Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Mislis zalosti za forumdema je napisao/la:E zalosti otkad Bullsi ispadose forum pust.Sinoc finale pocelo 3 covjeka pisu.Mozes dovest i Jamesa i Bosha ali ne mozes kupit proslost.Ne svidja mi se ova vjestacka tvorevina nikako,nije fer 2 startera ubace 0 poena i to skupa i opet ta ekipa dobije.Sad ce i druge ekipe morat formirat velike trojke da bi mogli pobjedit ova 3 igraca,jer evo u Dallasu je samo Dirk u klasi ova 3 igraca.Ocekujte Paula i ostale da se pridruze vecim ekipama da se mogu suprostavit ovima.Posebno ide na zivce ljudima ovo kreveljenje kad pobjede ili urade nes dobro na terenu.Ok zelis pobjedu ali daj malo respekta za ostale ili se bar sjeti kad nisi htio Orlandu cestitat poslije poraza a sad se ponasas kao da vodis 9 debila do titule.Sve stro 1 zezne druga 2 isprave i gotovo.
Dirk se povrijedio igrace kroz povredu,Mavsi moraju bolje skakat posebno Chandler sinoc 4 skoka mislim.Trica ih ide ko luda,ali moraju puno cvrsce u odbrani zaigrat nije ni ovo lose ali moraju jos zapet ako hoce titulu.
Pa bolan kakvo ti je to pitanjeSto se Jamesa tice sve je receno i ne treba nista vise komentarisati, no da pitam hatere KObe Bryanta hocemo li mu priznati titulu jer je u ekipi imao Wade-a i Bosh-a ukoliko istu osvoji.![]()
"Posle nas potop" once again.Admir_Sa je napisao/la:Mislis zalosti za forumdema je napisao/la:E zalosti otkad Bullsi ispadose forum pust.Sinoc finale pocelo 3 covjeka pisu.Mozes dovest i Jamesa i Bosha ali ne mozes kupit proslost.Ne svidja mi se ova vjestacka tvorevina nikako,nije fer 2 startera ubace 0 poena i to skupa i opet ta ekipa dobije.Sad ce i druge ekipe morat formirat velike trojke da bi mogli pobjedit ova 3 igraca,jer evo u Dallasu je samo Dirk u klasi ova 3 igraca.Ocekujte Paula i ostale da se pridruze vecim ekipama da se mogu suprostavit ovima.Posebno ide na zivce ljudima ovo kreveljenje kad pobjede ili urade nes dobro na terenu.Ok zelis pobjedu ali daj malo respekta za ostale ili se bar sjeti kad nisi htio Orlandu cestitat poslije poraza a sad se ponasas kao da vodis 9 debila do titule.Sve stro 1 zezne druga 2 isprave i gotovo.
Dirk se povrijedio igrace kroz povredu,Mavsi moraju bolje skakat posebno Chandler sinoc 4 skoka mislim.Trica ih ide ko luda,ali moraju puno cvrsce u odbrani zaigrat nije ni ovo lose ali moraju jos zapet ako hoce titulu.Sto se nba lige tice nehsto ne vidim pretjeranu zalost, najbolje ekipe su dogurale do finala
Ibisevic82 je napisao/la:kidd vs bibby.Jeli ima neki stariji play u NBA a da je starter
Moram citirati samog sebe od prosle tekme Wade defninitivno najdrazi igrac .. stone face a razvaljuje , zabija koseve na sve nacine, prekida lopte, zakucavakimbo je napisao/la:Wade je zivotinja .. Koja fizika , koja hladnoca .... wow
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.