Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 16:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Imam i ja Alessndru Ambrosio na FB. Nema sta joj ne pricam i nema sta ne moze naslutiti iz mojih komentara.
Pa valjda znaju sta rade ako imaju direktni kontakt u vezi reprezentacije s njime.
:mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 16:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:Imam i ja Alessndru Ambrosio na FB. Nema sta joj ne pricam i nema sta ne moze naslutiti iz mojih komentara.
Pa valjda znaju sta rade ako imaju direktni kontakt u vezi reprezentacije s njime.
Hajde da pretostavimo da je tako, opet ostaje da se MORA odzvati na poziv slekcije koja mu je dala pasoš. To se desilo i sa Bremerom ranije čini mi se. Ovdje je očigledno nešto drugo po srijedi.

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 16:26

Inače poštujem tvoj aktivizam na ovom forumu, ali očekujem više odmjerenosti od nekog radi za KS BiH.

Pozdrav![/quote]

Bespotrebno pokusavas da mi solis pamet. Ja kazem da on nema sanse igrati za nas, a razlog je vrlo jednostavan. On NE ZELI vise da igra za nasu reprezentaciju. Ne zato sto nece Savez, selektor, ovaj ili onaj. On NE ZELI da ti ponovim.[/quote]

Ne pričaj gluposti. Na stranu što se on mora odazvati na poziv saveza inače slijedi drakonska kazna, većina nas ima Zacka kao prijatelja na fb i nikada se nešto takvo nije moglo ni naslutiti iz njegovih komentara i chata sa njim.[/quote]

Jedini koji ovdje prica gluposti si ti. Uostalom, bespotrebno se raspravljamo. Ja ti govorim kako jeste, a ti misli sta hoces i kako hoces. Bas ce navijacu reci kako nece da igra za BiH :lol: :lol:[/quote]

Eto tebi je rekao šta misli. Vidjećemo kako će se sezona odvijati. Javno mijenje će odlučiti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2014, 16:30

Eto tebi je rekao šta misli. Vidjećemo kako će se sezona odvijati. Javno mijenje će odlučiti.
Greska. Odlucit ce selektor Dusko Ivanovic sve vezano za seniorski tim. Meni nema potrebe da govori, zna se ko komunicira s igracima, ko sprema sve za pripreme i ostalo. A sto se tice Bremera, uredno pozvan, uredno se nije odazvao i na kraju platili u FIBA - i odredjeni iznos novca i cao kraj price.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 16:36

neno#4 je napisao/la:
Greska. Odlucit ce selektor Dusko Ivanovic sve vezano za seniorski tim. Meni nema potrebe da govori, zna se ko komunicira s igracima, ko sprema sve za pripreme i ostalo. A sto se tice Bremera, uredno pozvan, uredno se nije odazvao i na kraju platili u FIBA - i odredjeni iznos novca i cao kraj price.
.....I kao epilog svega, Bremer ponovo zaigrao za nas.

Ipak znači postoji određena vjerovatnoća da zaigra za BiH ponovo, osim naravno ako sebi ne umišljaš da možeš da uđeš u misli Ivanoviću.

Hvala, nema potrebe da mi dalje objašnjavaš. Rekao si mi što sam već i znao.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 feb 2014, 16:44

Gavijalov je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Ipak znači postoji određena vjerovatnoća da zaigra za BiH ponovo, osim naravno ako sebi ne umišljaš da možeš da uđeš u misli Ivanoviću.

kada :!: :?:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2014, 16:45

Gavijalov je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

I kao epilog svega, Bremer vise nikada nije zaigrao za BiH..Ili si ti mozda gledao neku drugu reprezentaciju u kvalifikacijama 2010. godine, na prvenstvu 2011., u kvalifikacijama 2012., na prvenstvu u Sloveniji 2013..Mozes da furas svoje do mile volje, ali stvari ti tako stoje...

Ostalo je samo ime.....

