isto jarane, dali gol, ugasim stream, pa yebemu bog jel ovo realnoBordo46 je napisao/la:gledao sam, zato mi nije jasno i cim su dali go ugasio i slavioANTIFA ! je napisao/la:Faul nad golmanom sviran, sto je najgore priznali gol i sve i na kraju poniste gol zbog faula nad golmanom, a krajnje diskutabilna situacija.Bordo46 je napisao/la:pa sta bi **** sudiji mrtve usta, usla u mrezu lopta
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Na drugom čekam lil, evo upravo ga primiše u 90+, ma yebo te bogotac treba ovo batalit, u 7 dana preko 2 hiljade prokocko
Ostade **** na 13 
Eto lilaaaaaa edinhoooo

Eto lilaaaaaa edinhoooo
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Eto ti Lil u 95eedo je napisao/la:Na drugom čekam lil, evo upravo ga primiše u 90+, ma yebo te bogotac treba ovo batalit, u 7 dana preko 2 hiljade prokocko

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
**** sudiji frisko pokopane
daj sevilja izdrži i ovaj cero u 11:15 da dobije, da povratim bar ulog od danas, tačno bi polupo sve zbog alkmara šta mi uradiše ****
ajde sevilja 3+ kako znas i umijes vadi me iz ovih govanaaaaaaaaaaaaa hahaha
joj sevilje kako kritično reaguju u odbrani na svaku loptu, ako ne dadnu još jedan primaju ga sigurno, a imali bruku prilika
e ne vjerujem gdje ja padam za golove yebene .. aaaaaaaaaaaaa yebem vam mrtveeeeeeee hajde baaaaaaaaaaa
realno 5 golova je ovdje moglo bit rutinskiSPY je napisao/la:e ne vjerujem gdje ja padam za golove yebene .. aaaaaaaaaaaaa yebem vam mrtveeeeeeee hajde baaaaaaaaaaa
ma gledam buraz, došlo mi da pojedem monitor od muke etoeedo je napisao/la:realno 5 golova je ovdje moglo bit rutinskiSPY je napisao/la:e ne vjerujem gdje ja padam za golove yebene .. aaaaaaaaaaaaa yebem vam mrtveeeeeeee hajde baaaaaaaaaaa

a sevilje majko draga, pa de izbijte tu loptu 10 minuta im se motaju oko sesnaesterca
Ostaje 1:0
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ma i da ga prime nece mi bit zao, kad su glupi, odbrana bolja kod čelikagonzales je napisao/la:Ostaje 1:0
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko se ono podigao na 100 eura? Jel ispaltio, jel sve regularno?
- Evolution87
- Kontakt:
Proslo sveSlevinKelevra je napisao/la:Ko se ono podigao na 100 eura? Jel ispaltio, jel sve regularno?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I kod mene sve prošlo,jedino što su uzeli onaj 1 euro koji sam ostavio na računu pa sad cu da vidim zašto toEvolution87 je napisao/la:Proslo sveSlevinKelevra je napisao/la:Ko se ono podigao na 100 eura? Jel ispaltio, jel sve regularno?

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesi duplao, sta si radio? Evo meni legao cener, ne znam sta da radimEvolution87 je napisao/la:Proslo sveSlevinKelevra je napisao/la:Ko se ono podigao na 100 eura? Jel ispaltio, jel sve regularno?

- Evolution87
- Kontakt:
Kvota 5, pa kvota 2 i eto 100 eura.SlevinKelevra je napisao/la:Jesi duplao, sta si radio? Evo meni legao cener, ne znam sta da radimEvolution87 je napisao/la:Proslo sveSlevinKelevra je napisao/la:Ko se ono podigao na 100 eura? Jel ispaltio, jel sve regularno?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.