FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino je pročitati ovaj Sport, ima dosta podataka o nižim ligama i igračima koji nastupaju u istim.
@unbx
I ja zbog tog kažem.... bar kod hercegovaca je slučaj, prvo finansije pa onda nacije
@koalem
Na Hayat-u bilo, emisija "Neki drugi ja"
@unbx
I ja zbog tog kažem.... bar kod hercegovaca je slučaj, prvo finansije pa onda nacije
@koalem
Na Hayat-u bilo, emisija "Neki drugi ja"
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 27 apr 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
- trunks1946
- Kontakt:
Neki su se setali po gradu, dan prije utakmice... niko ih nije pogledo, a na stadionu je druga stvarZiko je napisao/la:Čujem da su nogometaši NK Širokog Brijega " lijepo " dočekani u multietničkom Sarajevu na ulazu na Koševski stadion.Takve sočne i vulgarne psovke nisu nigdje doživjeli,a ti mladi ljudi su ipak samo sportisti,a doživjeli su ih u glavnom gradu BIH.
orde del male
Iskreno, više me zabrinjava Slavija i Radnik, nego Zrinjski i željo. Dosta bolje igramo protiv ovih ekipa na vrhu, nije bitno je li na strani ili kuci. Ako cemo gledati statistiku, Zrinjski nam definitivno leži. U zadnjih 8 utakmica, 4 pobjede Sarajeva i 4 remija. Zadnji put smo ih pobijedili u Mostaru 1:3(kup), ekipu je vodio isto Dzeno. Komšijama smo rak rana, kako kuci tako i u gostima. Da ne postavljam sad statistiku, slicna je kao ova za Zrinjski 
Uvijek kiksamo na tim manjim ekipama. U istocnom jako loš teren, koji zasigurno nama najmanje odgovara. Radnik definitivno najvece iznenađenje ovog drugog dijela prvenstva, tako da ce nam vjerovatno u Bijeljini biti najteže uzeti bodove. Koliko god su nam bitne utakmice protiv Zrinjskog ili želje, toliko su nam bitni Slavija i Radnik.
Uvijek kiksamo na tim manjim ekipama. U istocnom jako loš teren, koji zasigurno nama najmanje odgovara. Radnik definitivno najvece iznenađenje ovog drugog dijela prvenstva, tako da ce nam vjerovatno u Bijeljini biti najteže uzeti bodove. Koliko god su nam bitne utakmice protiv Zrinjskog ili želje, toliko su nam bitni Slavija i Radnik.
Das Ist Walter
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sami smo sebi krivi, imali smo priliku da dosta mirno uđemo u ovih zadnjih 6 kola ali smo tu priliku prokockali. Drago mi je samo što smo mi navijači došli do sebe tj. nema više najavljivanja titule, nadam se da su i igrači i da će ovih 6 utakmica do kraja biti svaka kao protiv lištice prvih pola sata.miden je napisao/la:Iskreno, više me zabrinjava Slavija i Radnik, nego Zrinjski i željo. Dosta bolje igramo protiv ovih ekipa na vrhu, nije bitno je li na strani ili kuci. Ako cemo gledati statistiku, Zrinjski nam definitivno leži. U zadnjih 8 utakmica, 4 pobjede Sarajeva i 4 remija. Zadnji put smo ih pobijedili u Mostaru 1:3(kup), ekipu je vodio isto Dzeno. Komšijama smo rak rana, kako kuci tako i u gostima. Da ne postavljam sad statistiku, slicna je kao ova za Zrinjski
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Vjerovatno mi ne bi bili mi, da nema neke turbulencije i komplikovanja. Ja se nadam da ce igraci kao što su Stojcev, Berberovic ili Bilbija dobiti nogu, bez obzira kako na kraju završili. Dino je maloprije na Hayatu rekao jednu laž, a to je da su oni profesionalci. Neki zaista jesu, a neki samo znaju šta znaci ta rijece. Titula mi nece promijeniti mišljenje prema tim pojedincima, to je definitivno.DrustveniParazit je napisao/la:Sami smo sebi krivi, imali smo priliku da dosta mirno uđemo u ovih zadnjih 6 kola ali smo tu priliku prokockali. Drago mi je samo što smo mi navijači došli do sebe tj. nema više najavljivanja titule, nadam se da su i igrači i da će ovih 6 utakmica do kraja biti svaka kao protiv lištice prvih pola sata.miden je napisao/la:Iskreno, više me zabrinjava Slavija i Radnik, nego Zrinjski i željo. Dosta bolje igramo protiv ovih ekipa na vrhu, nije bitno je li na strani ili kuci. Ako cemo gledati statistiku, Zrinjski nam definitivno leži. U zadnjih 8 utakmica, 4 pobjede Sarajeva i 4 remija. Zadnji put smo ih pobijedili u Mostaru 1:3(kup), ekipu je vodio isto Dzeno. Komšijama smo rak rana, kako kuci tako i u gostima. Da ne postavljam sad statistiku, slicna je kao ova za Zrinjski
Das Ist Walter
Ne moras brisat postove, nek svi vide ko su i sta su, i da se iza ove forumaske i javne kvazi gospostine krije dno ljudskog postojanja. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Drago mi je da nema vise "pisanja po sirotinji", i da je vecina oprezna i odmjerena. 6 tekmi je do kraja, i svaka je "najvaznija". Bodovi protiv Slavije i Viteza recimo isto nose kao i protiv zapadnih "mostaraca" i derbi. Zbiti redove sada, a kad se sezona zavrsi onda cu pustiti dusu i ispricati pricu.
Sad je najbitnije biti svi ko jedan, da probamo ovaj pozitivni "talas" zajahati i narednih 6 tekmi.