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 16:49

Greska. Odlucit ce selektor Dusko Ivanovic sve vezano za seniorski tim. Meni nema potrebe da govori, zna se ko komunicira s igracima, ko sprema sve za pripreme i ostalo. A sto se tice Bremera, uredno pozvan, uredno se nije odazvao i na kraju platili u FIBA - i odredjeni iznos novca i cao kraj price.[/quote]

Hvala, nema potrebe da mi dalje objašnjavaš. Rekao si mi što sam već i znao.[/quote]
kada :!: :?:[/quote]

U vrijeme kada nije bilo inteneta u ovoj mjeri da bi sada našao tu informaciju googlom. Sjećam se intervuja sa njim kada je došao na pripreme , izvinjavao se i tvrdio da je bio pogrešno shvaćen da ne želi više igrati za nas. Ko je duže u košarci sjeća se tog.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2014, 16:51

Vjerovatno mislis na neki paralelni univerzum u kojem si gledao Bremera u dresu reprezentacije...Ovo o cemu ti pricas se desilo, menadzer i on platili na FIBA - i nikada se vise nije pojavio u repki. Domercant se ponovo vratio.

Ostalo je samo ime.....

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 16:55

Greska. Odlucit ce selektor Dusko Ivanovic sve vezano za seniorski tim. Meni nema potrebe da govori, zna se ko komunicira s igracima, ko sprema sve za pripreme i ostalo. A sto se tice Bremera, uredno pozvan, uredno se nije odazvao i na kraju platili u FIBA - i odredjeni iznos novca i cao kraj price.[/quote]

Hvala, nema potrebe da mi dalje objašnjavaš. Rekao si mi što sam već i znao.[/quote]

I kao epilog svega, Bremer vise nikada nije zaigrao za BiH..Ili si ti mozda gledao neku drugu reprezentaciju u kvalifikacijama 2010. godine, na prvenstvu 2011., u kvalifikacijama 2012., na prvenstvu u Sloveniji 2013..Mozes da furas svoje do mile volje, ali stvari ti tako stoje...[/quote]

Bremmer je mnogo prije Domercanta i 2011dobio našđe papire, a 2011 mu je Domercant preoteo mjesto u ekipi. Nije to bila njegova odluka da ne igra. A za Zacka , živi bili pa vidjeli šta će biti!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 24 feb 2014, 16:55

neno šta ima u la pazu? :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2014, 16:57

Je li ti citas sta ti se napise molim te? Bremer poslije placene kazne NIKADA nije dosao da igra za reprezentaciju, ma koliko ti tvrdio suprotno. Nije mu Henry preoteo mjesto u reprezentaciji 2011. godine, nego je Henry igrao za repku 2010. godine u kvalifikacijama. A za Wrighta, vidjet cemo...Nemoj da ne budes tu, kad sve bude kontra..

Ostalo je samo ime.....

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 17:07

neno#4 je napisao/la:Je li ti citas sta ti se napise molim te? Bremer poslije placene kazne NIKADA nije dosao da igra za reprezentaciju, ma koliko ti tvrdio suprotno. Nije mu Henry preoteo mjesto u reprezentaciji 2011. godine, nego je Henry igrao za repku 2010. godine u kvalifikacijama. A za Wrighta, vidjet cemo...Nemoj da ne budes tu, kad sve bude kontra..

Ja se znam i posuti pepelom kada to zahtjeva situacija. Biće još priče o zacku pa vidjećemo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 feb 2014, 17:17

Gavijalov je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Je li ti citas sta ti se napise molim te? Bremer poslije placene kazne NIKADA nije dosao da igra za reprezentaciju, ma koliko ti tvrdio suprotno. Nije mu Henry preoteo mjesto u reprezentaciji 2011. godine, nego je Henry igrao za repku 2010. godine u kvalifikacijama. A za Wrighta, vidjet cemo...Nemoj da ne budes tu, kad sve bude kontra..

