FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad grizes,trudis se,napadas onda i poraz lakse padne,al kad igras konstantno kao slina to nas ubije sve u pojam. Svaka cast Rozmanu,digao je ekipu nakon letargije i ispadanja iz evrope,ekipu koja nije mogla 20 min da trci.
Ako ima ko pa postavi citavu utakmicu bilo bi lijepo.
Prije 3-4 dana sam najavi da ce Pena odlucit derbi
Svaka cast momci
Nadam se da ova pobjeda nece dic Rozmana i ekipu pa da nas ubice razvale.
Ovo nije zrinjski kojeg je jakir vodio cak nije ni 70% , netreba se zavaravat odkad im je dosao ovaj ublehas nijednu utakmicu nisu odigrali dobro. Poraz od posusja sa igracem vise je dokaz da to nije ta ekip. Sigurno taj izlazak i grupe stavlja zrinjskijeve igrace pod pritisak da odugraju sa sto manjim gasom pl bh a evropske tekme sa 120% jer svi znaju da ce tu bit vise menagera skauta nego sto zapDni mosta imas stanovnistva..
Pobjeda je fina treba proslavit al netreba da se dizemo koda smo real madrid sa raulom gonzalezom morjenteso hierojem uzeli..
Nebi bilo lose da Mirvic zavne Renama u office da pregovaraju za novi ugovor bar jos na 1,5 godina, takodje i sa Penisandrom dat mu ugovor jaci samo stavit klauzule pobjede porazi nepostovsnje discipline itd..
On ce bit SAID na drozi sa 2 hibridns turba 12 klipova motor
I FK SARAJEVOmora imati bar jednog igraca popu Pene
Prije 3-4 dana sam najavi da ce Pena odlucit derbi
Svaka cast momci
Nadam se da ova pobjeda nece dic Rozmana i ekipu pa da nas ubice razvale.
Ovo nije zrinjski kojeg je jakir vodio cak nije ni 70% , netreba se zavaravat odkad im je dosao ovaj ublehas nijednu utakmicu nisu odigrali dobro. Poraz od posusja sa igracem vise je dokaz da to nije ta ekip. Sigurno taj izlazak i grupe stavlja zrinjskijeve igrace pod pritisak da odugraju sa sto manjim gasom pl bh a evropske tekme sa 120% jer svi znaju da ce tu bit vise menagera skauta nego sto zapDni mosta imas stanovnistva..
Pobjeda je fina treba proslavit al netreba da se dizemo koda smo real madrid sa raulom gonzalezom morjenteso hierojem uzeli..
Nebi bilo lose da Mirvic zavne Renama u office da pregovaraju za novi ugovor bar jos na 1,5 godina, takodje i sa Penisandrom dat mu ugovor jaci samo stavit klauzule pobjede porazi nepostovsnje discipline itd..
On ce bit SAID na drozi sa 2 hibridns turba 12 klipova motor
I FK SARAJEVOmora imati bar jednog igraca popu Pene
Ima li klub podatak koliko je karti otišlo. Kakvih 8200 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Čestitke na prvom redu Rožmanu, trener koji zna šta radi. Onda čestitke igračima, držali su tempo skoro čitavu utakmicu i vidi se da to ide kako treba. I na kraju čestitke navijačima, moramo biti uvijek ujedinjeni. Molim vas, budimo STRPLJIVI ni jedan uspjeh ne dolazi preko noći. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
U pravu si za RamićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 sep 2023, 01:21To se zove ljubav!Bravo Ivane!Uvijek si dobrodosao na Kosevo i ostat ces u najljepsem sjecanju
Sa druge strane,imas Ramica kojeg dovedes,podignes,dadnes sansu.Kako ti uzvrati?Uzvrati da iskoristsva ono sto je vidio kod nas i kod penala pokazuje Maricu gdje Renan inace puca i umalo da odbrani.A prije toga ostar start i mlataranje rukama.Onaj Jakovljevic je najveca seljacina od osnivanja lige.On bi da se bije sa nekim,picko sto se Rahmanu nisi kurcio tako?Ne moze poraza da podnese.Cuze u prvom poluvremenu nokautira Beganovica i nema karton.Onaj pred kraj dize Durakovica koji lezi,Bilbija standardno.Dosta seljakuka ali yebat ih.Nek smo dobili
Djurickovic igrac utakmice definitivno!Strpo ih je u dzep vidjeli se nisu.Trebao bi biti odlicno pojacanje
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ono se uigrava i ono je dogovor, ocigledno jujlardzija to igra bez problema i tako lome presing bez izbijanja.napoleon72 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:18Mnogi su srrali po Julardziji, kae nije Xavi da svaku mora igrat... Momak perfektnu utakmicu odigrao, Sahinovic ga je zavalio nekoliko puta a on sa igracem na ledjima iskontrolise loptu i prenese je. Beton igrac. Crnogorac isto, napljuvan a momak Bilbiju u dzep strpao, odlicna utakmica. Zna Rozman sta radi.
