Klare je napisao/la:Pa ne znam baš je li dovoljno ako se proda Demichelis, a mjesto na klupi ili u igri zauzme Haas

. Nema tu izvlačenja

čuva se za sljedeću godinu, tim se gradi postepeno, pa zato jeli bolje recimo ove godine 2 sljedeće 2 pojačanja, nego sljedeće odjednom 4.
Nevalja ova politika, cijelu nam godinu obećavaju pojačanja na ljeto, kad ono pojačnja Sattelmaier i Haas

Ovo bi možda na kraju mogla ispasti i loša sezona, načeti povredama, bez pravih zamjena u odbrani i pri tom se još misli na prodaju prvog čovjeka odbrane

, isključujući mogućnost pojačanja.
PA DOKLE VIŠE OVAKO

Slazem se od A do Ž a pogotovo ovdje
tim se gradi postepeno, pa zato jeli bolje recimo ove godine 2 sljedeće 2 pojačanja, nego sljedeće odjednom 4. I da to budu prava pojacanja a ne neki Pranjic,Braafheid,Sosa itd ...Pare nisu problem, nego je problem politika kluba i ta politika traje veoma dugo.
Pogledajte najplacenije igrace Bayerna ikada
http://transfermarkt.de/de/fc-bayern-mu ... in_27.html
Pa onda pogledajte najplacenije igrace Juventusa,Intera,Milana pa cak i ove koji nespadaju u ovu grupu Rome,Lazia(Bayern je bogatiji od svih ovih navedinih klubova) i trose vise od Bayerna a Engleze i Spance da ne spominjem bilo bi suludo.
Ne znam koliko je ova informacija provjerena
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090410123 (jos je ovo bilo prije finala LP gdje se dobro zaradilo) Naravno ja sam protiv politike koju vodi Real ili Man.City, ali makar dovesti jedno pojacanje u sezoni i bio bi zadovoljan ali da to bude pravo pojacanje za koji se isplati dati novac, kao sto je to bio Robben (24M) i Ribery(25M) (nazalost rijetki slucajevi, ova dva igraca uz Gomeza i Makaya su jedini igraci za koje je izdvojeno vise od 20M i svi su pokazani kao odlicna pojacanja osim Gomeza [citaj dole]) nisu bili jeftini ali je Bayern davno vratio pare sto je dao za njih njihovom igrom, jedino Gomez koji je stigao u Bayern i igrac za kojeg se najvise izdvojilo novaca nije bio zelja trenera, nego je bio zelja bas nase uprave koja se mijesa u sve tacnije zelja Hoenesa jer ga je morao vidjeti u Bayernu i nikoga u tome nije mogao sprijeciti i za sada se pokazalo kao propali transfer, kakve greske nase uprave a da ne spominjem prodaje igraca koji sada briljiraju u drugim klubovima Hummels,Lucio,Jansen(i da to je sve bilo u sezoni 08,09 i 09/10 tj, u proteklih 2 godine) kakve greske nase uprave.
cicije