Benzinci su puno bolji sto se tice odrzavanja i dijelova, a i vise ih preferiram u voznji
@neutral to za zamjene i meni isto bilo, stvarno ljudi su ...
A imam i drugu opciju. Naci dobru golf dvicu od 1500 do 1800 KM
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
izgleda jako dobroBosniacum Lilium je napisao/la:http://www.pik . ba/artikal/6932288/peugeot-206-1-4-benz-2006-god/
sta mislite momcovi?
Ma nije meni frka tako oprati auto, problem mi je unutra, treba usisat, obrisat tablu, unutrasnjost generalno a tamo to teze ide.Bosniacum Lilium je napisao/la:e jbga to je druga stvartreba malo prakse, ali meni je to prije bilo mjera. Evo sad uzimam drugo auto, ali nikako da odlucim sta bih
sta ti vozas
Pravo da ti kazem meni licno nisu privlacni Alfa, Peugeot, Ford, pogotov ovi stariji modeli tj. polovni sto ti trazis, dok za te pare sigurno mozes naci "ocuvan, sa dobrom opremom" neki VW ili Skodu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Budzet 6 000 KM![]()
Zna li neko mozda, mislim na praonicu u sklopu parkinga dole skroz na kraju ?!Elegant je napisao/la:Zna li neko od vas radi li ona autopraonica u Merkatoru nedjeljom ?
Inace koliko je dole pranje KM ?
Ovo su ti auta, ovo ostalo mi ne zadovoljavaju subjektivne ukuse.Bosniacum Lilium je napisao/la:bas onom arnelinhu goovrim da imam para samo bi uzeo skodu octaviu. Pravo su dobre odradjene, ne moze se ni jedan auto mjeriti s prostorom. Octavia tu dominira. Prije svi bjezali od Skode, sad su plaho pozeljne
Mene nesto vuce ova Alfa 156 1.9 JTD, Focus 1.8 tdci, Mondeo 2.0 tdci/tddi i Seat Ibiza 1.9 TDI, Peugeot 307 2,0 HDI![]()
![]()
![]()
![]()
Budzet 6 000 KM![]()
Pomozi, sta bi tibtw. odustao sam od ovih manjih auta tipa pug 206 i sl.
Za ove Alfe sam cuo da taj motor nije los, da im je dobra turbina dobra. Da imaju Bosch-ovu elektroniku, ali da im je mana prednji trap. Ali opet sve je to relativno kad se kupuje polovno auto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.