NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 jun 2011, 05:02

Lebron posstaje stvarno dobar jump-shot-er ;) , sto nisam vidio kad je bio u Clevelandu , ovo mu je falilo prije ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jun 2011, 05:43

Wade je zivotinja .. Koja fizika , koja hladnoca .... wow
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 jun 2011, 05:51

Utakmicu rjesio ofazivni skok Miami-a 10 off sk vise i 10 posjeda lopte vise.
Klupa Dallas-a koja je razmontirala lakerse i jako dobro igrala protiv Oklahome u finalu ih nidje nije bilo , JJ Barea katastrofa 1/8 , Pedja je samo fauliro i fulao , Terry je i bio dobar u 1 poluvremneu , dok u drugom nije nista pogodio sve skupa 3/10 :roll:
Rezultat za Dallas i nije los s obzirom na ove cinjenice , ako klupa proradi i iskontroliraju skok , mogu pobjediti Miami , u protivnom nemaju sanse , jer startnih 5 Miami-a je puno bolji od startnih 5 Dallas-a ;)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 01 jun 2011, 08:03

gledao prvu tekmu ništa posebno,Miami za nijansu bolji ali biće svega,
svaka čast Vejdu, Novickom,Lebronu ali bez LA Lakersa nema pravog finala....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 jun 2011, 10:30

E zalosti otkad Bullsi ispadose forum pust.Sinoc finale pocelo 3 covjeka pisu.Mozes dovest i Jamesa i Bosha ali ne mozes kupit proslost.Ne svidja mi se ova vjestacka tvorevina nikako,nije fer 2 startera ubace 0 poena i to skupa i opet ta ekipa dobije.Sad ce i druge ekipe morat formirat velike trojke da bi mogli pobjedit ova 3 igraca,jer evo u Dallasu je samo Dirk u klasi ova 3 igraca.Ocekujte Paula i ostale da se pridruze vecim ekipama da se mogu suprostavit ovima.Posebno ide na zivce ljudima ovo kreveljenje kad pobjede ili urade nes dobro na terenu.Ok zelis pobjedu ali daj malo respekta za ostale ili se bar sjeti kad nisi htio Orlandu cestitat poslije poraza a sad se ponasas kao da vodis 9 debila do titule.Sve stro 1 zezne druga 2 isprave i gotovo.

Dirk se povrijedio igrace kroz povredu,Mavsi moraju bolje skakat posebno Chandler sinoc 4 skoka mislim.Trica ih ide ko luda,ali moraju puno cvrsce u odbrani zaigrat nije ni ovo lose ali moraju jos zapet ako hoce titulu.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jun 2011, 12:55

Ljudi ih rastavili sinoc na proste faktore. Nisu igali ni blizu svog maksimuma. Hladno cekali zadnju cetvrtinu i onda se malo Wade oznoio i to rijesio. Dallas meni izgledao nemocno pravo , kao da ne vjeruju da ovo mogu dobiti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 jun 2011, 13:25

Kako da ne ... Miami se spasio ofanzivnim skokom. Inace bi ovu tekmu izgubili. Ipak, prva tekma je bila. Vec druga ce pokazati gdje je ko ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jun 2011, 13:28

@ dema

sto se interesovanja za veliko finale tice bilo je za ocekivati da ce paznja biti na minumumu. Hebiga zna se ko ovdje dominira sto se navijaca tice i da ostale ekipe igraju sporednu ulogu. Uvjeren sam da je finale bilo koji su svi prizeljkivali sto se navijaca tice da bi interes bio drugaciji.
Sto se Jamesa tice sve je receno i ne treba nista vise komentarisati, no da pitam hatere KObe Bryanta hocemo li mu priznati titulu jer je u ekipi imao Wade-a i Bosh-a ukoliko istu osvoji. :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 jun 2011, 13:35

dema je napisao/la:E zalosti otkad Bullsi ispadose forum pust.Sinoc finale pocelo 3 covjeka pisu.Mozes dovest i Jamesa i Bosha ali ne mozes kupit proslost.Ne svidja mi se ova vjestacka tvorevina nikako,nije fer 2 startera ubace 0 poena i to skupa i opet ta ekipa dobije.Sad ce i druge ekipe morat formirat velike trojke da bi mogli pobjedit ova 3 igraca,jer evo u Dallasu je samo Dirk u klasi ova 3 igraca.Ocekujte Paula i ostale da se pridruze vecim ekipama da se mogu suprostavit ovima.Posebno ide na zivce ljudima ovo kreveljenje kad pobjede ili urade nes dobro na terenu.Ok zelis pobjedu ali daj malo respekta za ostale ili se bar sjeti kad nisi htio Orlandu cestitat poslije poraza a sad se ponasas kao da vodis 9 debila do titule.Sve stro 1 zezne druga 2 isprave i gotovo.

