Druže jesi li ti pratio Džekinu situaciju prošle sezone s trenerom, znaš li ti koliko je Džeko zapravo igrao prošle sezone? 1826 od mogućih 3420 minuta, znači polovinu mečeva nije ni odigrao. Uostalom meni je draže da Džeko da šest golova u Evropskoj ligi i odvede ekipu do polufinala nego da postigne 20 golova i ekipa mu završi na 14. mjestu, znači ti golovi nisu doprinijeli ničemu.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:02Dokaz koliko su naši portali smiješni a istovremeno i žalosni. Hajpa se Edo koji je prošle sezone zabio "čak" 7 pogodaka za Romu u Seriji A, a umanjuje se doprinos Abrahama koji je došao da ga zamjeni i ima 2 gola na svom kontu za 11 kola. S tim da je momak došao iz lige u kojoj se igra totalno drugačiji stil loptanja. Popravit će se.TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:48Ma smiješno je uopće o tome pričati, Balotelli je recimo sa 21-22 godine imao 12 golova u 13 utakmica za Milan u Serie A i sa dva gola izbacio Njemačku i odveo Italiju u finale Svjetskog prvenstva. A gdje je on sad, gdje je bio ubrzo poslije toga? Te uporedbe se prave (ako igrači nisu ni približno istih godina) tek kad stariji završi karijeru, a mlađi dođe u njegove godine.
In other news.Frajer došao zamijeniti Džeku, ima jedan gol više od Đurića u ligi.
![]()
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
- Verstappen33
- Kontakt:
Naravno da jesam, dobio je dovoljno minutaže koliko dobro igra. Pa da tebi je draže da trpač Bodo Glimta i sličnih puni do vrha te male ekipice nego da Roma osvoji Scudetto poslije 20 godina. 7 golova za 38 kola, smiješna statistika. Da stvar bude još gora, ni u reprezentaciji ne igra ama baš ništa. Neki Prevljaci ga prekucavaju. Treba se oprostiti Edo.TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:12Druže jesi li ti pratio Džekinu situaciju prošle sezone s trenerom, znaš li ti koliko je Džeko zapravo igrao prošle sezone? 1826 od mogućih 3420 minuta, znači polovinu mečeva nije ni odigrao. Uostalom meni je draže da Džeko da šest golova u Evropskoj ligi i odvede ekipu do polufinala nego da postigne 20 golova i ekipa mu završi na 14. mjestu, znači ti golovi nisu doprinijeli ničemu.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:02Dokaz koliko su naši portali smiješni a istovremeno i žalosni. Hajpa se Edo koji je prošle sezone zabio "čak" 7 pogodaka za Romu u Seriji A, a umanjuje se doprinos Abrahama koji je došao da ga zamjeni i ima 2 gola na svom kontu za 11 kola. S tim da je momak došao iz lige u kojoj se igra totalno drugačiji stil loptanja. Popravit će se.TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:48Ma smiješno je uopće o tome pričati, Balotelli je recimo sa 21-22 godine imao 12 golova u 13 utakmica za Milan u Serie A i sa dva gola izbacio Njemačku i odveo Italiju u finale Svjetskog prvenstva. A gdje je on sad, gdje je bio ubrzo poslije toga? Te uporedbe se prave (ako igrači nisu ni približno istih godina) tek kad stariji završi karijeru, a mlađi dođe u njegove godine.
In other news.Frajer došao zamijeniti Džeku, ima jedan gol više od Đurića u ligi.
![]()
The only place that matters is first.
Golovi Bragi, Ajaxi i Manchester Unitedu, o čemu pričaš ti? I ponavljam, kakvih 38 kola? Mene zanima kakav je osjećaj zabiti 21 gol u ligi, a da u osam mečeva protiv Napolija, Rome, Intera i Milana zabiješ 0 golova. Šteta da nije bilo penalaVerstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:15Naravno da jesam, dobio je dovoljno minutaže koliko dobro igra. Pa da tebi je draže da trpač Bodo Glimta i sličnih puni do vrha te male ekipice nego da Roma osvoji Scudetto poslije 20 godina. 7 golova za 38 kola, smiješna statistika. Da stvar bude još gora, ni u reprezentaciji ne igra ama baš ništa. Neki Prevljaci ga prekucavaju. Treba se oprostiti Edo.

Zadnja izmjena: TopRemove, dana/u 01 nov 2021, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Verstappen33
- Kontakt:
Pa i ćorava koka zrno ubode. Ako ćemo tako i Abraham je za Čelsi stavljao Arsenalu, Lilleu, pa i Liverpoolu i Bayernu. Upravo sam provjerio opet, imao je sasvim odličnu minutažu prošle sezone što u Seriji A što u EL.TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Golovi Bragi, Ajaxi i Manchester Unitedu, o čemu pričaš ti? I ponavljam, kakvih 38 kola?Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:15Naravno da jesam, dobio je dovoljno minutaže koliko dobro igra. Pa da tebi je draže da trpač Bodo Glimta i sličnih puni do vrha te male ekipice nego da Roma osvoji Scudetto poslije 20 godina. 7 golova za 38 kola, smiješna statistika. Da stvar bude još gora, ni u reprezentaciji ne igra ama baš ništa. Neki Prevljaci ga prekucavaju. Treba se oprostiti Edo.

