FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
to nesto ko ti mene prozivas jel momčilo???
hoces mi to ti nesto brko jel, hoces mi to ti nestoSariel je napisao/la:to nesto ko ti mene prozivas jel momčilo???
ne moze teb idragi bog pomoc sve i da hoce

Kad su to pobijedili zadnji put pa da im se psuje?Chinaglia je napisao/la:Saricu Elvise, sta te ovo proziva Vlado
al ne samo tebe, vec i woblyja, Probivjesta, starugardu...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kada se saberu utisci moze se reci da smo jako lose odigrali protiv Radnika.
Muminovic odlican spasio nas katastrofe,
Todorovic slab na beku i nema dovoljno snage,
Lazevski nije los u odbrani medjutim u napadackim akcijama uzasno los,trom i nepokretljiv,
Mehmedagic ni blizu proslogodisnje forme,
Ignjatovic solidan,
Osmanagic dobar u prvom a u drugom poluvremenu nevidljiv,
Ordagic nema s kime pas odigrati,
Zilikic dobar mislim da je Vlado pogrijesio sto ga je zamjenio,
Čulum vidi se da je totalno nespreman ali vjerujem da ce biti pravo pojacanje,
Krpic izuzetno borben nedovoljno uposlen i nesmije sebi dozvoliti provokaciju pa pocrveniti,
Husic dok je igrao bili smo bolji tim,
Tandir totalno razocarenje.
Hajrulahovic nesto pokusavao,
Sve u svemu nadam se da su porazi poslijedica neuigranosti i da cemo u narednom periodu pokazati puno bolje igre i naravno poceti pobjedjivati.
Na strucnom stabu je da prilagodi igru ovim igracima i da prestanu igrati s dugim loptama jer s takvom igrom nemozes nikoga pobjediti.
SRETNO TI SLOBODO.
Muminovic odlican spasio nas katastrofe,
Todorovic slab na beku i nema dovoljno snage,
Lazevski nije los u odbrani medjutim u napadackim akcijama uzasno los,trom i nepokretljiv,
Mehmedagic ni blizu proslogodisnje forme,
Ignjatovic solidan,
Osmanagic dobar u prvom a u drugom poluvremenu nevidljiv,
Ordagic nema s kime pas odigrati,
Zilikic dobar mislim da je Vlado pogrijesio sto ga je zamjenio,
Čulum vidi se da je totalno nespreman ali vjerujem da ce biti pravo pojacanje,
Krpic izuzetno borben nedovoljno uposlen i nesmije sebi dozvoliti provokaciju pa pocrveniti,
Husic dok je igrao bili smo bolji tim,
Tandir totalno razocarenje.
Hajrulahovic nesto pokusavao,
Sve u svemu nadam se da su porazi poslijedica neuigranosti i da cemo u narednom periodu pokazati puno bolje igre i naravno poceti pobjedjivati.
Na strucnom stabu je da prilagodi igru ovim igracima i da prestanu igrati s dugim loptama jer s takvom igrom nemozes nikoga pobjediti.
SRETNO TI SLOBODO.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko nas ovaj Besirevic ebe kada igramo protiv Radnika, covjek je izvukao u 5-6 utakmica jedno 2 crvena i 5 zutih i nasi konji opet nasjedaju na njegove provokacije kao mala djeca. Kao i onaj Zeljkovic.. Zar je moguce da su toliko naivni i da ne znaju iskulirati ili smisliti nesto isto pa odglumiti.
Bice sad gutavo imamo dva gostovanja i tu moramo doci makar do 3 boda al ce biti tesko
nadam se da ce napad procepiti protiv krupe i viteza

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Manchester City iz Tuzle :kafa:
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Pročitao sam negdje njegovu izjavu oko finansija, ali moram reći da sam i ja nezadovoljan platom u svojoj firmi, pa opet radim

