ti si puko, pa ne bi mi ti i takvi igrali kad ne bismo imali reprezentacije nikako, ja da se nerviram sto puse svaku utakmicu a on ovo da izjavi da mu je drago sto nije igrao da moze bit spreman za aklubfanatik19 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 19:25Nadam se da sad shvatate zasto branim Ahmedhodzica uvijek i prizivam ga nazad. Vrlo je jednostavno, decko je jedini dijasporac sto je mogao igrat za zemlju rodjenja ali je dosao kod nas. Druga je stvar sto je momak glup i naivan, to je nepopravljivo i s tim se rodis. Kod ovih drugih dijasporaca je problem sto su uz glupocu i strasno prepotentni pa su se osilili u jednom trenutku govorit kako vjeruju da mogu igrat za Njemacku poput ovog debila koji je ruku na srce puno bolji igrac nego sto u reprezentaciji pokazuje. Uglavnom, i njega i Burnica malo ohladit i apel za sportske novinare ako imaju sposobnost i muda te dovoljan fond rijeci da upitaju pokerasa sta misli o ovome i uporedi malo sa prijasnjim situacijama
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Denis Huseinbašić
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Samo što je ovaj dao izjavu za Njemacke medije.Nije dao na našem jeziku da se može reći da ima manjak fond riječi.Ja ga nebi vise ni pozvan zbog ove izjave.Barbarez ako ce se držati one svoje da će pozvani biti oni koji igraju srcem ovaj bi trebao zavrsit sa reprezentacijom,sa ovom svojom izjavom je sve rekao.
Pisi pokeras a ne Barbarez i on je vec prekrsio svoje pravilo obzirom da je Burnica trebao otjerat isti dan nakon onog sranja sa twitchom i onim migrantomNebeskaSila96 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 19:49Samo što je ovaj dao izjavu za Njemacke medije.Nije dao na našem jeziku da se može reći da ima manjak fond riječi.Ja ga nebi vise ni pozvan zbog ove izjave.Barbarez ako ce se držati one svoje da će pozvani biti oni koji igraju srcem ovaj bi trebao zavrsit sa reprezentacijom,sa ovom svojom izjavom je sve rekao.
Slicna stvar kao sa Ahmedhodzicem. Jednom i drugom reprezentacija ne predstavlja nista. Samo sto je to ovaj javno rekao, a Anel lazirao povrede i bjezao. Ako drze do ovih stvari, prekrizit ce ga kao sto su i Ahmedhodzica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako njeg prekrizi, nek se napusi kurca
Najbolji je od igrac od svih veznjaka na spisku i izjava je bila ironicna
I Ahmedhodzic je najbolji igrac od svih stopera
Nije normalno da se tako ponsaju bez razloga
I Hadzikadunic vam ne valja, lik nije ni progovorio
Barbarez sere i nesto Gazibegovica uzima u usta **** ga Mujakic i borba
Fol nasi doktori znaju bolje od doktora Sheffielda i Salzburga
Nama taj isti Salzburg ima golmana koji bi mogao biti jedan od najboljij ikad porijeklom iz BiH
Eto koliko mi znamo
Najbolji je od igrac od svih veznjaka na spisku i izjava je bila ironicna
I Ahmedhodzic je najbolji igrac od svih stopera
Nije normalno da se tako ponsaju bez razloga
I Hadzikadunic vam ne valja, lik nije ni progovorio
Barbarez sere i nesto Gazibegovica uzima u usta **** ga Mujakic i borba
Fol nasi doktori znaju bolje od doktora Sheffielda i Salzburga
Nama taj isti Salzburg ima golmana koji bi mogao biti jedan od najboljij ikad porijeklom iz BiH
Eto koliko mi znamo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 okt 2024, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Predstavlja/la obojici dobru podlogu za transfer, Ahmedhodzic je to vec iskoristio samo sto je on i pruzio nesto na terenu za razliku od Denisa. Ovaj je izgubljen u vremenu i prostoru a sigurno 1 od uzroka je ovo rasulo unutar ekipe koje ga cini amaterom a zapravo je solidan igrac i zasluzuje po kvaliteti biti starter. Da vidimo sad autoritet pokerasa i smije li ovim Zlatanovim favoritima Burnicu i Huseinbasicu(hvalio ga je i uporedio sa samim sobom kad je tek stigao u Keln) ista ili su kao Katic zahvaljujuci Papcu zasticeni ko polarni medvjedi
Ahmedhodzic da je izabrao Svedsku igro bi u Manchesterufanatik19 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:01Predstavlja/la obojici dobru podlogu za transfer, Ahmedhodzic je to vec iskoristio samo sto je on i pruzio nesto na terenu za razliku od Denisa. Ovaj je izgubljen u vremenu i prostoru a sigurno 1 od uzroka je ovo rasulo unutar ekipe koje ga cini amaterom a zapravo je solidan igrac i zasluzuje po kvaliteti biti starter. Da vidimo sad autoritet pokerasa i smije li ovim Zlatanovim favoritima Burnicu i Huseinbasicu(hvalio ga je i uporedio sa samim sobom kad je tek stigao u Keln) ista ili su kao Katic zahvaljujuci Papcu zasticeni ko polarni medvjedi
BiH mu samo odmogla
Svedi imaju uticaj i postuju se u fudbalu Europe, dok nase ne **** niko ni 5%, jer su to sve anonimusi politikom gurani, koji nisu izasli iz BiH i takli loptu od Begica do Vice
Ivica Osim je jedini covjek koji se je postovao u uefi i fifi
Salihamidzic ili Dzeko ako ne budu predsjenici saveza u buducnosti narednih 10 godina nama ce sve biti gore
Nama menadjeri pistoljdzije i cudimo se sto nema transfera prema zapadu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 okt 2024, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Vidjetcemo hoce li neki novinar imati mu*a na narednoj pressici pa pitati Barbarez sta misli o ovoj izjavi. 

