LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adnan24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la adnan24 » 30 jan 2011, 23:52

dema je napisao/la: jos je smjesniji faul blake nad rondom

Pade Rondo ne znam sta mu bi :lol: ...iskreno grijesi se na obe strane ali opet ce na kraju biti kako su sudije gurale lakerse...

Phil hoce da istrosi kobe-ja maksimalno...ne odmara od poluvremena :twisted:

Gasol,Odom moraju proigrati ako hocemo ovdje nesto...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jan 2011, 23:57

adnan24 je napisao/la:
dema je napisao/la: jos je smjesniji faul blake nad rondom

Pade Rondo ne znam sta mu bi :lol: ...iskreno grijesi se na obe strane ali opet ce na kraju biti kako su sudije gurale lakerse...

Phil hoce da istrosi kobe-ja maksimalno...ne odmara od poluvremena :twisted:

Gasol,Odom moraju proigrati ako hocemo ovdje nesto...
ova 2 veceras igraju preblagu odbranu ko curce kakve,ako malo stisnu pod kosem mogu dobit
kobe sam igra protov bostona

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 30 jan 2011, 23:57

Kobe sam protiv Bostona , ostali igrica lakersa smjesni pogotovo starteri : Gasol :roll: i Artest :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jan 2011, 23:58

Ovo je vise Bryant vs. Boston. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 jan 2011, 00:02

Odbrana lakersa pala , pogotovo centarska linija :roll: poraz i to zasluzen , niko da se otkrije , samo se doaje Kobe-u pa da on pokusa nesta :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2011, 00:03

Bice da je ovo gotovo...+11 za Boston koji je zasluzio pobjedu veceras...
Sto je najgore Kobe veceras igra sam ne zato sto mu se igra vec zato sto su drugi apsolutno van igre...Gasol kao da bjezi od lopte...Odoma nigdje...Artest ocajan...odbrana u zadnjoj cevrtini ne postoji...Bynum takva mrcina dozvoli 2+1...pa udrai ga kako treba bem mu kosarku takvu.... :twisted:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 00:06

adnan24 je napisao/la:Bice da je ovo gotovo...+11 za Boston koji je zasluzio pobjedu veceras...
Sto je najgore Kobe veceras igra sam ne zato sto mu se igra vec zato sto su drugi apsolutno van igre...Gasol kao da bjezi od lopte...Odoma nigdje...Artest ocajan...odbrana u zadnjoj cevrtini ne postoji...Bynum takva mrcina dozvoli 2+1...pa udrai ga kako treba bem mu kosarku takvu.... :twisted:
kobe jedini na nivou svi ostali pod kaznu trebaju mlitavo u odbrani skok los,protok lopte i pozicioniranje sve lose

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 00:08

kako ovaj kobe siluje,neverovatno
mora nesto shvatiti da nije sam na terenu... I cant belive :(

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 jan 2011, 00:13

Kako bih rekao....ah da,poserem im se na obranbene kvalitete. Ako nam Blake,Fisher i Gasol trebaju donijeti titulu svojim obranam,onda bolje da se ubijemo. Ako Phil nedovede Hinricha,onda je bas posenilio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 jan 2011, 00:19

Poslije ovoga veceras komotno bih pristao :

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=6dsudbb

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 jan 2011, 00:21

Na kraju +13 za Celticse koji su dosli do zasluzene pobjede. Jbg nije KObe Bryant samo mogao protiv cijele ekipe, kada mu niko drugi nije pomogao, ali je pored poraza s kojim sam se i sinoc bio pomirio jos vise zabrinjavajuce cinjenica da je prvak na svom parketu za dvije cetvrtine postigao samo 37 poena. Jackson i Bryant moraju lupiti od stol i moraju konacno poceti igrati kosarku koju su u stanju da igraju, i zabrinjavajuca je cinjenica kako protiv ekipa gubimo bez otpora. Kao sto sam jucer rekao ili cemo ih nabiti preko +10 razlike ili ce oni nas i tako je i bilo. Naredne sedmice ocekuju nas sljedeci mecevi:

1/2/2011 - Houston @ LAL
3/2/2011 - San Antonio @ LAL
5/2/2011 - LAL @ New Orleans

PS: Nadam se da ce Jackson povuci jos neki trade da pokusa spasiti sta se spasiti da, mozda bi bilo dobro kada bi doveo Hinricha dosta bi se Kobe Bryant rasteretio.