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
ma Vlado seronja, bolje bi mu bilo da na treningu nauči ove igrače da odigraju dupli pas i da nauče koju akciju, a ne da samo napucavaju loptu kao u eri Denisa Sadikovića... A otpustit ga vjerovatno naši neće, jer čovjek ima dobar (dug) ugovor. Jedino ga navijači mogu otjerati stalnim provokacijama upućenim njemu i njegovim bližnjim, ušto ne sumnjam kad je ZAPAD u pitanju, da će biti maštoviti 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nije mogucezamorano1plus8 je napisao/la:Pročitao sam negdje njegovu izjavu oko finansija, ali moram reći da sam i ja nezadovoljan platom u svojoj firmi, pa opet radimma najjači predCjednik na svijetu

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
E moj doVla eno i Fazla ti psuje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cim ti Fazla psuje znaci da ipak nesto vrijediswobly92 je napisao/la:E moj doVla eno i Fazla ti psuje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
zamorano1plus8 je napisao/la:Pročitao sam negdje njegovu izjavu oko finansija, ali moram reći da sam i ja nezadovoljan platom u svojoj firmi, pa opet radimma najjači predCjednik na svijetu

HAHAH ne verujem..,.

al predsjednice siti je u simin hanu ba

odlicna izjava precjednika, realna prije svega
Mi imamo svoj cilj, a ja navijače razumijem. Moram priznati da nam neki "je.. majku" i kada pobjeđujemo i to je ovdje ustaljena praksa.
Dobro znam kroz šta prolazim, svjestan sam svojih rezultata i ne vidim razlog zašto mi ne bismo nastavili putem kojim idemo. To što grupice koje traže moju "glavu" iz ko zna kojih razloga rade takve stvari, to je njihov problem. Slobodan je ozbiljan klub, ja sam ozbiljan trener i mislim da ćemo mi naš cilj ostvariti"
Sve mi miriše da je on naciljao CVAJTU .....
Dobro znam kroz šta prolazim, svjestan sam svojih rezultata i ne vidim razlog zašto mi ne bismo nastavili putem kojim idemo. To što grupice koje traže moju "glavu" iz ko zna kojih razloga rade takve stvari, to je njihov problem. Slobodan je ozbiljan klub, ja sam ozbiljan trener i mislim da ćemo mi naš cilj ostvariti"
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze se nervirati, vidi se iz aviona da je neki zestok tal izmedju dosta ljudi. 

- Beduin
- Kontakt:
Pazi ti ovog boldiranog, Tito mrtvi. Zaboravili smo sta znaci ostvariti pobjedu, i on ne vidi razlog zasto ne nastaviti istim putem. Ovog ako nije neko iz Zelje/Sarajeva ubacio kod nas ja glavu dajem.Mortus je napisao/la:Mi imamo svoj cilj, a ja navijače razumijem. Moram priznati da nam neki "je.. majku" i kada pobjeđujemo i to je ovdje ustaljena praksa.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako Vlado i predsjednik karindzaju sa izjavama to nije humano
jedan govori da nastavimo ovim putem kojim smo krenuli,a drugi nas usporedjuje sa Manchester Cityem
U zadnjih 13 tekmi ostvarili smo svega dvije pobjede i to obje protiv Radnika..zar to nije alarmantno stanje,koliko se sjecam u Cityu ili drugim timovima nakon 5 losih tekmi ide otkaz,a kod nas se daje podrska ,malo nelogicno ,ali hajde to smo mi,sta ce nam pobjede i borba za vrh,nismo mi na to navikli ,kad smo imali,to smo razhebali

U zadnjih 13 tekmi ostvarili smo svega dvije pobjede i to obje protiv Radnika..zar to nije alarmantno stanje,koliko se sjecam u Cityu ili drugim timovima nakon 5 losih tekmi ide otkaz,a kod nas se daje podrska ,malo nelogicno ,ali hajde to smo mi,sta ce nam pobjede i borba za vrh,nismo mi na to navikli ,kad smo imali,to smo razhebali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo za dobrobit Slobode Senadu treba zabranit da daje bilo kakve izjave.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.