Julardzija nakon prve tekme se vidjelo da ima vanserijsku motoriku i znanje, upitno je samo koliko je spreman fizicki i psihicki.
Bar 7-8 puta je u prijemu se okrenuo i izbacio komplet presing zrinjskog, sto je nezamislivo nasim standardnim veznjcima koje imamo unazad godinama.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pošto sam sinoć bio malo dijete, jedva zaspao od sreće, da i ja dam svoje viđenje.
Prva stvar koju sam primjetio je dobar napredak u organizaciji igre, kombinatorici, te pozicioniranju. Ono što je Julardžija radio, izvlačio igrače, vidi se da je to sve uigravano kako bi se izvukla ekipa Zrinjskog. Slažem se da to sve izgleda nesigurno, a to je zato što mi u ovoj ligi nismo navikli vidjeti takve stvari. To se mora raditi i sigurno da će vremenom to postati fluidnije, jer kad ti neko izađe onako visoko, ne možeš drugačije prenijeti loptu bez da je nabijaš u prazno.
Svaka čast, to je odlika velikih ekipa i tako moramo igrati. Od seljačko-alibijskih ispucavanja lopte nema ništa.
Svidjela mi se trka, borbenost i agresivnost, vidi se da su igrači dobro nabrijani i da ih je Rožman dobro psihički pripremio. Bilo bi razočarenje da nismo uspjeli pobijediti, jer smo ih baš satrali igrom, dosta zicera smo imali.
Što se tiče igrača, Julardžija me oduševio. Njemu se u prvoj utakmici vidjelo da ima "mekan" dodir i koliko je dobar tehničar. Sinoć je odigrao maestralno, od igre na jedan dodir, izbacivanja protivnika u opasnoj zoni itd. Odličan igrač i biće sve bolji.
Dodao bih Đuričkovića, koji je pokupio sve što je mogao. Momak dosta obećava i vidi se da zna. U paru s Aničićem, odbrana je dosta dobra, samo da Marina zaobiđu povrede.
Avramovski je odigrao odlično, pogotovo prvi dio. Kakav maestro s loptom, pa pete, ono ubacivanje, razigravanje, trka, ma vrhunski.
Mustafić ima dobrih poteza, ali je nesiguran igrač haos.
Ziljkić par dobrih poteza, ali sve uništi svojim bespotrebnim peljanjem. Postao je dosadan s tim potezima i Rožman mu treba skrenuti pažnju na to.
Duraković mi je bio okej, Beganović ništa posebno.
Penaranda je bolestan igrač, jedva čekam proljeće da ga vidim u pravom svjetlu.
Pohvale Rožmanu, vidi se da je čovjek znalac i koliko je dobar u pripremi utakmice. Ostaviti jednog Vrančića i Buljubašića na klupi, postaviti skroz nešto novo je za svaku pohvalu. Od mene najveća podrška, a ovi serratori što kenjaju po forumu prije utakmice kako se kocka, kako je isti kao Dudić, kako fura nešto svoje, napussite se qurca. Sve što Rožman radi ima smisla i to mi se sviđa. Od pripreme utakmica, postave, taktike, izmjena.
Idemo dalje, svaka čast svima, ja sam još pod dojmovima, srce mi kuca nenormalno. Hvala svima na lijepoj večeri, prelijepo je biti navijač FKS.
Kolika je bila posjeta?
Prva stvar koju sam primjetio je dobar napredak u organizaciji igre, kombinatorici, te pozicioniranju. Ono što je Julardžija radio, izvlačio igrače, vidi se da je to sve uigravano kako bi se izvukla ekipa Zrinjskog. Slažem se da to sve izgleda nesigurno, a to je zato što mi u ovoj ligi nismo navikli vidjeti takve stvari. To se mora raditi i sigurno da će vremenom to postati fluidnije, jer kad ti neko izađe onako visoko, ne možeš drugačije prenijeti loptu bez da je nabijaš u prazno.