PPS:

@ Kobe

tim tradeom ne bi dobili nista opet bi nas Boston "masakrirao". Imali bi Anthony-a koji bi uzimao dosta suteva, a pod kosem s Hilariom bi bili dosta slabiji, bar po mojoj nekoj procjeni.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 31 jan 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2011, 00:22

Na stranu smijesnih i mizernih 10 asistencija u mecu sto automastki znaci protok lopte ocajan,96 poena protiv Bostona nije uopste lose...45% iz igre ali i dobrih 45% za 3 poena uz solidan broj slobodnih bacanja...Na stranu i sto je Kobe igrao sam protiv najbolje odbrane lige ali odbrana je neshvatljivo losa...Boston 60% iz igre :shock: 53% za 3 poena...imali smo i samo 8 izgubljenih sto znaci cisto odbrana nas je ukopala...psoebno sam razocaran Artestom koji nije uspio ni umoriti Piercea...Garnett 9-12 protiv Gasola i Odoma iako ga je Pau nadigrao u finalu prosle sezone...ali nije u pitanju pojedinac,kolektivna odbrana je losa...

Ako izgubimo i od Spursa za par dana onda ocekujem mozda i neke drasticne promjene u timu...

@amerosm

37 moze biti itekako dosta...sjeti se finala prosle godine...odbrana je kao i uvijek kljuc uspjeha

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 00:24

Kobe Bryant je napisao/la:Poslije ovoga veceras komotno bih pristao :

Pa nisu ovi iz Denvera toliko glupi.

E sad o utakmici. Lakersi moraju dosta toga promjeniti u svojoj igri, pogotovo Kobe. Nesto kontam, Kobe pokusava da igra u stilu Jordana ali to je nemoguce. Mora Kobe to kad tad shvatit jer njegovo siljenje nece vas dovest nigdje. Mora malo ukljucit saigrace u ekipu, mora im malo dici moral. On je svojim sutevima u posljednjoj cetvrtini ugasio saigrace, zaspali likovi. Jedini koji je malo bio aktivan je Brown jer je i poludog karaktera ali treba jedan takav. Boston je veceras pokazao snagu u svim segmentima igre, igralu su igru "pusti Bryanta neka dadne svoje, a ostale zatvori".
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 00:31

BIHfan je napisao/la:

E sad o utakmici. Lakersi moraju dosta toga promjeniti u svojoj igri, pogotovo Kobe. Nesto kontam, Kobe pokusava da igra u stilu Jordana ali to je nemoguce. Mora Kobe to kad tad shvatit jer njegovo siljenje nece vas dovest nigdje. Mora malo ukljucit saigrace u ekipu, mora im malo dici moral. On je svojim sutevima u posljednjoj cetvrtini ugasio saigrace, zaspali likovi. Jedini koji je malo bio aktivan je Brown jer je i poludog karaktera ali treba jedan takav. Boston je veceras pokazao snagu u svim segmentima igre, igralu su igru "pusti Bryanta neka dadne svoje, a ostale zatvori".
haha kakav si ti lik... pa sada si promenio misljenje, na temi NBA season si napisao da je kobe najmanje kriv :lol: :lol:
a sada ga ovde nagrde :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 00:33

alfarouqaminu je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

haha kakav si ti lik... pa sada si promenio misljenje, na temi NBA season si napisao da je kobe najmanje kriv :lol: :lol:
a sada ga ovde nagrde :lol: :lol:
Pa nisam promjenio misljenje uopste, citavo vrijeme isto pricam samo sto ti ne kontas kao i uvjek poentu koju napisem u postu.
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2011, 00:33

BIHfan je napisao/la: E sad o utakmici. Lakersi moraju dosta toga promjeniti u svojoj igri, pogotovo Kobe. Nesto kontam, Kobe pokusava da igra u stilu Jordana ali to je nemoguce. Mora Kobe to kad tad shvatit jer njegovo siljenje nece vas dovest nigdje. Mora malo ukljucit saigrace u ekipu, mora im malo dici moral. On je svojim sutevima u posljednjoj cetvrtini ugasio saigrace, zaspali likovi. Jedini koji je malo bio aktivan je Brown jer je i poludog karaktera ali treba jedan takav. Boston je veceras pokazao snagu u svim segmentima igre, igralu su igru "pusti Bryanta neka dadne svoje, a ostale zatvori".

