Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fanatik19
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la fanatik19 » 28 feb 2025, 19:32

DamirT je napisao/la:
28 feb 2025, 19:29
slika

Pisu za Markovica, a stavili sliku Bazdara :urnebes:
I ja sam prvo tu vidio :urnebes:
Al samo sam usao da vidim koji je medij pa otisao na telegraf da provjerim da nije kakav senzacionalizam kao i obicno na ovoj raspaloj stranici :rol:

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 28 feb 2025, 19:49

Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.

Sta se desilo u medjuvremenu, stvarno ne znam.
Zbog ovoga vise necu pisati informacije o igracima ovdje javno, ne zelim da se o meni stvara slika lazova i nekoga ko siri dezinformacije.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 feb 2025, 19:53

RajvoSA03 je napisao/la:
28 feb 2025, 19:49
Imam potrebu da se oglasim povodom ovog intervjua. Prema svim mojim informacijama (iz vise izvora) njegov status je bio skoro pa zavrsen. Papac je isao po papire u Beograd, Sergej ga je cak i gledao protiv Rangersa.

Zbog ovoga vise necu pisati informacije o igracima ovdje javno, ne zelim da se o meni stvara slika lazova i nekoga ko siri dezinformacije.
Pisi, nije tvoja greska sto ovaj misli da ima sanse u Srbiji. Ako se i moze ovo nazvati greska s tvoje strane (a nije), grijese i drugi. :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 28 feb 2025, 19:58

RajvoSA03 je napisao/la:

Vjerujemo tebi kralju. Lik se predomislio jer misli da ima sanse zaigrati za Srbiju.

Treba samo Pokeras i ekipa da razmisle vrijedi li nam puniti repku ovakvim likovima. Nije on puno drugaciji od Katica, Sunjica, Burnica i ostalih koje su zavrsili. :yawn:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 feb 2025, 19:58

DamirT je napisao/la:
28 feb 2025, 19:53
RajvoSA03 je napisao/la:

Pisi, nije tvoja greska sto ovaj misli da ima sanse u Srbiji. Ako se i moze ovo nazvati greska s tvoje strane (a nije), grijese i drugi. :salut:
Da ovaj Markovic vec godinu dana se spominje jos od Save Milosevica da je trebao biti na spisku ali ocito da je pitao u zadnji cas u Srbiji da li racunaju na njega da ne zaigra kod nas kao i prije toga kad je bila prica Srdjan Babic iz Almerije da moze zaigrazi za nas pa je pozvan onda kod Piksija

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 feb 2025, 20:01

Jedina preostala varijanta ovdje je slucaj Bazdar tjst da je Spahic rekao Markovicu da izjavi ovo kako bi se skinuo pritisak i da se zavrsi bez problema do kraja a sto se vjerujem nikome ovdje ni najmanje ne svidja. Onda bi se komotno trebao i Ahmedhodzic vratiti u reprezentaciju s obzirom da je u ovoj izjavi Markovic uvrijedio sve Bosance i Hercegovce bas kao i Anel onda samo na drugaciji nacin(jedan htio birat utakmice a drugi jasno dao do znanje da smo 2. Opcija).
Mislim da bi veliki minus za Barbareza, Spahica i ekipu bio pozvati lika nakon ovoga iako je objektivno gledajuci kvalitetom sigurno na nivou ovih koje trenutno imamo ako ne i bolji od njih.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 feb 2025, 20:03

fanatik19 je napisao/la:
28 feb 2025, 20:01
Jedina preostala varijanta ovdje je slucaj Bazdar tjst da je Spahic rekao Markovicu da izjavi ovo kako bi se skinuo pritisak i da se zavrsi bez problema do kraja a sto se vjerujem nikome ovdje ni najmanje ne svidja. Onda bi se komotno trebao i Ahmedhodzic vratiti u reprezentaciju s obzirom da je u ovoj izjavi "Markovic" uvrijedio sve Bosance i Hercegovce bas kao i Anel onda samo na drugaciji nacin(jedan htio birat utakmice a drugi jasno dao do znanje da smo 2. Opcija).
Mislim da bi veliki minus za Barbareza, Spahica i ekipu bio pozvati lika nakon ovoga iako je objektivno gledajuci kvalitetom sigurno na nivou ovih koje trenutno imamo ako ne i bolji od njih.
Ovo sam odmah i ja pomislio, moguće da igraju na istu foru kao sa Samedom, međutim meni se taj način nije dopao ni tad, a još manje će sada, ako se ispostavi da već drugi put to smišljeno rade. Po meni to nije način, nažalost.

S druge strane ako je istina, momku puno sreće, prošao je sve njihove selekcije i puno je poštenije što je rekao odmah ovako. Nadam se da su mu u tom slučaju vrata kod nas zauvijek zatvorena i to je to.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 28 feb 2025, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 feb 2025, 20:05

RajvoSA03 je napisao/la:

Samo ti pisi :bih:
naprijed rejal

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 feb 2025, 20:12

RajvoSA03 je napisao/la:

Sta ces se ti izvinjavati
Cak i da pogrijes, nikad nikog ne uvrijedis i trebas uvijek pisati
Takvi kao ti trebaju uvijek da budu na forumu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 28 feb 2025, 21:02

Ja i dalje ne mogu vjerovati da od tog Markovica kao i mnogih drugih koje je rajvoSA najavio...nema ništa.

