Nebi da nisu juce kenjali po Veležovim diskusijama. I ne ulazim vam na pdf-ove nikako. Iskreno me ne zanimajuNYKnicks Fan je napisao/la:Evo ga i ovdje
A Spanoulis igra za Oly a navija za Panatu.bhsport je napisao/la:Ko ce biti u pravu. Nadrealisti svi Zeljini, Zabranjeno pušenje isto tako. Njima je Memo vrh dobro im čovjek napisa. Čuj čaršija njihovaChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam ko od vas dvojice je u pravu, al' oplakao sam na Memu i ovaj gif dole![]()
Cuo sam da ce se pojacati konstrukcija na zapadnoj tribini, jer navodno je u losem stanju, preciznije u kriticnom stanju. Vjerovatno kada budu renovirali mokre cvorove.Shadows je napisao/la:Hoce li biti kakvih pojacanja konkretnih preko zime?
Cocaine je napisao/la:Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingenjesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo
Msm na igracki kadar, cirlidersice me ne zanimaju?slana_krv je napisao/la:Cuo sam da ce se pojacati konstrukcija na zapadnoj tribini, jer navodno je u losem stanju, preciznije u kriticnom stanju. Vjerovatno kada budu renovirali mokre cvorove.Shadows je napisao/la:Hoce li biti kakvih pojacanja konkretnih preko zime?
Nece.Shadows je napisao/la:Hoce li biti kakvih pojacanja konkretnih preko zime?
Tipičan primjer doslje koji živi u Sarajevu desetak godina...Bolanos je napisao/la:A Spanoulis igra za Oly a navija za Panatu.bhsport je napisao/la:Ko ce biti u pravu. Nadrealisti svi Zeljini, Zabranjeno pušenje isto tako. Njima je Memo vrh dobro im čovjek napisa. Čuj čaršija njihovaChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam ko od vas dvojice je u pravu, al' oplakao sam na Memu i ovaj gif dole![]()
![]()
dejavu je napisao/la:Dodju ovde u nadi da ce im biti bolje, sto je logicno glavni je grad, grad je pun doseljenika iz svih dijelova nase fine drzave. Potpuno razumljivo, BG npr. ne moze disat od doslja iz podgorice...jah podgorice, mislis da su u ZG svi zagrebcani? vise bosanaca imas u zg nego pravih zagrebcana. Da ne nabrajem ostale gradove, puno veci od ovih navedenih.
Samo sto se to kod nas sve drugacije gleda.
I otkud ti to da su za Zelju navijali uglavnom doslje, citiram bluesa sa prethodne stranice koji je fino to pojasnio
"Eto, lijepo je što je rasprava vođena u normalnom tonu, bez izljeva seljakluka, psovki, vrijeđanja, i seljačkih doskočica, i za kraj za ove neupućene Tuzlake, što Sarajevo vide na klixu i na teveu, ima nas još uvijek u ovom gradu koji nismo iz Sandžaka, Foče, Goražda, nego iz Sarajeva, i pazite paradoksa, većina nas navija za Željezničar (ništa protiv ljudi koji su doseljenici u naš grad, i prihvatili standarde gradskog života, dok za ove suprotno od ovoga mogu reć' da su vjerovatno pristalice manjeg kluba iz Sarajeva, zbog razloga : Doš'o sam u Sarajvo, moram za Sarajvo navijat, jer neću bit sarajlija ako za Želju navijam). Pozz.
Rasprava nije za nasu temu, ali treba da nas boli ko sve navija za Zelju i Sarajevo. "Pokupili" su nam par gradova iz TK ispred nosa, zato jer je nama bilo vazno da su navijaci Slobode cisto krvni Tuzlaci. Po meni jedan od glavnih dugorocni ciljeva treba da bude povecanje broja nasih navijaca na prostoru cijelog TK.Agamemnon86 je napisao/la:Ja mislim da nas tuzlake zabolje racku onako kolektivno ko navija za selju ko za pite,i tako to.
Presaltajte se na vase teme
Nemozes ti nikoga natjerati da navija za tvoj klub.slana_krv je napisao/la:Rasprava nije za nasu temu, ali treba da nas boli ko sve navija za Zelju i Sarajevo. "Pokupili" su nam par gradova iz TK ispred nosa, zato jer je nama bilo vazno da su navijaci Slobode cisto krvni Tuzlaci. Po meni jedan od glavnih dugorocni ciljeva treba da bude povecanje broja nasih navijaca na prostoru cijelog TK.Agamemnon86 je napisao/la:Ja mislim da nas tuzlake zabolje racku onako kolektivno ko navija za selju ko za pite,i tako to.
Na nasu srecu TK je najmnogoljudniji i ovu pozitivnu pricu oko naseg kluba trebamo svi skupa iskoristiti.
Znam ja da oni ne idu na sve utakmice, ali zato kupuju dresove, majce, solje....itd Oni su vec izgubljeni...Vjerujem da se slazes samnom da nije isto imati trziste od 60.000 navijaca(simpatizera) i 160.00 navijaca (simpatizera).Agamemnon86 je napisao/la:Nemozes ti nikoga natjerati da navija za tvoj klub.slana_krv je napisao/la:Rasprava nije za nasu temu, ali treba da nas boli ko sve navija za Zelju i Sarajevo. "Pokupili" su nam par gradova iz TK ispred nosa, zato jer je nama bilo vazno da su navijaci Slobode cisto krvni Tuzlaci. Po meni jedan od glavnih dugorocni ciljeva treba da bude povecanje broja nasih navijaca na prostoru cijelog TK.Agamemnon86 je napisao/la:Ja mislim da nas tuzlake zabolje racku onako kolektivno ko navija za selju ko za pite,i tako to.
Na nasu srecu TK je najmnogoljudniji i ovu pozitivnu pricu oko naseg kluba trebamo svi skupa iskoristiti.
Ti "pokupljeni" navijaju za doticne od vajkada.
Isto tako imas bruka svijeta iz Gracanice,Lukavca,Banovica,Kalesije na nasim tribinama.
Po tvojoj prici ispade da iz Lukavca NPR. Svaku tekmu u Sarajevo ide 5 buseva,a ne 5 ljudi jednom u par mjeseci,il od derbija do derbija.
Slazem se sa dijelom da trebamo privoliti barem vecinu kantona na nasu stranu.isto tako najveci sam kriticar tog carsija fazona i sto put sam usao u raspravu ovdje.
Ovaj put,preskociti cu.