9. aprila ce se to odredititerabajt je napisao/la:Gdje se igra prva utakmica finala kupa,jel to odredjeno ili ce se naknadno odrediti.
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
9. aprila ce se to odredititerabajt je napisao/la:Gdje se igra prva utakmica finala kupa,jel to odredjeno ili ce se naknadno odrediti.
Ima to Zola, treba po onakvom terenu imati predaju, teško je dići loptu, al' postoji određeni pad koncentracije kod njega u predaji, al' dečko za svoje godine u ovako zahtjevnoj ligi igra jako dobro, drži sredinu samouvjereno. Zola i Benjo su dva igrača koje je Amar fantastično afirmirao.exbabilon je napisao/la:Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
ZA koga (infrastrukturu za njih)? Ako je tačno onda se zna i ko je tražio. Ako su ljudi iz Želje noga odmaaaaah mada nema ko da traži iz Želje i mislim da se radi o stručnjacima iz kantona ili opština. Gdje su trebali graditi?barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
Pogan brate nego sta,nije suplja vjerujte mi.Smetljari iz opstine i kantona.Ne znam da li je neko od nasih umijesan,to nisam pitao,ali mi je svakako bilo dovoljno ovo sto sam cuo.Informacija 100000 % tacna,obzir na izvor iste.bagrcavi je napisao/la:imal' mene tu.DooVe je napisao/la:?barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
Ako je istina, onda smo fakat pogan od naroda.
Utakmica je u nedjelju u 16:00.AnelZ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ovo pitam posto mi nikada nije termin prestavljao problem, no zna li se kada je utakmica protiv Slavije, na dan grada Sarajevo ili 'pak u nedjelju? Ja se iskreno nadam da ce biti u nedjelju, no nesto sumnjam da je to moguce jer se igraju utakmice odmah onda u srijedu gdje mi docekujemo Zrinjski (i onda opet upitno koliko mladih osoba moze doci jer je ispitna sedmica)...
Nemojte me pogresno razumjeti, nije ovo da dovodim u pitanje neciji rad i sl. i da sam nezadovoljan necim, nego cisto ispoljavanje mojih emocija sto postoji velika sansa da necu moci dvije utakmice zaredom pratiti svog Želju uzivo
Kakva imena, trice i kucine ko jos vjeruje u ove gluposti i bacanje supljih.storm_raider je napisao/la:Dajte barem imena u javnost kada se takve informacije iznose.
Evo ja postavih par pitanja i dobio sam samo odgovor da su iz opštine i kantona, a to sam i pretpostavljao jer da je neko iz Želje opleo bi po njemu. Pitao sam za koga (jer u postu piše rečenica kao da nije za Želju) i gdje su trebali graditi (znali bi odmah koja je opština)? Naravno to se ne zna. Da je Željo uključen u to ne bi se šutilo i Ivica bi to objelodanio vjerovatno i on otišao u opštinu i kanton i onda bi možda davali uslove koje bi ovi iz Graca mogli ispuniti, a ne odje.ali ih u startu. To je moje objektivno realno razmišljanje na osnovu onoga što znam i što je napisano.storm_raider je napisao/la:Dajte barem imena u javnost kada se takve informacije iznose.
HVALALillard je napisao/la:Malo kasnim, ali samo da cestitam na ulasku u finale. Zasluzeno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.