ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE

ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE
Hahahah, tebi je sve to na kvadratrob do bagro je napisao/la:ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... ection=ftv eto ti pa se ti snalaziAdinjo je napisao/la:Hahahah, tebi je sve to na kvadratrob do bagro je napisao/la:ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE![]()
Haj robe, potrudi se za taj link, da ti ne bi Chucka zvao
Sačekajmo prilog pa ćemo vidjeti.MinistaR je napisao/la:Bakir i "60 minuta" žele da Ćiro ostane, bar po onom najavnom filmu?
vOluMme je napisao/la:Šta pričaju ovi iz 60 minuta...
Ma sta ce pricati, Bakir lazov, provalio se opet, zafalilo mu materijala...vOluMme je napisao/la:Šta pričaju ovi iz 60 minuta...
Brijac je napisao/la:Pa ljudi jeste li gledali 60 minuta? Pa J*ebeni savez je mogo da osigura mjesto Oricu i Selmi Bajrami mjesto u lozi a ne najboljem BH igracu.. Stvarno se pos*rem na sve.. Joj kako mi je pritisak skocio..![]()
![]()
![]()
![]()
uff.. Da sad' Selmu pitas da navede jednog igraca 100% nebi znala reci.. a ubij me nije ni znala skim igramo..KODRO je napisao/la:Brijac je napisao/la:Pa ljudi jeste li gledali 60 minuta? Pa J*ebeni savez je mogo da osigura mjesto Oricu i Selmi Bajrami mjesto u lozi a ne najboljem BH igracu.. Stvarno se pos*rem na sve.. Joj kako mi je pritisak skocio..![]()
![]()
![]()
![]()
i Keno je ostavio sina u loži a našao ga negdje na tribini poslije tekme tako je bilo i sa Misketom ma važno je da se ostali vide u ložama a ne da gledaju marva bosanka
haha cuj da te banuju. ovdje mozes samo nagradu za to dobit, to je sevap. mislim ***** mater lopovima.samricak je napisao/la:OVO JE ljudi zalosno....ko nam je je u savezu....pa ne znaju dvije recenice sastavite....red je da ih sve smjene....neg me banuju al **** im mater.....i nije bash lijepo da jedna djevojka psuje....al dokle vise s ovom drzavom kako nam je u savezu tako je cijela drazava......puuuuu na njih sve.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.