U potpunosti se slazem.klasik je napisao/la:Samo za dobrobit Slobode Senadu treba zabranit da daje bilo kakve izjave.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U potpunosti se slazem.klasik je napisao/la:Samo za dobrobit Slobode Senadu treba zabranit da daje bilo kakve izjave.
Yebu nas ljudi u mozak to nije humano. ..Beduin je napisao/la:Pazi ti ovog boldiranog, Tito mrtvi. Zaboravili smo sta znaci ostvariti pobjedu, i on ne vidi razlog zasto ne nastaviti istim putem. Ovog ako nije neko iz Zelje/Sarajeva ubacio kod nas ja glavu dajem.Mortus je napisao/la:Mi imamo svoj cilj, a ja navijače razumijem. Moram priznati da nam neki "je.. majku" i kada pobjeđujemo i to je ovdje ustaljena praksa.
Dobro znam kroz šta prolazim, svjestan sam svojih rezultata i ne vidim razlog zašto mi ne bismo nastavili putem kojim idemo. To što grupice koje traže moju "glavu" iz ko zna kojih razloga rade takve stvari, to je njihov problem. Slobodan je ozbiljan klub, ja sam ozbiljan trener i mislim da ćemo mi naš cilj ostvariti"
Sve mi miriše da je on naciljao CVAJTU .....![]()
De nam reci sta nam ima u SH, jeste li blizu osvajanja titule PL kao sto vam precjednik najavljuje hahaahaha,staragarda je napisao/la:Znaciiiiiii,covjek mrtav hladan nas poredi sa City-em.... Ahahahaha..stare mi moje,salu na stranu, sposobnost-nesposobnost al ovaj nije tacan sa glavom ali sekunde![]()
![]()
....i onda zakucavanje sa pazi sad "nisam ni JA zadovoljan sa platom u SVOJOJ firmi"..... placeeeeeeeeeem
![]()
.... mobilizacija-svi u Kikace
![]()
![]()
Hahahahahahahahah zar je dotle doslowobly92 je napisao/la:E moj doVla eno i Fazla ti psuje.
I on i ostala kompanija.JustSayin je napisao/la:Hahahahahahahahah zar je dotle doslowobly92 je napisao/la:E moj doVla eno i Fazla ti psuje.![]()
![]()
![]()
Anel je Husic, a Husic je Asmir ili Azemica, kako je kome drazewobly92 je napisao/la:@Čingla, ne spominji ovdje to prezime
Slazem se, samo treba dobro izanalizirati protivnike i uz malo srece koje nam nedostaje zadnjih 20 godina u ove tri nadolazece utakmice osvojiti jedan bod, naravno uz Vladine cestitke protivnickim ekipama.wobly92 je napisao/la:Kao što Vlado (kojem odsad apsolutno vjerujem) kaže da ne vidi razlog zašto mi ne bi dobili Krupu, a i i Viteza, i ja se isto pitam. Mi to možemo.
mi to hocemo, mi to mozemo i mi cemo vec na sickom skinut gace i otici na ta gostovanjawobly92 je napisao/la:Kao što Vlado (kojem odsad apsolutno vjerujem) kaže da ne vidi razlog zašto mi ne bi dobili Krupu, a i i Viteza, i ja se isto pitam. Mi to možemo.
Nisi ti sav svoj...tuzlak1987 je napisao/la:Zavisi ko ga iz kojih razloga pljuje. Imaju oni sto ga opravdano pljuju zbog toga jer imamo lose rezultate zadnjih 10-15 utakmica, jer nemamo igre, jer je otpisao neke dobre igrace, a forsira Tandira, Kalezica i takve.
A imaju i oni sto ga pljuju samo jer im drugovi ili prijatelji porodicni Jahic, Mujkic i takvi ne igraju. A meni izgleda da on ima vise potrebu takvima da se pravda nego ovima koji realno upute kritike. A takvi su ga podrzali kada je dolazio nakon Musemica jer su ocekivali da ti njihovi igraju. I dok su primljeni u tim, potpisali ugovore, malo i odigrali svi su sutili. A sada kada ne igraju digli se govore slabi rezultati nema igre.
Eto to su neprijatelji kluba koje je Jagodic prije pola godine predstavljao kao vjerne navijace.
Zbog takvih bih nekako volio da Jagodic ostane do kraja ugovora i 2019. Samo da ne dozive taj otkaz Jagodicu, a da se ti njihovi vrate u kantonalne lige gdje im je i mjesto. A da se ne lazemo od 2000-2013 su samo takvi igrali i zato je klub i propao jer je radio svako sta je zelio i vodio ga i kurta i murta i ulica i klosari.
Naravno da je nase da dolazimo.naravno da je to car nogometa utakmice uzivo.od bojkota nema nista..Skver je napisao/la:Nemojte se svadjati, bice to sve ok, samo da Vlado to dobro poslozi i Tandir ce proigrati, treba ljude pustiti da rade, nase je samo da dolazimo i nerviramo se, to su prave čari nogometa, dolaziti na utakmice i nervirati se....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.