31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Jbt jesam nervozan
Sve kažem neću se sekirati ali džaba...
Ufff da hoćemo pobijediti ako Bog da
Sve kažem neću se sekirati ali džaba...
Ufff da hoćemo pobijediti ako Bog da
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala jarane. Bas sam pomislio neki dan, da sam igrom slucaja Hrvat zivot bi mi bio skracen za 20 godina do sad. Sjecam se evo ovog zadnje EP i vase utakmice protiv Italije gdje sudija pustio da se igra 500 minuta. Prije toga Modric fuli penal ali da 30 sekundi poslje toga gol. Kako vas to ne dotuce boze sacuvaj.Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
Znam kako vam je, koja je euforija. Isto se osjećam pred važne utakmice Hrvatske. I ne volim taj osjećaj. Osjećam da mi škodi, emotivno me isprazni. Još ako bude negativan rezultat, neda se ni spavati, ni družiti sa kime, postanem razdražljiv.
Ali zato ako rezultat bude pozitivan, ljubio bi i neprijatelja.
I pokusaj ignorisat ostale pacijente. (Vecina njih ljetuje u Makarskoj ili su sezonski radnici ma da su preskupi sad su to Nepalci
Jel realno da će tražiti ličnu i smarati na ulazima ?
Došao sam iz Njemačke maksuz nabavio kartu ( nisam pretplatio ). Nigdje na svijetu nema da traže dokument uz kartu
Došao sam iz Njemačke maksuz nabavio kartu ( nisam pretplatio ). Nigdje na svijetu nema da traže dokument uz kartu
Skužaj šinjor, a odakle nam ti pišeš?Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
Znam kako vam je, koja je euforija. Isto se osjećam pred važne utakmice Hrvatske. I ne volim taj osjećaj. Osjećam da mi škodi, emotivno me isprazni. Još ako bude negativan rezultat, neda se ni spavati, ni družiti sa kime, postanem razdražljiv.
- sagitarius
- Kontakt:
Ma napusi se ti k, ev ja ti to govorim, ja koji nisam musliman!Pun mi je k vas idiota koji navijate za druge drzave jer ste samo druge vjere…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Samo da nas ne rastave. Mislim to je Italija ok ali najvise me strah toga. Bukvalno CITAV svijet gleda na ovu utakmicu. Ova utakmica ima prestiz recimo neke KO utakmice na SP tipa 1/8 finala. Ovu utakmicu prenosi citav svijet, evo recimo Svicarska drzavna televizija prenosi tu utakmicu veceras.
Nek bude "dog fight", nek vide ovi momci neki novi potencijalni da ima nesto od ove generacije, da se vrijedi odlucit za BH. Svi ovi tipa Licina, Busuladzic, Pejcinovic, Catovic i sta ja znam.
Nek bude "dog fight", nek vide ovi momci neki novi potencijalni da ima nesto od ove generacije, da se vrijedi odlucit za BH. Svi ovi tipa Licina, Busuladzic, Pejcinovic, Catovic i sta ja znam.
Sta ima veze odakle pise covjece. Pa pola raje na forumu pise iz Skandinavije, Njemacke, SAD-a, Svicarske, Austrije. To je njegov licni emotivni osjecaj koji ima. Evo ja sam odrastao u Svicarskoj, samo prve 4 godine zivota proveo u BiH, na jednoj ruci mogu da prebrojim koliko sam puta bio u BiH u zadnjih 10 godina, ali opet svim srcem navijam za BiH a ne bas pretjerano za Svicarsku. To je moja licna odluka, jace od mene sta cu.coelho41 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:19Skužaj šinjor, a odakle nam ti pišeš?Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
Lik ispao korektan i pozelio nam srecu. Prihvati i produzi.
Rukometna je ali moze proci i za vecerasnju situaciju
HAJDEEEEEEE
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Druze lik je iz Bosne.Amarinho je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:17Hvala jarane. Bas sam pomislio neki dan, da sam igrom slucaja Hrvat zivot bi mi bio skracen za 20 godina do sad. Sjecam se evo ovog zadnje EP i vase utakmice protiv Italije gdje sudija pustio da se igra 500 minuta. Prije toga Modric fuli penal ali da 30 sekundi poslje toga gol. Kako vas to ne dotuce boze sacuvaj.Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
I pokusaj ignorisat ostale pacijente. (Vecina njih ljetuje u Makarskoj ili su sezonski radnici ma da su preskupi sad su to Nepalci) Ubijedjen ce mo skontat jedan dan da to ne vodi nicemu. Sretno i vama na SP.
Zelen si ti amarinho samo ću ti to reći
*Hercegovinejasmin10 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:35Druze lik je iz Bosne.Amarinho je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:17Hvala jarane. Bas sam pomislio neki dan, da sam igrom slucaja Hrvat zivot bi mi bio skracen za 20 godina do sad. Sjecam se evo ovog zadnje EP i vase utakmice protiv Italije gdje sudija pustio da se igra 500 minuta. Prije toga Modric fuli penal ali da 30 sekundi poslje toga gol. Kako vas to ne dotuce boze sacuvaj.Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
I pokusaj ignorisat ostale pacijente. (Vecina njih ljetuje u Makarskoj ili su sezonski radnici ma da su preskupi sad su to Nepalci) Ubijedjen ce mo skontat jedan dan da to ne vodi nicemu. Sretno i vama na SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kolezeljovac
- Kontakt:
Udji kasnije, ni slučajno prije sat vremena... Ući ćeš onda ez problema... Ili jednostavno kad se zgužva...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Neka večeras proradi Bosanski Inat,neka se trese država cijela ! 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Scalvini, Caprile, Coppola, Cambiaghi i Scammaca na tribinama za Italiju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I dalje ne mogu prežaliti prazan jug, odmah iza gola i golmana, gdje treba da je najveći pritisak, jbna kazna baš ovu utakmicu..
Kiša pada ali što haotičnije stanje nama ide barem 1% u korist.
Pobijte se i sve okej, nakon himne u rat i na tribinama i na terenu pa ako bude sreće i malo pameti možda i iznenadimo Italijane.
Jedna stvar je psihički bitna, našim igračima niko ništa neće zamjeriti ako izgubimo, Italija ako izgubi kolaps kakav historija ne pamti. Tu se noge vežu ma koliko si dobar i spreman. Nadam se da će Italijane takva sudbina zadesiti.
Nema respecta na terenu, nema straha, nema prijateljstva. U kost.
Kiša pada ali što haotičnije stanje nama ide barem 1% u korist.
Pobijte se i sve okej, nakon himne u rat i na tribinama i na terenu pa ako bude sreće i malo pameti možda i iznenadimo Italijane.
Jedna stvar je psihički bitna, našim igračima niko ništa neće zamjeriti ako izgubimo, Italija ako izgubi kolaps kakav historija ne pamti. Tu se noge vežu ma koliko si dobar i spreman. Nadam se da će Italijane takva sudbina zadesiti.
Nema respecta na terenu, nema straha, nema prijateljstva. U kost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ja jutros natočio pun rezervoar, po ovakvim cijenama. Što ti je patriotizam.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 19vendetta87, Brazzzoo123, Donnaruppa, ebi46, Google Adsense [Bot], lol89, LukavacBHF, MaroonBjelave, Micron, Sheyi, TefalTava i 105 gostiju.