FK Sloboda (opšte diskusije)

Cocaine
Kontakt:

Re: FK Sloboda (opšte diskusije)

Post Postao/la Cocaine » 27 dec 2015, 12:22

Pa zabrini se :urnebes: :urnebes:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 dec 2015, 12:45

Evo ga i ovdje :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 dec 2015, 12:59

NYKnicks Fan je napisao/la:Evo ga i ovdje :urnebes:
Nebi da nisu juce kenjali po Veležovim diskusijama. I ne ulazim vam na pdf-ove nikako. Iskreno me ne zanimaju :wave:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 dec 2015, 13:14

Veselinovic najjaci igrac turnira. Sprdo se momak svaku utakmicu. Da je bio zeba uz njega mislim da bi glatko dobili turnir. Pozz
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 dec 2015, 13:19

Pastrmka visi na temama Slobode, više nego ja (istina, imam previše obaveza) .Vidi se da je frajer dobro upućen u dešavanja oko kluba . .

Inače, trebali bi mu dozvoliti da slobodno piše na FK Sloboda bez ikakvih sankcija :urnebes: (vidite da je veliki fan). . .

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 dec 2015, 15:48

bhsport je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam ko od vas dvojice je u pravu, al' oplakao sam na Memu i ovaj gif dole :urnebes: :urnebes:
Ko ce biti u pravu. Nadrealisti svi Zeljini, Zabranjeno pušenje isto tako. Njima je Memo vrh dobro im čovjek napisa. Čuj čaršija njihova :salut:
A Spanoulis igra za Oly a navija za Panatu. :silent: :njanjanja:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 27 dec 2015, 16:43

Hoce li biti kakvih pojacanja konkretnih preko zime?

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 27 dec 2015, 18:37

Sta su za tebe konkretna pojacanja.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 dec 2015, 18:44

Shadows je napisao/la:Hoce li biti kakvih pojacanja konkretnih preko zime?
Cuo sam da ce se pojacati konstrukcija na zapadnoj tribini, jer navodno je u losem stanju, preciznije u kriticnom stanju. Vjerovatno kada budu renovirali mokre cvorove.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 dec 2015, 19:15

Cocaine je napisao/la:Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingen :urnebes: jesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo :wave:

ja imam slike i video kad su kod mene bili par puta posebno Emir su veliki zaljubljenici Slobode i Fukara ... znam da su sami trazili od mene da nam obebjedim da gdje gledamo utakmicu Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 27 dec 2015, 20:08

slana_krv je napisao/la:
Cuo sam da ce se pojacati konstrukcija na zapadnoj tribini, jer navodno je u losem stanju, preciznije u kriticnom stanju. Vjerovatno kada budu renovirali mokre cvorove.
Msm na igracki kadar, cirlidersice me ne zanimaju?

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 dec 2015, 21:37

Nece.

O pojačanjima ne razmišljam, mislim samo o novim igračima. Hoće li biti pojačanja za naš tim to će zavisiti od njih samih. H.M.
Jedan grad, jedna ljubav!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 dec 2015, 06:34

Bolanos je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:stvarno ne znam ko od vas dvojice je u pravu, al' oplakao sam na Memu i ovaj gif dole :urnebes: :urnebes:
Ko ce biti u pravu. Nadrealisti svi Zeljini, Zabranjeno pušenje isto tako. Njima je Memo vrh dobro im čovjek napisa. Čuj čaršija njihova :salut:
A Spanoulis igra za Oly a navija za Panatu. :silent: :njanjanja:
Tipičan primjer doslje koji živi u Sarajevu desetak godina...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 28 dec 2015, 10:20

Manje... I Spanoulis rodjen u Larissi. :bih: :rol: :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 28 dec 2015, 14:25

dejavu je napisao/la:Dodju ovde u nadi da ce im biti bolje, sto je logicno glavni je grad, grad je pun doseljenika iz svih dijelova nase fine drzave. Potpuno razumljivo, BG npr. ne moze disat od doslja iz podgorice...jah podgorice, mislis da su u ZG svi zagrebcani? vise bosanaca imas u zg nego pravih zagrebcana. Da ne nabrajem ostale gradove, puno veci od ovih navedenih.

Samo sto se to kod nas sve drugacije gleda.

I otkud ti to da su za Zelju navijali uglavnom doslje, citiram bluesa sa prethodne stranice koji je fino to pojasnio
"Eto, lijepo je što je rasprava vođena u normalnom tonu, bez izljeva seljakluka, psovki, vrijeđanja, i seljačkih doskočica, i za kraj za ove neupućene Tuzlake, što Sarajevo vide na klixu i na teveu, ima nas još uvijek u ovom gradu koji nismo iz Sandžaka, Foče, Goražda, nego iz Sarajeva, i pazite paradoksa, većina nas navija za Željezničar (ništa protiv ljudi koji su doseljenici u naš grad, i prihvatili standarde gradskog života, dok za ove suprotno od ovoga mogu reć' da su vjerovatno pristalice manjeg kluba iz Sarajeva, zbog razloga : Doš'o sam u Sarajvo, moram za Sarajvo navijat, jer neću bit sarajlija ako za Želju navijam). Pozz.

Glupost cista. Evo ja znam par navijaca Zeljeznicara koji nisu iz Sarajeva nego bas iz ovih nabrojanih mjesta i sta sad?? Niti sve "prave" Sarajlije navijaju za jedne, niti sve "doslje" navijaju za druge, niti je grad podjeljen na kvartove u kojima iskljucivo vladaju jedni ili drugi.
Ko za koga navija, ko gdje zivi, ko je odakle dosao, ko je jaci, koga ima vise...
Bla bla bla.
Moj tata je jaci od tvog tate. To vam je ta prica.
PS. Ko su prave Sarajlije uopste??

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 29 dec 2015, 08:16

Ja mislim da nas tuzlake zabolje racku onako kolektivno ko navija za selju ko za pite,i tako to.
Presaltajte se na vase teme

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 29 dec 2015, 10:44

Agamemnon86 je napisao/la:Ja mislim da nas tuzlake zabolje racku onako kolektivno ko navija za selju ko za pite,i tako to.
Rasprava nije za nasu temu, ali treba da nas boli ko sve navija za Zelju i Sarajevo. "Pokupili" su nam par gradova iz TK ispred nosa, zato jer je nama bilo vazno da su navijaci Slobode cisto krvni Tuzlaci. Po meni jedan od glavnih dugorocni ciljeva treba da bude povecanje broja nasih navijaca na prostoru cijelog TK.
Na nasu srecu TK je najmnogoljudniji i ovu pozitivnu pricu oko naseg kluba trebamo svi skupa iskoristiti.

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 29 dec 2015, 10:55

slana_krv je napisao/la:
Agamemnon86 je napisao/la:Ja mislim da nas tuzlake zabolje racku onako kolektivno ko navija za selju ko za pite,i tako to.
Rasprava nije za nasu temu, ali treba da nas boli ko sve navija za Zelju i Sarajevo. "Pokupili" su nam par gradova iz TK ispred nosa, zato jer je nama bilo vazno da su navijaci Slobode cisto krvni Tuzlaci. Po meni jedan od glavnih dugorocni ciljeva treba da bude povecanje broja nasih navijaca na prostoru cijelog TK.
Na nasu srecu TK je najmnogoljudniji i ovu pozitivnu pricu oko naseg kluba trebamo svi skupa iskoristiti.
Nemozes ti nikoga natjerati da navija za tvoj klub.
Ti "pokupljeni" navijaju za doticne od vajkada.
Isto tako imas bruka svijeta iz Gracanice,Lukavca,Banovica,Kalesije na nasim tribinama.
Po tvojoj prici ispade da iz Lukavca NPR. Svaku tekmu u Sarajevo ide 5 buseva,a ne 5 ljudi jednom u par mjeseci,il od derbija do derbija.
Slazem se sa dijelom da trebamo privoliti barem vecinu kantona na nasu stranu.isto tako najveci sam kriticar tog carsija fazona i sto put sam usao u raspravu ovdje.
Ovaj put,preskociti cu.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 29 dec 2015, 11:10

Agamemnon86 je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Nemozes ti nikoga natjerati da navija za tvoj klub.
Ti "pokupljeni" navijaju za doticne od vajkada.
Isto tako imas bruka svijeta iz Gracanice,Lukavca,Banovica,Kalesije na nasim tribinama.
Po tvojoj prici ispade da iz Lukavca NPR. Svaku tekmu u Sarajevo ide 5 buseva,a ne 5 ljudi jednom u par mjeseci,il od derbija do derbija.
Slazem se sa dijelom da trebamo privoliti barem vecinu kantona na nasu stranu.isto tako najveci sam kriticar tog carsija fazona i sto put sam usao u raspravu ovdje.
Ovaj put,preskociti cu.
Znam ja da oni ne idu na sve utakmice, ali zato kupuju dresove, majce, solje....itd Oni su vec izgubljeni...Vjerujem da se slazes samnom da nije isto imati trziste od 60.000 navijaca(simpatizera) i 160.00 navijaca (simpatizera).
A natjerat ces tako sto ces rasiriti ruke ili dati srce na dlanu, neces ih vrjedjati ni tuci.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 dec 2015, 13:18

Samo se sjetite one 2 utakmice u Federalnoj kad je stadion bio pun koliko momaka je bilo van Tuzle, i hvala im na podrsci. Euforija, borba za Evropu i titulu i odmah dolazi dosta raje sa TK koji vole Slobodu samo nemaju uslova dolaziti svaku tekmu, kao nama kojima je stadion prepisaj hoda. Ima nas dosta, not worry. Pa i za Zelju navija masa raje koja ne pogleda utakmicu uzivo u vele vaktu, prvi ovaj forumas TM (moj milanez, zaboravi mu nick) iz Visokog, Bog zna koliko puta ode na Grbavicu u godini i dal ode ikako, ali je zato glasan u odbrani Zelje, sasvim opravdano jer voli taj klub. Tako da opustite se po tom pitanju, posjeta na stadionu govori koliko ko navija za koga, svi stadioni prazni a sve nekakve baze navijaca se spominju.
RAja kobajagi nekakve brojnosti spominju, gostovanja, ponos grada, zivot, srce, vene, kite, a 500 ih na stadionu, gledaju kako se klub raspada i nista ne poduzimaju. Kakve ba baze navijaca i brojnosti, osim kad se igra neka tako bitna utakmica pa dodje svak' da se stupasi na stadionu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Napapijri, Orjuna i 12 gostiju.