Goni debila u picku materinu iz repke.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ili brisati ovu temu ili prebaciti u ostalo 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kevin Schade, bivši suigrač našeg Huseinbašića iz Njemačke u21 reprezentacije upitao našeg Denisa : "Zbog čega vas dolazi toliko", konstatirajući da smo ludi. A ovaj mu odgovorio: "Prijatelju, ti si državu dobio potpisom pera, a moji sunarodnjaci su za državu dali dva brata"
Ovo ce biti vjerovatno slab prevod naših DNOvinara koji kopaju svakakve gluposti, ali da se pozabave sa pravim problemima nemaju muda.
Momak je vjerovatno mislio na to, da ako vec nije igrao za reprezentaciju cijelu utakmicu, da ce mu to sad dobro doci, jer ce biti svjeziji u odnosu na ostale kolege koji su igrali 90 minuta.
Momak je vjerovatno mislio na to, da ako vec nije igrao za reprezentaciju cijelu utakmicu, da ce mu to sad dobro doci, jer ce biti svjeziji u odnosu na ostale kolege koji su igrali 90 minuta.
-
- Kontakt:
Najlakše je naći izjavu na njemačkom i vidjeti šta je tačno izjavio. Sad ću probati iskopatiLavcina je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:40Ovo ce biti vjerovatno slab prevod naših DNOvinara koji kopaju svakakve gluposti, ali da se pozabave sa pravim problemima nemaju muda.
tacno je prevedeno, to su njegove riječi, svaka cast onome ko je ovo nasaoLavcina je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:40Ovo ce biti vjerovatno slab prevod naših DNOvinara koji kopaju svakakve gluposti, ali da se pozabave sa pravim problemima nemaju muda.
Und auch die zusätzliche Belastung in der Länderspielpause sei für den 23-Jährigen kein Problem: „Ich bin voll im Saft. Es ist gut, dass ich das zweite Spiel nicht von Anfang an gespielt habe, sodass ich die Körner für Freitag habe.“
https://www.express.de/sport/fussball/1 ... adt-880242
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
Godinama pričam da je repka odmor za 90% igraca!

Godinama pričam da je repka odmor za 90% igraca!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Koliko vas je vecina plakala za ovim igracem kad je bio kao "izgubljen"
Lik od pocetka ne postuje BiH , i hajde kad su ga i pozvali da je to neko pojacanje, ziva taraba. I plus se sprda sa ovakvim izjavama. Yebo ti nas
Lik od pocetka ne postuje BiH , i hajde kad su ga i pozvali da je to neko pojacanje, ziva taraba. I plus se sprda sa ovakvim izjavama. Yebo ti nas
Ko ce te postovat, kad ne postujes sam sebe
Ja sam rodjen u BiH, pa sta
Zamisli prosis po dijaspori za igrace i dodju ljudi na stadione koji su horor
One svlacionice tobejarabi sa lezaljkom iz drugog svjetskog rata i jos tu burad od rakije
Vjeruj i ja da sam rodjen vani, ne bi nikad ni dolazio vise
Ovako rodjen sam u BiH, pa ne mogu da ne dodjem, jer volim BiH
Kad vidim sta se sve ovdje u Austriji desava zacrvenim se nekad koliko smo zaostali
Ja sam rodjen u BiH, pa sta
Zamisli prosis po dijaspori za igrace i dodju ljudi na stadione koji su horor
One svlacionice tobejarabi sa lezaljkom iz drugog svjetskog rata i jos tu burad od rakije
Vjeruj i ja da sam rodjen vani, ne bi nikad ni dolazio vise
Ovako rodjen sam u BiH, pa ne mogu da ne dodjem, jer volim BiH
Kad vidim sta se sve ovdje u Austriji desava zacrvenim se nekad koliko smo zaostali
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 okt 2024, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 21 gost.