Dirk se povrijedio igrace kroz povredu,Mavsi moraju bolje skakat posebno Chandler sinoc 4 skoka mislim.Trica ih ide ko luda,ali moraju puno cvrsce u odbrani zaigrat nije ni ovo lose ali moraju jos zapet ako hoce titulu.
Mislis zalosti za forum :roll: Sto se nba lige tice nehsto ne vidim pretjeranu zalost, najbolje ekipe su dogurale do finala :roll:
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jun 2011, 13:47

Sto se Jamesa tice sve je receno i ne treba nista vise komentarisati, no da pitam hatere KObe Bryanta hocemo li mu priznati titulu jer je u ekipi imao Wade-a i Bosh-a ukoliko istu osvoji. :lol:
Pa bolan kakvo ti je to pitanje :lol: :lol: :lol: :lol:
Stvara se dinastija, osvojit ce covjek u iducih 10 godina 10 titula....

A onda se probudimo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 jun 2011, 14:42

Admir_Sa je napisao/la:
dema je napisao/la:E zalosti otkad Bullsi ispadose forum pust.Sinoc finale pocelo 3 covjeka pisu.Mozes dovest i Jamesa i Bosha ali ne mozes kupit proslost.Ne svidja mi se ova vjestacka tvorevina nikako,nije fer 2 startera ubace 0 poena i to skupa i opet ta ekipa dobije.Sad ce i druge ekipe morat formirat velike trojke da bi mogli pobjedit ova 3 igraca,jer evo u Dallasu je samo Dirk u klasi ova 3 igraca.Ocekujte Paula i ostale da se pridruze vecim ekipama da se mogu suprostavit ovima.Posebno ide na zivce ljudima ovo kreveljenje kad pobjede ili urade nes dobro na terenu.Ok zelis pobjedu ali daj malo respekta za ostale ili se bar sjeti kad nisi htio Orlandu cestitat poslije poraza a sad se ponasas kao da vodis 9 debila do titule.Sve stro 1 zezne druga 2 isprave i gotovo.

Mislis zalosti za forum :roll: Sto se nba lige tice nehsto ne vidim pretjeranu zalost, najbolje ekipe su dogurale do finala :roll:
"Posle nas potop" once again. 8-)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 01 jun 2011, 17:07

Ibisevic82 je napisao/la:kidd vs bibby.Jeli ima neki stariji play u NBA a da je starter :D

nash

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 jun 2011, 20:12

Dirk sjebao prst: [youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 01 jun 2011, 21:35

Nezadovoljan sam prvim mecom finala :( Ocekujem bolju kosarku u nastavku.Publika u Majamiju je bila ocajna.
Chelsea F.C.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2011, 20:36

[youtube][/youtube]

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 04:15

kimbo je napisao/la:Wade je zivotinja .. Koja fizika , koja hladnoca .... wow
Moram citirati samog sebe od prosle tekme Wade defninitivno najdrazi igrac .. stone face a razvaljuje , zabija koseve na sve nacine, prekida lopte, zakucava :o :shock:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jun 2011, 04:57

Kakvi su luzeri ovi Mavsi :o :shock: Chicago je napatio i dao mnogo mnogo jaci otpor Miamiu nego ovi.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 05:20

U pravu si,ovi su se vec predali. Vidi se po njima da ne vjeruju u pobjedu...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jun 2011, 05:21

Wade uništava Dallas :? tako je to kad je Miami u pitanju, uvijek jedan manijak od one trojice iskoci i zabija po +30 poena.

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 03 jun 2011, 05:39

koji comeback :O eh sad bi volio da razvale heat

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.