Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Dylan Dog » 01 avg 2009, 07:19

harishp je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:danas spahin monteplier igrao sa grenoblom 0:0
i kako je spaha odigrao
cuj kako je odigrao.Pogledaj rezultat i trebalo bi ti jasno.Samo da napomenem on je defanzivac :mrgreen: :roll:
Odigrao je vrlo pozrtvano :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 avg 2009, 10:52

miske normalno ne trci previse a opet je predobar, a kad pocne da trci onda nema spasa :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2009, 22:36

dino-92 je napisao/la:miske normalno ne trci previse a opet je predobar, a kad pocne da trci onda nema spasa :)
Da trci vrijedio bi 200 miliona :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 02 avg 2009, 22:42

Mogao bi se on natjerati da trci...kandžiju uruke i za njim...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2009, 23:27

bavarac je napisao/la:Mogao bi se on natjerati da trci...kandžiju uruke i za njim...
Pustio bi on da ga kandžijaš, ali potrčao ne bi :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2009, 16:49

Virtu4l je napisao/la:
bavarac je napisao/la:Mogao bi se on natjerati da trci...kandžiju uruke i za njim...
Pustio bi on da ga kandžijaš, ali potrčao ne bi :P
Koji klinac da trci,sta ce onda ostali igraci da rade.
Tip svoju trku ili rundu odradi kad loptama nadze Grafita i u poljskom WC a Dzeku pogodi u 44 tu dlaku trepavice.
Da ne govorim da itekako zna potrcati kad je sansa za gol.
Sijetite se Valensije ili Zenice u prvom golu protiv Estonije.Kad Dzeko pade ko rafalom pogodzen.
Zato prestanite rasprdzavati i get the life :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2009, 20:37

Jel zna neko sta je sa Mravcem?
Nije igrao zadnjih par utakmica za Mattesburg.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2009, 21:03

soko je napisao/la:Jel zna neko sta je sa Mravcem?
:mrgreen: Kako je to moguce :roll:
Pa tip vec tri mijeseca nije clan Mattersburga :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2009, 21:21

harishp je napisao/la:
Pa tip vec tri mijeseca nije clan Mattersburga :lol:[/quote]

Kad si vec odgovorio na koment, mogao si normalan odgovor ostaviti.
Sta pametujes, koji si ti lik :roll:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 avg 2009, 22:16

http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... e-lyonnais

Evo malo sta nam Englezi pricaju o Miralemu....
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2009, 22:20

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Pa tip vec tri mijeseca nije clan Mattersburga :lol:
Kad si vec odgovorio na koment, mogao si normalan odgovor ostaviti.
Sta pametujes, koji si ti lik :roll:[/quote]
Ne pametujem ja vec ti.
Nije problem nebiti u toku dan ili sedam dana.Ali ovo vec prelazi i mijesece :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 03 avg 2009, 22:57

Vi dobro raspravljate o Mravcu al' opet nije niko odgovorio sta je s njim.
Trenutno je Mravac na probi s Wolverhampton Wanderers iz Engleske PL, on nije vise clan Mattersburga. Ako propadne proba s WW bice on slobodan igrac i onda gdje ga vjetar pogura.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 avg 2009, 23:16

bosanac723 je napisao/la:Vi dobro raspravljate o Mravcu al' opet nije niko odgovorio sta je s njim.
Trenutno je Mravac na probi s Wolverhampton Wanderers iz Engleske PL, on nije vise clan Mattersburga. Ako propadne proba s WW bice on slobodan igrac i onda gdje ga vjetar pogura.
Znači njemu je istekao ugovor sa Mattersburgom, i nije produžio ugovor za narednu sezonu....
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2009, 23:59

Jedino englezi od njega mogu napraviti igrača, ima fizičke predispozicije, ali bi na mozgu morao poraditi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ilidzinjo
Kontakt:

Post Postao/la ilidzinjo » 04 avg 2009, 07:02

treba torlaka zvati u reprezentaciju,trebo je torlak u zelju prije 2 godine ,braco ga htio u vrbanjusu i tad kaze za torlaka da ce biti najbolji.bolji je od mravca sigurno.ali momak iz famosa pa nema ko da ga gura.neznam ko ga u sarajevo dovede.igra dobro i mali fudbal.gledo ga je i ciro ono kad su birali izmedzu mravca i njega i pito ga koje su ti vrline i mane,kaze njemu torlak , sefe dobar sam u skoku ali malo sam spor.kaze njemu ciro,nemoj vise nikad da kazes da si spor.vidis kako si posten pa to kazes.posle muhameda konjica jedino sto je famos dobro napravio od igraca.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 avg 2009, 12:38