Ja se znam i posuti pepelom kada to zahtjeva situacija. Biće još priče o zacku pa vidjećemo.
Naravno, Zackary ima nas pasos i igrac je koji je igrao za nasu reprezentaciju. Pokusat ce se naci bolji igrac od njega, bice tesko, ali tesko je bilo doci i do svega ovoga. Tesko je bilo uvesti mlade reprezentacije u A diviziju, tesko je bilo pobijediti Litvaniju, stvoriti opet kult reprezentacije. A sve ce se rijesiti. Ako ne vjerujes za Bremera, slobodno provjeri. A sa druge strane, sve ono sto sam rekao za Zackarya stoji i dalje.

Ostalo je samo ime.....

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 feb 2014, 17:32

neno#4 je napisao/la:
Gavijalov je napisao/la:

Naravno, Zackary ima nas pasos i igrac je koji je igrao za nasu reprezentaciju. Pokusat ce se naci bolji igrac od njega, bice tesko, ali tesko je bilo doci i do svega ovoga. Tesko je bilo uvesti mlade reprezentacije u A diviziju, tesko je bilo pobijediti Litvaniju, stvoriti opet kult reprezentacije. A sve ce se rijesiti. Ako ne vjerujes za Bremera, slobodno provjeri. A sa druge strane, sve ono sto sam rekao za Zackarya stoji i dalje.
Jako cijenim sve što se uradilo sa našom omladinskom košarkom. Da ikako mogu finansijski pomoći sport, pomogao bih prvo taj projeklat bez razmišljanja.Razvoj kvalitetnih igrača koje smo skupljali zadnjih godina u reprezentaciji je bio plod sretnih okolnosti, nikakvog sistemskog rada, zato i nemamo više od 5-7 jako kvalitetnih igrača. Ovo što se radi zadnje 2-3 godine će bez sumnje promijeniti tu situaciju uskoro.

To je druga tema, ali da kažem i o tom. Pozdrav!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 feb 2014, 18:14

Gavijalov je napisao/la:

Domercant je prvi put zaigrao za nas na ep 2009 godine u Beogradu i nije igrao baraz za EP u Španiji i kvalifikacije za Poljsku kada je menso vodio kvalifikacije i kada smo ispusili mjesto od britanaca i izraela samo tada je igrao bremer i to katastrofalno sem utakmice protiv Britanije u Cazinu kada je sve bilo odlučeno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 feb 2014, 18:25

Kako će Bremer prije igrati pa mu Henry uzeti mjesto, kad je Domercant igro za nas još 2005 dok je bio u Efesu, pa igro je mislim sad već daleke 2005 na Eurobasketu u Srbiji za nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 24 feb 2014, 18:42

legenda reala je napisao/la:Kako će Bremer prije igrati pa mu Henry uzeti mjesto, kad je Domercant igro za nas još 2005 dok je bio u Efesu, pa igro je mislim sad već daleke 2005 na Eurobasketu u Srbiji za nas
Jeste igrao na EP 2005, tad nam je Ovčina bio startni centar. :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 feb 2014, 18:47

@Gavijalov lupaš k'o maksim po diviziji.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 24 feb 2014, 19:28

23.2.2014.

Tubingen 70 - 78 Bayern / Nihad Đedović - 4 poena, 1 asistencija i 1 skok, index 0

Pesaro 88 - 75 Montegranaro / Nemanja Mitrović - 2 skoka, index -4

Anadolu Efes 91 - 79 Trabzonspor / Andrija Stipanović - 5 poena, 3 skoka, index 6

Klosterneuburg 72 - 78 Kapfenberg / Ramiz Suljanović - 11 poena, 6 skokova, index 4

Barcelona B 75 - 83 Feve Oviedo / Emir Sulejmanović - 13 poena, 8 skokova, index 10
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, JHam i 17 gostiju.