GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 17 okt 2010, 20:14

Špaco je sebi ukalkulirao da ćemo mi kiksati u Osijeku. E moj Špaco mani se ti računice, naslov je naš
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 okt 2010, 08:28

Modri zabrinuli trenera Bruggea: Dinamo je izvrstan! Onaj broj 10 vam je sjajan...

Trener Cluba Bruggea, plavokosi i dugokosi Arnie Koster, mirno je promatrao kako njegov sljedeći suparnik vješto prolazi sve osječke zamke:

- Dinamo je izvrsna momčad! Uostalom, onaj tko bez većih problema pobijedi sjajni Villarreal 2:0 zaslužuje pozornost i čestitke. No, svaka je utakmica drukčija, u Zagreb ne dolazimo samo po bod, uvijek želimo pobijediti.

Belgijanci u Hrvatsku stižu u srijedu. Nije dvojbeno na kojeg će domaćeg igrača najviše motriti:

- Onaj broj 10 je zaista sjajan...

Dakako, posrijedi je Sammir.

Inače, talijanski mediji pišu kako je Fiorentina zainteresirana za Sammira, te da spremaju ponudu od 5 milijuna eura "koja bi trebala" zadovoljiti Dinamovu upravu. :lol: :lol: :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 okt 2010, 18:29

Kad Mamić čuje da je ponuda za Sammira 5mil eura, upišat će se u gaće od smijeha
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 okt 2010, 18:34

Fiorentina :lol: ... pa neće takav igrač u posljednjeplasirani klub talijanske lige... ajde da je transfer u recimo klub sa dna Premierleaguea, ali u Fiore, za upišat se od smijeha

u četvrtak gazimo Belgijance i dolazimo na koračić od plasmana na proljeće ;)
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 okt 2010, 22:18

Vaha je strašno popularan u svojoj zemlji, a kad je uzeo Dinamo ta je popularnost otišla u visine. Jel’ vi znate da je njegovim potpisom Dinamo dobio 100 000 navijača u BiH. Uostalom to je i presudilo u izboru, govori Nazif Gljiva, predsjednik udruženja koje dijeli Oskar najpopularnijim osobama u susjednoj državi, odnosno onima koje su vrijednost i poštovanje društva zaslužile svojim radom.
Gljiva tvrdi da Mostarac prije odlaska u Zagreb nije imao takav status, već ga je plasman Dinama u Europaligu lansirao među zvijezde u rodnoj državi.
- Kada Vaha priča o nogometu to je glazba za naše uši - kaže poznati tekstopisac koji je najčešće surađivao s Halidom Bešlićem, a sve prenosi Jutarnji list.
Dodaje da će obje nagrade, onu za 'osobu godine' i 'sportsku osobu godine' primiti u Sarajevu 11. studenog. Naravno, ako dobije dopust od Zdravka Mamića.

VAHA I ORDEN LEGIJE ČASTI
Kao trener je obilježio je francuski nogomet između 1995. i 2005. godine. Za velike uspjehe s Lilleom, Renesom i PSG-om 2004. godine dobio je francuski Orden Legije časti koje je ustanovio Napoleon Bonaparte. Priznanje od francuskog predsjednika dobivaju samo posebni ljudi iznimnih vrijednosti i sposobnosti.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2010, 08:21

Nazif Sampinjon dominira u saradnji sa Vahidom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 okt 2010, 16:57

UZ GROMOGLASNU pjesmu i skandiranje kakvog na Dinamovom stadionu nema posljednja tri mjeseca, koliko njihov bojkot Dinamovih utakmica, najžešći navijači Dinama su se zaputili prema Dinamovom stadionu.

