NK Vitez

Carli
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Carli » 20 avg 2013, 15:18

Ma nije nego ste se bezveze nafurali, mi ćemo ovo ono. Treba još par godina iskustva vašim igračima. Volio bi da ostanete u ligi.
Allegri je gospodin!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 avg 2013, 15:21

Carli je napisao/la:Ma nije nego ste se bezveze nafurali, mi ćemo ovo ono. Treba još par godina iskustva vašim igračima. Volio bi da ostanete u ligi.

Ma tko je se nafurao? pa jesam li ja to mozda pisao da cemo osvojiti ligu? rekao sam odmah na pocetku da je cilj ostati u ligi,boze moj da je bilo sportske srece mogli smo imati vise bodova ,al i tezak raspored imamo,sta je tu je..ima jos da se igra dosta :) a tvoj onaj komentar ispadate ovo ono ,tesko pored onakvog leotara i zvijezde,borit cemo se pa sta bude,bar necemo biti kanta za napucavanje ;)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 avg 2013, 18:08

Alić: Valjda će nam se sreća vratiti protiv Zrinjskog

Nogometaši Viteza nakon četiri odigrana kola osvojili su jedan bod i to onaj u prvom kolu protiv Travnika na Piroti. Iako još nisu zabilježili pobjedu, ekipa Valentina Plavčića pokazala je dobar nogomet, ali sreća ih nije mazila u otvaranju prvenstva.

Minimalni porazi od Željezničara i Borca te nesretno izgubljeni bodovi u Bijeljini pokazali su da je samo pitanje vremena kada će novi član Premijer lige ostvariti prvu pobjedu.

Mladi defanzivac Viteza, Sanel Alić vjeruje da će ekipa u narednim utakmicama upisati prvu pobjedu i krenuti prema sredini tabele, gdje im je po njegovim riječima i mjesto.

"Definitivno nam sreća nije bila saveznik u prva četiri kola. Protiv Travnika smo vodili pa na kraju smo izvukli remi, protiv Borca izgubimo iz jedanaesterca, Željezničar smo nadigrali u Zenici, ali nismo mogli savladati njihovog odličnog golmana, protiv Radnika u Bijeljini smo vodili i na kraju gubimo bodove u sudijskoj nadoknadi. Mislim da ova ekipa ima kvalitet, ali definitivno nemamo sreće i koncentracije, valjda će nam se sreća vratiti protiv Zrinjskog u subotu", nada se 21-godišnji Alić.

Naredno kolo u Zenicu dolazi zahuktali Zrinjski koji želi nastaviti pozitivan niz

"Zrinjski je u strašnoj formi što dokazuje i to da su u posljednje dvije utakmice Zvijezdi i Travniku postigli čak osam golova, napadački su dosta raspoloženi i opasni tako da nas čeka težak posao. Mi prema svakom protivniku prilazimo sa respektom, ali mi nemamo više izbora nego da od prve minute idemo na pobjedu. Imali smo težak raspored i ako pobjedimo ekipu iz Mostara, vjerujem da ćemo u narednim utakmicama bilježiti bolje rezultate i primaknuti se ekipama iz sredine tabele, gdje nam je po kvalitetu i dosad prikazanim igrama sigurno i mjesto", završio je razgovor za SportSport.ba, Sanel Alić, mladi defanzivac kojeg trener Plavćić koristi u odbrani na pozicijama lijevog bočnog i stopera.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 avg 2013, 09:55

VIDEO: Plavčić - Respektiramo Zrinjski, ali očekujemo pobjedu!

Danas je u 16,00 sati u prostorijama Nogometnog kluba "Vitez" održana press konferencija na kojoj je najavljen susret petog kola BHT Premijer lige, u kojoj Vitežani na stadionu Kamberovića polje dočekuju sastav Zrinjskog iz Mostara.

Nazočne novinare pozdravio je u ime NK "Vitez", glasnogovornik kluba Ivan Sajević, zahvalivši se na velikom interesu medija za rad NK "Vitez" te novinarima prepustio trenera Valantina Plavčića i kapetana Daria Pranjkovića.

"Uvidjeli smo da možemo igrati i da nam je mjesto u Premijer ligi. Zrinjski je dobra ekipa koja svake godine pretendira na vrh tabele, međutim mi nemamo prostora za kalkulacije i u ovoj utakmici idemo na sva tri boda", poručio je Valentin Plavčić, trener Viteza.

Na upit novinara da li bi bio neriješenim ishodom Plavčić je odgovorio kako ga bod ne bi zadovoljio. "Svaki bod na kontu je dobar, ali mislim da je vrijeme za prvu pobjedu. Respektiramo protivnika, ali imamo kvalitet za pobjedu i interesiraju nas samo tri boda. Publika nam je mnogo značila tijekom prošle sezone, kao i na početku ove, a ja ih pozivam da nam pruže podršku i nastave vjerovati u našu ekipu", rekao je Plavčić.

"Zrinjski je sasvim sigurno kvalitetna ekipa, ali mislim da imamo sastav koji može ostvariti pobjedu i vjerujem da će presuditi naša velika želja. Svaki bod je bitan, ali nama su u ovom susretu tri boda najvažnija i sve ćemo učiniti da ih osvojimo. Osjećamo blagi pritisak, jer u protekla četiri kola nismo ostvarili ono što smo zamislili, ali straha nema. Dat ćemo svoj maksimum, ostaviti srce na terenu i vjerujem da rezultat neće izostati", rekao je na današnjoj konferenciji kapetan Viteza, Pranjković.

Na koncu konferencije za medije naglašeno je kako se ulaznice za subotnju utakmicu mogu kupiti u pretprodaji u Gradskoj kavani Vitez.

[youtube][/youtube]
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 23 avg 2013, 11:49

Ajmo bijeli ale....uzeti 3 boda!!Zrinjski je dobar ali sad su u euforiji i to će im se obiti o glavu sutra.Samo
hrabro i muški a podrške sa tribina neće ne dostajati ;)

PS.Vlatko Kafadaru...živio ljudino još 100 godina!!
Godine prolaze jubav ostaje...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 24 avg 2013, 10:36

danas sva tri boda.ima li netko reci da nisam u pravu,pa danas poslije utakmice da mi cestitate na prognozi tj. 2-0.igraj VITEZ volimo te mi.......

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 24 avg 2013, 12:16

volimVITEZ je napisao/la:danas sva tri boda.ima li netko reci da nisam u pravu,pa danas poslije utakmice da mi cestitate na prognozi tj. 2-0.igraj VITEZ volimo te mi.......
nisi u pravu :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2013, 12:28

Vrijeme je za trobod.
Hayley <3

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 24 avg 2013, 12:35

badblueboylivno je napisao/la:Vrijeme je za trobod.
Vrijeme je, ali prognozer nije validan jer sve što zna preko tv ili interneta kupi pa prognozira..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2013, 12:49

miki651 je napisao/la:
Vrijeme je, ali prognozer nije validan jer sve što zna preko tv ili interneta kupi pa prognozira..
Ovo ti je već drugi put da mi ovo pišeš. Čuj, ne pratim uživo utakmice tih cirkusanata pod Bijelim brijegom pa ne smijem prognozirati rezultate istog. :roll: :lol:
Hayley <3

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 24 avg 2013, 12:51

badblueboylivno je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
Ovo ti je već drugi put da mi ovo pišeš. Čuj, ne pratim uživo utakmice tih cirkusanata pod Bijelim brijegom pa ne smijem prognozirati rezultate istog. :roll: :lol:
jesi ti onaj sto se uvrijedio kad su onog kajica otpepali?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2013, 12:55

Ne, to je jedan drugi, sad se rijetko pojavljuje na forumu.

Smiješno mi je da ja nešto napišem o utakmici Zrinjskog, a ovaj se javlja da šutim jer ih ne gledam uživo. Ispada da ne bih smio ni pomisliti na utakmicu Reala, kamoli napisati nekakav komentar.
Hayley <3

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 24 avg 2013, 13:06

badblueboylivno je napisao/la:Ne, to je jedan drugi, sad se rijetko pojavljuje na forumu.

Smiješno mi je da ja nešto napišem o utakmici Zrinjskog, a ovaj se javlja da šutim jer ih ne gledam uživo. Ispada da ne bih smio ni pomisliti na utakmicu Reala, kamoli napisati nekakav komentar.
Ti o tom timu ne komentiraš nego se izrugivaš a to je velika razlika. I naravno da sebe blamiraš sa komentarima.
I danas ako Vitez pobijedi svaka čast a ako ne protivniku sve čestitke.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 24 avg 2013, 13:07

Pranjković: Presudit će naša želja

Zanimljivo će bez sumnje biti na Kamberovića polju danas. Vitezu se trijumf nameće kao imperativ, pritisak na igrače i stručni štab novog prmeierligaša je veliki, a na suprotonoj strani stajat će iskusni igrači Zrinjskog koji meč dočekuju sa dvije vezane pobjede uz postignutih osam pogodaka.

"Zrinjski je bez sumnje kvalitetan tim, ali sam mišljenja da imamo sastav koji može ostvariti pobjedu i vjerujem da će presuditi naša velika želja. Svaki bod je bitan, ali nama su u ovom susretu tri boda najvažnija i sve ćemo učiniti da ih osvojimo,” kaže Dario Pranjković kapiten Viteza, te dodaje:

“Osjećamo blagi pritisak jer u protekla četiri kola nismo ostvarili ono što smo zacrtali, ali straha nema. Dat ćemo svoj maksimum, ostaviti srce na terenu i vjerujem da rezultat neće izostati."
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 24 avg 2013, 15:00

miki651 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Ne, to je jedan drugi, sad se rijetko pojavljuje na forumu.

Ti o tom timu ne komentiraš nego se izrugivaš a to je velika razlika. I naravno da sebe blamiraš sa komentarima.
I danas ako Vitez pobijedi svaka čast a ako ne protivniku sve čestitke.
Miki slažem se s tobom....ova ili ovaj bbb samo pakuje nono stop,valjda neka vrsta zavisti što igramo PL ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 24 avg 2013, 17:57

Gdje je onaj sto je pisao dolazi vam mala Barselona :lol: ?
Nikola Tesla!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 avg 2013, 22:59

Bravo Vitez. Bravo Zvone.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 24 avg 2013, 23:02

Kakva golcina Kozulja i to bas protiv nas :mrgreen:

Podjela bodova i sretno u nastavku prvenstva!
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 25 avg 2013, 01:56

Vitez 1-1 Zrinjski

" onclick="window.open(this.href);return false;

Golcina maloga i 1-1 za kraj.Zrinjski poveo iz jedinog pravog suta u gol,ako cemo realno.sretno u nastavku,imate jaku ekipu! :D
TH 1950

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 avg 2013, 02:45

Strasan gol ovo je gol kola sigurno.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.