Valjda bar nekog od tih imena potrefi
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 feb 2025, 21:26

Al Biereth trpa li trpa :tokralju: :tokralju:
Mislim da ce ravno svjetskom cudu bit ako ga Danska vec u martu ne kaparise. Covjek je vec sad bolji igrac od Hojlunda za klasu koji je kod njih btw. prvi izbor..

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 28 feb 2025, 21:32

Imajednabrigada je napisao/la:
28 feb 2025, 21:02
Ja i dalje ne mogu vjerovati da od tog Markovica kao i mnogih drugih koje je rajvoSA najavio...nema ništa.

Mozes li imenom i prezimenom navesti “mnoge druge” od kojih nema nista?

Budi sretan sto vise necu iznositi informacije, nece vise imati ko da te redovno prska spermatozoidnim sekretom.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 28 feb 2025, 21:36

Coolpanda24 je napisao/la:
28 feb 2025, 20:03
fanatik19 je napisao/la:
28 feb 2025, 20:01
Jedina preostala varijanta ovdje je slucaj Bazdar tjst da je Spahic rekao Markovicu da izjavi ovo kako bi se skinuo pritisak i da se zavrsi bez problema do kraja a sto se vjerujem nikome ovdje ni najmanje ne svidja. Onda bi se komotno trebao i Ahmedhodzic vratiti u reprezentaciju s obzirom da je u ovoj izjavi "Markovic" uvrijedio sve Bosance i Hercegovce bas kao i Anel onda samo na drugaciji nacin(jedan htio birat utakmice a drugi jasno dao do znanje da smo 2. Opcija).
Ovo sam odmah i ja pomislio, moguće da igraju na istu foru kao sa Samedom, međutim meni se taj način nije dopao ni tad, a još manje će sada, ako se ispostavi da već drugi put to smišljeno rade. Po meni to nije način, nažalost.
Mislim da u ovom slučaju to nema smisla. Baždar je tad bio u Partizanu i počeo se stvarati pritisak nakon što je Sinan objavio da prelazi u naše redove, pa je imao onu objavu da malo stane na loptu. Kod Markovića nije takva situacija.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 feb 2025, 21:40

Hajde da se pravim da sam @brigada insajder:

"opaaaaa ne znate šta slijedi :njanjanja: "

Jasno, ukoliko se slučajno desi da neko novi bude na spisku - on je mastermind, nevjerovatni agent koji ima informacije iz prve ruke, a ukoliko ne - pa on je mastermind, opet, jer htio je samo da pokaže koliko smo naivni.

Trebao si makar ostati dosljedan sebi i napustiti forum, nakon tolikog broja opraštanja od istog.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 28 feb 2025, 21:42

RajvoSA03 je napisao/la:

Vjerujemo ti, hvala na svjezim informacijama.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 28 feb 2025, 21:59

slika

Maksuz selam od selektora za ljigu 😘

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 28 feb 2025, 22:02

U cemu je sad fazon, ovaj hoce da ga molimo da ipak ostane insajder i da nam nastavi prenositi najfriskije informacije do kojih dodje? :think:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 28 feb 2025, 22:03

RajvoSA03 je napisao/la:
28 feb 2025, 21:32
Imajednabrigada je napisao/la:
28 feb 2025, 21:02

Mozes li imenom i prezimenom navesti “mnoge druge” od kojih nema nista?

Budi sretan sto vise necu iznositi informacije, nece vise imati ko da te redovno prska spermatozoidnim sekretom.
Čemu nervoza i tolika nekultura, ne zelim da se raspravljam niti svađam da se spustam na tvoj nivo.

Niti sam rekao nesto osim da ima jos vremena i da se nadam da ce biti neko od tih imena jer tesko svi da budu
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 28 feb 2025, 22:08

Ghuraba je napisao/la:
28 feb 2025, 22:02
U cemu je sad fazon, ovaj hoce da ga molimo da ipak ostane insajder i da nam nastavi prenositi najfriskije informacije do kojih dodje? :think:
Pogresan utisak stices, ne mora me niko nista moliti jer sam rekao da vise necu pisati. Samo odgovaram korisniku foruma na njegove stalne prozivke.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 28 feb 2025, 22:08

Surreal je napisao/la:
28 feb 2025, 21:40
Hajde da se pravim da sam @brigada insajder:

"opaaaaa ne znate šta slijedi :njanjanja: "

Jasno, ukoliko se slučajno desi da neko novi bude na spisku - on je mastermind, nevjerovatni agent koji ima informacije iz prve ruke, a ukoliko ne - pa on je mastermind, opet, jer htio je samo da pokaže koliko smo naivni.

Trebao si makar ostati dosljedan sebi i napustiti forum, nakon tolikog broja opraštanja od istog.
Jos kao nesto proziva lika koji je dokazao da stvarno ima informacije. :yawn:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya, xinxee i 32 gosta.