Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 15:26

Best, koga boli ona stvar za Bentom. :mrgreen:
Poluvrijeme 1:1. Glupo izgubljena lopta od strane Jonasa (imao je Santona i mogao je mnogo bolje ono riješiti), te munjevita kontra preko N'Zogbie koji je na kraju asistirao Keaneu. Interesantno je da je Villa zabila u trenucima kada je Newcastle izgledao mnogo bolje na terenu i imao nekoliko solidnih napada.
Guthrie ubjedljivo najbolji na terenu. Nosi sve redom. :mrgreen:
Nadam se da će Newcastle u 2. poluvremenu ipak biti mnogo bolji i skoncentrisaniji u napadu, te da će se još koji put zatresti mreža Aston Ville.
Glede Raylora, izgleda da se ne radi o lomu noge, već o istegnuću ligamenata. No, znaće se više poslije pregleda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 feb 2012, 16:04

Kakva golcina Cissea..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 feb 2012, 16:31

Strašan će tandem biti Dembe.Moram češće pratit Newcastle :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 16:35

Nisam gledao prvih 5 minuta drugog poluvremena, al' od 50. pa do kraja jesam. Zasluženo, jer Villa je samo u posljednjih par minuta prijetila (preko Gardnera su imali jednu od boljih prilika, al' Krul je opet briljantno odbranio), sve drugo je pripalo Svrakama.
Devetka je tu. Devetku nosi Senegalac. I devetka je zabila gol u prvom nastupu za Newcastle. Da, radi se o Cisseu. Strašan pogodak je postigao. Strašan. :o
slika
Bodovno su se izjednačili sa Chelseaom i danas navijam za United. 8-) Ovo nije normalno čovječe. :D
Perch i Guthrie bili dobri (posebno tetovirani), a Santon stvarno pokazuje da je riječ o sjajnom beku. Sve bolje i bolje izgleda na terenu, mora se priznati. 8-)
Krula ne komentarišem i nadam se da će zajedno sa Guthrieom, Coloccinijem, Dembom i Cabayeom potpisati novi ugovor.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 05 feb 2012, 18:50

Sta reci osim cuvajte se dembi :D . Meni je iskreno cisse izgledao malo trom u pocetku konto sam da je malo brzi, al ona golcina me smirila :D . Odlican debi nema sta, nadam se da ce ovako nastaviti i imamo pravo nadati se izlasku u Europu. Monoloze Obertan nam malo proigrao sta velis? :D. Dobar bio danas jos je poglup malo al ide nabolje... A za perch-a i dalje mislim da ga treba dati nekome, znaci pokloniti ili doplatiti koji dinar ako ga ne htjednu za dzabe. :?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 19:54

Obertanu godila klupa. :mrgreen: I dalje ima potez viška. Kada se istog riješi, onda možemo reći da je Newcastle napravio odličan posao dovođenjem ovog Francuza. Eh, pitanje je kakav će biti kada u narednom kolu bude starter (što je za očekivati zbog povrede Raylora). Eh, kada shvatimo da je Tottenham naredni protivnik, onda... :roll: Valja se tegliti sa Baleom, što jest jest. :lol:
Glede Percha, pa i protiv Blackburna je bio solidan. Danas također. Da se razumijemo, ja od njeg ne očekujem ni golove ni asistencije, a dokle god ne griješi i ne dovodi Krula u opasnost - to je dobro. Kako su povrede osakatile ekipu, onda je svaki igrač prijeko potreban. Eh, ja sam i dalje mišljenja da je jedan stoper morao doći, te se nadam da James neće igrati ovu poziciju. Kao zadnji vezni je čak i bolji negoli na mjestu stopera. :mrgreen:
Pardew je izjavio da ne razmišlja o CL. Jbg, treba biti realan i reći da su i Chelsea i Arsenal jače ekipe, pa i Liverpool, te da Svrake igraju iznad svojih mogućnosti. :mrgreen: Spuštena je lopta na zemlju, što je najbitnije. Naravno, volio bih da se Newcastle plasira u ligu prvaka, al' sumnjam da će se to dogoditi.
Btw, Cisse odličan debi. Gledao sam ga u Freiburgu i tamo je bio gol mašina. Danas je također imao jednu 100% šansu kada je glavom pucao preko gola. Mah, mislim da je bio svega 5-6 metara od Givenovog gola. No, ono što me raduje je kontrola lopte. Primanje, pozicioniranje i građenje na nivou. Biće on i Ba odličan tandem u to sam uvjeren (btw, ono što je Pardew radio sa Santonon, planirao je i sa Cisseom - da polako osjete Premiership. No, povreda Besta je ipak ubrzala to privikavanje).
Sljedeće kolo će nam dati odgovor koliko može Newcastle. Prošle godine se Tottenham 2x izvukao (golovi u posljednjim trenucima). Da l' će sad biti drugačije? :mrgreen:

