Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Pa zahirovic je bolji od njih na toj poziciji, da ne govorim besic...jer su to igraaci koji stoje odmah uz protivnickog igraca, koji se znaju postaviti...prave pametne faulove, i sl...kada si vidio medu, saliha ili pjanica da uklizu i naprave faul...
pa ne moze spahic ili kolasinac biti bolji od jednog ermina zeca u spicu, pa kakav god da je ovaj u gencerbirligiju...
valjda si u prethodnim utakmicama skontao da nam treba klasicni zadnji vezni...
besic je to ranije igrao u u21, igra i lijevog beka a i na poziciji stopera (glavna predispozicija da se zna dobro postavljati) a i u A selekciji je odigrao na poziciji zadnjeg veznog...
tako da ne rise, u redu?
pa ne moze spahic ili kolasinac biti bolji od jednog ermina zeca u spicu, pa kakav god da je ovaj u gencerbirligiju...
besic je to ranije igrao u u21, igra i lijevog beka a i na poziciji stopera (glavna predispozicija da se zna dobro postavljati) a i u A selekciji je odigrao na poziciji zadnjeg veznog...
tako da ne rise, u redu?
aaaa mi tog kvalitetnog nemamo aaaaaaaaaa ok?hurem je napisao/la:Pa zahirovic je bolji od njih na toj poziciji, da ne govorim besic...jer su to igraaci koji stoje odmah uz protivnickog igraca, koji se znaju postaviti...prave pametne faulove, i sl...kada si vidio medu, saliha ili pjanica da uklizu i naprave faul...
tako da ne rise, u redu?
Staviti Zahirovica koji nije igrao dugo vremena samo te moze kostati crvenog kartona ili npr pogresnog pasa koji fino ulazi u kontra napad
Objavljeno 3. Maja, za nadati se da je danas dobio pozicv inače...''Ne očekujem jer do sada nisam pozivan.Ipak, ako ga dobijem bit ću izenenađen. To je odluka selektora. Treba poštovati ono što šef odluči'', zaključuje Muhamed Bešić na kraju razgovora za portalRadiosarajevo.ba uz konstataciju da se odlično osjeća i da priče o navodnoj povredi nisu tačne.
Ovo je sinoc rjeseno u kafani Bosna ne bi Maminjo inace bio u elementu.
Naprijed mali sada iskoristi prve minute u prijateljskim da razvalis. Niko te nece moci istjerat iz prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
'ni makac iz gulas lige za ovih par uspjesnih godina', ali se ipak nadje na spisku najuspjesnijeg selektora BiH svih vremena za SP... ocito je selektor napravio gresku sto ga je pozvao...
Nismo dzaba pisali!!!! 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Gringo pocni o Saidu pisati i vrsiti pritisak.gringobih je napisao/la:Nismo dzaba pisali!!!!
1946
I onda neko kaze Gringo los covjek, a da nije on pisao ne bi sa Mumeta bilo. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Dobrodosao nazad momcino!
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Pored Kolasinca i Ibisevica bit ce mi najdrazi igrac u repci
Dobrodosao nazad
Dobrodosao nazad
- DonCorleone
- Kontakt:
Bicemo jaci zasigurno!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dobrodošao!

Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ovo je igrač kojeg smo najduže čekali i koji je bio najpoželjniji! Dobro došao, momčiluka!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Itekako zasluzio, mlad perspektivan, nas covjek Mume sta dalje reci !!
Da pokazes i dokazes da ti je mjesto u timu
Da pokazes i dokazes da ti je mjesto u timu
FC Bayern !!!!!
Dobrodošao nazad među zmajeve!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Nadam se da će ga Safet iskoristiti na pravi način, jer bi on mogo biti naš lijek za sve bolesti ako se bude pametno koristio 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Mislim da Besica planira koristiti prije na boku nego na zadnjem veznom, pogotovo ako Mujdza ne bude spreman.
I ja sam na to pomislio, al' ako je suditi po ovoj izjavi kako u njemu vidi nekoga ko ce zaustaviti Messija, onda to nije pozicija desnog beka...robijas_Ri je napisao/la:Mislim da Besica planira koristiti prije na boku nego na zadnjem veznom, pogotovo ako Mujdza ne bude spreman.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kolezeljovac, rishovski, Sveti i 72 gosta.