FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 31 jul 2017, 15:36

klasik je napisao/la:Samo za dobrobit Slobode Senadu treba zabranit da daje bilo kakve izjave.
U potpunosti se slazem.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 31 jul 2017, 16:27

Beduin je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Mi imamo svoj cilj, a ja navijače razumijem. Moram priznati da nam neki "je.. majku" i kada pobjeđujemo i to je ovdje ustaljena praksa.
Dobro znam kroz šta prolazim, svjestan sam svojih rezultata i ne vidim razlog zašto mi ne bismo nastavili putem kojim idemo. To što grupice koje traže moju "glavu" iz ko zna kojih razloga rade takve stvari, to je njihov problem. Slobodan je ozbiljan klub, ja sam ozbiljan trener i mislim da ćemo mi naš cilj ostvariti"

Sve mi miriše da je on naciljao CVAJTU .....
Pazi ti ovog boldiranog, Tito mrtvi. Zaboravili smo sta znaci ostvariti pobjedu, i on ne vidi razlog zasto ne nastaviti istim putem. Ovog ako nije neko iz Zelje/Sarajeva ubacio kod nas ja glavu dajem. :urnebes: :tokralju:
Yebu nas ljudi u mozak to nije humano. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 31 jul 2017, 16:56

SM-a treba kaznjavat sa 300/400 KM na dnevnoj bazi preventivno, čisto da ne valja gluposti po medijima.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jul 2017, 17:42

Znaciiiiiii,covjek mrtav hladan nas poredi sa City-em.... Ahahahaha..stare mi moje,salu na stranu, sposobnost-nesposobnost al ovaj nije tacan sa glavom ali sekunde :rol: :urnebes: :urnebes: ....i onda zakucavanje sa pazi sad "nisam ni JA zadovoljan sa platom u SVOJOJ firmi"..... placeeeeeeeeeem :urnebes: :urnebes: .... mobilizacija-svi u Kikace :urnebes: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 jul 2017, 18:22

staragarda je napisao/la:Znaciiiiiii,covjek mrtav hladan nas poredi sa City-em.... Ahahahaha..stare mi moje,salu na stranu, sposobnost-nesposobnost al ovaj nije tacan sa glavom ali sekunde :rol: :urnebes: :urnebes: ....i onda zakucavanje sa pazi sad "nisam ni JA zadovoljan sa platom u SVOJOJ firmi"..... placeeeeeeeeeem :urnebes: :urnebes: .... mobilizacija-svi u Kikace :urnebes: :rol: :rol:
De nam reci sta nam ima u SH, jeste li blizu osvajanja titule PL kao sto vam precjednik najavljuje hahaahaha,

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 19:36

Husic bi mozda mogao biti spreman za Krupu, obzirom da mora mirovat "par dana"
dobra vijest u svakom slucaju, odmah sam vidio da je u pitanju dislokacija ramena, a ne lom ruke

s druge strane, Vlado bi Krpi morao ocitat lekciju, brate, jesi omiljen ovdje, imas status poput boga, al de malo...

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 31 jul 2017, 19:40

wobly92 je napisao/la:E moj doVla eno i Fazla ti psuje.
Hahahahahahahahah zar je dotle doslo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ukopa nas carsija !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2017, 19:45

Sta kaze NJUO, ne odstupaju ni milimetar.....znaci nastavlja se silovanje Slobode i ono malo normalnih sto dodje na Tusanj.....
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2017, 20:00

JustSayin je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:E moj doVla eno i Fazla ti psuje.
Hahahahahahahahah zar je dotle doslo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I on i ostala kompanija.
Sad sam u sukobu interesa.
Vlado ostani!!!

@Čingla, ne spominji ovdje to prezime
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 20:04

wobly92 je napisao/la:@Čingla, ne spominji ovdje to prezime
Anel je Husic, a Husic je Asmir ili Azemica, kako je kome draze

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 31 jul 2017, 20:04

Od čega ne odstupaju bolan, ljudi ne znaju šta rade niti šta pričaju, veze oni nemaju... neka nam je Bog na pomoći pa da ne ispadnemo ovu sezonu, valjda se sta promijeni sljedeće.

Ne znam za ostale, ali ja samo razmisljam o tome da ćemo iz prvih 5 utakmica imati 0 bodova, eventualno 1 bod. Kako da se nadam i razmišljam optimistično, kad u ekipi imamo sve "izslužene rage" koje niko drugi nije htio pa ih mi doveli, još sva ova demagogija koju prosipaju taldžije Vlado i Senči, tačno nam vrijeđaju inteligenciju!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2017, 20:11

Kao što Vlado (kojem odsad apsolutno vjerujem) kaže da ne vidi razlog zašto mi ne bi dobili Krupu, a i i Viteza, i ja se isto pitam. Mi to možemo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2017, 20:19

wobly92 je napisao/la:Kao što Vlado (kojem odsad apsolutno vjerujem) kaže da ne vidi razlog zašto mi ne bi dobili Krupu, a i i Viteza, i ja se isto pitam. Mi to možemo.
Slazem se, samo treba dobro izanalizirati protivnike i uz malo srece koje nam nedostaje zadnjih 20 godina u ove tri nadolazece utakmice osvojiti jedan bod, naravno uz Vladine cestitke protivnickim ekipama.
🔴⚫️