Svaka čast, to je odlika velikih ekipa i tako moramo igrati. Od seljačko-alibijskih ispucavanja lopte nema ništa.
Svidjela mi se trka, borbenost i agresivnost, vidi se da su igrači dobro nabrijani i da ih je Rožman dobro psihički pripremio. Bilo bi razočarenje da nismo uspjeli pobijediti, jer smo ih baš satrali igrom, dosta zicera smo imali.
Što se tiče igrača, Julardžija me oduševio. Njemu se u prvoj utakmici vidjelo da ima "mekan" dodir i koliko je dobar tehničar. Sinoć je odigrao maestralno, od igre na jedan dodir, izbacivanja protivnika u opasnoj zoni itd. Odličan igrač i biće sve bolji.
Dodao bih Đuričkovića, koji je pokupio sve što je mogao. Momak dosta obećava i vidi se da zna. U paru s Aničićem, odbrana je dosta dobra, samo da Marina zaobiđu povrede.
Avramovski je odigrao odlično, pogotovo prvi dio. Kakav maestro s loptom, pa pete, ono ubacivanje, razigravanje, trka, ma vrhunski.
Mustafić ima dobrih poteza, ali je nesiguran igrač haos.
Ziljkić par dobrih poteza, ali sve uništi svojim bespotrebnim peljanjem. Postao je dosadan s tim potezima i Rožman mu treba skrenuti pažnju na to.
Duraković mi je bio okej, Beganović ništa posebno.
Penaranda je bolestan igrač, jedva čekam proljeće da ga vidim u pravom svjetlu.
Pohvale Rožmanu, vidi se da je čovjek znalac i koliko je dobar u pripremi utakmice. Ostaviti jednog Vrančića i Buljubašića na klupi, postaviti skroz nešto novo je za svaku pohvalu. Od mene najveća podrška, a ovi serratori što kenjaju po forumu prije utakmice kako se kocka, kako je isti kao Dudić, kako fura nešto svoje, napussite se qurca. Sve što Rožman radi ima smisla i to mi se sviđa. Od pripreme utakmica, postave, taktike, izmjena.
Idemo dalje, svaka čast svima, ja sam još pod dojmovima, srce mi kuca nenormalno. Hvala svima na lijepoj večeri, prelijepo je biti navijač FKS.

Kolika je bila posjeta?
-
- Kontakt:
Rozman za mjesec dana pokazao da je doktor sječom u svlačionici i klupiranjem Vrancica pokazao sta zna i šta hoce a hoce agresivnost, trcanje, pritisak na loptu. Kako je Avramovski trcao sinoc
pokidao

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 17 sep 2023, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kada je u pitanju fizička sprema svi smo vidjeli i svjedočili da je ona grupa mahalaša i neznalica ekipu zapustila do pm.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:17Prvi sam jučer rekao da mu ističe ugovor i da mu ne treba produžiti. Isključivo radi toga što je fizičkom spremom baš kritičan bio, pa uvijek je do 60’ mogao igrati, i gotovo. Očigledno je problem bio čuveni Seferović, jer momci su itekako fizičku spremu popravili u ovih 15 dana. Oduševljen sam sa svima danas osim Beganovićem u nekim trenutcima, baš da se čovjek iznervira. Iako je imao i dobrih momenata pravo, onih par startova u aut što su otišli su usporili napade Zrinjskog dosta.
Prije smo Boga molili da se što manje osramotimo protiv lažnih, a evo danas ih bez šuta na gol ostavismo. Golemo, Boga mi![]()
Prije par Jelešković kaže da odavno igrači nisu bili zapušteni kao što je to bio slučaj sa Mirzom i ekipom. Hvala Bogu pa dodjoše ljudi koji poznaju šta i kako treba pa nema izlaska u boksericama i ljubljenja trenera na press-u.
Ne znam, nekako mi Ziljlić nije bio u elementu sinoć kao što je to bilo prije pauze i bolesti/viroze.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ziljkić mora u glavi skontati da nam ništa dobro ne donosi svojim peljanjem i carinjenjem lopte. Nije on loš igrač, sinoć je imao jednu strašnu dubinsku loptu kod one šanse. Problem je što uradi jednu dobru stvar, pa dvije loše i sve tako. Mora se oslobađati lopte prije. Avram i Julardžija sve to rade na dodir-dva, ide brzo, nema peglanja.
