FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 30 jul 2017, 07:56

wobly92 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova. :salut:
Bližimo se zacrtanom cilju!
Kojem? Da mu vidimo ledja prije stogodisnjice??? :urnebes: :(

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 30 jul 2017, 09:11

Jagodicu je bolje fa sad ide, a upravi da ga otpuste ako misle imati rezultate. Pa mi kako neko rece od januara nemamo ukupno 10 bodova. Sta se ceka sa otkazom ? Moguce samo njegov visegodisnji ugovor i odsteta koju bi morali platiti
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 jul 2017, 09:12

Ma jok saro, 12 bodova je i dalje u opticaju!
Do kraja sezone
I dalje sam razočaran u tebe da znaš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 30 jul 2017, 09:44

Poraz i nije toliko bolan koliko je igra neobecavajuca i zabrinjavajuca. Misljenja sam da Vlado najveci krivac, dok se Husic nije povrjedio mi smo i bili nesto opasni, a kako ubaci Tandir mi osta smo sa dva sidrasa u napadu koji su btw totalno van forme. Ja ne znam koji trener danas igra sa dva klasicna napadaca. Ubjeden sam da smo imali jos jednog igraca u vezi da bi imali bolji protok lopte i da bi nam linije bile bile funkcionalnije.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 jul 2017, 09:48

E moj Krpicu, nisi ti dobar sekunde

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 jul 2017, 09:48

Mortus je napisao/la:Jagodicu je bolje fa sad ide, a upravi da ga otpuste ako misle imati rezultate. Pa mi kako neko rece od januara nemamo ukupno 10 bodova. Sta se ceka sa otkazom ? Moguce samo njegov visegodisnji ugovor i odsteta koju bi morali platiti
Mozda ima zayebaniji ugovor od Glavasa pa ne smiju :mrgreen:
Kakva mu je statistika od januara do danas bas me zanima a mislim da nema dvije tri pobjede. ...bez prijateljskih mislim na PL samo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jul 2017, 09:52

ma kraj Krpe treba tehnicki napadac, posebno u ovoj formaciji.
Tandir nije ni tehnicki ni takticki ni napadac.
bolje bi milion puta prosli da je odmah ubacio Smajica, a jos bolje da je pomjerio Zilkica naprijed a ubacio veznog Hairlahovica ili Grahovca ili Hodzu na krilo. ma sta god da je uradio osim Tandira.

protiv Krupe Culum u napad i to je to.Nema druge. Za klasu je bolji od ovog levata.

Todor je dobar bio, sasvim korektno, ali Lazevski je strasno pao. Pa prije njega niko u ovoj ligi nije mogao prec, bas ni jedan igrac. Sad postao problem.

i stvarno velika steta sto se nije pobijedilo, prodje donekle nezapazeno ovo oko dresova i svega vezanog za promociju.
Dresovi su odradjeni na nacin da je postavljen domaci zadatak mnogim.
A cuo sam i onu pjesmu par puta su pustili, sasvim korektno.

ma rano je jos covjeka skinuti, desava se, pogotov sto igra nije do te mjere katastrofalna a igralo se sa jakim ekipama.
Medjutim ako ne bude najmanje 4 b sa ova dva gostovanja plus da neizgubi najmanje od zrinjskog kuci, to je to. cao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jul 2017, 10:18

Sariel je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Vlado jadna si ga majka ako ne uzmes u naredne tri utakmice 12 bodova. :salut:
Bližimo se zacrtanom cilju!
Kojem? Da mu vidimo ledja prije stogodisnjice??? :urnebes: :(
Dal cemo u ligi ostat da taj milion od UEFE uberemo za stogodisnjicu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 30 jul 2017, 10:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kraj Krpe treba tehnicki napadac, posebno u ovoj formaciji.
Tandir nije ni tehnicki ni takticki ni napadac.
bolje bi milion puta prosli da je odmah ubacio Smajica, a jos bolje da je pomjerio Zilkica naprijed a ubacio veznog Hairlahovica ili Grahovca ili Hodzu na krilo. ma sta god da je uradio osim Tandira.

protiv Krupe Culum u napad i to je to.Nema druge. Za klasu je bolji od ovog levata.