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 31 jul 2017, 20:22

wobly92 je napisao/la:Kao što Vlado (kojem odsad apsolutno vjerujem) kaže da ne vidi razlog zašto mi ne bi dobili Krupu, a i i Viteza, i ja se isto pitam. Mi to možemo.
mi to hocemo, mi to mozemo i mi cemo vec na sickom skinut gace i otici na ta gostovanja
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 20:29

Bogami slabo ko ode...
Na ta gostovanja.
Sto se tice vladike neamo mi tu sta vise pricat.
Nakon komentara da se tandir lijepo oslobodio i pogodio kuk igraca radnika. I da nas je puka nesreca sprijecila da povedemo i da ovjerimo vodstvo pazi bogat u 50oj.min.sta dalje ba reci.
Ajd uzivo i profulas stosta.al na snimku ne vidjet 4 5 100% sansi igraca randika kad nas je golman vadio iz mrtvih.
Idi ba vlado i zauvijek zalupi vratima .

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 31 jul 2017, 20:38

Ostani Vladooooooooo,prosvijetli nas neuke i nesposobne da vidimo tvoje umijeće vođenja kluba!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2017, 20:39

Zavisi ko ga iz kojih razloga pljuje. Imaju oni sto ga opravdano pljuju zbog toga jer imamo lose rezultate zadnjih 10-15 utakmica, jer nemamo igre, jer je otpisao neke dobre igrace, a forsira Tandira, Kalezica i takve.

A imaju i oni sto ga pljuju samo jer im drugovi ili prijatelji porodicni Jahic, Mujkic i takvi ne igraju. A meni izgleda da on ima vise potrebu takvima da se pravda nego ovima koji realno upute kritike. A takvi su ga podrzali kada je dolazio nakon Musemica jer su ocekivali da ti njihovi igraju. I dok su primljeni u tim, potpisali ugovore, malo i odigrali svi su sutili. A sada kada ne igraju digli se govore slabi rezultati nema igre.
Eto to su neprijatelji kluba koje je Jagodic prije pola godine predstavljao kao vjerne navijace.

Zbog takvih bih nekako volio da Jagodic ostane do kraja ugovora i 2019. Samo da ne dozive taj otkaz Jagodicu, a da se ti njihovi vrate u kantonalne lige gdje im je i mjesto. A da se ne lazemo od 2000-2013 su samo takvi igrali i zato je klub i propao jer je radio svako sta je zelio i vodio ga i kurta i murta i ulica i klosari. :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 20:50

tuzlak1987 je napisao/la:Zavisi ko ga iz kojih razloga pljuje. Imaju oni sto ga opravdano pljuju zbog toga jer imamo lose rezultate zadnjih 10-15 utakmica, jer nemamo igre, jer je otpisao neke dobre igrace, a forsira Tandira, Kalezica i takve.

A imaju i oni sto ga pljuju samo jer im drugovi ili prijatelji porodicni Jahic, Mujkic i takvi ne igraju. A meni izgleda da on ima vise potrebu takvima da se pravda nego ovima koji realno upute kritike. A takvi su ga podrzali kada je dolazio nakon Musemica jer su ocekivali da ti njihovi igraju. I dok su primljeni u tim, potpisali ugovore, malo i odigrali svi su sutili. A sada kada ne igraju digli se govore slabi rezultati nema igre.
Eto to su neprijatelji kluba koje je Jagodic prije pola godine predstavljao kao vjerne navijace.

Zbog takvih bih nekako volio da Jagodic ostane do kraja ugovora i 2019. Samo da ne dozive taj otkaz Jagodicu, a da se ti njihovi vrate u kantonalne lige gdje im je i mjesto. A da se ne lazemo od 2000-2013 su samo takvi igrali i zato je klub i propao jer je radio svako sta je zelio i vodio ga i kurta i murta i ulica i klosari. :kafa:
Nisi ti sav svoj...
Jel znas ko su ti sto pisu???
Ko si ti jarane ba kakve su to rijeci neprijatelji kluba?
Znaci moze i kantonalna liga samo da se nesto prebije preko licne sujete???
Kome ba sloboda na prvom mjestu?
Kakvi trofeji sa takvim mentalitetom ...plus pickasto je pravo rec nekom a svi znamo ko da si i imenovo na koga mislis a iz debele hladovine anonimnosti nazivat ga neprijateljom kluba...
Nisam ja niciji advokat...al seres tuzlak mnogo

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2017, 20:57

Nemojte se svadjati, bice to sve ok, samo da Vlado to dobro poslozi i Tandir ce proigrati, treba ljude pustiti da rade, nase je samo da dolazimo i nerviramo se, to su prave čari nogometa, dolaziti na utakmice i nervirati se....
🔴⚫️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 21:01

Skver je napisao/la:Nemojte se svadjati, bice to sve ok, samo da Vlado to dobro poslozi i Tandir ce proigrati, treba ljude pustiti da rade, nase je samo da dolazimo i nerviramo se, to su prave čari nogometa, dolaziti na utakmice i nervirati se....
Naravno da je nase da dolazimo.naravno da je to car nogometa utakmice uzivo.od bojkota nema nista..
Da mi volimo klub koliko mozemo srat i naglabat...imali bi mjesecno bar 40k prihoda...imali bi kriticnu masu iza kluba.ne bi ga jaho ko kako stigne..
Mi to nemamo i zato i jesmo tu gdje jesmo.ne samo sad.
Al dzabe krecim.bice to sve u redu :lol: :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.