Što se Ducija tiče nema se tu šta reći. 3 puta više golova nego Edo. Da ne spominjemo repku što zabija clutch golove. Edo ne može ni Kazahstancima zabiti. Ali sad će skijaši doći na red pa možda tu popravi prosjek.

Clutch golovi protiv Luksemburga i Azerbejdžana.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:22Pa i ćorava koka zrno ubode. Ako ćemo tako i Abraham je za Čelsi stavljao Arsenalu, Lilleu, pa i Liverpoolu i Bayernu. Upravo sam provjerio opet, imao je sasvim odličnu minutažu prošle sezone što u Seriji A što u EL.TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Golovi Bragi, Ajaxi i Manchester Unitedu, o čemu pričaš ti? I ponavljam, kakvih 38 kola?Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:15Naravno da jesam, dobio je dovoljno minutaže koliko dobro igra. Pa da tebi je draže da trpač Bodo Glimta i sličnih puni do vrha te male ekipice nego da Roma osvoji Scudetto poslije 20 godina. 7 golova za 38 kola, smiješna statistika. Da stvar bude još gora, ni u reprezentaciji ne igra ama baš ništa. Neki Prevljaci ga prekucavaju. Treba se oprostiti Edo.
Što se Ducija tiče nema se tu šta reći. 3 puta više golova nego Edo. Da ne spominjemo repku što zabija clutch golove. Edo ne može ni Kazahstancima zabiti. Ali sad će skijaši doći na red pa možda tu popravi prosjek.![]()

Zadnja izmjena: TopRemove, dana/u 01 nov 2021, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pisete gluposti. Vlahović je jos uvijek mlad da bi se poredio s Edinom, a Abraham nije toliko los koliko se ovdje predstavlja. Džeko je u prvoj sezoni za Romu u 2.5 k minuta dao 10 golova i to mu je bio neki period adaptacije.
Od 17/18 Džeko nije prebacio vise od 20 golova po sezoni za Romu , ali ne zbog toga sto je los napadač već sto je Roma tim koji nema kvaliteta i sve ono dobro sto imaju prodaju. Mourinha ima tamo tezak posao da od tima koji je kvalitetom losiji od Sassuola, Bologne, Verone, Fiorentine uspije nesto vise uraditi.
Od 17/18 Džeko nije prebacio vise od 20 golova po sezoni za Romu , ali ne zbog toga sto je los napadač već sto je Roma tim koji nema kvaliteta i sve ono dobro sto imaju prodaju. Mourinha ima tamo tezak posao da od tima koji je kvalitetom losiji od Sassuola, Bologne, Verone, Fiorentine uspije nesto vise uraditi.
Mene je stvarno sramota umjesto drugih, Džeko trpa "levatima" u Evropskoj ligi (iako je zabio Manchesteru, Ajaxu i Bragi), ali "Duci"
penaldžija je sila jer je u 12 utakmica protiv Top 6 ekipa iz prošle sezone uradio sljedeće:
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
U 7 od 12 utakmica znači nije se vidio. Zabio ukupno sedam golova, koliko iz penala? Četiri.
Šta nam ostaje? Tri gola iz igre u 12 utakmica protiv najjačih timova u ligi. Sila.

Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
U 7 od 12 utakmica znači nije se vidio. Zabio ukupno sedam golova, koliko iz penala? Četiri.

