FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la effe_sa » 10 mar 2011, 10:29

čestitke schalkeu...u 4 godine drugi put su dosli do cetvrtfinala lige prvaka...schalke je jedan od njemacki klubova koji zna napravit uspjeh u evro takmicenjima...velika stvar je ovo sinoc svakako i za bundesligu.....inace jedina steta sto schalke nece igrat LP naredne sezone, al ak definitivno preko kupa udju u evropsku ligu i tamo mogu pravit velike uspjehe....inace smijesno da je magath pred otkazom jer nema vise harmonije u klubu izmedju njega i uprave a imao je sukobe i s navijacima...al luda je uprava koja nakon ovakvih uspjeha (finale kupa, 1/4 finale LP) razmislja nogirat trenera
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 mar 2011, 10:35

A gle ipak treba gledati i drugu stranu. Oni su samo 5 bodova do zone ispadanja, a da negovorim o tome kako je doveo igrače poput Charisteasa i Karimija. Ima još nepotrebnog gnoja kojeg je doveo u klub i na taj način je klub izgubio na svojoj reputaciji. ITD:..

Sad su u Kickeru objavili da bi Magath već sada mogao dobiti otkaz te da se neće ćekati do kraja sezone... :?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 12:35

@ los blankos - ko ce dugi :shock:
Ipak steta sljedece godine Raul ako neode negdje drugo moze da gleda LP samo na tv, steta..

Ma sta vi pricate o Raulu. Vama neko treba svezat usta i nedat da tako veliko ime ikad pomenete. Vi ste svoje rekli kad ste ovako veliku legendu sutnuli iz svog malog kluba. Pogledaj mu kretanje i borbu na terenu. Kazes star - ma dzuturile citav vas napad se ne bori kao sjajni Raul. Vi nikad vise ne smijete ni progovoriti o ovoj velicini. Raulu legendu milina mi gledat. Neka ostane u Salkeu i oni su ga zasluzili .......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 mar 2011, 13:09

Raul ako moj Madrid prodje u 1/4 finala, "Nezelim Madrid, za mene je to previse emocija vratiti se na Santiago Bernabeu u drugom dresu"
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 mar 2011, 13:41

Samo pitanje je kako će Schalke slijedeće sezone bez neuera i farfana! Dobit će oni dosta para za njih dvoje, no treba dug krpati, a neide se u LP...Novi trener dobit će u ruku jednu jako zanimljivu slagalicu. Ta slagalica neće imati igrače za sam vrh BUNDESLIGE no navijači će to kao i uprava tražiti...Jao si ga njemu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 mar 2011, 17:29

Svaka cast schalkeu na dobro odigranoj utakmici i ako to napocetku nije tako izgledalo ,ali dobro i odgovornu su se ponasali na terenu ,kako bi okrenuli rezultat u svoju korist ,,,,sto se i desilo ...vise sam iskreno volio da prode valencia al zelje su zelje ...na koga god nalete u daljem krugu makar to bio i shakhtar bit ce tesko ,ali ne i nemoguce ,kad mogu protiv bayern odigrati onako dobru utakmicu ,nadat je se da ce pruzit dobre partije i u daljoj fazi takmicenja,jer se to od njih i ocekuje .....
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 10 mar 2011, 22:12

Nije pametno da se Srećku na kraju da otkaz(imao je uspjeha).Odbrana standardno loša,Gavranović me pozitivno iznenadio neka dečko samo nastavi.Sada ako nas sreća posluži opet nekog po mjeri izvući i otići u 1/2. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 08:50

U zadnje vrijeme dosta se piše u švapski medijima da bi Huntelaar mogao biti na prodaju. Zadnji klub koji se povezivao sa njim je Ajax. On ima klauzulu u ugovoru da može napustiti klub za 20 miljona eura. Odluči li se Schalke na prodaju, a ja mislim da oće , dao bi on njega za manje para. No isto tako nevjerujem da će ga baš Ajax uzeti zbog para nego mi je realnije da bi se mogao javiti neki Englez, ali ponajviše RUS!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 mar 2011, 15:45

da bog do igrate u ligi kao i u ligi prvaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 11 mar 2011, 20:16

Nadam se da će Gavranović zaigrati za našu hrvatsku reprezentaciju a ne za švicarce 8-) 8-)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 mar 2011, 02:04

