Kad je se čekalo na konačnu odluku o registraciju utakmice Kupres-Troglav 4 mjeseca nakon odigrane utakmice nije ti smetaloHans je napisao/la:Pa zasto se cekalo 9 mjeseci? i zupanijski savez POSUSJA suspendira izravnog konkurenta za ispadanje, i to DAN PRIJE UTAKMICE, i to SUBOTOM, KAD NITKO ZIV U OVOJ LIGI NE RADI!!!Ne znam, jel moze bit sumnjivije od ovog...ŠB.TRN je napisao/la:Ako cemo realno ovo je davno trebalo uraditi.Tko god nema uplacenu kotizaciju ne moze igrati.Pa najolje da je ne uplacuje nitko i svima dobro,ne ide to tako.Da je normalna liga oni ne bi mogli ni igrati u njoj.Pa boljih ledina ima po poljima nego sto je onaj teren.I sad svima Posusje krivo ma nemoj.Ovdje je jedina greska sto je se Lokomotivi dopustilo da uopce igra.Ako ne mozes platiti ovu ligu,Boze moj ima ona zupanijska i igraj!!
Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 05 maj 2012, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Hnk Visici danas sam bio dole kod vas igro teren vam je pravo dobar.....
Za Cim? Čuo sam da ste dobili 4-0, nisam imao vremena da dođem na utakmicu. A dobar je teren, malo se bolje održava u zadnje vrijeme, samo da ga je još dobro natopiti da ne bude tvrd i ko' Camp Nou je.magic je napisao/la:Hnk Visici danas sam bio dole kod vas igro teren vam je pravo dobar.....
www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
Nije smetalo kad se o tome odlucilo na stanci izmedju dvije polusezone, a ne ovako, usred sezone, i to dan prije te kljucne utakmice.Grdan je napisao/la:Kad je se čekalo na konačnu odluku o registraciju utakmice Kupres-Troglav 4 mjeseca nakon odigrane utakmice nije ti smetaloHans je napisao/la:Pa zasto se cekalo 9 mjeseci? i zupanijski savez POSUSJA suspendira izravnog konkurenta za ispadanje, i to DAN PRIJE UTAKMICE, i to SUBOTOM, KAD NITKO ZIV U OVOJ LIGI NE RADI!!!Ne znam, jel moze bit sumnjivije od ovog...ŠB.TRN je napisao/la:Ako cemo realno ovo je davno trebalo uraditi.Tko god nema uplacenu kotizaciju ne moze igrati.Pa najolje da je ne uplacuje nitko i svima dobro,ne ide to tako.Da je normalna liga oni ne bi mogli ni igrati u njoj.Pa boljih ledina ima po poljima nego sto je onaj teren.I sad svima Posusje krivo ma nemoj.Ovdje je jedina greska sto je se Lokomotivi dopustilo da uopce igra.Ako ne mozes platiti ovu ligu,Boze moj ima ona zupanijska i igraj!!.
Sjediste saveza Zapadnohercegovacke zupanije je u Posusju. Provjerio sam. Da su suspendirani u cetvrtak, nebi se tek danas to objavilo. A cak i jesu taj dan, do sad bi Lokomotiva nesto poduzela, i ona bi sama to objavila po medijima.ŠB.TRN je napisao/la:Kakav je zupanijski savez Posusja.To je savez Zapadnohercegovacke zupanije.Suspendirani su oni ja mislim u cetvrtak a ne danas.Nije ni meni jasno sta se cekalo 9 mjeseci,netko bi za to trebao odgovarati,jer po ovome ostali klubovi su ispali naivci!!
cudna je ova nasa liga totalno . danas sam pratio Igman - Tomislav . Igman puno bolji u prvom poluvremenu .4 gola u 10 minuta i tu su stali . Pred sam kraj bizaran pogodak . Po meni najlosiji golman lige prima pacerski pogodak s 3 metara kroz noge i to daje krila Tomislavu koji do kraja zabija jos 2 pogotka oba na racun katastrofe od golmana . sutra veliki spektakl u Visicima . Valja otici i podrzati ovu akciju a ne sumnjam da ce biti dobra tekma 
-
remistarmo
- Kontakt:
Turbina 2 : Klis 1
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sloga Trebižat.slogauskoplje je napisao/la:Pa ko to igra još na vašem stadionu?
Nego, ovaj Cim, da li bi, u slučaju naslova, išli u Drugu ligu? Vidim da su na pet bodova (dvije utakmice više, doduše) ispred Rame.
Hayley <3
I "HNK Sloga" Trebižat i "HNK Lipanjske zore" Domanovići, ali čini mi se da ne igraju svako kolo, ne znam koje još stadione koriste.slogauskoplje je napisao/la:Pa ko to igra još na vašem stadionu?
www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
Pobjeda protiv Kamešnice 7-1
strijelci: škraba 1x, mišić 2x, jurina 2x, vrljić 2x
bili smo lošija momčad, kamešnica dominirala
višići dobili 2-0
strijelci: škraba 1x, mišić 2x, jurina 2x, vrljić 2x
bili smo lošija momčad, kamešnica dominirala
višići dobili 2-0
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sigurno za Višiće? Vidim na sajtu vam klanje pa ne znam kome vjerovatii. 
Hayley <3
Bigeste - Sloga Ljubuski 0:1 , goal by Marino Milicevic 
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
-
torcida medugorje
- Kontakt:
brotnjo **** majku podhumu i troglavu 4-3 pobjeda nad vrlo dobrim visicimabadblueboylivno je napisao/la:Sigurno za Višiće? Vidim na sajtu vam klanje pa ne znam kome vjerovatii.
1950 <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglavova sluzbena stranica na facebooku...
ne bi ljudi lazne informacije stavljali 
- slogauskoplje
- Kontakt:
imam osjecaj da ce neko brisat postove
al to necu biti jaaaa
al to necu biti jaaaa
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
BTW, čujem da je skinuta suspenzija Lokomotivi, i da su igrali danas. 
Hayley <3
Sta kazes sad nakon utakmice, na ovaj tvoj post??? Ajde budi realan pa reci kako je bilo danas!hnkvisici je napisao/la:Navlači on za koga god treba. Nemojte mi već sad stvarati teoriju urote da je iz Livna spremljen "domaćinski sudac" da povali Brotnjo.torcida medugorje je napisao/la: ovaj podhum je domacinski sudac prema tome moze samo za vas navlaciti, a i ja se nadam postenom sudenju pa nek pobjedi bolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.