Goretzka odvadi trolom il ce ti trebati novi account ubrzo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od ukupno 35 golova do sada u Serie A vs top ekipa:TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:42Mene je stvarno sramota umjesto drugih, Džeko trpa "levatima" u Evropskoj ligi (iako je zabio Manchesteru, Ajaxu i Bragi), ali "Duci"penaldžija je sila jer je u 12 utakmica protiv Top 6 ekipa iz prošle sezone uradio sljedeće:
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
U 7 od 12 utakmica znači nije se vidio. Zabio ukupno sedam golova, koliko iz penala? Četiri.Šta nam ostaje? Tri gola iz igre u 12 utakmica protiv najjačih timova u ligi. Sila.
Atalanta - 4 gola (2 iz igre)
Lazio - 3 gola (2 iz igre)
Juventus - 2 gola (1 iz igre)
Inter - 1 gol (iz igre)
Napoli - 1 gol (iz igre)
Znaci, od 35, 11 ih je vs najjacih ekipa i to 7 iz igre. Prakticki samo jos Romi i Milanu nije dao gol uz mozda jos 2 tima iz citave lige...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vlahovic je prosjecan napadac. Kraj price
Mirise na hajp oko Jovica
Mirise na hajp oko Jovica
Mitrovic je babuka svim srpskim napadacima.marconato je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:13Od ukupno 35 golova do sada u Serie A vs top ekipa:TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:42Mene je stvarno sramota umjesto drugih, Džeko trpa "levatima" u Evropskoj ligi (iako je zabio Manchesteru, Ajaxu i Bragi), ali "Duci"penaldžija je sila jer je u 12 utakmica protiv Top 6 ekipa iz prošle sezone uradio sljedeće:
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
U 7 od 12 utakmica znači nije se vidio. Zabio ukupno sedam golova, koliko iz penala? Četiri.Šta nam ostaje? Tri gola iz igre u 12 utakmica protiv najjačih timova u ligi. Sila.
Inter - 1 gol (iz igre)
Napoli - 1 gol (iz igre)
Znaci, od 35, 11 ih je vs najjacih ekipa i to 7 iz igre. Prakticki samo jos Romi i Milanu nije dao gol uz mozda jos 2 tima iz citave lige...![]()
Lol, samo potvrđuješ ono što ja pišem, sedam golova iz igre u 24 utakmice protiv najjačih klubova lige.marconato je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:13Od ukupno 35 golova do sada u Serie A vs top ekipa:TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:42Mene je stvarno sramota umjesto drugih, Džeko trpa "levatima" u Evropskoj ligi (iako je zabio Manchesteru, Ajaxu i Bragi), ali "Duci"penaldžija je sila jer je u 12 utakmica protiv Top 6 ekipa iz prošle sezone uradio sljedeće:
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
Inter - 1 gol (iz igre)
Napoli - 1 gol (iz igre)
Znaci, od 35, 11 ih je vs najjacih ekipa i to 7 iz igre. Prakticki samo jos Romi i Milanu nije dao gol uz mozda jos 2 tima iz citave lige...![]()
TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:23Lol, samo potvrđuješ ono što ja pišem, sedam golova iz igre u 24 utakmice protiv najjačih klubova lige.marconato je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:13Od ukupno 35 golova do sada u Serie A vs top ekipa:TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:42Mene je stvarno sramota umjesto drugih, Džeko trpa "levatima" u Evropskoj ligi (iako je zabio Manchesteru, Ajaxu i Bragi), ali "Duci"penaldžija je sila jer je u 12 utakmica protiv Top 6 ekipa iz prošle sezone uradio sljedeće:
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
Inter - 1 gol (iz igre)
Napoli - 1 gol (iz igre)

A jos nije primirisao utakmcama Lige Sampiona
Sto je odlicno, uzevsi u obzir da se ekipa za koju igra borila za opstanak i izborila ponajvise zahvaljujuci njegovim golovima. Bas mislis da bi bilo koji drugi napadac iz lige imao bolji ucinak u tim uslovima?!TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:23Lol, samo potvrđuješ ono što ja pišem, sedam golova iz igre u 24 utakmice protiv najjačih klubova lige.marconato je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:13Od ukupno 35 golova do sada u Serie A vs top ekipa:TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:42Mene je stvarno sramota umjesto drugih, Džeko trpa "levatima" u Evropskoj ligi (iako je zabio Manchesteru, Ajaxu i Bragi), ali "Duci"penaldžija je sila jer je u 12 utakmica protiv Top 6 ekipa iz prošle sezone uradio sljedeće:
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - bez gola
Juventus - gol
Lazio - gol
Napoli - bez gola
Inter - bez gola
Milan - bez gola
Atalanta - dva gola
Juventus - jedan gol
Lazio - dva gola
Napoli - bez gola
Inter - 1 gol (iz igre)
Napoli - 1 gol (iz igre)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Verstappen33
- Kontakt:
Jel zabranjeno imati svoje mišljenje? Čak i ako se ono ne slaže sa ostalima? Ako jeste, okej, nisam znao. Izgleda ovdje samo Edini dickrideri smiju komentarisati.

- Verstappen33
- Kontakt:
Zašto, objasni? Igra u Fiorentini mrtvoj, sad ga želi Juventus. Mora da ga žele jer je prosječan.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neobjasnjiva je opsesija za mahalasem. Ustvari mozda i jeste, kod mnogih ocito fali ocinska figura u zivotu, tesku idolizaciju i uzdizanje nekim ok napadacem za evropske prilike je zaista postala ozbiljnija dijagnoza.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma kakav Džeko ba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:02Neobjasnjiva je opsesija za mahalasem. Ustvari mozda i jeste, kod mnogih ocito fali ocinska figura u zivotu, tesku idolizaciju i uzdizanje nekim ok napadacem za evropske prilike je zaista postala ozbiljnija dijagnoza.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:09Ma Rondić je top napadač. Ove sezone u prosjeku 10 duela po utakmici dobija. Ima sve što mu treba da igra u ligi 5.
Bolji Weghorst
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
TopRemove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:08Ma kakav Džeko ba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 21:02Neobjasnjiva je opsesija za mahalasem. Ustvari mozda i jeste, kod mnogih ocito fali ocinska figura u zivotu, tesku idolizaciju i uzdizanje nekim ok napadacem za evropske prilike je zaista postala ozbiljnija dijagnoza.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:09Ma Rondić je top napadač. Ove sezone u prosjeku 10 duela po utakmici dobija. Ima sve što mu treba da igra u ligi 5.
To je sasvim nebitna prica, na ovom pdf-u se Dzeko predstavlja WC napadacem, sto nije istina.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 5 gostiju.