1. HNL

PatrickBateman
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la PatrickBateman » 01 dec 2013, 14:46

Ko prenosi utakmicu?

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 14:51

PatrickBateman je napisao/la:Ko prenosi utakmicu?
Arenasport.
RIP CITY!

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 01 dec 2013, 15:24

ima li neko link?

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 16:01

WakaFlocka je napisao/la:ima li neko link?
odi na sportska.tv

http://sportska-tv-wizi.****.de/p/hnl-flash_5.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace, utakmica solidna, a stvari an tribinama odlicne.
RIP CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2013, 17:02

Sastali se BBB i Torcidaši, lijepo, nema šta. Fašistički povici sa tribina, te osuđeni ustašluk "za dom spremni", te ubi, ubi Srbina. Nadam se da će HNS reagirati na pravi način.

Ovo nije bio čin pojedinaca, baš lijepo kada neko pokaže svoje pravo lice 8-)

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 17:12

Najrealniji rezultat na kraju, navijanje vrlo dobro, sve u svemu dobar dderbi. Zaista je melem za usi cuti kak odvije navijacke grupe zajedno pjevaju kontra Mamica 8-) .

@Neutral neke stvari nis ubile primjerene, izdvojio bih ono "ubij srbina", a ostalo je bilo sve super. Mislim da ljudi znaju zasto su vikali ZDS, a to sigurno nisu uradi fasizma. Okani se vise toga, radije beri brigu o Manijacima jel..

Nadam se da se @dubrava dobro proveo :mrgreen: .
RIP CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2013, 17:28

Kakve veze imaju navijačke skupine iz Bosne i Hercegovine sa ovom temom?

Za dom spremni je ustašluk prve klase, a ne znam šta piše u tvojoj knjizi povijesti. Te povike su osudili i sami Hrvati, političari, a onda se nađi neki klinac koji to opravdava činjenicom u znak podrške Šimuniću koji će dobiti par utakmica kazne.

Svašta, svaka čast.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 17:32

Pa kad mi se neda to objasnjavat milijun puta vise. Dosadilo mi vise. Ako cemo povijescu to je stari hrvatski pozdrav, nastao puno, puno prije WW2. Samo sto se on veze za ustase jer su ga oni koristili i zato je svaki ko vice ustasa.

Ali nije, to ja zelim reci. I nije lijepo da oslovljavas grupu od 6,7 tisuca ljudi takvim imenima jer ne poznajes niti jednog od njih pa ne znas kako razmisljaju.
RIP CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2013, 17:39

I svastika je simbol koji se prvo pojavio u Indiji, a kasnije ga je Hitler sebi uzeo, pa ga sigurno i dalje furaju ljudi.
Pozdrav Adolfu se pojavio u starom Rimu, pa ga je Grk na sličan način izveo nakon čega je dobio zabranu od par godina igranja za reprezentaciju.

Ovo me podsjeća na nekoga, kada su svi u krivu samo su "oni" u pravu, valjda shvatiš na koga aludiram.

Uglavnom, HNS na ovo mora reagirati, s tim prije što mislim da Hrvatska ima zakone o sportu, što nije slučaj u BiH gdje na tribini možeš negirati državu a da ti niko ništa ne može jer se u parlamentu ne može izglasati taj zakon radi onih kojima to odgovara (rs).

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 17:51

Ma ne da mi se o tome raspravljat...

Ovo danas je bila pobjeda navijaca nad bandom. Otpor sistemu!
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 dec 2013, 18:26

Napišem mrcinu od komentara i onda me traži da se ulogiram :evil: :evil:
Al, ukratko.
Ovaj današnji dan, 01.12.2013. treba ući u nogometne anale kao primjer navijačke solidarnosti, složnosti i jedinstva. Dvije ljute navijačke grupe koje se međusobno ne podnose, na istoj tribini, navijajući svaka za svoj klub, a ujedinjeni protiv nogometnih kriminalaca i mafijaša.