Sad je najbitnije biti svi ko jedan, da probamo ovaj pozitivni "talas" zajahati i narednih 6 tekmi.
Numquam Desistemus!
Ja sam fasciniran teorijama zavjere kakve se iznose ovih dana, i to na sva zvona sto bi se reklo.
Da kojim slucajem Spielberg cita te iste teorije zagarantovano bi dobio ideju za blockbuster milenijuma!!!!
Da kojim slucajem Spielberg cita te iste teorije zagarantovano bi dobio ideju za blockbuster milenijuma!!!!
Vrijeme je za jos jedan nastavak The Arrivals-a. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ukratko....Bilbija zavrsio sa nama epizodu...pisali ste i za Segrta....ee pozz smo se i sa njim. Jos jedan neuspio pokusaj Ibrakovica da ubaci svog covjeka u akademiju, a da se ne dozvoli nasem treneru da vodi juniore koje je vodio Dzeno. Na svu srecu pokusaj je na vrijeme sprijecen tako da ce najvjerovatnije Hasancic nastaviti da trenira juniore. Mi ako osvojimo titulu, zlo zvano Abdulah puskom necemo otjerati iz kluba.
- ElCartel11
- Kontakt:
jeste se naprepastili na Ibrakovica kao da je on glavni u klubu za sve...I sta onda ako bi Segrt bio u akademiji? Covjek makar ima iskustvo sa mladim igracima, drugo bi bilo da Ibrak hoce da uvali nekog ''ljevog'' koji nigdje nije bio nista i sad da vodi nasu akademiju. Neradi Ibrak nista na svoju ruku, ima tu jos ljudi sa kojima se on konsultuje po pitanju svega a naravno Amidza drzi pod kontrolom sve, nece covjek bacati pare onako.ado-hz je napisao/la:Ukratko....Bilbija zavrsio sa nama epizodu...pisali ste i za Segrta....ee pozz smo se i sa njim. Jos jedan neuspio pokusaj Ibrakovica da ubaci svog covjeka u akademiju, a da se ne dozvoli nasem treneru da vodi juniore koje je vodio Dzeno. Na svu srecu pokusaj je na vrijeme sprijecen tako da ce najvjerovatnije Hasancic nastaviti da trenira juniore. Mi ako osvojimo titulu, zlo zvano Abdulah puskom necemo otjerati iz kluba.
Nebranim Ibraka jer mi je svejedno ko ce biti SD (samo da taj ko bude SD zna svoj posao) ali zadnje vrijeme pisete neke nebuloze kao da je on glavni u klubu, takvi kao ti ste do juce pljuvali i Dinu i Kustu, ljude koji su digli Sarajevo iz pepela
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: Odg: FK Sarajevo
Hijerarhija u klubu odlučuje ne odlučuje jedan čovjek.
Ja sam mišljenja da imamo dosta dobre ljude u omladinskim kategorijama, samo ih treba još usavršiti. Evo neki će u Italiju a neki u Njemačku opet.
Novo ustrojstvo omladinskog pogona će rezultate dati za nekoliko godina, a i sada imamo pokazatelje da se radi kvalitetno. Kadetska selekcija je dokaz tome. Prvi na tabeli, zapaženo učešće na međunarodnim turnirima.
Biće to sve dobro samo mi trebamo malo manje tražiti krivca nakon jednog pogrešnog koraka.
Ja sam mišljenja da imamo dosta dobre ljude u omladinskim kategorijama, samo ih treba još usavršiti. Evo neki će u Italiju a neki u Njemačku opet.
Novo ustrojstvo omladinskog pogona će rezultate dati za nekoliko godina, a i sada imamo pokazatelje da se radi kvalitetno. Kadetska selekcija je dokaz tome. Prvi na tabeli, zapaženo učešće na međunarodnim turnirima.
Biće to sve dobro samo mi trebamo malo manje tražiti krivca nakon jednog pogrešnog koraka.
-
Sarajevo22
- Kontakt:
U kojem klubu il klubovima je Segrt vodio djecu i ima li neko vece ime u danjasnjem fudbalu da mu je Segrt bio trener u mladjim kategorijama.
- franklampard8
- Kontakt:
I ljepse.obiteljskicovjek je napisao/la:Kako nekako starije , zrelije i naravno mnogo pametnije izgleda na ovoj desnoj sliciNerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
1946
ev izglleda da je bez publike protiv slavije ??
edit: ev još s eništa ne zna http://sportsport.ba/bh_fudbal/lale-do- ... zan/160538" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: ev još s eništa ne zna http://sportsport.ba/bh_fudbal/lale-do- ... zan/160538" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ako tako odluče biće to još jedan dokaz nesposobnosti organa unutrašnjih poslova.
Ako na trasi od 2 kilometra i na jednom mjestu ne mogu obezbjediti 2000 ljudi neka se ubiju.
Ako na trasi od 2 kilometra i na jednom mjestu ne mogu obezbjediti 2000 ljudi neka se ubiju.
E yebem ti drzavu i gdje ja zivim. Jedan debil napravi problem i sad 2000 ljudi ne moze da radi najnormalniju stvar kao sto je gledanje utakmice.Zagor je napisao/la:ev izglleda da je bez publike protiv slavije ??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
nista cudno, drotovi ovdje kod nas uvijek traze sve moguce izgovore da ne bi radili svoj posao, mislim smijesno i zalosno u isto vrijemehilmo je napisao/la:Ako tako odluče biće to još jedan dokaz nesposobnosti organa unutrašnjih poslova.
Pyro is not a crime !
Ne radi se tu o nesposobnosti MUP-a, vec o politickim igrama. Sposobni su oni itekako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest