SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
opet sam van play offa.Davise povredjen i to me zeznulo ovaj put.
Ja sad protiv poliklinike,isti omjer imamo,ja drugi on cetvrti
Prvi sam na istoku
Prvi sam na istoku
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ja sam napokon pobijedio (7:2 protiv Clevelanda), nakon 3 početna poraza.
Međutim sad idem na najjačeg u ligi - Zelenaše, tako da mi je opet potop.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Das mi Ibaku i sigurno nema potopajose je napisao/la:Ja sam napokon pobijedio (7:2 protiv Clevelanda), nakon 3 početna poraza.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo da vidim koliko ce me zelenasi od'rati, pa napravimo nesto za Ibaku.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Iskreno se nadam 8:1 pa da te mogu ucjenjivatijose je napisao/la:Evo da vidim koliko ce me zelenasi od'rati, pa napravimo nesto za Ibaku.
dobar je Bargnani bas sam mislio predlozit neki trade,al njeg drzi ovaj sto ne igra nikako
Zadnja izmjena: dema, dana/u 26 nov 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Druga, istovremeno i zadnja, opomena za Kosevsko_Brdo, u slucaju da se ne javi do sutra na vecer bit ce otpusten itrazit ce se zamjena, svi dobrovoljci se vec mogu javiti donnie-u i meni na pp.
Kosevsko brdo je prošlogodišnji šampion, pružite čovjeku priliku da pokuša odbraniti titulu. Jeste li ga kontaktirali putem PM (to je Rule_HZ na forumu)?
- majestic24
- Kontakt:
Joj,dobro se ja drzim.
Ajd Nowitzki,Amare i Grangeru,vratite se vec jednom
Koliko ekipa ide iz svake divizije u play off??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Koliko sam ja shvatio, idu dva pobjednika konferencija i 6 najboljih, bez obzira u kojoj se konferenciji (diviziji) nalazili. Znači teoretski može proći čak 7 ekipa iz jedne konferencije i pobjednik one druge.majestic24 je napisao/la:Joj,dobro se ja drzim.
Ovaj Bulls sto mi trazi Lillarda,ima jednu ponudu za koju bi istog dao 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
eto melo,prihvatio samMelo15 je napisao/la:Ovaj Bulls sto mi trazi Lillarda,ima jednu ponudu za koju bi istog dao
mislim da cemo obojica popraviti ekipe ako prodje trade(a ne vidim zasto ne bi)dema je napisao/la:eto melo,prihvatio samMelo15 je napisao/la:Ovaj Bulls sto mi trazi Lillarda,ima jednu ponudu za koju bi istog dao
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sto se mene tice trejd moze proci ali pricekat cu Donnie-a da vidim mogu li u buducnosti sam odobravati trejdove ili u dogovoru sa njim, iako ne vidim svrhu ovog trejda osim sto Dema dobiva blokade, a Melo, ajmo reci, Star-player-a. Statisticki to ne mjenja nista sad zasad.Melo15 je napisao/la:mislim da cemo obojica popraviti ekipe ako prodje trade(a ne vidim zasto ne bi)dema je napisao/la:eto melo,prihvatio samMelo15 je napisao/la:Ovaj Bulls sto mi trazi Lillarda,ima jednu ponudu za koju bi istog dao
meni odgovara.jer mi skripi na skoku,ukradenimMelo15 je napisao/la:mislim da cemo obojica popraviti ekipe ako prodje trade(a ne vidim zasto ne bi)dema je napisao/la:eto melo,prihvatio samMelo15 je napisao/la:Ovaj Bulls sto mi trazi Lillarda,ima jednu ponudu za koju bi istog dao
tmac ne kontas ti svrhu,al nije bitno zato i jesi zamjenik hehe
Da je tvoja ekipa mozda bi i kontaoTracy3McGrady je napisao/la:Sto se mene tice trejd moze proci ali pricekat cu Donnie-a da vidim mogu li u buducnosti sam odobravati trejdove ili u dogovoru sa njim, iako ne vidim svrhu ovog trejda osim sto Dema dobiva blokade, a Melo, ajmo reci, Star-player-a. Statisticki to ne mjenja nista sad zasad.Melo15 je napisao/la:mislim da cemo obojica popraviti ekipe ako prodje trade(a ne vidim zasto ne bi)dema je napisao/la: eto melo,prihvatio sam
Kad prodje trade napisacu zasto sam isti uradio.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zato ti pripremi dvogled u ponedeljak, jer ce ti Play-off biti strasno dalekodema je napisao/la:
tmac ne kontas ti svrhu,al nije bitno zato i jesi zamjenik hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.