Kojem? Da mu vidimo ledja prije stogodisnjice???wobly92 je napisao/la:Bližimo se zacrtanom cilju!Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kojem? Da mu vidimo ledja prije stogodisnjice???wobly92 je napisao/la:Bližimo se zacrtanom cilju!Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova.
Mozda ima zayebaniji ugovor od Glavasa pa ne smijuMortus je napisao/la:Jagodicu je bolje fa sad ide, a upravi da ga otpuste ako misle imati rezultate. Pa mi kako neko rece od januara nemamo ukupno 10 bodova. Sta se ceka sa otkazom ? Moguce samo njegov visegodisnji ugovor i odsteta koju bi morali platiti
Dal cemo u ligi ostat da taj milion od UEFE uberemo za stogodisnjicuSariel je napisao/la:Kojem? Da mu vidimo ledja prije stogodisnjice???wobly92 je napisao/la:Bližimo se zacrtanom cilju!Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova.![]()
Tada ce biti vec kasno!danas ga već treba otjerati,čovjek nema igre otkako je došao!!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kraj Krpe treba tehnicki napadac, posebno u ovoj formaciji.
Tandir nije ni tehnicki ni takticki ni napadac.
bolje bi milion puta prosli da je odmah ubacio Smajica, a jos bolje da je pomjerio Zilkica naprijed a ubacio veznog Hairlahovica ili Grahovca ili Hodzu na krilo. ma sta god da je uradio osim Tandira.
protiv Krupe Culum u napad i to je to.Nema druge. Za klasu je bolji od ovog levata.
Todor je dobar bio, sasvim korektno, ali Lazevski je strasno pao. Pa prije njega niko u ovoj ligi nije mogao prec, bas ni jedan igrac. Sad postao problem.
i stvarno velika steta sto se nije pobijedilo, prodje donekle nezapazeno ovo oko dresova i svega vezanog za promociju.
Dresovi su odradjeni na nacin da je postavljen domaci zadatak mnogim.
A cuo sam i onu pjesmu par puta su pustili, sasvim korektno.
ma rano je jos covjeka skinuti, desava se, pogotov sto igra nije do te mjere katastrofalna a igralo se sa jakim ekipama.
Medjutim ako ne bude najmanje 4 b sa ova dva gostovanja plus da neizgubi najmanje od zrinjskog kuci, to je to. cao.
Vidjećeš i ako ostanemo do tad u PL i dođe 100 godina, i vrijeme da UEFA plati milion, da nećemo imat ovjereno kad smo osnovani. Ne bi me čudilo da se i to izgubiloklasik je napisao/la: Dal cemo u ligi ostat da taj milion od UEFE uberemo za stogodisnjicu
Al me nasmijaProbisvjet je napisao/la:Vlado yebem ti kelly family
Otkad su pare daliGifron je napisao/la:Otkad je nama SHARP sponzor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.