U vezi skandiranja "za dom spremni" i ubij srbina". Naravno da svako normalno i razumno biće treba osuditi ovakve stvari, ali ne samo to, već i da se ne ogluši i ne ignorira ovakve ispade (a kada se dogode), te učiti druge kao i one koji to izvikuju što to rade i što je to uopće. Međutim, da nisam bio na tribini, rekao bih da je to bio neki fašistički bal povampirenih ustaša, a što nije bio slučaj. Ne želeći pritom opravdati ni najmanje ovakve ispade, jer budalama i ne treba opravdanje niti advokat, mogu samo reći da je ovakvo "navijanje" bilo i više nego kratkog daha i da je dosta ljudi na tribini, bar onih okruženih oko mene i sa strana, izignorirala ovakve idiotarije, tako da generalizirati nešto (a kao što radi Neutral) ne da je opasno, već i bezobrazno. Isto tako, poznavajući navijače, kao određenu vrstu inatnih i zaprđenih ljudi, oni su i izrevoltirani svim ovim događanjima zadnjih dana, provocirajući namjerno ovakvim gadarijama društvenu "elitu". Isto kao što čovjek do mene koji je na Kousassi vikao "vidi crnčuge glupe" nije rasist jer u Dinamu ima također crnih igrača, tako i ovdje tribina, a ni navijači nisu ustaše ni fašisti. A čak oni koji se tako i izražavaju, mogu samo reći; Oprosti im Bože jer ne znaju što čine..

U vezi tekme, Dinamo je bio bolji i zaslužio je pobjedu, međutim, mi smo bili borbeni i agresivni i pokušali time nadoknaditi manjak kvalitete. Kalinić definitivno naš najbolji igrač.

Kod Dinama, Ademi i Soudani. A leko bi trebao okačiti kopačke o klin..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 dec 2013, 18:43

Lillard0 je napisao/la: Ovo danas je bila pobjeda navijaca nad bandom. Otpor sistemu!
Upravo to!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 dec 2013, 19:11

Leko zna samo udariti,nadam se istoj atmsoferi u kupu,i dosta golova,a Tudor bi trebao igrati sa 4-5-1 formacijom,ovo sa 3 stopera ne funkcionira,previse plivaju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 dec 2013, 20:57

Strasna represija policije poslije utakmice nad navijacima. Mlatili su sve redom prica se. Sramota za policiju, sramota za drzavu.

FUJ!
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 dec 2013, 21:43

Lillard0 je napisao/la:Strasna represija policije poslije utakmice nad navijacima. Mlatili su sve redom prica se. Sramota za policiju, sramota za drzavu.

FUJ!
Cujem da je bilo ganjanj sve do Kvatrica. Prica mi rodjak, pendrek pokusao :?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 dec 2013, 22:48

Ima li HRT prava za prijenos kupa?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2013, 01:54

@Dubrava

Kad me već lijepo prozivaš da te pitam je li raja šutjela protiv Islanda? ;)

Nema smisla dalje pisati o ovakvim stvarima kada je cijelom svijetu dostupan snimak, te na kraju gromoglasni aplauz. Živio ti meni :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 dec 2013, 12:05

Mene bi bilo sram dolazit na ove teme nakon onakvih upisa o "gospodinu Zdravku".

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 dec 2013, 14:49

Da pitam ovde: kakvo je stanje sad u Hrvatskoj glede navijaca/simpatizera :?:
Koga ima vise, po istrazivanjima - dinamovaca ili ajdukovaca :?:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 dec 2013, 17:20

MaGiCa je napisao/la:Da pitam ovde: kakvo je stanje sad u Hrvatskoj glede navijaca/simpatizera :?:
Koga ima vise, po istrazivanjima - dinamovaca ili ajdukovaca :?:
Kad navijac Dinama pise clanak onda ima vise plavih, a kad navijac Hajduka onda vise ima bilih :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.