SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Ovo je 3 kiks nakon utakmica u LS. Strasno je kako su nas manji klubovi "iskasapili" ove sezone. Sada 3. mesto deluje jako daleko, jer i Udine i Lazio ne posustaju, a vidi se da su Juventus i Milan najjaci u ligi.
- sarajlija89
- Kontakt:
Teško će Napoli uhvatit prva tri mjesta. Čak, mislim da je i Kup Uefa upitan donekle.
Igranje u Evropi je uzelo danak.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Teško će Napoli uhvatit prva tri mjesta. Čak, mislim da je i Kup Uefa upitan donekle.
Ostalo je da se igraju najverovatnije jos 2 tekme u Evropi (nemojmo se lagati).
Tako da su Napoli, Roma, Inter u maltene istoj situaciji, a od svih njih Napoli deluje najozbiljnije. Palermo i Genoa su samo journeymen klubovi. Dakle, EL ne bi smela da nam izmakne, ali 3. mesto treba biti cilj. Imace i Lazio i Udine zute minute.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ja mislim da Udinese neće pasti i da će čak među tri biti. Stvarno su dobra ekipa.
Lazio ima solidnu bodovnu zalihu, a i dovoljan kvalitet da bude među 4-5, možda čak i više.
Inter, Roma i Napoli, borit će se za još dva mjesta. Zavist će od mercata, prije svega, kao što je i realno očekivat za sve klubove.
Lazio ima solidnu bodovnu zalihu, a i dovoljan kvalitet da bude među 4-5, možda čak i više.
Inter, Roma i Napoli, borit će se za još dva mjesta. Zavist će od mercata, prije svega, kao što je i realno očekivat za sve klubove.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Iskreno ne bih volio da Real Madrid izvuce Napolija
Imam prema Napoliju odredjene simpatije, moja zelja je Apoel o Benfica
nije bitno moze Napoli da izbaci svakog pa cak i Real Madrid C.F., Barcelonu itd..
Najjaci su talijanski tim u Europi u ovom trenutku, vidjecemo kakvi ce biti u febr., martu, nadam se da nece biti povreda.
Abd. tamo negdje u maju cu da citiram ovaj post.
Finale -SSC Napoli vs Real Madrid C.F.
Imam prema Napoliju odredjene simpatije, moja zelja je Apoel o Benfica
Najjaci su talijanski tim u Europi u ovom trenutku, vidjecemo kakvi ce biti u febr., martu, nadam se da nece biti povreda.
Abd. tamo negdje u maju cu da citiram ovaj post.
Finale -SSC Napoli vs Real Madrid C.F.
“You talkin’ to me?”
Napoli ovo može proći. Chelsea ima malo više iskustva ali ne sumnjam u navalu Napolitanaca....
FORZA
FORZA
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Magični šta očekivaš ????
Dobro pa nema one opklade
Dobro pa nema one opklade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Chelsea ide dalje, ali nesto sitno u razlici.legenda reala je napisao/la:Magični šta očekivaš ????
Jbga, imao je srece ovog puta.Dobro pa nam Geronimo ostaje
Zdrav i odmoran navalni red Napolija može ''ubiti'' Chelskijevu odbranu.
Od tebe @Magica očekujem malo više samopouzdanja
majka mu stara : optimizam na djelu.
Ima li iko prijetnju od ''žutice'' u Napoliju?
Od tebe @Magica očekujem malo više samopouzdanja
Ima li iko prijetnju od ''žutice'' u Napoliju?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sta reci
Bice interesantno, i vjerujem da se napolitanci nece predati
Bice interesantno, i vjerujem da se napolitanci nece predati
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Napoli je pokazao u grupnoj fazi da znaju igrati na rezultat, tako da sada dajem vrlo malu prednost Chelseau zbog iskustva , a do februara ima dosta vremena...
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 16 dec 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja navijam za vas ,vjerovatno i AntonMaGiCa je napisao/la:Chelsea ide dalje, ali nesto sitno u razlici.legenda reala je napisao/la:Magični šta očekivaš ????
ja tako nisam napisao ,a drago mi je što obojica ostajete ,iskreno ne bi mogo bez tebMaGiCa je napisao/la:Jbga, imao je srece ovog puta.legenda reala je napisao/la:Dobro pa nam Geronimo ostaje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Smiješna odbrana Tery , Luiz , A.Cole, IvanovićArogantni je napisao/la:Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Po imenima da ali to nimalo dobro ne izgleda u stvarnosti... A kad su mogli preslusat najbolju ekipu u EPL sto ne bi mogli Ruse uzet...Saurman je napisao/la:Smiješna odbrana Tery , Luiz , A.Cole, IvanovićArogantni je napisao/la:Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
Uostalom jedna smjesna njemacka ekipa(nije Bayern) je pobjedila Celzi kud ces dalje od tog... To ti govori kakva su tropa...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Istina je da Chelsea nije blistao u grupnoj fazi , ipak do Februara je dugo ali mislim da će podići svoju formu , a odbrana sa kojom raspolaže AvB je bar 3x bolja od one koju ima plastični klub iz Manchestera.Arogantni je napisao/la:Po imenima da ali to nimalo dobro ne izgleda u stvarnosti... A kad su mogli preslusat najbolju ekipu u EPL sto ne bi mogli Ruse uzet...Saurman je napisao/la:Smiješna odbrana Tery , Luiz , A.Cole, IvanovićArogantni je napisao/la:Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
Uostalom jedna smjesna njemacka ekipa(nije Bayern) je pobjedila Celzi kud ces dalje od tog... To ti govori kakva su tropa...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro brale, drago mi je zbog tebe. Nekako bi falio ovom forumu.MaGiCa je napisao/la: Jbga, imao sam srece ovog puta.
Sta si se ti uzjebo, valjda si dosad naucio da se kladim samo kad sam 100% ziha.legenda reala je napisao/la: ja tako nisam napisao ,a drago mi je što obojica ostajete ,iskreno zaboli me za tebe Magi, ne bih mogao bez Gere
-------------------
Da se ne ponavljam, mnogo ste toga tacnog rekli (pogotovo koliko ce vazna biti dnevna forma u odlucujucim utakmicama), ali da budem iskren, sanse (jao sto mrzim ovu tastaturu gdje nemam šđćčž) Napolija nisu male. Ima nesto u toj ekipi, pogotovo mi se svidja Lavezzi. Chelsea je iskusna, prekaljena ekipa, kvalitetniji jesu, ali i previse osciliraju da bi se za njih reklo da su nepremostiva prepreka za ekipu sa juga Italije.
Vom Jäger zum Gejagten
Teško je procijenit pravu snagu Chelsea, s druge strane Napoli je znao i u Serie A i u CL odigrat odlične utakmice, a u nekima su znali zakazat. Napoli je dobra ekipa, simpatična sa par dobri igrača poput Cavanija, Lavezzija, Hamsika pa i Inlera. Na drugoj strani Chelsea ima super ekipu, ali i par istrošeni igrača, ali zato puno veće iskustvo igranja u ligi prvaka. U svakom slučaju ovo je super zanimljiv par i blaga prednost Chelsea ali je dosta toga otvoreno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Super. Makar imas od koga fore da kupis, kad ti vec inventivnost nije jaca strana.geronimo je napisao/la: Dobro brale, drago mi je zbog tebe. Nekako bi falio ovom forumu.![]()
A da kojim slucajem nisi bio u misjoj rupi od momenta kad sam ti dao uslove opklade, poverovao bih ti da si navijao za susret AC Mailand - B. Monaco.
- legenda reala
- Kontakt:
Opet mi se stavljaju usta riječi koje nisam rekao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.