ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE
Zvjezdan Misimović
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hahahah, tebi je sve to na kvadratrob do bagro je napisao/la:ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE
Haj robe, potrudi se za taj link, da ti ne bi Chucka zvao
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ove sedmice nije 60 minuta nego 90 minuta !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... ection=ftv eto ti pa se ti snalaziAdinjo je napisao/la:Hahahah, tebi je sve to na kvadratrob do bagro je napisao/la:ja taj 6omin. magazin odgledam za pola sataAdinjo je napisao/la:AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE![]()
Haj robe, potrudi se za taj link, da ti ne bi Chucka zvao
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jbga lektore u brzini xD
a evo gledo sam uvod za 60 min Savez napolje ciro ostane miske ne idi
a evo gledo sam uvod za 60 min Savez napolje ciro ostane miske ne idi
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eto gledajte 60 min i uvjerite se u pravu istinu oko misketa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Bakir i "60 minuta" žele da Ćiro ostane, bar po onom najavnom filmu?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sačekajmo prilog pa ćemo vidjeti.MinistaR je napisao/la:Bakir i "60 minuta" žele da Ćiro ostane, bar po onom najavnom filmu?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Šta pričaju ovi iz 60 minuta...
vOluMme je napisao/la:Šta pričaju ovi iz 60 minuta...
Ma nista novo nisu rekli za Misketa...malo prozivali ove iz saveza i to je to...
i sta su rekli ??? nista...
komicno mi je bilo ono kad reporter pita pitanje cirinog sina, a covjek prica na telefon.
komicno mi je bilo ono kad reporter pita pitanje cirinog sina, a covjek prica na telefon.
Ma sta ce pricati, Bakir lazov, provalio se opet, zafalilo mu materijala...vOluMme je napisao/la:Šta pričaju ovi iz 60 minuta...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Rekoh ja da nista nece reci sto ne znamo..Eto ko nesto su pricali i za Misimovica.Meni izgledalo ko da su ga i kritikovali sto nije igrao.Bezze mi to da rade a da ne nazovu covjeka i cuju njegovu pricu
Sve nesto rekla-prnula-kazala.Pa **** vas patak ja jos manje znam sad od kad sam gledo ovog Bakira nego prije emisije.
Ma nisu ovo ni sa Cirom cista posla.S kim si takav si a on i Usljanovic igraju u istom kolu...
Jos mi nije jasna ta halakrkma oko Misketa,stvarno to nikad necemo ni saznati...vazno je da je Selma bila u svecanoj lozi,hebo je haman ja.
Ne znam ljudi al ovo je sve cist neprofesionalizam i javasluk.Zao mi je igraca mada su i pojedinci medju njima poceli da se previse opustaju...**** kad tad udari slava u glavu.
Sto se Cire tice uvijek sam ga podrzavo,ali ja se bojim da je ovo sve sto nama moze ponuditi trenutno...da je mladji par godina i nekako ali brate treba biti iskren.Covijek je vise za reklame i ispijanje kahve nego za ozbiljni takticki moderni fudbal...nemojte me sad ruziti al ovo je samo moje misljenje,nadam se da nisam u pravu...
Ma nisu ovo ni sa Cirom cista posla.S kim si takav si a on i Usljanovic igraju u istom kolu...
Jos mi nije jasna ta halakrkma oko Misketa,stvarno to nikad necemo ni saznati...vazno je da je Selma bila u svecanoj lozi,hebo je haman ja.
Ne znam ljudi al ovo je sve cist neprofesionalizam i javasluk.Zao mi je igraca mada su i pojedinci medju njima poceli da se previse opustaju...**** kad tad udari slava u glavu.
Sto se Cire tice uvijek sam ga podrzavo,ali ja se bojim da je ovo sve sto nama moze ponuditi trenutno...da je mladji par godina i nekako ali brate treba biti iskren.Covijek je vise za reklame i ispijanje kahve nego za ozbiljni takticki moderni fudbal...nemojte me sad ruziti al ovo je samo moje misljenje,nadam se da nisam u pravu...
Pa ljudi jeste li gledali 60 minuta? Pa J*ebeni savez je mogo da osigura mjesto Oricu i Selmi Bajrami mjesto u lozi a ne najboljem BH igracu.. Stvarno se pos*rem na sve.. Joj kako mi je pritisak skocio..

Brijac je napisao/la:Pa ljudi jeste li gledali 60 minuta? Pa J*ebeni savez je mogo da osigura mjesto Oricu i Selmi Bajrami mjesto u lozi a ne najboljem BH igracu.. Stvarno se pos*rem na sve.. Joj kako mi je pritisak skocio..![]()
![]()
![]()
![]()
i Keno je ostavio sina u loži a našao ga negdje na tribini poslije tekme tako je bilo i sa Misketom ma važno je da se ostali vide u ložama a ne da gledaju marva bosanka
OVO JE ljudi zalosno....ko nam je je u savezu....pa ne znaju dvije recenice sastavite....red je da ih sve smjene....neg me banuju al **** im mater.....i nije bash lijepo da jedna djevojka psuje....al dokle vise s ovom drzavom kako nam je u savezu tako je cijela drazava......puuuuu na njih sve.....
uff.. Da sad' Selmu pitas da navede jednog igraca 100% nebi znala reci.. a ubij me nije ni znala skim igramo..KODRO je napisao/la:Brijac je napisao/la:Pa ljudi jeste li gledali 60 minuta? Pa J*ebeni savez je mogo da osigura mjesto Oricu i Selmi Bajrami mjesto u lozi a ne najboljem BH igracu.. Stvarno se pos*rem na sve.. Joj kako mi je pritisak skocio..![]()
![]()
![]()
![]()
i Keno je ostavio sina u loži a našao ga negdje na tribini poslije tekme tako je bilo i sa Misketom ma važno je da se ostali vide u ložama a ne da gledaju marva bosanka
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
haha cuj da te banuju. ovdje mozes samo nagradu za to dobit, to je sevap. mislim ***** mater lopovima.samricak je napisao/la:OVO JE ljudi zalosno....ko nam je je u savezu....pa ne znaju dvije recenice sastavite....red je da ih sve smjene....neg me banuju al **** im mater.....i nije bash lijepo da jedna djevojka psuje....al dokle vise s ovom drzavom kako nam je u savezu tako je cijela drazava......puuuuu na njih sve.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.