U koloni u kojoj je bilo navijača i navijačica svih generacija iz svih krajeva Hrvatske, bilo je više od dvije tisuće navijača. Na putu do pomoćnog terena Dinamovog stadiona (Hitrec Kacijan), stali su pored spomenika BBB-ima poginulima u Domovinskom ratu. Sljedeće stanica na putu do Dinamovog treninga bio je ulaz u svlačionicu iz koje su upravo izlazili Dinamovi igrači. Dočekala ih je pjesma "Uprave prolaze, igrači odlaze, ostajemo samo Dinamo i mi!" Dok se većina igrača sa smješkom odobravanja uputila prema terenu za trening, navijače je pljeskom pozdravio Leandro Cufre, a trener Vahid Halilhodžić im je podigao palac u znak odobravanja.

Jedinom tribinom Dinamovog pomoćnog terena upravo odjekuje navijanje kakvo se na Maksimiru već dugo nije čulo. Uz kulisu dimnih bombi i baklji BBB su istakli samo dva transparenta, na jednom piše "Dinamo krv Zagreba" dok na drugom stoji "Mamiću, ti nisi Dinamo". Treningu ne prisustvuje nitko od članova Uprave pa tako ni Zdravko Mamić.

BBB preglasni za Vahu

"Hvala vam momci na dolasku", rekao je trener Dinama kada je burno pozdravljen došao ispred BBB-a. Nakon toga je Tomislava Rukavinu, jednog od vođa navijača, zamolio da navijači uskoro prestanu s navijanjem jer su očigledno preglasni za normalno odvijanje treninga.

"Znate, ja danas moram nešto igračima i govoriti, a od ovakvog vašeg navijanja me nitko neće čuti".

Nakon ove rečenice uslijedilo je glasno skandiranje "Vaha, Vaha!"

Bez uvredljivih pjesmica Mamiću

Brojni Dinamovi navijači od dolaska na tribinu nisu prestali navijati i skandirati, ali među njihovim pokličima nije bilo nikakvih uvreda ili izjava mržnje na račun Zdravka Mamića.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 okt 2010, 00:26

harry_90 je napisao/la:UZ GROMOGLASNU pjesmu i skandiranje kakvog na Dinamovom stadionu nema posljednja tri mjeseca, koliko njihov bojkot Dinamovih utakmica, najžešći navijači Dinama su se zaputili prema Dinamovom stadionu.

U koloni u kojoj je bilo navijača i navijačica svih generacija iz svih krajeva Hrvatske, bilo je više od dvije tisuće navijača. Na putu do pomoćnog terena Dinamovog stadiona (Hitrec Kacijan), stali su pored spomenika BBB-ima poginulima u Domovinskom ratu. Sljedeće stanica na putu do Dinamovog treninga bio je ulaz u svlačionicu iz koje su upravo izlazili Dinamovi igrači. Dočekala ih je pjesma "Uprave prolaze, igrači odlaze, ostajemo samo Dinamo i mi!" Dok se većina igrača sa smješkom odobravanja uputila prema terenu za trening, navijače je pljeskom pozdravio Leandro Cufre, a trener Vahid Halilhodžić im je podigao palac u znak odobravanja.

Jedinom tribinom Dinamovog pomoćnog terena upravo odjekuje navijanje kakvo se na Maksimiru već dugo nije čulo. Uz kulisu dimnih bombi i baklji BBB su istakli samo dva transparenta, na jednom piše "Dinamo krv Zagreba" dok na drugom stoji "Mamiću, ti nisi Dinamo". Treningu ne prisustvuje nitko od članova Uprave pa tako ni Zdravko Mamić.

BBB preglasni za Vahu

"Hvala vam momci na dolasku", rekao je trener Dinama kada je burno pozdravljen došao ispred BBB-a. Nakon toga je Tomislava Rukavinu, jednog od vođa navijača, zamolio da navijači uskoro prestanu s navijanjem jer su očigledno preglasni za normalno odvijanje treninga.

"Znate, ja danas moram nešto igračima i govoriti, a od ovakvog vašeg navijanja me nitko neće čuti".

Nakon ove rečenice uslijedilo je glasno skandiranje "Vaha, Vaha!"

