Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
Mogao bi on ostati bez poziva ako nastavi ovako.. Tanko brate, osim Velsa ništa nije pokazao..
brutalna istina,,,apsolutna nula,,nula,nula,nula-SanaFCŽ- je napisao/la:Mogao bi on ostati bez poziva ako nastavi ovako.. Tanko brate, osim Velsa ništa nije pokazao..
Pustite momka, ako dobije pravu priliku u Elcheu, siguran sam da ce se vratit na pravi put. Iznenadilo me je sto nije igrao proslu, ali su debelo popusili tako da bi mogao zaigrat sad za vikend.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
realno , ono što ga drži u reprezentaciji je to što igra u primeri , u jednoj od ligi petica, i još uvijek ima nade da povrati formu . on nam i nije toliko bitan igrač trenutno , jer ako je ibričić mogao biti na spisku tolike godine , što ne bi i steva koji još ima nade da se vrati u staru formu . nemojte sada govoriti "aa pa on sjedi na klupi u elcheu!" , to što je prvu utakmicu bio na klupi (ili nije , ne znam) ne znači ništa . svaku je pripremnu utakmicu igrao u prvih 11 , valjda će početi sljedeću u primeri .
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne zna se ni razlog sto nije dobio sanse. U pripremnim je redovno igrao, mozda je bila i neka povreda, ko ce znati. Uglavnom, vidjecemo danas, igraju protiv Sociedada, i nadam se da ce tu nastupiti.
Steva je dobar i vrijedan momak, uvijek daje svoj maksimum, i zasluzuje poziv pa makar i ne igrao, nije prvi ni zadnji koji ne igra u klubu a dobiva poziv, doduse, makar i ima klub za razliku od njih par.
Steva je dobar i vrijedan momak, uvijek daje svoj maksimum, i zasluzuje poziv pa makar i ne igrao, nije prvi ni zadnji koji ne igra u klubu a dobiva poziv, doduse, makar i ima klub za razliku od njih par.
- legenda reala
- Kontakt:
ma valjda je neka povreda, nemoguće mi djeluje da se ne može izboriti za 18 u ovom Elcheubarsa77 je napisao/la:Steva nije ni na klupi!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
odmah mi je bilo sumnjivo čim dvije utakmice ne može biti na klupi , a u prvoj ni minute dobiti
a nisam ovaj put stigao pogledati sami početak utakmice i službenu grafiku , da vidim je li uopšte na klupi . valjda je u pitanju neka povreda , nema šanse da je u pitanju ono kao u sevilli , da su ga na tribine slali svaku utakmicu . svaku pripremnu je počinjao . jel moguće da ima nekih administrativnih problema ?
@ontopic : elche vodi protiv sociedada od pete minute 1:0 .

@ontopic : elche vodi protiv sociedada od pete minute 1:0 .
ma ne bi me nista iznenadilo,,,stvarno je pao k..ur.cu za potiljaklegenda reala je napisao/la:ma valjda je neka povreda, nemoguće mi djeluje da se ne može izboriti za 18 u ovom Elcheubarsa77 je napisao/la:Steva nije ni na klupi!
steta za igraca koji je puno obecavao,ali odlaskom iz Vojvodine on se izgubio,steta fakat...ali sreca pa imamo na toj poziciji Hajrovica koji puno obecava pa se ova situacija sa Stevanovicem nece ni osjetiti! sumnjam da ce Steva dobiti poziv za dvomec protiv Slovacke,covjek sa 23 godine u zadnjih godinu dana nije odigrao 1-2 utakmice i kako nam on moze biti od koristi? nikako!...
Ma mora da je povreda u pitanju nema sanse da on nema mjesta ni za klupu ne bi ga dzaba doveli , ustalom garantujem da je sevila ga dala na posudbu vamo da bi igrao nece ga dat sigurno da truhne na klupi. Siguran sam da je povreda u pitanju...
Ne znam. Ja ne vjerujem da je zdrav a da ga ne ubacuju ni na klupu. Nema mi logike. To ne odgovara onda ni sevilli ni elcheu. Da je toliko katastrofalan poslali bi ga u neku ljevu ligu ili nasu da se kali dok ne bude iole nesto od njega. Ovako nema mi logike na minusu i elche i sevilla. Mora bit povreda neka.
Ili ima pb sa EU koeficientom..Mislim da u Spaniji to jos uvijek vazi..Ako se varam nek me neko ispravi..dadnan je napisao/la:Ne znam. Ja ne vjerujem da je zdrav a da ga ne ubacuju ni na klupu. Nema mi logike. To ne odgovara onda ni sevilli ni elcheu. Da je toliko katastrofalan poslali bi ga u neku ljevu ligu ili nasu da se kali dok ne bude iole nesto od njega. Ovako nema mi logike na minusu i elche i sevilla. Mora bit povreda neka.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
E yebiga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma ne vjerujem da je do koeficijenta jer bi znao elche to i prije nego su ga doveli.
-
- Kontakt:
Nije do koeficijenta.
Pretpostavljam da je povreda, nema sta drugo biti.
A obecavao je mnogo..
Pretpostavljam da je povreda, nema sta drugo biti.
A obecavao je mnogo..

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prezalise ga ljudi u 23-oj!

To ti je jarane samo kod nas. Kakav smo mi pogan narod u pm.NEZALAGANJE je napisao/la:Prezalise ga ljudi u 23-oj!![]()
![]()
Momku tek 23 godine a nasi internet-selektori ga vec pod zemlju stavljaju.
shandrlike-tandrlike
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O tome i ja govorim...Decko ima 23.,ok ne igra,ali je u jednoj od najjacih liga na svijetu...Znaci,tesko da ce propasti...reptile je napisao/la:To ti je jarane samo kod nas. Kakav smo mi pogan narod u pm.NEZALAGANJE je napisao/la:Prezalise ga ljudi u 23-oj!![]()
![]()
Momku tek 23 godine a nasi internet-selektori ga vec pod zemlju stavljaju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tek prvo kolo odigrano, momak nije bio u rosteru i odmah strahovanje za buducnost, pa pobogu ne igra se 10 utakmica tokom sezone.
U Elcheu ce dobiti sansu, to je 100% sigurno, a na njemu je da je iskoristi ili da pokvari pozitivan dojam koji je stekao kako kog BH navijaca tako i kod Spanaca.
U Elcheu ce dobiti sansu, to je 100% sigurno, a na njemu je da je iskoristi ili da pokvari pozitivan dojam koji je stekao kako kog BH navijaca tako i kod Spanaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.