ilidzinjo je napisao/la:treba torlaka zvati u reprezentaciju,trebo je torlak u zelju prije 2 godine ,braco ga htio u vrbanjusu i tad kaze za torlaka da ce biti najbolji.bolji je od mravca sigurno.ali momak iz famosa pa nema ko da ga gura.neznam ko ga u sarajevo dovede.igra dobro i mali fudbal.gledo ga je i ciro ono kad su birali izmedzu mravca i njega i pito ga koje su ti vrline i mane,kaze njemu torlak , sefe dobar sam u skoku ali malo sam spor.kaze njemu ciro,nemoj vise nikad da kazes da si spor.vidis kako si posten pa to kazes.posle muhameda konjica jedino sto je famos dobro napravio od igraca.
A ko si ti jbt,znas dosta neotkrivenih informacija... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emir_

Post Postao/la emir_ » 04 avg 2009, 13:05

Mravac nije potpisao za Wolves a nema ga ni u Mattesburgu, za Wolwes nije zaigrao niti jednu pripremnu kao ni za Mattesburg... Ne bi me čudilo da započne protiv irana zA SKAUTE.. HIOHIHIH
4-IN-A-ROW

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 20:59

Onda igra protiv Irana na startu ,100%

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 avg 2009, 23:05

Poljski Lech Poznan, ekipa u kojem igraju tri igrača iz Bosne i Hercegovine ove sezone bilježi sjajne rezultate. Naravno pored Štilića koji je jedan od ključnih igrača u momčadi Lecha, tu su još i mladi napadač Haris Handžić, te golman Jasmin Burić.

Ekipa iz Poznana je gotovo sigurno obezbijedila igranje u play off-u Lige UEFA, visokom gostujućom pobjedom nad norveškim Fredrikstadom, od čak 1:6.

Među najzaslužnijima za taj rezultat je svakako Semir Štilić koji je svojim asistencijama u mnogome doprinjeo ovome rezultatu, jer četiri od šest golova, Lech je postigao zahvaljujuću njegovim asistencijama.

Revanš utakmica Lecha i Fredrikstada igra se sutra, a za ****, Haris Handžić govori o svojoj karijeri u Poljskoj, te o ambicijama ovog poljskog kluba za predstojeću sezonu.

Harise jesi li zadovoljan svojim statusom u klubu, namjeravaš li ostati tu ?

- Svojim statusom sam zadovoljan. Kako vrijeme ide, dobivam sve više prilika za ulazak u igru i zaista mi dobro ide. Ovdje namjeravam ostati ovu sezonu, a onda vidjeti šta i kako dalje.

Visoka gostujuća pobjeda nad Fredrikstadom, 1:6, koliko obećava za plasman Lecha u Europi ?

- Moram reći da rezultat 1:6, i nije baš realan. Fredrikstad ima dobru ekipu i lijepo igraju, ipak mi smo tu večer bili efikasni i iskoristili svoje prilike na najbolji mogući način i sada imamo veliku prednost za miran revanš u Poljskoj. Ovim smo svakako i napravili korak više u Europi. Treba odigrati još ovu utakmicu a onda nakon toga što saznamo ime protivnika u play off-u, razmisliti o mogućem plasmanu u grupnu fazu Lige UEFA, otkriva nam mladi napadač Lecha.

Semir Štilić je ostao u ekipi, može li Lech ove sezone možda do titule prvaka Poljske lige ?

- Da Semir je ostao i drago mi je što je tu sa nama. Vjerujte on mnogo znači ovoj ekipi. Imamo jako dobar i kvalitetan tim. Ja se nadam i vjerujem da ako nastavimo sa ovakvim igrama, možemo doći do titule prvaka.

Tu je i Jasmin Burić, mladi golman iz Bosne i Hercegovine, kakav je njegov status u timu ?

- Jasmin redovno trenira i dobro se pokazuje, ali on još čeka svoju pravu priliku. Nadam se da će je ubrzo dobiti. Uostalom mi smo svaki dan skupa, lijepo se družimo i veliki smo prijatelji, govori Haris.

Može li F.K Sarajevo do prolaza u revanšu sa Helsingborgom ?
- Ja se nadam da će Sarajevo proći dalje. To bi bilo super za klub a i za najbolje navijače u državi. Ja im želim puno sreće sutra i naravno da prođu Helsingorga, kaže Handžić za ****.

jest da ne igra za repku ali u lechu će izrasti u odličnog fudbalera
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Posavina
Kontakt:

Post Postao/la Posavina » 06 avg 2009, 02:04

nemogu vjerovat da je pozvan ovaj sadovic, a ne npr. mate bilic ili mato jajalo. pa stvarno ciro nije uredu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.