Zaboravih spomenuti da je Hasić strašan igrač. Kakvo znanje i brzina, promjena pravca, o šutu da ne pričam.
Zaboravih spomenuti da je Hasić strašan igrač. Kakvo znanje i brzina, promjena pravca, o šutu da ne pričam.
Zadnja izmjena: MSOZ101, dana/u 17 sep 2023, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
Dvije stvari su mi se posebno svidjele. Prvo Avramovski i pokupaji petama da izbaci nekoga u šansu. Nije samo ptimi i dodaj do sebe.
Drugo Pena, primi loptu i nije samo trčanje uz liniju i lsžnjaci, već momak odmah u sredinu pokušava da probije ne bi li poremetio linije odbrane Zrinje ( glavna razlika u odnosu za Ziljkića)
Drugo Pena, primi loptu i nije samo trčanje uz liniju i lsžnjaci, već momak odmah u sredinu pokušava da probije ne bi li poremetio linije odbrane Zrinje ( glavna razlika u odnosu za Ziljkića)
Baš krenuo napisati za Hasica. Niko da spomene momka, kakav upgrade na desnoj strani u odnosu na Kyeremeha. Još kad Pena bude mogao startati...GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 sep 2023, 09:00
Hasic Oliveira Pena

Iako sam bio skeptik Ibricic dovede Julardziju, Djurickovica, Hasica i ljudi odmah prevagu donesose.
Djurickovic odlican na debiju, smiren, ima dobre dijagonale.
Djurickovic odlican na debiju, smiren, ima dobre dijagonale.

Protiv Sirokog nadam se istih prvih 11, samo Buljubasic umjesto Mustafica.
Za Renana moramo sve žive rekorde oborit što se tiče transfera. Samo sa njim Mirvić može vratiti sve što je uložio dosad (a već jeste). Kakva zvijer hladnokrvna, viva o Brasil!!! 

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 17 sep 2023, 09:18, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Pisao sam par puta da Vrancic kako igra zasluzuje klupu,prozvaše me da ga mrzim da nemam pojma o fudbalu. Vrancic moze biti od koristi kad treba smiriti igru i zadržati loptu kao Sušić s celticom u Zenici. Al ovo sto trazi Rozman agresiju, pritisak na loptu, trku tu su apsolutno Julardzija, Buljubašić, Avramovski, Mustafic ispred Marija.
- napoleon72
- Kontakt:
Znam ja da je dogovor. Sinoc na istoku ljudi urlaju na svaki pas nazad "izbijaj to", a da se izbiija bilo bi "koga gadjas gore, Ziljkica od metar i po, stani ba na loptu". Ovo ima dvostruki efekat, em iznosis loptu lijepo i po zemlji, em umaras protivnicku ofanzivnu liniju koja mora ganjat konstanto a ne mogu dodirnut loptu. Jedino smatram da Sahinovic nije dovoljno siguran za tu igru. Malo golmana u svijetu ima takvu sigurnost da dijele pasove po odbrani, a svaki put kad su njemu vratili, srce preskoci.Pantelija je napisao/la: ↑17 sep 2023, 08:08Ono se uigrava i ono je dogovor, ocigledno jujlardzija to igra bez problema i tako lome presing bez izbijanja.napoleon72 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 00:18Mnogi su srrali po Julardziji, kae nije Xavi da svaku mora igrat... Momak perfektnu utakmicu odigrao, Sahinovic ga je zavalio nekoliko puta a on sa igracem na ledjima iskontrolise loptu i prenese je. Beton igrac. Crnogorac isto, napljuvan a momak Bilbiju u dzep strpao, odlicna utakmica. Zna Rozman sta radi.
Julardzija nakon prve tekme se vidjelo da ima vanserijsku motoriku i znanje, upitno je samo koliko je spreman fizicki i psihicki.
Bar 7-8 puta je u prijemu se okrenuo i izbacio komplet presing zrinjskog, sto je nezamislivo nasim standardnim veznjcima koje imamo unazad godinama.
I bezveze je ovo za Ramica. Normalno da ce momak gledat da svom novom klubu donese pobjedu. Jbg, pitarluk pljuje Ramica koji pokazuje golmanu gdje da se baci, a u isto vrijeme uzdize Anicica jer je poginuo na terenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
I, jos bih da nabijem ove sa faktora.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amkeivke, bhfanatic14, egocentrik, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337, ronaldo99, TETRAPAK, Varijantas8 i 107 gostiju.