Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Normalno da ces imati problema sa disanjem kad si ne nespreman igrac , ne bi on mogao izdrzati 20 minuta igre u nekoj jacoj ligi 
Vrebac86 ja I ti vrlo dobro znamo da razlog pozivanja ibricica je sve samo ne igracki kvalitet... On je tu samo zbog toga sto su spaha I dzeko zaprijetili susicu da ga mora pozvat iako to ni po cemu nije zasluzio... On 3 godine mijenja klubove I ni u jednom nije bio standardan... Nogirali ga iz lokomotive,pa kasimpase pa sad grije klupu u ercyesporu ... Na njegovoj poziciji imamo 2 igraca koji su svjetlosnu godinu ispred njega plus mu susic izmislja poziciju da bi opravdao njegovo pozivanje... Vrijeme sporih I tromih igraca je proslo stari, ibricic bi bio idealan za futsal ali za veliki fudbal ,nazalost 80te su daleko iza nas...
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 2515_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Smese nam se "njegovi"
- DonCorleone
- Kontakt:
Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijemeVirtu4l je napisao/la:Tako je zmaju, ne daj na sebe.Tino-Sven: Više mi ne smetaju prozivke što sam Sušićev bratić
Tino-Sven Sušić je danas u Splitu na konferenciji za medije koja je organizirana u prostorijama HNK Hajduk, odgovarao hrvatskim novinarima na prozivke da je po rodbinskoj liniji uvršten na spisak reprezentativaca Bosne i Hercegovine za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Tino Sušić je bratić selektora Safeta Sušića, i zbog toga je već bilo dosta komentara da je pozvan u reprezentaciju BiH po toj liniji. No, Tino je uvjeren da je poziv zaslužio svojim igrama u Hajduku.
- U početku su mi smetale prozivke, ali više ne. Navikao sam da uvijek ima onih koji će me ponižavati. Naravno da sam presretan zbog poziva, imao sam problema sa zdravljem, odnosno s disanjem, zato sam mislio da neću ni dobiti poziv, ali odigrao sam zadnje utakmice i svojim igrama zaslužio poziv - kazao je Tino Sušić.
On je hrvatskim novinarima priznao da je proljetni dio sezone igrao lošije nego jesen, no smatra kako je Sušićev poziv zaslužio činjenicom što igra u Hajduku, koji je, kako kaže, veliko ime.
- U prvom dijelu sezone sam bio puno bolji, ali igrao sam skoro svaku utakmicu i zato sam zaslužio poziv. Ovo me motivira da u posljednje dvije utakmice u Hajduku ove sezone vratim dobru igru i iskupimo se navijačima za ovu malu krizu - rekao je Sušić, najavivši da će i sljedeće sezone ostati u Hajduku s kojim ima ugovor na još dvije godine i da ne razmišljam o odlasku.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma nije igrao je odlicno

Dobio je poziv zato što mu je amidža selektor, jasno da jasnije ne može biti. Hajmo bojkotovati reprezentaciju, gdje je onaj topic?DonCorleone je napisao/la:Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Virtu4l je napisao/la:Dobio je poziv zato što mu je amidža selektor, jasno da jasnije ne može biti. Hajmo bojkotovati reprezentaciju, gdje je onaj topic?DonCorleone je napisao/la:Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijeme.
- DonCorleone
- Kontakt:
Tebe redovno upecam, nije vise zanimljivoVirtu4l je napisao/la:Dobio je poziv zato što mu je amidža selektor, jasno da jasnije ne može biti. Hajmo bojkotovati reprezentaciju, gdje je onaj topic?DonCorleone je napisao/la:Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijeme.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Šta ću kad u 80% komentara mene citiraš, k'o zemljak ti risha, ili što hare rek'o gravče na tavče 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Vala ne citiram te ko Risha sigurno, a to sto sam te citirao je samo zato sto mi je bilo mrsko brisati quote iako moj post nema veze sa tobom licno, ti si se nasao u pogresno vrijeme na pogresnom mjestuVirtu4l je napisao/la:Šta ću kad u 80% komentara mene citiraš, k'o zemljak ti risha, ili što hare rek'o gravče na tavče
K'o i TinoDonCorleone je napisao/la:ti si se nasao u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu![]()
![]()
.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
A gdje ce momciluka kad ode amidja sa mjesta selektora ? Mozda bi Tincek mogao i u neku ligu petice ako Pape dobije dobru ponudu ? Mozda previse gledamo na male stvari a ne cijelu sliku 
- RockyMaivia
- Kontakt:
Odlazi za amidzom,a amidza leti u Tursku ligudonniedarko je napisao/la:A gdje ce momciluka kad ode amidja sa mjesta selektora ? Mozda bi Tincek mogao i u neku ligu petice ako Pape dobije dobru ponudu ? Mozda previse gledamo na male stvari a ne cijelu sliku
StarMo nije skutorija...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sad sam preslusao ovu njegovu izjavu..ovaj kloc se bas nafuro da je igrac i to jos velikog kluba
...nista,nisam konto u gradacac al sad cu izgleda morat....ako bude trebalo zvizdat cu mu sam..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- donniedarko
- Kontakt:
Licno ne vjerujem , mislim da je Pape vec tamo prekucaoRockyMaivia je napisao/la:Odlazi za amidzom,a amidza leti u Tursku ligudonniedarko je napisao/la:A gdje ce momciluka kad ode amidja sa mjesta selektora ? Mozda bi Tincek mogao i u neku ligu petice ako Pape dobije dobru ponudu ? Mozda previse gledamo na male stvari a ne cijelu sliku
Smiješan igrač, smiješan trener i smiješna reprezentacija.
Neces bit sam pasa idem i ja ne da cu zvizdat nego i galamit.Dosta mi je lopovluka u ratu nakon rata i jos ovo malo srece da mi neko lopovlukom uzima.E nece ako nista mogu zvizdat i galamit to mi nemoze niko zabranit.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Sad ce Pape u Katar da zaradi koji dinar,svakako ga niko normalan nece za treneradonniedarko je napisao/la:
Licno ne vjerujem , mislim da je Pape vec tamo prekucao
StarMo nije skutorija...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bordobijeli, Drum, FerdinandF, Goalgetter, Hrammm1921, hurem, invincible1921, kolezeljovac, nebeskasila, torbica, Venom i 105 gostiju.