Bez uvredljivih pjesmica Mamiću

Brojni Dinamovi navijači od dolaska na tribinu nisu prestali navijati i skandirati, ali među njihovim pokličima nije bilo nikakvih uvreda ili izjava mržnje na račun Zdravka Mamića.
[youtube][/youtube]
ima ih pun qrac ali opet brzo se završi bojkot čim se pojaviše rezultati ali dobro je što je sve ok na relaciji igrači,trener navijači tako je još lakše doći do uspjeha ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 okt 2010, 14:40

brazzo je napisao/la: ima ih pun qrac ali opet brzo se završi bojkot čim se pojaviše rezultati ali dobro je što je sve ok na relaciji igrači,trener navijači tako je još lakše doći do uspjeha ;)
Bojkot i daje traje ako nisi skužio.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 okt 2010, 09:54

Dinamu sretno danas tekma Vaha idemooo po pobijedu! ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 okt 2010, 12:31

jacky09 je napisao/la:
brazzo je napisao/la: ima ih pun qrac ali opet brzo se završi bojkot čim se pojaviše rezultati ali dobro je što je sve ok na relaciji igrači,trener navijači tako je još lakše doći do uspjeha ;)
Bojkot i daje traje ako nisi skužio.
nezz meni se čini po ovome treningu a i najavi večerašnje tekme da će se navijači pojaviti i to u najvećem broju do sada a jedino da vode nekakav ''vještački'' bojkot ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 okt 2010, 12:35

Ma ispali bi smiješni da prekinu bojkot jer nisu ništa postigli.
Vjerovatno će doći većina njih, ali kao obični gledaoci.

Sretno Vaha.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 okt 2010, 14:05

BBB neće biti na utakmici. Naravno uvijek ima izuzetaka koji ne žele bojkot pa dolaze na utakmice, ali njih je jako malo.
Sigurno da će respektabilan broj ljudi na sjeveru ali to su uglavnom stariji navijači koji inače sjede na istoku i ne podržavaju bojkot.

Ja osobno nikad nisam za bojkot, ne navijamo za Mamića nego za Dinamo.. naravno da ne podržavam Mamića ali to se mora rješiti na neki drugi način. Očito ovo nije način jer se ništa nije promjenilo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 okt 2010, 18:03

Ubijamo danas ako Bog da.
Inače Brugge bez najboljeg igrača Vargasa i prvog golmana Stijnena. Također je upitan i nastup standardnog veznjaka Blondela, dok u kombinaciji nije ni nigerijski napadač Akpala, koji se nalazi u lošoj formi. Na gol bi trebao 39-godišnji De Vlieger, ali i on ima manju povredu pa bi mogao braniti 3. golman Coosemans.

SAD ILI NIKAD.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 okt 2010, 20:10

Večeras imamo veliku prigodu, napraviti veliki korak prema prolasku grupe a samim time i prezimljavanju u Europi što nije uspjelo mnogim generacijama
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 okt 2010, 21:08

Eeee moj samire :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 okt 2010, 22:40

Bravo Samire :!: Istini za volju, penal je bio više nego poklonjen, a Dinamo nije zaslužio vodstvo. Ponavljaju onu (ne)igru od prije nekoliko sezona kada su evropske utakmice u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 okt 2010, 22:41

B0SANAC je napisao/la:Eeee moj samire :D
zicer i penal naivno promasuje. :roll: :(

No ovaj penal po meni prestrogo dosudjen,ali eto sudija odlucio da je to penal i gotovo,no i pored toga veoma lose sudjenje Izraelca i na jednoj i na drugoj strani ostecene su obe ekipe za nekoliko faulova i kartona.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2010, 22:50

Ted Mosby je napisao/la:Večeras imamo veliku prigodu, napraviti veliki korak prema prolasku grupe a samim time i prezimljavanju u Europi što nije uspjelo mnogim generacijama
Prigodu odgodi za slijedecu godin... ovaj put. :mrgreen:
Nego Mamic Vahu vec gleda poprijeko,jos jedan remi ili poraz ...noga. :lol:
To u Dinamu ide zik,zik.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 okt 2010, 22:57

A bio sam glup i neznalica kada sam rekao da ce Brugge otkinuti bodove na Maksimiru. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.