I ja sam prvo tu vidio

Al samo sam usao da vidim koji je medij pa otisao na telegraf da provjerim da nije kakav senzacionalizam kao i obicno na ovoj raspaloj stranici

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pisi, nije tvoja greska sto ovaj misli da ima sanse u Srbiji. Ako se i moze ovo nazvati greska s tvoje strane (a nije), grijese i drugi.RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:49Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.
Sta se desilo u medjuvremenu, stvarno ne znam.
Zbog ovoga vise necu pisati informacije o igracima ovdje javno, ne zelim da se o meni stvara slika lazova i nekoga ko siri dezinformacije.
Vjerujemo tebi kralju. Lik se predomislio jer misli da ima sanse zaigrati za Srbiju.RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:49Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.
Zbog ovoga vise necu pisati informacije o igracima ovdje javno, ne zelim da se o meni stvara slika lazova i nekoga ko siri dezinformacije.
Da ovaj Markovic vec godinu dana se spominje jos od Save Milosevica da je trebao biti na spisku ali ocito da je pitao u zadnji cas u Srbiji da li racunaju na njega da ne zaigra kod nas kao i prije toga kad je bila prica Srdjan Babic iz Almerije da moze zaigrazi za nas pa je pozvan onda kod PiksijaDamirT je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:53Pisi, nije tvoja greska sto ovaj misli da ima sanse u Srbiji. Ako se i moze ovo nazvati greska s tvoje strane (a nije), grijese i drugi.RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:49Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.
Zbog ovoga vise necu pisati informacije o igracima ovdje javno, ne zelim da se o meni stvara slika lazova i nekoga ko siri dezinformacije.![]()
Ovo sam odmah i ja pomislio, moguće da igraju na istu foru kao sa Samedom, međutim meni se taj način nije dopao ni tad, a još manje će sada, ako se ispostavi da već drugi put to smišljeno rade. Po meni to nije način, nažalost.fanatik19 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 20:01Jedina preostala varijanta ovdje je slucaj Bazdar tjst da je Spahic rekao Markovicu da izjavi ovo kako bi se skinuo pritisak i da se zavrsi bez problema do kraja a sto se vjerujem nikome ovdje ni najmanje ne svidja. Onda bi se komotno trebao i Ahmedhodzic vratiti u reprezentaciju s obzirom da je u ovoj izjavi "Markovic" uvrijedio sve Bosance i Hercegovce bas kao i Anel onda samo na drugaciji nacin(jedan htio birat utakmice a drugi jasno dao do znanje da smo 2. Opcija).
Mislim da bi veliki minus za Barbareza, Spahica i ekipu bio pozvati lika nakon ovoga iako je objektivno gledajuci kvalitetom sigurno na nivou ovih koje trenutno imamo ako ne i bolji od njih.
Samo ti pisiRajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:49Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.
Sta ces se ti izvinjavatiRajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:49Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.
Mozes li imenom i prezimenom navesti “mnoge druge” od kojih nema nista?Imajednabrigada je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:02Ja i dalje ne mogu vjerovati da od tog Markovica kao i mnogih drugih koje je rajvoSA najavio...nema ništa.
Valjda bar nekog od tih imena potrefi
Mislim da u ovom slučaju to nema smisla. Baždar je tad bio u Partizanu i počeo se stvarati pritisak nakon što je Sinan objavio da prelazi u naše redove, pa je imao onu objavu da malo stane na loptu. Kod Markovića nije takva situacija.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 20:03Ovo sam odmah i ja pomislio, moguće da igraju na istu foru kao sa Samedom, međutim meni se taj način nije dopao ni tad, a još manje će sada, ako se ispostavi da već drugi put to smišljeno rade. Po meni to nije način, nažalost.fanatik19 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 20:01Jedina preostala varijanta ovdje je slucaj Bazdar tjst da je Spahic rekao Markovicu da izjavi ovo kako bi se skinuo pritisak i da se zavrsi bez problema do kraja a sto se vjerujem nikome ovdje ni najmanje ne svidja. Onda bi se komotno trebao i Ahmedhodzic vratiti u reprezentaciju s obzirom da je u ovoj izjavi "Markovic" uvrijedio sve Bosance i Hercegovce bas kao i Anel onda samo na drugaciji nacin(jedan htio birat utakmice a drugi jasno dao do znanje da smo 2. Opcija).
Mislim da bi veliki minus za Barbareza, Spahica i ekipu bio pozvati lika nakon ovoga iako je objektivno gledajuci kvalitetom sigurno na nivou ovih koje trenutno imamo ako ne i bolji od njih.
Vjerujemo ti, hvala na svjezim informacijama.RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:49Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.
Čemu nervoza i tolika nekultura, ne zelim da se raspravljam niti svađam da se spustam na tvoj nivo.RajvoSA03 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:32Mozes li imenom i prezimenom navesti “mnoge druge” od kojih nema nista?Imajednabrigada je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:02Ja i dalje ne mogu vjerovati da od tog Markovica kao i mnogih drugih koje je rajvoSA najavio...nema ništa.
Valjda bar nekog od tih imena potrefi
Budi sretan sto vise necu iznositi informacije, nece vise imati ko da te redovno prska spermatozoidnim sekretom.
Pogresan utisak stices, ne mora me niko nista moliti jer sam rekao da vise necu pisati. Samo odgovaram korisniku foruma na njegove stalne prozivke.
Jos kao nesto proziva lika koji je dokazao da stvarno ima informacije.Surreal je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:40Hajde da se pravim da sam @brigada insajder:
"opaaaaa ne znate šta slijedi"
Jasno, ukoliko se slučajno desi da neko novi bude na spisku - on je mastermind, nevjerovatni agent koji ima informacije iz prve ruke, a ukoliko ne - pa on je mastermind, opet, jer htio je samo da pokaže koliko smo naivni.
Trebao si makar ostati dosljedan sebi i napustiti forum, nakon tolikog broja opraštanja od istog.