Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- katalinski
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
legea tacno ne prati trendove u proizvodnji opreme,a I kvalitet je losiji-ali I adidas I nike znaju ruzne dresove odraditi(bas ovaj novi srbijanski),a mi pehovi bi garant neki takav dobili.ipak za ove velikane odrade I najbolje dresove-a posto mi guramo ka najboljim ekipama za nadati se da cemo u brazilu nositi nesto predobro
Ajvatar
Ma kakvi god da budu, sigurno da bi bili bolji od legee. Ako nista, bar bi imali dresove odgovarajucih velicina, sa normalnim brojevima i imenima
A i dres nam je takvih jednostavnih boja da ne mogu puno omasiti sta god da naprave.
A i dres nam je takvih jednostavnih boja da ne mogu puno omasiti sta god da naprave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- stomaklija
- Kontakt:
Ono sto ja sigurno znam je to da bi potpisali ugovor sa nekom velikom kucom morate imati dobro trziste. Nike ili Puma ili Adidas zeli se osigurati cinjenicom da ce se njihovi dresovi prodavati po shopovima po cijenama cca 80.90 Eura. Neko napisa da je nas dres 15E
To se njima lijepo ne isplati, jer koliko kosta dres Engleske? Zna se, dres Portugala? Zna se... Jbt, dotada ce se igrati u legea vrecama, pa ne znam na kojem mecu Pjanic nosi dres rukavi mu do koljena
Ono sto se moze sigurno uraditi je to da se poboljsa dizajn postojeceg dresa, ali to se ne da raditi papcima iz saveza. Pa jbt, neku noc gledam Gana-Burkaina Faso. Ajde za Ganu sam znao, dizajn za 10 ali B.Faso!?! Halooooo. Neka ove glavesine malo ukljuce TV. Dotada nam ostaju vrece sa brojevim od pola metra....
Lihtenstajn, Luxemburg, Estonia, San Marino, Hrvatska, Srbija kakvo samo oni trziste imaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze ti kod Legee na sajtu da narucis dres i opremu i da ti je dostave.Chuckie je napisao/la:Bar bi mogao na svakom eminentnom online adidas/nike shopu da kupim dres kao sto sada npr kitbag nudi najnovije modele hrvatske i srbije. Fudbalski velikani Estonija, SanMarino, Lihtenstajn, Luksemburg nose Adidas i Nike. Mi sve i da hocemo nemamo gdje kupiti original Legea majice. Ja sam nabasao na neki italijanski sajt koji nudi genericke garniture dresova kakve nosi nasa repka bez loga naravno i prodaju takve majice 15€ po komadu, maltene ko i onaj pijacarski. Znate li vi da italijanski petoligasi, njihovi pioniri i kadeti itd itd nose dresove identicne onima nase repke jer su to genericne majice koje kostaju koliko kostaju, pa jel to sramota majka mu stara.
Znas kako kazu sve se moze kad se hoce,samo se treba malo potruditi,ali jok lako je pricati o tome kako ovi mogu ovo,ovi ne mogu ono.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma nemoj, daj mi link tog Legea shopa da narucim.
Jesam li ja negde napisao da je to Legea shop ?Chuckie je napisao/la:Ma nemoj, daj mi link tog Legea shopa da narucim.
Pa rekao si kod Legee na sajtu.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Kratko receno: Nemoze se naruciti dres na legea stranici.Devil je napisao/la:Moze ti kod Legee na sajtu da narucis dres i opremu i da ti je dostave.Chuckie je napisao/la:Bar bi mogao na svakom eminentnom online adidas/nike shopu da kupim dres kao sto sada npr kitbag nudi najnovije modele hrvatske i srbije. Fudbalski velikani Estonija, SanMarino, Lihtenstajn, Luksemburg nose Adidas i Nike. Mi sve i da hocemo nemamo gdje kupiti original Legea majice. Ja sam nabasao na neki italijanski sajt koji nudi genericke garniture dresova kakve nosi nasa repka bez loga naravno i prodaju takve majice 15€ po komadu, maltene ko i onaj pijacarski. Znate li vi da italijanski petoligasi, njihovi pioniri i kadeti itd itd nose dresove identicne onima nase repke jer su to genericne majice koje kostaju koliko kostaju, pa jel to sramota majka mu stara.
Znas kako kazu sve se moze kad se hoce,samo se treba malo potruditi,ali jok lako je pricati o tome kako ovi mogu ovo,ovi ne mogu ono.
Nesta kontam da niste culi za cudo koje se zove mail adresa,ali onda se setim da to treba kada se prijavljuje na forum. 
Sta ima narucivanje email porukom. lol
faksiraj im da zelis dres pa ti mozda preko goluba pismonose posalju kolekciju proljece-ljetoChuckie je napisao/la:Sta ima narucivanje email porukom. lol
Hajd iskreno reci koliko ti je godina ?Chuckie je napisao/la:Sta ima narucivanje email porukom. lol
Toliko zelis dres a nikada niti jedan nisi narucio preko maila,sto je najgore mislis da to ne moze.E pa veruj da moze.Znam ja cijem je timu Legea bila sponzor prethodnu polusezonu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel to pink? il mi je vrijeme za spavanje 
inace fin dres.
inace fin dres.
ma ne malo sam pretjerao sa PS
inace je trbalo biti bijelo heehe
Ko da gledam bice ovako:
Napravice nam neku bolju garnituru dresova u junu i kako ovi nasi iz saveza nisu nikad nista bolje vidjeli od ovih vreca, nalozice se i produzice ugovor. I onda posebno ako ne daj Boze ne odemo na SP, a i ako odemo, iza toga ce nam opet po sezoni uvaljivat sta stignu a ove iz saveza nece bit briga, a i da bude ne mogu se zaliti ko ni sad sto ne mogu, tako da kako god okrenes garant ce nas za?ebat ono postenski.
Napravice nam neku bolju garnituru dresova u junu i kako ovi nasi iz saveza nisu nikad nista bolje vidjeli od ovih vreca, nalozice se i produzice ugovor. I onda posebno ako ne daj Boze ne odemo na SP, a i ako odemo, iza toga ce nam opet po sezoni uvaljivat sta stignu a ove iz saveza nece bit briga, a i da bude ne mogu se zaliti ko ni sad sto ne mogu, tako da kako god okrenes garant ce nas za?ebat ono postenski.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Meni se ovako nesto svidja, ovaj dres bi bio brutalan

A gostujuci, ovako nesto ali bez kragne

A marka Nike ili Adidas

A gostujuci, ovako nesto ali bez kragne

A marka Nike ili Adidas
Ja bih volio da bude neka retro varijanta dresa, što su nekad radili Puma, Adidas... pa ko god da bude radio opremu, čak i Legea; sa Zvezdom su dokazali da znaju praviti dresove, sa nama se i nisu baš proslavili, a to govore mnogi negativni komentari na forumima, ali dobro, mi nalazimo mane i u savršenstvu, zato volim ove krajeve.
Evo nešto što sam na brzinu sklepao, tek onako stavio Legea, klasika neka:

Evo nešto što sam na brzinu sklepao, tek onako stavio Legea, klasika neka:

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Ma da se ba hoce plasirati u Brazil pa makar i u ovakvoj opremi igrali....

Hebo te dres kao da on igra....

Hebo te dres kao da on igra....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.