 2017, 12:59

intercontinental je napisao/la:Eto ode nam Deda
gdje ce :?:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2017, 12:59

Meni jedan provjeren forumas kaze da je ovdje do Dedica, trazio je izlaz iz Slobode citavo vrijeme jer nema novca u klubu. Nije bitno Sloga ili neko drugi vec je nezadovoljan situacijom u klubu i manjkom novcanica..

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 jul 2017, 13:00

Čuo sam da UEFA dodjeljuje milion eura svakom klubu koji dočeka 100 godina postojanja u elitnoj ligi svoje države.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 jul 2017, 13:11

RollingPaper je napisao/la:Čuo sam da UEFA dodjeljuje milion eura svakom klubu koji dočeka 100 godina postojanja u elitnoj ligi svoje države.
500 000 eura
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.