How yes no...Kobe je kriv sto svaki ebeni napad propadne poslije 10 sekunde...tacnije ne propadne vec niko nema muda da uzme sut pa se onda njemu vraca lopta...sva sreca pa je odigrao predobar mec inace bi isti davno bio gotov,mozda i na poluvremenu...Svi su oni itekako imali loptu u svojim rukama,posebno centri kojima ne treba njegova asistencija ali nije Kobe kriv sto gasolu padne samopouzdanje poslije 2 promasena suta...i ono sto je uzimao bilo je skok-sut...nista od igre 1 na 1...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 00:34

BIHfan je napisao/la:
Pa nisam promjenio misljenje uopste, citavo vrijeme isto pricam samo sto ti ne kontas kao i uvjek poentu koju napisem u postu.
:roll: :roll: :roll: :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 jan 2011, 00:40

@ adnan 24

ja mislim da Jackson mora povuci neki trade ukoliko se zelimo nadati tituli, samo ne pada mi nista napamet sta bi mogao povuci, jer ovako vise ne ide, ekipi treba neki novi vjetar.
Softie je dokazao jos jednom da ne moze odigrati jaku utakmicu, pa veceras su ga raznijeli, Bynuma donekle mogu razumjeti jer je bio povrjedjen i mozda mali strah je igrao ulogu, ali za ostale nemam rijeci.

@ BiH fan

sta da covjek radi kada vidi da ostali bazen ne mogu pogoditi, on je pokusao da svojim poenima vrati ekipu u rezultatski egal i mozda tako da ih ne bi probudio iz letargije.

PS: Vidim nema nene#4 da on koju progovori. Izgleda on ne zeli biti s nama kada smo u teskoj situaciji +, vec je samo tu kada treba pokupiti slavu. :D :D ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 00:48

Istina je da je Gasol tetkica, on je za mene uvjek bio prosjek i ostace. Uvjek je bio u sjeni Kobe-a. On samo zna igrat kad je glavni igrac u ekipi a cim ima neko bolji od njeg uspava se. Treba njega malo na klupu i ubacit Odoma koji je odigrao veceras jedini nesto uz Kobe-a. Kobe mora popricat sa Philom, ja nisam vidio nijedne postavljenje akcije, dok je Boston uradio previse akcija. Nezz jestel primjetili al kad krene kontra Bostona kako samo Bynum i Gasol se sporo vracaju u odbranu, dosta su sporiji od Garnetta i Perkinsa. Ima tu jos dosta detalja za analizu al neda mi se sad pisat. Odo leci. :)
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2011, 00:51

Fazon je sto je taj isti Gasol dominirao protiv Garnetta u finalu sto znaci da moze ali covjek ima nekih gadnih problema sa samopouzdanjem...ako ne kreno dobro nigdje ga citav mec...a i zalaganje mu je dosta slabo,par puta zadnji se vraca u odbranu...i Bynum mora biti agresivniji ali u neku ruku za njega ima vremena,ne treba on previse forsirati...i ovako je podlozan povredama...
Sto se tice trejdova...mozda ovo sa Kirkom...ili odraditi nesto sa Artestom,pocinje me opasno nervirati...svoj visak energije je opet poceo koristiti u pogresne svrhe...nesto se svadja sa pierce-om a ovaj ga raznio i u napadu i u odbrani

@BiHFan

Pa upravo to...i Gasol je nba zvijezda...hajmo reci da Kobe hoce sam(sto je nidje veze za ovaj mec) ali Gasol itekako moze uticati na te stvari...zna i Kobe da mu ovaj itekako vrijedi i sigurno bi i on razmislio da je takva situacija...ali Gasol se zadovoljio izgleda sa situacijom...kad on igra odlicno onda je MVP a kad ne igra onda je za sve kriv Kobe

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.