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 05 feb 2012, 20:16

Dobro prosle sezone smo se mi provukli kuci (sholina bomba ako se sjecas na kraju meca). Ali smo ih unistili tad i colo fuli za pobjedu al jbg. Uh pardon to je ove sezone :D. A prosle lennon u nadoknadi colo zabio za nas bas na rodjendan cini mi se :D . Ma ne nadam se previse za spurse prebrzi su i prejaki, da je malo nekako umrtviti igru bilo bi dobro al ne vjerujem kad nisu tu cab i tiote al hajd nadat cemo se do kraja :D. Mogao bi fergi mali lijevo a jonas desno mene je odusevio svaki put kad sam ga gledo bit ce dobar igrac 100 % !
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 feb 2012, 22:57

Sutra je zadnja prilika da ugrabimo zadnji voz za ligu prvaka. Bicu surov i iskren i reci da ako ne pobjedino necemo vidjeti ligu evropskih sampiona jos bar 2 god..

Suarez se vraca pa je situacija mnogo laksa sa tim majstorom u nasim redovima ne trebamo se brinuti..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 feb 2012, 23:06

Papiss odlican 8-)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 10:24

Zabio je golčinu svaka mu dala...
Come on Njukaš :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 09 feb 2012, 22:22

ne znam kako će to izgledat bez Tiotea i Cabayea protiv Tottenhama, ali je bar dobra vijest da se AKN bliži kraju, i da je Cabayeu ovo zadnja utakmica kazne...pa ćemo uskoro bar vezni red imat kompletan :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2012, 11:15

Best out do kraja sezone, ako je suditi po današnjim vijestima. :(
Raylor će biti spreman za sljedeći meč, a neće igrati sutra protiv Spursa.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 10 feb 2012, 11:23

Ima l' iko 2 bolja centarfora ? :o Jos i u repki igraju zajedno... :!:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2012, 11:50

Dobro je pa formu iz reprezentacije ne prenose u klub. :lol:
Ja sam prezadovoljan napadom, što jest jest. Ba me oduševio. Pa 200x je bolji u Premiershipu negoli u Bundesligi. :mrgreen: Eh, da l' će biti tako i sa Cisseom, ostaje nam da vidimo. Sigurno je da će mu postignuti gol dati morala da bude još bolji. 8-)
Jedan stoper + produženje ugovora sa najbitnijim igračima i onda nakon ovih odlazaka (Lovenkrads, Smith, Xisco :?: i Co) još poraditi na dubini ekipe i to je to. Vjerujem da se može i sljedeće godine napraviti nešto. U biti, ono što je potrebno Newcastleu je kontinuitet dobrih igara i rezultata. Nakon ovakve sezone će biti mnogo lakše pridobiti nešto bolja i dokazana fudbalska imena na St. James Park. A, i Ashley je pokazao da ipak nije tolika škrtica. :mrgreen:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 10 feb 2012, 12:26

kako nije škrtica??? Cissea je platio Branson sa svojom reklamom Virgin Money...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2012, 15:42

Nadam se da NC nece iznevjeriti veceras :D :D
Celik!3,2,2.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 feb 2012, 18:24

Newcastle United (4-4-2): Tim Krul; Danny Simpson, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Davide Santon; Gabriel Obertan, Danny Guthrie, James Perch, Jonas Gutierrez; Demba Ba, Papiss Cisse

Substitutes: Rob Elliot, Shane Ferguson, Dan Gosling, Mehdi Abeid, Hatem Ben Arfa, Peter Lovenkrands, Shola Ameobi

Forza Bambino ! 8-)

P.S. Monoloze@ Vratite nam ga na kraju :(
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 18:28

Yuto, ovaj Santon igra kao onomad u Interu (kada je bio u formi). Izgleda da su ga prerano otpisali u Milanu. :mrgreen: Nek' su. Nadam se da će dugo ostati na St. James Parku, jer je evidentno da se radi o momku koji može puno toga napraviti u karijeri. Kako igra u posljednje vrijeme, zaslužuje i Prandellijev poziv u reprezentaciju. Uglavnom, odoh pronaći kakav dobar link i izvaliti se, jer sam ubijeđen u dobru fudbalsku predstavu. :mrgreen: Nadam se da će Svrake ovdje izvući pozitivan rezultat (određeni rezultati su nam godili, no pobjeda Arsenala i nije). :mrgreen: Svoje prijatelje sam nafurao da će biti 2:2. :lol:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 11 feb 2012, 18:35

Yebo ga led kako ovo primiste gol :(

2-0 sa srećom da vi ne popijete peticu momci.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 feb 2012, 18:50

Nista od 2:2. :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 2 gosta.