SSC Napoli

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2011, 17:02

Ovo je 3 kiks nakon utakmica u LS. Strasno je kako su nas manji klubovi "iskasapili" ove sezone. Sada 3. mesto deluje jako daleko, jer i Udine i Lazio ne posustaju, a vidi se da su Juventus i Milan najjaci u ligi.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2011, 17:11

Teško će Napoli uhvatit prva tri mjesta. Čak, mislim da je i Kup Uefa upitan donekle.

Igranje u Evropi je uzelo danak.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2011, 17:17

sarajlija89 je napisao/la:Teško će Napoli uhvatit prva tri mjesta. Čak, mislim da je i Kup Uefa upitan donekle.

Igranje u Evropi je uzelo danak.

Ostalo je da se igraju najverovatnije jos 2 tekme u Evropi (nemojmo se lagati).
Tako da su Napoli, Roma, Inter u maltene istoj situaciji, a od svih njih Napoli deluje najozbiljnije. Palermo i Genoa su samo journeymen klubovi. Dakle, EL ne bi smela da nam izmakne, ali 3. mesto treba biti cilj. Imace i Lazio i Udine zute minute.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2011, 17:22

Ja mislim da Udinese neće pasti i da će čak među tri biti. Stvarno su dobra ekipa.

Lazio ima solidnu bodovnu zalihu, a i dovoljan kvalitet da bude među 4-5, možda čak i više.

Inter, Roma i Napoli, borit će se za još dva mjesta. Zavist će od mercata, prije svega, kao što je i realno očekivat za sve klubove.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 14 dec 2011, 23:16

Iskreno ne bih volio da Real Madrid izvuce Napolija :)
Imam prema Napoliju odredjene simpatije, moja zelja je Apoel o Benfica :mrgreen: nije bitno moze Napoli da izbaci svakog pa cak i Real Madrid C.F., Barcelonu itd..

Najjaci su talijanski tim u Europi u ovom trenutku, vidjecemo kakvi ce biti u febr., martu, nadam se da nece biti povreda.

Abd. tamo negdje u maju cu da citiram ovaj post.

Finale -SSC Napoli vs Real Madrid C.F.
“You talkin’ to me?”

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 dec 2011, 14:06

Napoli ovo može proći. Chelsea ima malo više iskustva ali ne sumnjam u navalu Napolitanaca....

FORZA
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 dec 2011, 14:37

Magični šta očekivaš ????

Dobro pa nema one opklade :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 dec 2011, 14:47

legenda reala je napisao/la:Magični šta očekivaš ????
Chelsea ide dalje, ali nesto sitno u razlici.

Dobro pa nam Geronimo ostaje :lol:
Jbga, imao je srece ovog puta. ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 dec 2011, 14:50

Zdrav i odmoran navalni red Napolija može ''ubiti'' Chelskijevu odbranu.
Od tebe @Magica očekujem malo više samopouzdanja :) majka mu stara : optimizam na djelu.

Ima li iko prijetnju od ''žutice'' u Napoliju?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 dec 2011, 14:59

Sta reci :?:

Bice interesantno, i vjerujem da se napolitanci nece predati
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 16 dec 2011, 15:04

Napoli je pokazao u grupnoj fazi da znaju igrati na rezultat, tako da sada dajem vrlo malu prednost Chelseau zbog iskustva , a do februara ima dosta vremena...
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 16 dec 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 dec 2011, 15:04

MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Magični šta očekivaš ????
Chelsea ide dalje, ali nesto sitno u razlici.
Ja navijam za vas ,vjerovatno i Anton :lol:
MaGiCa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Dobro pa nam Geronimo ostaje :lol:
Jbga, imao je srece ovog puta. ;)
ja tako nisam napisao ,a drago mi je što obojica ostajete ,iskreno ne bi mogo bez teb :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 dec 2011, 16:36

Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 dec 2011, 16:45

Arogantni je napisao/la:Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
Smiješna odbrana Tery , Luiz , A.Cole, Ivanović :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 dec 2011, 16:51

Saurman je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Pored Intera i Milana ubijedjen sam i u prolaz Napolitanaca jer nema teorije da smjesna Celzijeva odbrana moze cuvati navalni red Napolia... Doduse ima i Celzi dobar napad a i NApolieva odbrana nije cemu.... Stoga bice gusto ali nadam se vasem prolazu...
Po imenima da ali to nimalo dobro ne izgleda u stvarnosti... A kad su mogli preslusat najbolju ekipu u EPL sto ne bi mogli Ruse uzet...
Uostalom jedna smjesna njemacka ekipa(nije Bayern) je pobjedila Celzi kud ces dalje od tog... To ti govori kakva su tropa...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 dec 2011, 17:05

Arogantni je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Po imenima da ali to nimalo dobro ne izgleda u stvarnosti... A kad su mogli preslusat najbolju ekipu u EPL sto ne bi mogli Ruse uzet...
Uostalom jedna smjesna njemacka ekipa(nije Bayern) je pobjedila Celzi kud ces dalje od tog... To ti govori kakva su tropa...
Istina je da Chelsea nije blistao u grupnoj fazi , ipak do Februara je dugo ali mislim da će podići svoju formu , a odbrana sa kojom raspolaže AvB je bar 3x bolja od one koju ima plastični klub iz Manchestera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 dec 2011, 17:10

MaGiCa je napisao/la: Jbga, imao sam srece ovog puta. ;)
Dobro brale, drago mi je zbog tebe. Nekako bi falio ovom forumu. :D
legenda reala je napisao/la: ja tako nisam napisao ,a drago mi je što obojica ostajete ,iskreno zaboli me za tebe Magi, ne bih mogao bez Gere
Sta si se ti uzjebo, valjda si dosad naucio da se kladim samo kad sam 100% ziha. :lol:
-------------------
Da se ne ponavljam, mnogo ste toga tacnog rekli (pogotovo koliko ce vazna biti dnevna forma u odlucujucim utakmicama), ali da budem iskren, sanse (jao sto mrzim ovu tastaturu gdje nemam šđćčž) Napolija nisu male. Ima nesto u toj ekipi, pogotovo mi se svidja Lavezzi. Chelsea je iskusna, prekaljena ekipa, kvalitetniji jesu, ali i previse osciliraju da bi se za njih reklo da su nepremostiva prepreka za ekipu sa juga Italije.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 dec 2011, 17:17

Teško je procijenit pravu snagu Chelsea, s druge strane Napoli je znao i u Serie A i u CL odigrat odlične utakmice, a u nekima su znali zakazat. Napoli je dobra ekipa, simpatična sa par dobri igrača poput Cavanija, Lavezzija, Hamsika pa i Inlera. Na drugoj strani Chelsea ima super ekipu, ali i par istrošeni igrača, ali zato puno veće iskustvo igranja u ligi prvaka. U svakom slučaju ovo je super zanimljiv par i blaga prednost Chelsea ali je dosta toga otvoreno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 dec 2011, 18:23

geronimo je napisao/la: Dobro brale, drago mi je zbog tebe. Nekako bi falio ovom forumu. :D
Super. Makar imas od koga fore da kupis, kad ti vec inventivnost nije jaca strana. 8-)
A da kojim slucajem nisi bio u misjoj rupi od momenta kad sam ti dao uslove opklade, poverovao bih ti da si navijao za susret AC Mailand - B. Monaco. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 dec 2011, 19:45

Opet mi se stavljaju usta riječi koje nisam rekao :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []