Nemoj da huskas! Nije tacno! Pitari nemaju veze s ovim. Celik je prvo i prvo sam sebi kriv za bodove i mjesto koje ima i niko drugi.
Opet s druge strane, mafijasi koji se sakrivaju iza Borca su ogranicila i ukinula nastavak koji se nogao nastaviti.
Nemoj da huskas! Nije tacno! Pitari nemaju veze s ovim. Celik je prvo i prvo sam sebi kriv za bodove i mjesto koje ima i niko drugi.
Vidis da je skrenuo lik skroz. Mi smo ponavljali, da smo za nastavak lige, testirali smo igrace kao i vi (Celik) i jos par klubova. Dok su medjutim nase kone bile isto za nastavak ali uopste nisu testirali igrace niti su sta uradili po tom pitanju osim onih smjesnih ideja za format takmicenja.
Sta pricas ti?
Nisam znao da je i Tijana ajfon aktivna na sportskim forumima
Zao mi je zbog Čelika al možda ovo bude vaša prekretnica, komšijama krivo sto nisu uzeli titulu pa kuhaju na sve strane, FK Sarajevo je krivo samo zato sto se nalazilo na prvom mjestu, ovo je kuhinja iz RS a jer im se može, al eto FK Sarajevo je krivo a zaboravljaju kako su sa Leotarom Slobodu izbacili iz lige, tad nisu spominjali ni državu ni patriotizam, ali to su oni.
Zamisli da ti je uspjeh kluba da docekujes vece od sebe u Federalnoj, a znas da ce ti klubovi se vratiti u PL kad-tad, a ti ostajes tu gdje jesi, mali i nezanimljiv klubcic.GoskGabela je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:01e lijepog jutra,Nk Smogovci u drugoj ligi minimalno.
Ja vam ne želim odmah županijsku ligu,nego da vas prvo iskarindzamo mi,pa onda da se rasformirate.
A vi cete uvijek ostati selendra,vukojebina.GoskGabela je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:01e lijepog jutra,Nk Smogovci u drugoj ligi minimalno.
Ja vam ne želim odmah županijsku ligu,nego da vas prvo iskarindzamo mi,pa onda da se rasformirate.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 6 gostiju.