Todor je dobar bio, sasvim korektno, ali Lazevski je strasno pao. Pa prije njega niko u ovoj ligi nije mogao prec, bas ni jedan igrac. Sad postao problem.

i stvarno velika steta sto se nije pobijedilo, prodje donekle nezapazeno ovo oko dresova i svega vezanog za promociju.
Dresovi su odradjeni na nacin da je postavljen domaci zadatak mnogim.
A cuo sam i onu pjesmu par puta su pustili, sasvim korektno.

ma rano je jos covjeka skinuti, desava se, pogotov sto igra nije do te mjere katastrofalna a igralo se sa jakim ekipama.
Medjutim ako ne bude najmanje 4 b sa ova dva gostovanja plus da neizgubi najmanje od zrinjskog kuci, to je to. cao.
Tada ce biti vec kasno!danas ga već treba otjerati,čovjek nema igre otkako je došao!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jul 2017, 10:49

Ma naci ce ovi novi i nacin da Sloboda ne dobije tih 500 hiljada eura. Valja to opravdat :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 jul 2017, 10:51

klasik je napisao/la: Dal cemo u ligi ostat da taj milion od UEFE uberemo za stogodisnjicu
Vidjećeš i ako ostanemo do tad u PL i dođe 100 godina, i vrijeme da UEFA plati milion, da nećemo imat ovjereno kad smo osnovani. Ne bi me čudilo da se i to izgubilo :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jul 2017, 10:51

Vlado yebem ti kelly family
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 jul 2017, 10:55

Probisvjet je napisao/la:Vlado yebem ti kelly family
Al me nasmija :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Što se sinoć ne javi poslije utkamice? Čekao da se slegne? I ovo prva reakcija :lol:
Pa ti bi prvi trebao već biti naviknut na ovo sve.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 30 jul 2017, 10:57

Otkad je nama SHARP sponzor?
Jedan grad, jedna ljubav!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jul 2017, 11:05

Gifron je napisao/la:Otkad je nama SHARP sponzor?
Otkad su pare dali
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jul 2017, 11:45

ma samo da se Skahic oporavi i da se Zukic pokaze kao igrac koji moze uskiciti u rotaciju.
Nekako preziviti do januara, otpisat visak u odbrani, visak u veznom redu i Tandira. Dovest 2-3 igraca kako treba i napast kup.
U dvomecu mislim da cemo biti nezgodni jer krenut ce nafaka iz ovih prekida kad-tad. Svakom mozemo dati ni iz cega go na strani.

Eric, Muminovic.
Beganovic, Todorovic, Lazevski, Skahic, Zukic, Salkic, Mehmedagic,Ignjatovic, LIJEVI BEK ako Djordjilovic se ne pokaze

Culum, Hairlahovic, Osmanagic, Ordagic, VEZNI...........ovdje po potrebi mogu uskociti i Hari ili Skaha

Zilkic, Husic, Hodzic, KRILO...moze i Ordaga se mozda pomjeriti

Krpic,Smajic....Husic po potrebi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jul 2017, 11:53

ultra Husic nije poput Tandira, pokretniji je, moze igrat kao krilni napadac, a i mnogo veci radijus kretanja ima, Tandir nece potrcit ako nema loptu, to je strasno... znate kada bi Tandir dosao u onu sitaciju kao Husic, gdje se povrijedio, pa nikad... Husic mora bit starter, u spicu ili po strani, Smajic jos uvijek nije dorastao tome, al mu treba davat sansu s klupe, ali Hodzic takodjer

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jul 2017, 11:56

Sinoc opet Muminovic branio? Ne znam sta se ceka sa Ericem, nekad promjene donesu i nafaku timu, jednostavno nekog igraca krene i onda ide cijelom timu. Krpic je ubijao onu polusezone i onda ode, totalni krah igraca, nije bezveze on vracen ovamo.

Mramore - gdje je ona lista najboljih strijelaca Slobode svih vremena? Cini mi se da je Krpic medju 3 najbolja strijelca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jul 2017, 12:02

Muminovic je sinoc bio najbolji nas igrac, spasio je dva cista gola

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jul 2017, 12:03

To niko ovdje da spomene, da je momak opravdao sinoc ocekivanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 5 gostiju.