Jedva cekam zdrijeb
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 12 mar 2011, 02:21

Schalke -Sahktar ce biti par xD Samo da ne izvucete one cigane od Barce...
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2011, 03:02

anton 1983 je napisao/la:U zadnje vrijeme dosta se piše u švapski medijima da bi Huntelaar mogao biti na prodaju. Zadnji klub koji se povezivao sa njim je Ajax. On ima klauzulu u ugovoru da može napustiti klub za 20 miljona eura. Odluči li se Schalke na prodaju, a ja mislim da oće , dao bi on njega za manje para. No isto tako nevjerujem da će ga baš Ajax uzeti zbog para nego mi je realnije da bi se mogao javiti neki Englez, ali ponajviše RUS!
Kad si kod Rusa nebi se iznenadio da Magy dovede Misketa.Posto ga zna u dusu a Raul bi procvjetao kao da mu je 23-cetvrta.To jest ne treba mu puno objasnjavati sta da cini sa Misketovim navodecim.
Mogao bi ga dignuti za petaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 mar 2011, 07:51

bparena je napisao/la:Jedva cekam zdrijeb
sta je, neko ti obecao zdrijeb(e) :?
fino je to ako su obezbjedjeni uslovi, mislim, drzati to zdrijeb(e) :lol:
harishp je napisao/la:Posto ga zna u dusu a Raul bi procvjetao kao da mu je 23-cetvrta.To jest ne treba mu puno objasnjavati sta da cini sa Misketovim navodecim.
Mogao bi ga dignuti za petaka.
istina. vjerujem da bi raul bio najbolji strijelac lige.
harishp je napisao/la:Kad si kod Rusa nebi se iznenadio da Magy dovede Misketa.
ne vjerujem da ce ga pustiti. nisu ludi. jedino ako ih sponzorise gazprom :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 12 mar 2011, 17:31

Ja ako budem i dalje gledao svoj Schalke, doživjet ću srčani udar! U fazi kada smo maorali voditi sa nekih 4-0 primamo najgluplji pogodak u historiji fudbala. Sreća pa ga je Harry zabio za konačnih 2-1. :D
Opet je protiv nas sudija sr-ao jer je bezveze dao Farfanu žuti karton. To mu je bio peti ove sezone tako da neće biti u sastavi protiv Guzena.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2011, 17:33

Prvi gol Frankfurta u proljetnom dijelu sezone(ako se ne varam). Nek je Schalke slavio pobjedu, u stilu su završili jednu odličnu sedmicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2011, 20:09

Sada treba povezati pobjedu u gostima i još jednu kući te na taj način osigurati opstanak u ligi.Ružno zvuči,ali nam taka realnost :(
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 12 mar 2011, 20:44

Haha, kakav je penal izborio Raul :lol:

Njihov golman je pokupio jednu loptu, dok je Raul ostao iza njega. Loptu je rukom bacio na tlo, a Raul se prisunjao, i ukrao mu je, nakon cega je golman napravio prekrsaj za penal, i gol Jurada.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 mar 2011, 20:45

polga je napisao/la:Haha, kakav je penal izborio Raul :lol:

Njihov golman je pokupio jednu loptu, dok je Raul ostao iza njega. Loptu je rukom bacio na tlo, a Raul se prisunjao, i ukrao mu je, nakon cega je golman napravio prekrsaj za penal, i gol Jurada.
Sto je jos vazno za napomenut, golman nije dobio crveni karton :shock:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 mar 2011, 22:06

sigurno zbog toga sto raul nije trcao prema golu...fwlix se previse kocka ...izbacuje glavne igrace a gura djecu u prelomnim momentima utakmica prvo protiv valencije a evo i danas...vadi kljucnog igraca klugea pola sata prije kraja...jurado,ja imam osjecaj da ovaj momak kako god da odigra njemu felix nece dati da zavrsi tekmu...kako je moguce da ovaj escudero tek prije 10tak dana dobije prvu priliku da zaigra u sezoni :roll: :roll: lik je predobar a nema jos ni 22 godine...volio bih vidjeti schalke u ovom sastavu

neuer

uchida metzelder howedes escudero
farfan jurado kluge scmitz
raul huntellar...

imali bi vise kreativnosti u sredini(jurado) i jacu lijevu stranu u fazi odbrane(scmitz + escudero)...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.