Poldi----OzIl---Reus
100% sutra provjerena informacija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Mislim da se jedino onoj arogantnoj djevojci nase petice ne svidja njen stil.Nogometni savez Njemačke upozorio djevojku Samija Khedire
Prema pisanju njemačkog magazina Bunte, Nogometni savez Njemačke upozorio je djevojku reprezentativca Samija Khedire da ne dolazi oskudno odjevena na utakmice Elfa.
U nekoliko navrata do sada prelijepa Lena Gercke je izazvala pravu pometnju na tribinama, gdje su smješteni navijači Njemačke. Kako piše navedeni časopis, razlog upozorenja je "odvraćanje pažnje navijača i igrača na ono što se dešava na tribinama".
Osim Savezu, Lenin stil se ne sviđa ni ostalim djevojkama i suprugama igrača Elfa. Gercke je 24-godišnji model, zajedno sa svojim budućim suprugom Khedirom krasila je i jednu od naslovnica GQ magazina, na kojoj je potpuno gola.
"Mnogo je prelijepih žena na tribinama kada igra reprezentacija Njemačke, ali kamere uvijek prate seksi Lenu, koja u ovakvim situacijama mora obući nešto drugo", piše Bunta.
Nijemci sutra igraju polufinalnu utakmicu protiv Italije, a Lena, naravno, planira gledati svog dečka Samija na djelu.
Slazem se. No mislim da Cesare ipak nije lud pa da se upusta u takav rizik.schweinsteiger je napisao/la:Bas me zanima hoce li Italijani smjeti krenuti sa 3 stopera,kako bi bilo super da se odluce na to
Ne bi me iznenadilo da to nakon nekih 25 minuta utakmice preraste u 5-3-1-1 i onda nam sugavo zabiju neki gol u drugom poluvremenuHare_BvB je napisao/la:Slazem se. No mislim da Cesare ipak nije lud pa da se upusta u takav rizik.schweinsteiger je napisao/la:Bas me zanima hoce li Italijani smjeti krenuti sa 3 stopera,kako bi bilo super da se odluce na to
Ja ocekujem Talijane u sistemu 4-3-1-2.

Nista se ne zna. Nakon sto je u javnost prije vremena procurio sastav protiv Grcke, Löw se odlucio da tek u 17.30 h saopsti pocetni sastav igracima u hotelu. Prema informacijama BILD-a sigurno je da ce Klose krenuti u vrhu napada i jedine dvije dileme su jos na desnom i lijevom krilu.proFCB je napisao/la:nema nikakvih najava za pocetni sastav???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.