FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ih danas nepobjedimo na Koševu kad najviše treba,onda od titule ove godine nema ništa.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima li prijenos danas?
bolje 27 nego cjeli stadion simpatizerasekretar je napisao/la:Sretno Sarajevu danas. Nadam se kiksu Zrinjskog i trici Sarajeva na Kosevu. Nego,hoce li biti danas gostujucih navijaca? Hoci li ih doci svih 27 (dvadesetisedam) Skripara ili malo manje?
Bude li zalaganje na istom nivou ko protiv Olimpica , pobjeda milion %. Bude li setnja po terenu.....onda nam je i X , puna saka brade. Mislim da Dzeno zna sta i kako treba.
Ima na Areni. Bar sam to ovdje procitao, a nisam se pretjerano zanimao za prijenos, pa ne garantujem.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ima li prijenos danas?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
http://www.tvarenasport.com/vesti/21765 ... eograd-rad" onclick="window.open(this.href);return false;
koliko vidim nema na areni 1
HordeBL je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/vesti/21765 ... eograd-rad
Nije ni prošle pisalo pa je bila utakmica..
breskva je napisao/la:HordeBL je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/vesti/21765 ... eograd-rad
Nije ni prošle pisalo pa je bila utakmica..
neke kamere su vec na Kosevu , prodjoh prije pola sata pa vidjeh...cije su ...ne znam...u tv programu arene, nema. Ostaje da se vidi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nabijem sve na qrac, ne mogu rahat bar pogledati ove derbijeuNbx je napisao/la:Ima na Areni. Bar sam to ovdje procitao, a nisam se pretjerano zanimao za prijenos, pa ne garantujem.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ima li prijenos danas?
Juce gledam rtrs prenosi zvezdu i partizan i to sve do 9.
Po mom nekom osjecaju, bice egal. Ali daj Boze da pobijedimo. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Prenos je na Areni BiH, tako da ce biti 100% kao i livestream od mene. No sikiriki.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Danas listicu rasturamo na proste faktore.Kopirajte ovo sto sam napisao.
Idem ja lagano na zagrijavanje, pa na stadion.. Sretno nam danas bracoo! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moje mišljenje je da ćemo sada pokazati kako smo prava ekipa, jer nam napokon dolazi protivnik koji se neće isključivo,barem se nadam, braniti 90 minuta nego će koliko toliko biti znatno ofanzivnija nego ostali protivnici.
Kao što sam i prije govorio naš je problem što se sve ekipe protiv nas zadovoljavaju bodom i svim silama teže ka tome, 3 bobe ako uzmu to je ravno proslavi ne znam ti čega..
SAMO TIIIIIIIIII I NIKO VIŠE SARAJV'O, I NIKO VIŠE SAMO TIIIIIIIIII!
Kao što sam i prije govorio naš je problem što se sve ekipe protiv nas zadovoljavaju bodom i svim silama teže ka tome, 3 bobe ako uzmu to je ravno proslavi ne znam ti čega..
SAMO TIIIIIIIIII I NIKO VIŠE SARAJV'O, I NIKO VIŠE SAMO TIIIIIIIIII!
Jooj Hilmee..
Danas uzimamo aBd 1000 %,smio bih reci i u hendikepu.
Kafica u gradu pa na Haseta ganoLa

Danas uzimamo aBd 1000 %,smio bih reci i u hendikepu.

Kafica u gradu pa na Haseta ganoLa

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
YEBEM TE LISTICOOOOOO
YEBEM TE LISTICOOOOOO
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.