Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

donniedarko
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 21:47

Normalno da ces imati problema sa disanjem kad si ne nespreman igrac , ne bi on mogao izdrzati 20 minuta igre u nekoj jacoj ligi :thumbdown:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 maj 2014, 22:12

Vrebac86 ja I ti vrlo dobro znamo da razlog pozivanja ibricica je sve samo ne igracki kvalitet... On je tu samo zbog toga sto su spaha I dzeko zaprijetili susicu da ga mora pozvat iako to ni po cemu nije zasluzio... On 3 godine mijenja klubove I ni u jednom nije bio standardan... Nogirali ga iz lokomotive,pa kasimpase pa sad grije klupu u ercyesporu ... Na njegovoj poziciji imamo 2 igraca koji su svjetlosnu godinu ispred njega plus mu susic izmislja poziciju da bi opravdao njegovo pozivanje... Vrijeme sporih I tromih igraca je proslo stari, ibricic bi bio idealan za futsal ali za veliki fudbal ,nazalost 80te su daleko iza nas...

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 06 maj 2014, 22:54

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 2515_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 06 maj 2014, 22:56

Smese nam se "njegovi" :oops: :facepalm:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 maj 2014, 22:58

Virtu4l je napisao/la:
Tino-Sven: Više mi ne smetaju prozivke što sam Sušićev bratić

Tino-Sven Sušić je danas u Splitu na konferenciji za medije koja je organizirana u prostorijama HNK Hajduk, odgovarao hrvatskim novinarima na prozivke da je po rodbinskoj liniji uvršten na spisak reprezentativaca Bosne i Hercegovine za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Tino Sušić je bratić selektora Safeta Sušića, i zbog toga je već bilo dosta komentara da je pozvan u reprezentaciju BiH po toj liniji. No, Tino je uvjeren da je poziv zaslužio svojim igrama u Hajduku.

- U početku su mi smetale prozivke, ali više ne. Navikao sam da uvijek ima onih koji će me ponižavati. Naravno da sam presretan zbog poziva, imao sam problema sa zdravljem, odnosno s disanjem, zato sam mislio da neću ni dobiti poziv, ali odigrao sam zadnje utakmice i svojim igrama zaslužio poziv - kazao je Tino Sušić.

On je hrvatskim novinarima priznao da je proljetni dio sezone igrao lošije nego jesen, no smatra kako je Sušićev poziv zaslužio činjenicom što igra u Hajduku, koji je, kako kaže, veliko ime.

- U prvom dijelu sezone sam bio puno bolji, ali igrao sam skoro svaku utakmicu i zato sam zaslužio poziv. Ovo me motivira da u posljednje dvije utakmice u Hajduku ove sezone vratim dobru igru i iskupimo se navijačima za ovu malu krizu - rekao je Sušić, najavivši da će i sljedeće sezone ostati u Hajduku s kojim ima ugovor na još dvije godine i da ne razmišljam o odlasku.
Tako je zmaju, ne daj na sebe.
Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijeme :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 06 maj 2014, 23:02

Ma nije igrao je odlicno :pinokio: :lol: :oops:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2014, 23:03

DonCorleone je napisao/la:Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijeme :urnebes: .
Dobio je poziv zato što mu je amidža selektor, jasno da jasnije ne može biti. Hajmo bojkotovati reprezentaciju, gdje je onaj topic?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 23:04

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 06 maj 2014, 23:07

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Dakle, dobio poziv uprkos losim igrama u zadnje vrijeme :urnebes: .
Dobio je poziv zato što mu je amidža selektor, jasno da jasnije ne može biti. Hajmo bojkotovati reprezentaciju, gdje je onaj topic?
:lol: :lol: :pinokio: :puke:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 maj 2014, 23:07

Virtu4l je napisao/la:
Tebe redovno upecam, nije vise zanimljivo :mrgreen: , imali ko drugi? Dje Elegant da mi isprica pricu o Barbarezu?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2014, 23:08

Šta ću kad u 80% komentara mene citiraš, k'o zemljak ti risha, ili što hare rek'o gravče na tavče :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 maj 2014, 23:10

Virtu4l je napisao/la:Šta ću kad u 80% komentara mene citiraš, k'o zemljak ti risha, ili što hare rek'o gravče na tavče :mrgreen:
Vala ne citiram te ko Risha sigurno, a to sto sam te citirao je samo zato sto mi je bilo mrsko brisati quote iako moj post nema veze sa tobom licno, ti si se nasao u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu :mrgreen: :lol: :mrgreen: .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2014, 23:11

DonCorleone je napisao/la:ti si se nasao u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu :mrgreen: :lol: :mrgreen: .
K'o i Tino :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 23:20

A gdje ce momciluka kad ode amidja sa mjesta selektora ? Mozda bi Tincek mogao i u neku ligu petice ako Pape dobije dobru ponudu ? Mozda previse gledamo na male stvari a ne cijelu sliku :lolno:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 06 maj 2014, 23:28

donniedarko je napisao/la:A gdje ce momciluka kad ode amidja sa mjesta selektora ? Mozda bi Tincek mogao i u neku ligu petice ako Pape dobije dobru ponudu ? Mozda previse gledamo na male stvari a ne cijelu sliku :lolno:
Odlazi za amidzom,a amidza leti u Tursku ligu :D
StarMo nije skutorija...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2014, 23:28

sad sam preslusao ovu njegovu izjavu..ovaj kloc se bas nafuro da je igrac i to jos velikog kluba :wtf: :wtf: ...nista,nisam konto u gradacac al sad cu izgleda morat....ako bude trebalo zvizdat cu mu sam..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 23:30

RockyMaivia je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:A gdje ce momciluka kad ode amidja sa mjesta selektora ? Mozda bi Tincek mogao i u neku ligu petice ako Pape dobije dobru ponudu ? Mozda previse gledamo na male stvari a ne cijelu sliku :lolno:
Odlazi za amidzom,a amidza leti u Tursku ligu :D
Licno ne vjerujem , mislim da je Pape vec tamo prekucao :mrgreen:

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 06 maj 2014, 23:31

Smiješan igrač, smiješan trener i smiješna reprezentacija.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 maj 2014, 23:46

Neces bit sam pasa idem i ja ne da cu zvizdat nego i galamit.Dosta mi je lopovluka u ratu nakon rata i jos ovo malo srece da mi neko lopovlukom uzima.E nece ako nista mogu zvizdat i galamit to mi nemoze niko zabranit.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 06 maj 2014, 23:55

donniedarko je napisao/la:

Licno ne vjerujem , mislim da je Pape vec tamo prekucao :mrgreen:
Sad ce Pape u Katar da zaradi koji dinar,svakako ga niko normalan nece za trenera :D
StarMo nije skutorija...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”